Verbijsterend: rechter spreekt verkrachtende migrant vrij, omdat hij Westerse “culturele codes” niet kende

Een verkrachter in Frankrijk is bij het aanhoren van zijn straf de gevangenisdans gedeeltelijk ontsprongen, omdat hij door de rechter niet in staat werd geacht de “culturele codes” te kennen die in het Westen gangbaar zijn. Zodoende kan een verkrachting hem niet kwalijk worden genomen, en werd hij tot de verbijstering vrijgesproken door de Franse strafrechter.

Dat je met je tengels van vrouwen die ‘NEE’ zeggen hebt af te blijven, is een regel waarvan je zou denken dat die bij iedere man wel tot diep in de vezels zou zitten ingeprent. En tolerantie voor lui die zeggen deze regel niet te kennen? Ja, die is natuurlijk minimaal. Onvrijwillige seks is onvrijwillig. En dus verkrachting: klaar.

Zou je inderdaad zeggen, maar in Normandië in Frankrijk ligt dat kennelijk toch allemaal iets genuanceerder. Daar werd gisteren een 21-jarige man vrijgesproken van de verkrachting van een middelbare scholiere in 2015. De advocate van de man oordeelde namelijk dat de kerel de “culturele codes” van Frankrijk niet kende. En de rechter ging mee in dat belachelijke verweer:

“De advocaat van de verdediging haalde de moeilijkheid bij de interpretatie aan, welke – aldus de vrouw – de rode draad zijn bij deze zaken. Moeilijkheid bij de interpretatie aan de kant van haar cliënt die niet beschikte over de “culturele codes” om zich te realiseren dat hij een band forceerde door middel van angst of verrassing. Moeilijkheid bij de interpretatie aan de kant van het slachtoffer die een blik als een dreiging kan opvatten and daardoor een beperking. Moeilijkheid bij de interpretatie door het Openbaar Ministerie die niet wisten hoe ze de afkeer van het slachtoffer moesten meten.”

Helemaal zonder kleerscheuren komt de verkrachter ook weer niet thuis, want hij werd wel schuldig geacht aan seksueel misbruik van een andere tiener. Toch nog een heel klein beetje gerechtigheid dus. Al is het inderdaad niet veel, en vermoedelijk onverteerbaar voor het verkrachte meisje en haar familie.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

89 reacties

 1. Floris

  Er zijn meer van dit soort vonnissen geweest, met name in Zweden.

  Het klopt natuurlijk wel dat de culturele codes van Afrikanen en moslims anders zijn, waar een vrouw immers ondergeschikt is aan de man en in het slechtste geval als een gebruiksvoorwerp wordt gezien, maar daar mag je in het westen nooit en te nimmer aan toegeven.

  Rechters die voor dit wangedrag begrip tonen zijn abjecte hufters.

  En ook dit: hun culturele codes zijn achterlijk en zwaar inferieur aan die van het westen.

  1. Scarletti

   Beste Floris, zo’n abjecte ……hangt ook rond op dit forum gezien zijn reactie. Er is er maar 1 die dergelijke praktijken steevast niet wenst te veroordelen. Maar goed, er is hier door anderen reeds eerder aangetoont dat deze anti kindervriend wel vaker steun heeft uitgesproken t.a.v. walgelijke kindermisbruikers. Hier doet hij het dunnetjes over.

   1. Baaz

    @Scarletti: Het is bekend dat meneer Quispel er genoegen in schept om op DDS minderheidsstandpunten in te nemen, de redactie noemt dat ook wel ‘het zuurdesem’. Daarmee lokt hij vaak heftige emotionele reacties uit, dat geeft hem energie. Dit gedrag, of misschien is het wel een persoonlijkheidsstoornis, zie je voor bij oude mannen. Door gebrek aan potentie en zingeving gaan ze andere mensen wegzetten, beschuldigen, zuigen en denigreren. Zou dit van toepassing kunnen zijn op meneer Quispel en zijn woordvoerder?

    1. Scarletti

     Beste heer Baaz, uw analyse is realistisch en plausibel. Laten we hopen dat deze figuur het bij het spuien van zijn minderheisstandpunten laat. Het zou verschrikkelijk zijn wanneer later blijkt dat achteraf al die tijd een psychopaat de vrijheid heeft gekregen om zijn abjecte fantasieën en ideeën hier bot te vieren. De scheidslijn tussen wegkijken van verschrikkelijk misdaden jegens kinderen en een zwaar gediscrimmineerde joodse minderheid en praktiseren daarvan is flinterdun. Het gepropageerde “zuurdesem” van de redactie is zeer giftig en daarmee zeker niet weg te wuiven als onschuldig. Zo baggatelliseert hij tevens het islamitischisch geweld tegen joden keer op keer, o.a. met uitspraken als “dit gaat nergens over, pure stemmingmakerij”
     Hier is geenszins sprake van een tegengesteld minderheidsstandpunt, doch van een gevaarlijke gewelddadige overtuiging

 2. J.Rademaker

  In eigen land is de culturele code niet nodig, de familie van het meisje zorgt daar voor de dader.

  1. Arie B

   Het is het een of het ander. Of de straf van het thuisland of de rechtspraak van het gastland zonder rekening te houden met afkomst. Ach ja, het vertrouwen in de rechtstaat daalt tot het minimum bij velen.

  2. marco1

   U bedoelt daarmee dat de familie van het meisje zich in hun eer voelen aangetast door haar provocerende gedrag en verstoten word. Of erger.

 3. Siemien

  Het is inderdaad verbijsterend, de roep om sneller dit soort figuren het land uit te zetten wordt met het uur groter..
  De leugen en het excuus dat zij de westerse culturele codes niet kennen gaat er niet in natuurlijk, tenzij je dit soort mensen met westerse culturele codes mag aan pakken (noodweer)

 4. sonar

  Neem de rechter mee naar de Eiffeltoren en boven ik weet sommige codes niet en geef hem gelijk een zetje ,nadat eerst een touw om zijn middel is gebonden.
  Misschien komt hij dan bij zinnen,wat ik wel betwijfel.

  1. poepielatenruiken

   goed idee maar geen touw om zijn middel, doe maar om de nek van deze volslagen gek

 5. C.A.Barstow

  Ik neem aan dat het een linkse rechter was die dit vonnis gewezen heeft?
  Dit is natuurlijk geen rechtspraak, dit is dat links de meest krankzinnige shit verzint om die neanderthalers hier te houden en als het mogelijk is met hordes tegelijk hierheen te halen.
  Eens kijken hoe lang het duurt voordat het volk het rood voor de ogen zal worden en het tot een volksgericht komt.

 6. Ernst Quispel

  Dit artikel is inhoudelijk niet te beoordelen. De bron is troebel en we krijgen geen enkel inzicht in het strafdossier en het opgelegde vonnis.

  DDS zou dit soort shit niet moeten afdrukken.

  1. Siemien

   Onzin Ernst, moet nou juist wel natuurlijk want dan zien we dus met name jou gedachtespinsels als je spreekt over “rechtsstaat”.
   Want met dit soort uitspraken houd jij je natuurlijk lekker oppervlakkig…

  2. C.A.Barstow

   Nee natuurlijk mag DDS dat niet afdrukken, het ware gezicht van de linkse mythe zou eens tevoorschijn komen!

  3. Adriaan

   We moeten blij zijn dat dit in de publiciteit komt. Jij bent een voorstander van wegkijken. Jij wilt al deze ellende niet horen en zien.

   1. Ernst Quispel

    Het is hoogstwaarschijnlijk fake nieuws, Adriaan.

    1. Baaz

     Geen verassende conclusie, jou soort word immers beschuldigd en daar wordt jij wel wakker van. Uiteraard met 4 n-qertjes.

    2. Siemien

     “Hoogstwaarschijnlijk”

     Onzin Ernst, met je kop een meter dik in het beton kijk je wel héél selectiev

   2. ildib

    Als matige Havist kun je natuurlijk La Manche Libre niet lezen.

    1. Ernst Quispel

     Het is geen serieuze bron.

     1. ildib

      Dat maak jij niet uit wat wel of geen serieuze bron is Kwekkeboom.

     2. Baaz

      “Het is geen serieuze bron.”

      Dwarsliggers zoals meneer Quispel en zijn woordvoerder, zijn het zuurdesem van iedere discussie. Meneer Quispel, die er structureel afwijkende meningen op nahoudt, verdient het ook gehoord te worden. Dus ga je gang, meneer Quispel.

 7. Ritter

  Je ziet het ook in de VS…………………z.g. “Obama” rechters die constant de kant van de illegalen kiezen.

  Zeer linkse rechters die zich meer met activisme bezighouden dan met recht spreken.

 8. Duke

  Dit soort uitspraken bevorderen de eigen richting. De Franse guillotinemessen kunnen worden geslepen.

 9. Troelstra

  Wat mogen we dan concluderen over zijn cultuur? Dat deze hier niet thuis hoort? Is hij ook nog Moslim?

 10. Troelstra

  Toch gek dat ze onze culturele codes niet kennen, maar wel de weg naar asieladvocaten, sociale voorzieningen e.d.

 11. Fonzie

  Geen Rechter maar een Groen-Linkser.

 12. Gabor

  Ik zit nu al jaren te lezen op DDS en ik vermaak me echt kostelijk met de reacties van Ernst. Al ben ik het bijna altijd met hem oneens.

  Toch moet ik toegeven dat hij deze keer gelijk heeft. Het artikel is naar mijn mening ook onduidelijk. Het citaat doet vermoeden dat het slachtoffer niet expliciet heeft geweigerd maar alleen op een bepaalde manier heeft gekeken. Het originele artikel in het Frans (vertaald met Google Translate) is helaas niet veel duidelijker.

  1. Baaz

   “Al ben ik het bijna altijd met hem oneens. (…) Toch moet ik toegeven dat hij deze keer gelijk heeft.”

   Toch fijn dat je al jaren meeleest en je kostelijk vermaakt.

 13. Duke

  De dader was een moslim, maar het artikel heeft het slechts over ‘een jongeman’. De diversiteitsziekte is ook aanwezig in Frankrijk en de Franse media.
  Waren de slachtoffers blank? Zo ja, strafverhoging wegens racisme.

 14. worstcase

  Wen er maar vast aan. Dat gaat veel vaker gebeuren. Wie horen we niet? inderdaad de feministen en ander links geteisem. Trouwens menige uitgelebberde linkse overjarige kerkvrijwilligster krijgt al stoute dromen. Hoopt ook die aandacht van zo’n jonge gespierde, getinte asielzoeker te krijgen. Denk aan de geweldige satire van Jiskefet. De drie dames.

  1. Baaz

   Eigenlijk is het dan ook de schuld van de blanke meisjes zelf, moeten ze maar begrip hebben voor het feit dat een vrouw binnen de islam gewoon een akker is die je naar hartenlust om kan ploegen.

   1. Ernst Quispel

    Wat een onzin, Baaz.

    1. Baaz

     Wat maak jij druk, je hebt toch niets met islam. En jij mag het natuurlijk gewoon onzin noemen, zoals je weet heb jij recht op je eigen mening.

     1. Ernst Quispel

      Ook jij hebt recht op je eigen mening, Baaz, ook al slaat die nergens op.

     2. Baaz

      Dat is juist, het recht op een eigen mening en op de verkondiging daarvan is verankert in onze Grondwet, artikel 7 om precies te zijn.

    2. sjun

     Volgens Mohammed’s Allah in Soera 2:223 is het zonneklaar:
     “Uw vrouwen zijn een akker voor u – komt daarom tot uw akker, zoals het u behaagt en doet goed voor uzelf “.
     En voor wat betreft ongelovige vrouwen stelt soera 4:24 en 33:50
     “Een man is toegestaan seksslavinnen buiten het huwelijk te nemen.”
     Zulke culturele codes verhouden zich bar slecht met de nu nog vigerende codes in Europa. Waarom zou je die Europese codes met de nu nog aanwezige Europese bevolking laten vervangen?

     1. Ernst Quispel

      Jezus deed het ook met meerdere vrouwen en bekritiseerden mannen die meerdere vrouwen hadden niet.

      Misschien is het niet zo’n goed idee ons blind te staren op stokoude religieuze boeken uit de oudheid.

     2. Baaz

      Het is duidelijk dat de islam behoorlijk wat losmaakt bij meneer Quispel. Steeds wanneer de islam wordt bekritiseerd komt meneer Quispel met het christendom. Vreemd voor een figuur die zegt dat hij helemaal niets heeft met islam.

     3. marco1

      @Ernst: o dat is interessant dat Jezus het ook met meerdere vrouwen deed. Kunt u mij wat passages uit de Bijbel geven waar dat uit blijkt?

     4. Siemien

      Nee hoor Ernst je praat dikke onzin buiten het feit dat je liegt natuurlijk, wat volgens de koran natuurlijk gewoon mag, Ernst die zegt, “niets met de islam te hebben” weet niet hoe snel hij de bijbel erbij moet halen als er over de islam wordt gesproken..
      Jezus is zondevrij en van onbesproken gedrag…

     5. Baaz

      @Marco: “Kunt u mij wat passages uit de Bijbel geven waar dat uit blijkt?”

      Vragen stellen aan meneer Quispel is meestal kansloos. In het begin heb ik dat wel eens geprobeerd, omdat je met vragen ook de bedoelingen van je opponent kunt peilen. Maar helaas, meneer Quispel is geen opponent, hij is iets anders en jij mag zelf invullen wat dat is.

     6. Meriadoc Brandebok

      Dat slaat nergens op, Ernst, en dat weet je zelf ook wel.

      Het is wel zo dat veel Bijbelse figuren veel vrouwen tot zich namen. De rijke koning Salomo had 700 vrouwen en 300 reserve-vrouwen. Maar in bijna elk huwelijk met meerdere vrouwen waarover in de bijbel wordt verhaalt ontstond ellende.

     7. Baaz

      Ferme wandeling met de Chihuahua genoten? Zou het dan toch een opzettelijk zuigertje zijn geweest, meneer Brandebok? Meneer Quispel gokt erop dat er altijd wel een paar christenen in de DDS-zaal zijn die op zijn bullsh*t reageren. Kan hij later altijd nog verkondigen dat de soep eigenlijk minder heet was. Zuurdesem meneer Brandebok, puur zuurdesem.

     8. Meriadoc Brandebok

      Baaz, jij kletste ook nonsens. Over vrouwen en akkers.

     9. Baaz

      “jij kletste ook”

      Jij-bak

      Koran (2:223) – “Uw vrouwen zijn een akker voor u – komt daarom tot uw akker, zoals het u behaagt en doet goed voor uzelf “

     10. Meriadoc Brandebok

      Je schreef: “eigenlijk is het dan ook de schuld van de blanke meisjes zelf,”

      Dat is onzin, Baaz, maar nu ik het zeg: deze hele deeldraad staat volgeplempt met onzin. Het zal wel verveling zijn.

     11. Baaz

      Ik chargeer in het voorbeeld van het meiske, ik overdrijf omdat men de rechtspraak in deze zaak niet begrijpt maar ook niet accepteert. Dit is onverkoopbaar. Als deze producten jou zouden worden verkocht dan zou je direct gebruik maken van jouw recht als consument, je zou je geld terugvragen en het product retourneren.

   2. Job Jansen

    Juist Baaz,

    Helaas komt niet in dit verhaal naar voren hoe ze met elkaar in contact zijn gekomen. Het is goed mogelijk dat ze elkaar al langer kenden. Een goed opgevoedde dochter had waarschijnlijk nooit met een moslim contact gezocht. Dus eigenlijk kan het de fout van de ouders, waar de dochter voor moet boeten. Een probleem dat zich veel vaker voordoet. Maar goed, wederom oogkapjes op en verder dromen.

 15. Svetlana

  Het is toch werkelijk van de zotte dat wij hier verwacht worden de westerse gedragsnormen te omarmen. Wat een schande

  1. Baaz

   Het is een retorische vraag dus stel ik ‘m niet.

  2. fockingworst

   @svetlanaernst kan je spontaan weer voutlos neeederlants?
   @ernst lekker slapies doen, kunnen de volwassen mensen discussieren.

  3. Siemien

   Prima, ik nodig je uit om je islamitische gedragsnormen eens te laten zien als je ongevraagd mijn huis binnen komt..

   1. Baaz

    Of bij mij, dat mag ook.

    Wist je trouwens dat een bijl bij de Action maar 4 euro kost? Wel even zelf slijpen.

    1. Siemien

     @Baaz slijpen? waarom? 😉

     1. Baaz

      Dat maakt het werk wat makkelijker. Als ik een bijl gebruik wil ik graag snel resultaat.

  4. Adriaan

   Mag ik daaruit opmaken @Svetlana, dat als jij verkracht wordt door een moslim, dat jij dan niet naar de politie rent?

   1. Siemien

    Ja Adriaan dat mag sterker nog, ik denk dat dit de enige manier van aandacht is die svetlasna krijgt in haar leven..

   2. Baaz

    @Adriaan: Ik heb wel eens gelezen dat Svetlana het zelfs graag met de islamitische bakker doet.

  5. FJ

   Ze moeten al die moslims die over de scheef gaan door een homo laten berijden, zodat ze weten hoe het voelt om bezoedeld te worden.
   Trouwens Svetlana, jij zou een uitstekend slachtoffer zijn voor al die kleine geesten uit islamistan.

 16. Willem Alexander

  Een rechter?
  Nee een linker.

  En is het niet opgevallen dat we dit soort berichten dagelijks krijgen opgediend?
  Onze justitie is fout zoals collaborateurs dat waren in 40-45. Heel erg fout.

  Waar is het verzet?

 17. Adriaan

  Hier kan de familie van het slachtoffer maar een ding doen: het recht in eigen hand nemen.
  Klinklare onzin. Een man hoort een vrouw niet te verkrachten, in geen enkele cultuur.

 18. Karel de Grote

  In elk land ter wereld, en er zijn geen uitzonderingen, is verkrachting strafbaar, maar n7u komt er dus een uitzondering, FRANKRIJK!!!

 19. Heras

  Quispel, ik probeer altijd om niet te reageren op jouw onzin, maar nu doe ik het 1 keer wel. “Jezus deed het ook met meerdere vrouwen” enz. Als je geen bijbelkennis hebt, houd dan je mond. Wij christenen geloven in 1 God; God de Vader, God de Zoon, God de Heilige Geest. Alle drie zijn het persoonlijkheden, maar toch 1 God. Nu ga jij met jouw onreinheid God onteren door Hem op een lijn te zetten met een mohammed die analfabeet was, waarschijnlijk stoned (hij vastte en nam hallucinerende middelen) toen hij z’n soera’s “ontving” van allah.
  NIET MEER DOEN DUS. Daarom mijn advies; eerst denken over de consequenties van van jouw reacties en dan pas schrijven.

  1. Ernst Quispel

   Ik vind het heel onchristelijk om de profeet die moslims vereren voor rotte vis uit te maken. Christus zou zich nooit tot een dergelijk gedrag verlagen.
   Zijn we het daar over eens, heras?

   1. Siemien

    @Heras AMEN…

    1. Baaz

     @Siemien: Amen!

   2. Baaz

    “Ik vind het heel onchristelijk…”

    Dat is een mening en daar heb jij recht op.

    “Christus zou zich nooit tot een dergelijk gedrag verlagen.”

    Daar weet jij helemaal niets van, je bent vleselijk en hebt geen weet van de geestelijke zaken. Jezus zacht voor de mens (zondaar) maar snoeihard tegen ideologieën (zonde), lees dat maar na als hij de farizeeën uit Zijn tijd voor grafzerken en addergebroed uitmaakte.

    1. Ernst Quispel

     Ik zal niet ontkennen een mens van vlees en bloed te zijn.

     🙂

     1. Baaz

      “Ik zal niet ontkennen een mens van vlees en bloed te zijn.”

      Een prachtig bewijs van dat je er geen jota van begrijpt. Je bent inderdaad vleselijk en hebt geen weet van de geestelijke zaken. Uiteraard werk je dit gebrek weg met een zwakzinnige smiley want in discussie gaan met meneer Quispel is sowieso kansloos.

      “Maar de natuurlijke (vleselijke) mens neemt de dingen van de Geest van God niet aan, want ze zijn dwaasheid voor hem. Hij kan ze ook niet leren kennen, omdat ze geestelijk beoordeeld worden.” 1 Korinthe 2:14

   3. Siemien

    “om de profeet die moslims vereren voor rotte vis uit te maken”

    Nee Ernst het is echt klinkklare onzin wat je roeptoetert, mohamed is afgoderij en mohamed is pedofiel, de islam is satanisch, dit is de betere kwalificatie van dan rotte vis…

  2. Baaz

   @Heras: Doe geen moeite, meneer Quispel vindt het fijn als hij mensen, zoals jij, kan raken met zijn azijnzuurdesem.

   Citaat huisreglement: “Dwarsliggers zijn het zuurdesem van iedere discussie. Mensen die er structureel afwijkende meningen op nahouden verdienen het ook gehoord te worden, en niet gekleineerd.”

   Het opzettelijk verkondigen van afwijkende meningen is dus een verdienmodel.

 20. Adriaan

  Ernst Quispel 10 uur ago
  Jezus deed het ook met meerdere vrouwen en bekritiseerden mannen die meerdere vrouwen hadden niet.

  Mijn God, wat een vergelijking. Je kunt het niet infantieler zeggen @Quispel.

 21. FJ

  Als de rechter er toch van overtuigd was, dat deze lulhannes onze normen en waarden niet kende en daardoor niet wist, dat verkrachting niet kan en mag, waarom heeft hij dan als straf geen Europese homo erbij gehaald en die lulhannes er een in zijn *tjes laten aanmeten en dan erbij vertellen, dat dit zonder zijn toestemming normaal ook niet mag.

  Ik denk dat hij dat bij voorbaat wel had geweten net zoals bij het meiske dat hij verkrachtte.

  1. Baaz

   @FJ: Je weet het niet hè. Je moet natuurlijk niet te hard oordelen over het importtuig dat onze vrouwen verkracht. Islamtenen zijn vaak extreem lang en je moet er natuurlijk niet op gaan staan.

   Hetzelfde geldt voor die Afghaan die een zwakzinnig meisje verkrachtte in een magazijn. Had dat meisje maar niet in dat magazijn moeten zijn, eigen schuld. En de rechter gaat zo’n Afghaan natuurlijk niet te zwaar oordelen, verblijfsvergunning kwijt en zo… Hij moet toch ook gebruik kunnen maken van zijn lusten en van de mogelijkheid op gezinshereniging?

   Dit is trouwens gebaseerd op feiten uit de media.

 22. Troelstra

  Sommige culturen passen gewoon niet bij ons, zoveel is duidelijk.

  1. Baaz

   Onze rechters maken het graag “passend”.

   1. Siemien

    de Sharia staat dichterbij dan menigeen hier denkt..

 23. Adriaan

  Ernst Quispel 3 uur ago Beantwoorden
  Het is hoogstwaarschijnlijk fake nieuws, Adriaan.
  Google maar eens op La Manche Libre.

 24. PMG

  Dit is nu precies waarom al die knakkers en knakkerinnen hier niets te zoeken hebben, dus ik zeg NEXIT en grenzen op slot en bewaakt door goed uitgeruste dienstplichtige jongeren. Zelfs bitch Hillary is voor.

  Verder wordt het hoog tijd dat rechters (en de hele zweefeendenclub die b.v. zedendelinquenten en tbs-ers de maatschappij weer in sturen) zich eens aan de wet gaan houden en ook zelf verantwoordelijk gesteld kunnen worden n.a.v. hun uitspraak. Als je mag (ze zijn niet gedwongen deze taak op zich te nemen) beslissen over de toekomst van een persoon en over diens eventuele slachtoffer(s) dan ben je
  verantwoordelijk en moet je daarop afgerekend kunnen worden. Een rechter of psychiater staat niet boven de wet!!!

 25. janszm

  Rechters onpartijdig?
  Doe me een lol.
  De ene rechtbank geeft een ander straf dan de andere, voor hetzelfde delict.
  Nee, rechters zijn partijdig en laten zich beïnvloeden de mens, advocaat en omstandigheid.
  Rechtspreken is geen wetenschap. 2 × 2 = in de rechtspraak meestal 5, oid.
  De rechters hebben geen blinddoek en oordoppen en kunnen zij niet onpartijdig zijn, hoe vaak zij dit zelf verkondigen.

 26. AS210854

  Misselijkmakende uitspraak. De culturele cultuur gratis inkomen, huis kinderbijbel, enz. kennen ze allemaal.

 27. Mau777

  Dus eigenlijk suggereert die rechter daarmee dus ook dat verkrachting een alledaags & normaal onderdeel is van de thuiscultuur van de dader (!) en dat van hem dus niet verwacht kan worden dat hij ook begrijpt/beseft dat dit bij ons anders ligt.

  1. sjun

   Waarmee zo’n rechter dan en passant onderstreept hoe schadelijk Merkels Willkommenskultur voor de meer oorspronkelijke bevolking van Europese natiestaten is en waarom het erg verstandig is politici te gaan vervangen voordat zij het volk zullen vervangen.

  2. Mau777

   Deze daad van verkrachting door een “niet-europeaan” werd dus door deze “rechter” openlijk geherdefinieerd/herzien als simpelweg “een andere culturele code”……
   Ieder zijn tradities, nietwaar….?!!

   Er zou een speciale rechtbank moeten bestaan die focust op het vervolgen van incompetente/moreel corrupte figuren bij justitie – er zijn er veel teveel, tegenwoordig….

 28. Troelstra

  Hier nog meer rechterlijke verkniptheid, ditmaal in Beieren (Bron: Schlüsselkinder):

  Moslimgezin foltert dochter – rechter vindt warme woorden en natuurlijk een mild vonnis

  Rechter uit Beieren stelt vast: psychische foltering, toebrengen van lichamelijk letsel en vrijheidsberoving zijn een “deelaspect” van de islamitische cultuur.

  Een Syrisch gezin reageerde met foltering voor zijn 17-jarige dochter, die verliefd werd op de verkeerde jongeman. Een rechter in München reageerde desondanks vol begrip en vonniste met milde voorwaardelijke straffen. Opnieuw een vonnis en duidelijk signaal aan Merkel´s geïmporteerde goudstukken wat de Duitse politiek en haar gerechtsdienaren in de rechtszalen onder een geslaagde integratie verstaan.

  Wat was er gebeurd: de jonge vrouw, wier naam en verblijfplaats Justitie geheim houdt – wat wordt er door de autoriteiten tegenwoordig eigenlijk niet als “geheim of top secret” beoordeeld als het om de “geslaagde integratie” gaat? – had iets vreselijks misdaan. Ze werd verliefd op een jonge Afghaan. Een kort moment echter herinnerde de rechter Robert Grain uit München zich het waardebegrip van onze westelijke cultuur en braakte hij er een “u zou zich moeten schamen” uit richting de Syrische ouders.

  Waardebegrip

  Dat de jonge vrouw verliefd was geworden op een man, die door het gezin noch voorzien noch uitgezocht was, kan in de islam natuurlijk helemaal niet. Zo was het vonnis in het gezin snel gesproken:

  De jonge vrouw werd unaniem door het gezin bestraft met een met het sharia-recht overeenkomende foltering: de vader, moeder en de broer sloten de jonge vrouw drie dagen in huis op om haar te pijnigen. Ze moest “als een hond” op de grond hurken, stelde de voorzittende rechter vast. Ze kreeg geen eten en drinken en bovendien schopten de gezinsleden de dochter/zuster in haar gezicht. Ze moest met haar tong de wc-deksel schoonlikken. Daarna werd de “familieschande” ontvoerd en zou in haar Syrische thuisland – we zijn niet verbaasd – gedwongen uitgehuwelijkt worden.

  Rechter Grain: “Dat is verachtelijk!” Dag twee van de foltering onderstreepte nogmaals de islamitische opvoedingsgedachte: op de tweede dag zou de vader ermee gedreigd hebben de dochter met een mes de keel door te snijden.

  Nu was rechter Grain verontwaardigd: “Met cultuur heeft uw gedrag echter niets te maken”, stelde Grain vast. “Ze is verliefd geworden”, aldus Grain, en daarna: “U leeft bij ons in een cultuur waar men dat mag. Hier bestaat geen verschil tussen man en vrouw”. De dochter zou met een krasse psychische foltering zijn bestraft en eventjes leek het erop alsof de rechter uit zijn geheel eigen opvoeding-dogma migranten te bekritiseren, ontwaakte en boven zichzelf uitsteeg.

  Pas toen de dochter op school een leraar in vertrouwen nam, kon het bureau jeugdzorg ingeschakeld worden. Het meisje werd eerst uit huis geplaatst, maar het lukte de familie om haar enkele dagen later voor de school de pas af te snijden en haar dwars door Duitsland te slepen. De minderjarige zou in Syrië uitgehuwelijkt worden. Pas toen de politie de vader oppakte, droeg de familie het meisje over.

  “U woont al zes jaar in dit land. U spreekt geen Duits, zit alleen maar in huis, neemt geen deel aan het leven. In uw cultuur heeft de vrouw een lagere positie dan de man.” Dat vindt rechter Grain letterlijk “van lotje getikt”.

