LOL! Zwakke KRO-NCRV hoofdredacteur Hans Laroes neemt 'Twitter-pauze': "Het raakt te vervuild door al die kwaadaardige Dukframes"

Geen categorienov 20 2018, 20:00
Wierd Duk heeft het weer gedaan.
Zou zo'n man als Hans Laroes de ironie van deze tweet werkelijk niet inzien, of denkt hij dat wij te achterlijk zijn om de ironie te begrijpen?
https://twitter.com/hanslaroes/status/1064526783968616449
Wat je hier ziet is dus... een kwaadaardige frame. Het frame is dat Duk "kwaadaardig" is, dat hij Twitter vervuilt, dat hij anderen inspireert om hetzelfde te doen... en dat die grote boze horde Duk-fans het leven vervolgens onmogelijk maken voor quasi-goedbedoelende salon-socialistische figuren als Laroes.
Dát soort frames mogen dan weer wel, van meneer Laroes. Maar een frame waarin hij wordt neergezet als de stiekeme oproerkraaier die hij is? Nee, dat is 'ongepast.' Want NPO.
Ik ben wel een beetje klaar met types als Laroes -- en alle figuren die roepen dat het zo onvriendelijk is op Twitter. Iedereen -- zeker topmensen van grote nieuws-organisaties of programma's -- die daarover huilt is een theaterstukje aan het opvoeren. Een man als Laroes zou toch echt met kritiek om moeten kunnen gaan. En dat kan hij ook heus.
Waarom hij nu dan huilehuilie doet? Simpel: aandacht. That's all there is to it.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten