NEDERLAND PIETENLAND: Pro-Zwarte Piet blokkades al aangekondigd in Den Helder op dag van intocht

Blijkbaar inspireren de Blokkeerfriezen hun vrienden in Den Haag.

Kijk eens even, blijkbaar is moed dus besmettelijk:

De straffen die zijn uitgedeeld aan de Friezen die vorig jaar anti-Pietactivisten tegenhielden om demonstraties bij de landelijke intocht in Dokkum te voorkomen, houden andere Nederlanders bepaald niet tegen om ook in actie te komen. Zo heeft een groep woedende inwoners uit Den Helder een oproep gedaan om de toegangswegen naar de Noord-Hollandse marinestad te blokkeren op de dag van de intocht.

De mogelijke nieuwe blokkeeracties worden opgezet door het comité ‘Warm Onthaal Kick Out Zwarte Piet.’ Hdat zal niemand verbazen dat die naam nogal ironisch bedoeld is. De organisatie wil er namelijk voor zorgen dat Kick Out Zwarte Piet niet in staat is om te demonstreren. De kinderen in Den Helder moeten alle gelegenheid krijgen om Sinterklaas te vieren, zonder inmenging van neo-kolonialisten uit Amsterdam. “Dat verdienen ze,” aldus het comité.

Alleen gisteren gaven al ruim 450 mensen aan aanwezig te zijn bij de blokkeeracties. Het valt natuurlijk te bezien of die mensen inderdaad komen opdagen, maar het is in ieder geval wel degelijk een teken dat de schandalige veroordeling van Jenny Douwes en de andere Blokkeerfriezen bepaald niet het effect heeft waar de rechtbank en het OM op hoopten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

55 reacties

 1. Adriaan

  Kijk, beste @Ernst, dit bedoel ik dus met het groeien van de groep Pro-Pieten. En ze gaan het conflict niet meer uit de weg.

 2. Siemien

  Het word natuurlijk duidelijk dat het overgrote deel van Nederland zich keert tegen die randdebielen die een kinderfeest tot racistisch maken

  1. Ernst Quispel

   Ik begrijp dat Siemien de verwarde personen die voor Zwarte Piet een snelweg willen blokkeren gezond verstand toedicht.

   1. Bart

    Ik begrijp dat ernst zijn sympatie voor de racisten van kozp verward met wat er echt leeft.

    Maar ernst is dan ook een bijzonder dom en gelimiteerd persoon.

    1. sonar

     Bart had woordje geëlimineerd moeten zijn,want we kunnen hem missen als kiespijn.

   2. Siemien

    Nee Ernst dat begrijp jij uiteraard helemaal niet, sterker nog, jij vindt racisten die vrije doorgang krijgen om een kinderfeest te misbruiken om hun zieke gedachtegangen te etaleren buitengewoon heerlijk om te zien, je schept voor jezelf een soort sadomasochist genoegen hierin.

   3. Baaz

    “Ik begrijp…”

    Dat is nog maar de vraag of jij iets begrijpt, de meningen daarover lopen nogal uiteen.

   4. robroy

    De leugenaar wil het maar niet begrijpen ben je wel bij de les pisvlek ??? of zit je meer op andere sites ergens op dark web zeg maar .

   5. Duke

    Zoals Baaz zegt: Dat is jouw mening en dat jij een mening hebt is prima. Zelfs het hebben van een, op DDS afwijkende mening, hoeft nog geen bezwaar te zijn. Een mening is immers niets anders dan een mening en daar heb jij ook recht op.

   6. HW

    Het enige dat men bereikt heeft met dit proces, is dat de rest van Nederland niets meer moet hebben van alles wat zich tegen Wit en zijn tradities afzet.

 3. Bart

  Den Helder is makkelijk onbereikbaar te maken, de provinciale weg die er naar toe gaat is op heel veel plekken te blokkeren, rek het een kwartier per stop licht en ze komen uren te laat aan.

  1. Ernst Quispel

   Voor de politie is het ook betrekkelijk makkelijk de nodige arrestaties te verrichten.

   1. marco1

    Ze doen maar. Nederland is het beu.De tijd zal zwarte piet verdrijven of niet maar zeker geen autisten die zonodig kinderen moeten frustreren met hun minderwaardigheidscomplex om op die dag te protesteren.

    1. Baaz

     “De tijd zal zwarte piet verdrijven…”

     In jouw dromen inderdaad, in jouw dromen bestaat geen kleur, in jouw dromen heeft iedereen dezelfde kleur. Een beetje grauw/grijs.

     1. marco1

      leer lezen gek

   2. Siemien

    Ernst vind het geweldig als mensen opgepakt worden omdat zij hun mening verdedigen.
    Wat jij moet doen is met de anti-pietjes meelopen naar Den-Helder.

    1. Spaanse kok

     Ernst vind
     .
     GISTER, werk aan de winkel.

     1. Siemien

      Ernst vindt is met dt

      Namen skroifje je niet nach allinnug maar met hooftletters allinnug de eerste letter is met ien hooftletter Spaans dickie

     2. Baaz

      @Siemien: Spaans kokkie doet ok graag een deuntje mee, je moete vanzelfs niet vergete dat’t ventje al wat verweekt is in ’t pannetje. Hij doet kennelijk graag an taalneuqè

    2. robroy

     En het mooie is die rot kop van W!mpie herken je vrij gemakkelijk .

     1. Baaz

      O maar die ga je niet zien hoor, die blijft veilig achter zijn HP monitor zitten. Actievoeren is niet geschikt voor bange mensen en antidemocraten.

  2. Troelstra

   Er is ook nog een route langs de duinen vanaf Camperduin en een route via Den Oever. Dus graag een volgauto die de route kan doorgeven.

   1. Baaz

    WhatsApp?

    Afslag A7 Den Oever, maar ook bij Wieringerwerf want daar kun je binnendoor over of via Westerland (Wieringen). En uiteraard ook op N9 Alkmaar – Den Helder

    Als je bij de Kooy (McDonalds) of bij de parallelweg bij het vliegkamp en op de N9 staat heb je de eerste weg. Dan de Lange Vliet en de Zanddijk van Julianadorp naar Den Helder. Dat zijn de drie wegen die je moet overzien.

 4. Meriadoc Brandebok

  Levensgevaarlijk.

  1. Siemien

   @Mariedoc occult fantasietje inderdaad heel gevaarlijk, de anti-pieters hoeven immers niet te komen

 5. Gerlos

  Ik hoop dat die niksnutten die ONS kinderfeest willen verzieken overal waar ze willen demonstreren de kous op hun inbiecielen kip krijgen.
  Den Helder Hoorn en Eindhoven zijn klaar om dit zooitje ongeregeld te ontvangen met pek en veren.

  1. Baaz

   18:00 uur | meer dan 100.000 euro

 6. Scaldis

  Begrijpelijk dat de inwoners van Den Helder hun kinderen niet willen blootstellen aan geweldplegers.

  1. Baaz

   Ze kunnen het natuurlijk wel proberen.

 7. van Urk

  Ons onschuldig jaarlijkse kinderfeest verandert langzaam als olie op het vuur in de jaarlijkse Noord-Ierse Oranjemars.

 8. Gosselaar333

  Het racistische KOZP roept overal in Nederland veel weerstand op. Wat ook volstrekt logisch is. Ze voeren een achterhoede gevecht wat niet te winnen is. Jammer dat deze dwazen de discussie voeren. Ik denk dat er anders best nader tot elkaar te komen is.

 9. HEM

  Voor een ton moet je toch wel ergens een tweedehands tank op de kop kunnen tikken?

 10. blackface

  Goedenavond Den Helder,
  Mocht je gewoon voor je gevoelens en de kids gaan,
  en de gevolgen aanvaarden dan zeg ik gewoon doen.
  Deze Ghana terreurgroep dient gestopt te worden,
  is het niet links om, dan maar rechts om.
  Let wel het zal eindigen met een strafregister/schadeclaim ect. of niet?
  Deze criminele racisten hebben hun eigen advocaten in dienst.
  Een veroordeling hangt af van de (recht) bank in Alkmaar.?
  Het gerechtshof in Leeuwarden heeft het voortouw gehad, en kon qua druk niet anders doen om als voorbeeld hoge straffen uit te delen.
  Maar daar hebben ze ons niet mee,
  Ons ja is ja, en ons nee is nee!!!!

  Mvg, 1 van de A7 Blokkeerfriezen ( 120 uur) alias = blackface

  1. Siemien

   TOPPERR

  2. Baaz

   Held!

  3. Baaz

   @Blackface: Jezelf aansluiten bij de onruststokers om ze warm welkom te heten is niet bij wet verboden. Er vrolijk en fris omheen gaan staan met een paar honderd man is ook niet verboden. Een beetje isoleren kan natuurlijk geen kwaad. De Jutters weten wel raad met racismeschreeuwers. Misschien ga ik zelf ook nog wel even op bezoek.

   Hertlik betank bêste man, dy 120 oere oerlibje do wol.

  4. HW

   In Den Helder hebben ze nog wel een roeibootje over, waar ze KOZP Ghanezen op moeten zetten en een duwtje richting Ghana geven. Weg met die ontevreden hondendrollen, zwartkijkers hebben we genoeg in Wit Nederland. Op het mooie tochtje richting Afrika.

 11. pvvuuren@outlook.com

  Heeft Zwarte Piet met slavernij te maken?. Nou, de nakomelingen van al die ‘slaven’ hebben het kennelijk hier zo slecht nog niet. Nu probeert heel Afrika hier naar toe te komen om ook een graantje van de Sinterklaas-kadootjes mee te pakken. Wat gaat er gebeuren als de kadootjes op zijn?

  1. Siemien

   Nou je ziet al wat er gebeurd tegenwoordig, de mensen zijn verveeld en gaan op dievenpad, zoeken meisjes of gaan “verward” rondlopen als excuus..

 12. Troelstra

  Het Nederlands Vrrzet begint te dagen. Dat werd ook wel eens tijd. Want een volk dat voor linkse tirannen zwicht verliest meer dan lijf en goed alleen. Dan dooft het licht.

  1. blackface

   We hebben vroeger bij het gerechtshof in Leeuwarden Kneppelfreed – (Knuppelvrijdag) gehad. Dit was ernstige mate van burgerlijke ongehoorzaamheid.
   Moeten we misschien even terug in de tijd om het OM op de vingers te tikken?

 13. Baaz

  “Alleen gisteren gaven al ruim 450 mensen aan aanwezig te zijn bij de blokkeeracties.”

  Jutters wel hoor, die gaan echt niet toestaan dat hun kinderen worden lastig gevallen door een stel racismeroepers.

  1. Siemien

   Ik hoop dat ze even een nieuwsploeg daarheen sturen.

 14. victus

  De eindverantwoordelijke burgemeester bepaald. Deze moet gewoon voor de Helderse burgers kiezen en niet voor dat gezeik van een stel debielen. Jutters zelf pikken dat gezeur echt niet. Al die woeste koppen en knoestige handen door de eeuwige zoute zeewind en harde werk op de schepen en booreilanden vs subsidiewatjes uit de randstad.

 15. nienke

  Eindelijk is er verzet van de Nederlanders tegen dit zooitje ongeregeld.
  We hoeven toch niet lijdzaam toe te kijken hoe ONS Sinterklaas feest ten onder gaat.
  Van hun kant is er volop begrip bij onze linkse rechters en als wij terug vechten voor het behoud van ons kinderfeest worden we behoorlijk gestraft.
  We wonen in Nederland met onze Ned. normen en waarden onze Ned.tradities en dat laten we niet afpakken door een zooitje mafketels die het trachten te verzieken.
  In Suriname wordt nog steeds Sinterklaas feest gevierd met GIT ZWARTE PIETEN waarom daar wel en hier niet????

