Duitse vader beschermt dochter tegen #metoo en wordt vervolgd

Geen categorieokt 07 2018, 11:00
Op uitnodiging van Angela Merkel loopt een dronken migrant naar jouw dochter. Hij grijpt haar billen en kijkt dreigend. Wat doe je dan? Deze situatie maakte een vader van dichtbij mee en zijn mannelijke natuur gaf hem in zijn dochter te beschermen. Hij sloeg de migrant op zijn gezicht. Probleem opgelost zou je zeggen, maar nee. De vader wacht nu gerechtelijke vervolging. Geweld en migratie lijken hand in hand te gaan. Vooral de disbalans tussen het aantal mannen en vrouwen dat naar Europa komt is een groot gevaar voor de veiligheid.
Een medewerker van Deutsche Bahn zag het voorval op het station Hackerbrücke in München en alarmeerde de politie. Die lieten weten zowel de migrant als de vader te vervolgen. Welk signaal geeft de vervolging van de vader af aan de samenleving? Niet de juiste zou ik willen betogen. Ondanks dat de veiligheidssituatie van jonge vrouwen in Europa onder druk staat door seksueel geweld is eigenhandig je dochter beschermen dus niet toegestaan. Dit komt door het verschil tussen de realiteit en hoe de wetgeving is ontwikkeld, soms is ingrijpen noodzakelijk.
In landen waar het United Nations Migration Replacement Programme invloed heeft op het regeringsbeleid ten aanzien van migratie zien we een toename in criminaliteit en geweldsmisdrijven. De Zurich University of Applied Sciences deed hier onderzoek naar en publiceerde dat sinds 2015 de criminaliteit stijgt in Duitsland. Precies het jaar dat Angela Merkel de poorten van Europa wagenwijd openzette voor miljoenen migranten. Het jaar 2015 lijkt een omslagpunt te zijn en ook in 2016 steeg de criminaliteit met ruim 10,4% in Duitsland. De mensenrechten van de eigen bevolking lopen dus gevaar wanneer de mensenrechten van anderen voorrang krijgen. Een onacceptabele situatie die eigenlijk niet met goed fatsoen is uit te leggen.
Het wordt dan ook tijd voor alle Europese natiestaten het migratieproces eindelijk eens goed vorm te gaan geven. Juncker spreekt wel over het inzetten van een Europese kustwacht, maar ondertussen blijft het in Brussel wel erg stil en lijkt er weinig actiebereidheid om iets te ondernemen tegen de volksverhuizing. De volksverhuizing die de politieke stabiliteit en bestuurbaarheid van de Europese staten onder druk zet is met name een risico voor vrouwen, zo betoogt prof. dr. Hudson van de Texas A&M University.
Het grote punt van zorg van Hudson is de disbalans tussen het aantal mannen en vrouwen dat zich richting Europa begeeft. Van nature ontstaat een verhouding van ongeveer 1:1 in de populatie waardoor voor elke man en elke vrouw in principe een liefdespartner beschikbaar is. Liefde is een essentiele menselijke behoefte en door de balans tussen de geslachten op onnatuurlijke wijze te verstoren wordt de kans vergroot dat groepen geen toegang hebben tot de 'liefdesmarkt'. Want laten we wel zijn, miljoenen jonge mannen onderweg naar Europa is geen 'gewone situatie'.
In 2015 was 58% van de migranten mannelijk en slechts 17% vrouwelijk. Hudson maakt zich hier ernstig zorgen over. Zij vergeleek verschillende landen met een disbalans tussen het aantal mannen en vrouwen en zegt: "What we have found uniformly is a rise in crime, particularly violent crime, property crime, crime against women," Conclusie: voorkom #metoo door de balans tussen de geslachten te beschermen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten