Wat pijnlijk… GroenLinks Amsterdam: ‘Moskeeën zijn onze bondgenoten’

Screen-Shot-2018-09-19-at-17.28.47-1024x567
Foto: Digitaal bewijs dat GroenLinks Amsterdam totaal de weg kwijt is

Ik zit nu zo’n beetje heel de dag de Algemene Politieke Beschouwingen te bekijken maar verreweg het meest interessante vindt plaats op Twitter. Zo vliegt vandaag GroenLinks behoorlijk uit de bocht met een onzinnige Tweet.

“Moskeeën voorkomen radicalisering vaak. Zij zijn onze bondgenoten,” luidt de Tweet van GroenLinks Amsterdam.

Hoe je het voor elkaar krijgt om zo’n kronkel in je hersenen te ontwikkelen is waarschijnlijk voldoende materiaal voor een hele studie. Het is toch een hele prestatie om zo te durven denken, tegen alle feiten en statistieken in. Daaruit blijkt namelijk dat radicalisering in veruit de meeste gevallen ontstaat IN EEN MOSKEE. Tsjah, wie had dat gedacht? GroenLinks Amsterdam blijft hoop houden.

En ja, er zullen vast hier en daar wat imams zijn die jonge Mohammed een draai om de oren gaven toen hij over Syrië en jihad begon, maar laten we nou niet doen alsof moskeeën een noemenswaardige bijdrage leveren aan het voorkomen van radicalisering. Dan ben je wel echt de weg kwijt en kun je beter beweren dat je Twitter-account is gehackt door een troll.

Eigenlijk is dit een beetje zeggen alsof de kerk heeft bijgedragen aan het ontmaskeren van pedofiele geestelijken. Wellicht proberen ze kiezers te snoepen van DENK of wat er van de PvdA over is, ik weet het niet. Het zal wel niet lang meer duren voor ze de mensensmokkelaars in Libië en Syrië gaan eren met de benoeming van ‘voorvechter voor de Mensenrechten’ of iets dergelijks. Dit is toch te absurd voor woorden?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

25 reacties

 1.   

  Hoezo pijnlijk
  Deze club is al jaren islamGroen

  Ik zou best een quizzzzje willen doen met de islam-apologist, beton-fetisj-knaapje en overbevolkingsguru Jesse
  Over Groen
  Zoölogie, paleontologie, herpetologie, ornithologie, natuur, ecology
  Mano e mano
  Wedden dat het 50 – nul wordt
  Deze jammerlijke klootzak-die-nog-nooit-in-zijn-leven-een-journalist-heeft-ontmoet weet niks van de biodiversiteit
  En elke virtue signalling snowflake gelooft deze harlekijn.
  (wat tevens alles zegt over de teloorgang van onze universiteiten)

  1.   

   Ja, vreselijk, universiteiten als linkse broeinesten gespeend van alle inhoud.

  2.   

   Er is niks pijnlijks aan, ubersocialist hitler zijn bondgenoten waren ook de moslims.

   Er is sinds de oorlog niets veranderd en de jongens die hun leven hebben gegeven om europa te bevrijden zijn voor helemaal niks gestorven!

   Kutsocialisten. Fascisten.

   1.   

    “ubersocialist hitler“

    :)

    1.   

     Pisvlek!

  3.   

   Ja, verdomd. Daar was-ie weer. De Marokkaanse vlag op een Nederlandse Dodenherdenking op 4 mei 2014. Utrecht ditmaal. Schandalig. Totaal ongepast. Een belediging voor Onze Jongens die door De Mof werden kapotgeschoten op de Grebbeberg en elders in het land. Er was wat ophef over de Marokkaanse vlag op de Twitters. Maar verder bleef het stil. Geen Kamervragen van onderwijs-partij D66, die “kennis” zo prominent in het programma heeft staan. Geen getalenteerde amateurhistorici als Geert Mak en Thomas von der Dunk die prompt in den pen klommen. Geen reactie van het NIOD, dat zo dapper de geschiedenis van het Koninkrijk der Nederlanden in den Tweeden Wereldoorlog bewaakt. (Dit Nederlands Instituut voor Oorlogs Documentatie debunkte het verhaal over de glorieuze strijd van Marokkanen al in 2008, maar anno 2014 hielden ze langer dan 2 minuten de klep.) De mythe over het aantal Marokkaanse tankdivisies (elk jaar komen er een paar bij) dat moedig stand hield tegenover de Duitsche bezetter in Zeeland, blijft hardnekkig woekeren. Terwijl het allemaal uit een Marokkaanse duim gezogen gelul in de ruimte is. Geen Marokkaan heeft ook maar 1 schot gelost om NL te verdedigen tegen Het Nazi Schwein danwel vooraan gemarcheerd bij de bevrijding. De idee dat Marokkanen ook maar iets met het Nederland in 1940-1945 van doen hebben gehad is een ziekelijk ingestoken multiculti hoax van de Linkse FatsoensPolizei en de DeugGestapo. U wordt categorisch voorgelogen, van uw eigen geld nog wel. Er is destijds in 2004 nota bene subsidie verstrekt om dit volstrekt idiote onware verhaal in het collectieve geheugen van Nederland te seeden ende geschiedvervalsen. Daarom vandaag in GeenBlendle het artikel uit 2010 van HP/deTijd dat de hoax destijds haarfijn uitzocht. Klik hierrr: Marokkanen vochten niet in Zeeland (pdf) voor gratis, en er wordt geen 25 cents van uw rekening afgeschreven. Mind you. Het volstrekt idiote en bij elkaar gelogen lespakket over Marokkanen in NL ten tijde van WOII wordt nog steeds aangeboden aan de schooljeugd. Lesmateriaal & DVD. Bah. Een volk dat voor Marokkaanse oorlogshoaxers zwicht, dan dooft het licht.

   1.   

    Goed moment om een bezoek te brengen aan een psychiater voor een verwijsbrief naar een gesloten instelling. Liefst in absolute afzondering, dit heeft overeenkomsten met de wereld waarin deze malloten nu al leven.

 2.   

  Er is helemaal geen sprake van een “kronkel in de hersenen”. Nederlandse imams staan bekend als erg liberaal en vrijzinnig. Niet zelden nemen ze een duidelijke stelling tegen extremisme. Daar kunnen sommigen op deze pagina nog wel een goede voorbeeld aan nemen

  1.   

   Eugenie de la Fleur = CJD = Svetlana = etc…

 3.   

  Domme mensen die niet bang zijn om dat openlijk te laten blijken verdienen bewondering, en dat geldt ook voor deze DDS oprisping.
  Zijn er hier nog mensen die zich los kunnen maken van de Wilders-doctrine, die inhoudt dat alle islam bloedlink is? Dat er geen gematigde islam bestaat?
  Lafaards! Op een normale moslim is niets aan te merken.
  Maar als ik dat ik hier zeg word ik gevierendeeld door de reaguurders. Ach, het is maar virtueel.

  1.   

   Nee, achterlijke Fritzl

   1400 jaar islam met minimaal 270 miljoen doden tot gevolg leert elk normaal denkend mens dat de islam bloedlink is. Het is gewoon geschiedenis. Het zijn keiharde feiten.

   Complete wegkujkende debieĺen als jij gaan de geschiedenis van de mensheid niet veranderen. Leer ermee leven.

   Het is geschiedenis. Het gebeurd al 1400 jaren lang. Met ettelijke miljoenen doden tot gevolg. Dat ga jij in jouw levensjaren niet recht lullen,complete imbiciel.

   Feiten zijn feiten fasciste,daar kan je niet omheen. De koran is geschreven met bloed.

   Wie wil je nou beliegen of in de maling nemen fascistje?

  2.   

   Een gematigde moslim wil dat een extremistische moslim jouw de keel afsnijdt,zeker als een laffe linkse collaborateur bent. Die gaan er als eerste aan want je bent een onbetrouwbare hond.

   Iemand die zijn eigen volk verraad heeft de islam niks mee. Die hebben meer respect voor bijvoorbeeld een Trump. Jij bent maar een laffe schijtzak. Te dom om zijn reet te vegen en niks geleerd van de geschiedenis

   Ook de islam heeft een hekel aan jouw stinkvolk, gore lafaard!

  3.   

   Daar denkt onze Ottomaanse despoot Recep Tayyip Erdoğan duidelijk anders over: “Deze bijnaam van ‘gematigde islam’ is erg lelijk, het is respectloos en een belediging van onze religie. Er is geen gematigde of bovenmatige islam. Islam is islam en zo is het.”

   1.   

    “Islam is islam en zo is het.”

    Voor simpele zielen zit de wereld ook simpel in elkaar.

    :)

    1.   

     Sprak de simpele ziel!!!

     1.   

      @Nogmaals: Tengotrol is 7 dagen per week minimaal 13 uur per dag online om zijn idioterie te spuien. Denk jij dat hij ze op een rijtje heeft?

      #retorischevragenzijnookvragen

    2.   

     @Tengo jou vriend en uberislammongool Erdogan zei het volgende;

     “De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels zijn onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten… Er bestaat geen gematigde of niet-gematigde islam. Islam is islam en dat is het.” (Recep Tayyip Erdoğan).

  4.   

   Het gaat niet om een door jou geponeerde Wildersdoctrine maar om deductie uit, koran, hadith, soenna en fikh. Zo moeilijk is het niet om uit die gebeitelde fundamenten van islam te concluderen dat de leer tot in haar wortels maatschappelijke rot ademt. De vruchten van 1400 jaar islam in de wereld verhelderen dan ook waarom de grote trek niet naar de islamitische gebieden maar vanuit voor islam geclaimd gebied plaatsvindt.

   Ondanks islam zijn er best gematigde moslims te vinden. Mensen die maar weinig met islam doen en zich veel beschaafder en aanspreekbaarder dan de boodschapper van islam gedragen.

   1.   

    De gematigde moslim bestaat, de gematigde islam niet.

 4.   

  Moskeeen zijn onze bondgenoten, dan ben je toch echt van het padje af als je dit denkt.
  En zeker bij de salavisten dit is juist de plaats waar jongeren radicaliseren.
  Zij hebben niets met onze democratie, andersdenkenden,Joden,christenen, homo’s, vrouwen.
  Levensgevaarlijke ideologie die absoluut Niet in het westen thuis hoort.

  1.   

   “Moskeeen zijn onze bondgenoten…”

   Churchill zei het jaren geleden al: “An Appeaser Is One Who Feeds a Crocodile, Hoping It Will Eat Him Last.”

   Het zijn de linksfascisten die Nederland van harte hebben weggegeven aan de vertegenwoordigers van islam. Het ergste is nog wel dat diezelfde linksaffers de gezond denkende Nederlander de schuld geeft dat islam moorddadig, terroristisch en levensgevaarlijk is. In 1950 kwamen de eerste moslims naar Nederland. Nu zijn we 1 miljoen moslims en 500 moskeeën verder!

   Denk daar maar eens over na!

 5.   

  Tuurlijk zijn de moskeeën GroenLinkse bondgenoten. Wie herinnert zich niet de motie Halsema uit 2010 om islamisering van de Nederlandse samenleving geen strobreed in de weg te leggen. https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-32417-36.html

  In Zweden is Links ook zo naïef en de samenleving is er de laatste vijftien jaar veel gewelddadiger geworden door islamiserende import. Een en ander werkt ook al negatief uit op de koopkrachtplaatjes van belastingbetalende Zweden en van degenen die daaraan jarenlang hun bijdragen leverden.

  De eerste offers van de multiculturele heilstaat zijn er ook al. Zo werd Arminas Pileckas twee jaar geleden van achteren met een keukenmes doodgestoken omdat hij een Zweedse meisje hielp tegen een verkrachtende Syrische asielzoeker. Daarnaast was er het op haar school door twee Arabische jongens groepsverkrachte Zweedse meisje Tindra. De scholen zijn al even geen veilige plek meer in Zweden maar vanwege politiekcorrecte censuur worden meldingen weggemaakt en kinderen verder opgeofferd. Dit over kwam ook het Zweedse meisje Ebba Akerlund dat in Stockholm aan gort gereden werd in een terroristische aanslag op 7 april 2017 door Rakhmat Akilov die moest onderstrepen dat Allah de grootste was. En dat is nog maar een topje van de berg met zogenaamde bondgenoten die Europa trof.

  1.   

   Nochtans is er reden van vreugde voor het feit dat de neonazi’s in Zweden politiek geen teen aan de grond kregen.

 6.   

  Groen links is een gevaarlijke partij die de moslims voortrekken bogen ons nederlanders. Stel idioten.

 7.   

  Moskeeën voorkomen radicalisering vaak. Ze zijn onze bondgenoten ???????????????

  Het sluiten van moskeeën is nog beter want dan heb je helemaal geen radicalisering !!!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!