  1. sjun

   Daar zitten geen beroepsallochtonen en hun vooral GroenLinkse facilitators.

 16. Arie B

  Die dakhazen van KOZP gaat zelfs op de Antillen demonstreren. Welk subsidiepotje wordt daar nu weer voor gebruikt? Kan me niet voorstellen dat dat met een uitkering zomaar kan.

 17. Lex

  Dappere Dodo’s

  Het is toch belachelijk de Nederlanders moeten gaan strijden voor het behoud van onze cultuur ons sinterklaasfeest “MET ZWARTEPIET” en zwartepiet is zwart anders zou hij geen zwartepiet heten.

  Ik vind het een zeer goede actie, of de politie het zover zal laten komen nu het vooraf al bekent is, Ik heb zo mijn fijfels.

  Wel heel veel aandacht voor deze belachelijk ontwikkeling rond dit kinderfeest.

  Tijd dat Kickout Zwartepiet zelf het land word uitgeschopt later ze lekker oprotten naar Suriname laten dan meteen ook die nietsnut van een Sylvana Simons mee nemen wat bakken met Amsterdams gemeente geld kost.

 18. Two Ravens Black Kettle

  De elite versus de Nederlandse bevolking.

  In Den Helder zitten mariniers.
  Laten we hopen dat die wel van hun kinderen houden en zich zullen verzetten tegen de fascisten, de MSM en HUN!!! rechtsstaat

 19. victus

  De grootste jankbal van die club komt dacht ik uit Ghana. Nu is wel bekend dat als je je daar net zo irriterend gedraagt als hier in Nederland je geen subsidie geld in je handje krijgt maar een brandende autoband om je nek.

  1. Job Jansen

   Dacht dat alleen in ZUid Afrika de autoband populair is. Nelson heeft dit toch ook stilzwijgend gepromoot?

 20. lancar

  Het feit dat blanke kolonialisten vroeger bijna overal ter wereld trokken om vreemde landen en volken te koloniseren en te overheersen is een geschiedenisfeit, maar dat de nageslachten van die vroegere gewetenloze kolonialisten worden afgerekend op hun voorouderlijke geschiedenis, is niet terecht en onbehoorlijk. Zwarte Piet moet Zwarte Piet blijven voor de kinderen. Kinderen zien geen kleur noch ras en zijn evenals Zwarte Piet het toonbeeld van onschuld en mensenliefde.

  1. Ernst Quispel

   Dat klopt, kinderen zien alleen cadeautjes, marsepein en pepernoten en verder kun je ze vanalles wijsmaken. Zo wordt de kindertjes voorgelogen dat de Sint met zijn paard over de daken galoppeert en Pietermannen door de schoorsteen kruipen.
   Het verhaal dat de stoomboot door de regenboog is gevaren waarna alle pieten regenboogpieten zijn geworden zal er ook ingaan als koek.

   Nee, het zijn sommige extremistische volwassenen die krampachtig wensen vast te houden aan het racistische symbool Zwarte Piet. Dat is zowel zielig als bedenkelijk.

 21. henkC

  De burgemeester beslist uiteindelijk of een demonstratie mag doorgaan.

  Reden te meer om eindelijk eens over te stappen naar een gekozen burgemeester. Zodat diverse politieke afdankertjes een eigen baantje moeten zoeken.

  1. Baaz

   Koen (VVD) komt uit Groningen, daar heeft hij al eens eerder een gemeen spelletje gespeeld. Koen deed een duit in het zakje toen burgemeester van Groningen, Hans Ouwerkerk (1991 – 1998) het veld moest ruimen. Nu maar eens kijken hoe het met Den Helder zal gaan.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.