  Psychische foltering, toebrengen van lichamelijk letsel en vrijheidsberoving een “deelaspect” van de islamitische cultuur

  Hij zou zoiets nog nooit hebben meegemaakt in 15 jaar (opmerking redactie: waar leeft en werkt deze rechter?). dit “deelaspect van de cultuur” zou hij afwijzen. De familie zou de dochter als een hond behandeld hebben, dat zou verachtelijk zijn. Overigens werd de familie met dit milde oordeel met fluwelen handschoentjes aangepakt, omdat de dochter daar nadrukkelijk om verzocht. De beulen kregen politiek gewenst een voorwaardelijke straf. Proceswaarnemers zijn verontwaardigd. Een Duitse familie, die zich buiten de waardegemeenschap beweegt en een familielid drie dagen lang folteringen, vrijheidsberoving (wat hier zelfs helemaal niet veroordeeld werd) en zou bedreigen met moord, zou niet zijn weggekomen met een gevangenisstraf van minder dan 5-7 jaar.

  À propos geslaagde integratie van moslims in Duitsland

  Criminele politici uit de oude partijen, die met hun politiek van de massa-immigratie de genocide op de Duitsers plannen, jubelen:

  Berlijn – De meeste mensen met buitenlandse wortels zijn volgens een onderzoek op dit moment beter in Duitsland geïntegreerd dan tien jaar geleden – aldus de inschatting van de geënquêteerden met een migratieachtergrond zelf. Dat staat in de woensdag gepubliceerde “Migrantenmilieu-Survey 2018”. “De overgrote meerderheid beschouwt zichzelf volledig vanzelfsprekend als deel van de samenleving”, staat er in het onderzoek van de Federale Organisatie voor Wonen en Stadsontwikkeling (VHW) in Berlijn.

  1. Troelstra

   Hier nog meer rechterlijke verkniptheid, ditmaal in Freiburg (Bron: Gedwongen Rechts):

   Afrikaan verkracht twaalfjarig meisje in de trein, moeder van het meisje is strafbaar omdat ze foto’s van de dader verspreidt!

   Bolo24 november 2018

   De politie arresteerde vandaag een 34-jarige Gambiaanse staatsburger. Er wordt gezegd dat hij afgelopen zondag op brute wijze een 12-jarig meisje heeft verkracht tijdens het rijden in een regionale trein tussen Freiburg en Müllheim (Baden).
   De regio Freiburg, die helaas al sinds 2015 zwaar wordt overlopen door immigratie, kalmeert niet meer. Een recent politierapport benoemt onderstaande misdaad gepleegd door de Gambiaanse pedofiel:

   “Na uitgebreid onderzoek kon de vermeende dader van het seksueel misbruik worden gearresteerd.”

   De 34-jarige Gambiaanse staatsburger wordt er sterk van verdacht dat hij op zondag, 18/11/2018 tijdens het rijden in een stoptrein tussen Freiburg en Müllheim (Baden) 12:15-12:35 een ​​twaalf jarig meisje seksueel heeft misbruikt.

   De na de aankondiging van het incident door de federale politie inspectie Weil benoemde am Rhein acht leden tellende onderzoeksteam werkte de afgelopen drie dagen in nauw overleg met de officier van justitie van Freiburg intensief om de feiten en de bepaling van de vermoedelijke dader te verduidelijken.

   Na uitgebreid onderzoek, de rechtbank van Freiburg uitgegeven op verzoek van de officier van justitie van arrestatiebevel Freiburg. De duidelijke verdachte is vanmorgen gearresteerd en zit nu in hechtenis. ‘

   Voor zover dat wat de politie rapporteert. Het is interessant hoe en wat de Badische Zeitung hierover verder nog schrijft:

   “Na het incident had de moeder van de 12-jarige een zoek oproep geplaatst op Facebook, dat zich binnen zeer korte tijd zeer snel verspreidde. De post bevatte verschillende afbeeldingen van een man met een donkere huid die op een stoel zat in het grote compartiment van de regionale trein. Later werd het bericht verwijderd.

   De politie van Freiburg waarschuwde toen voor dergelijke privé-onderzoeken. De publicatie van portretfoto’s zonder de toestemming van de afgebeelde is een misdaad en het delen van dergelijke inhoud is problematisch. Desondanks hielpen de meegeleverde foto’s van de mobiele telefoon de onderzoekers. “

   Dus even voor de duidelijkheid wanneer je als ouder het meemaakt dat je kind even snel verkracht wordt terwijl ze snel naar het toilet moet dat mag je niets doen.

   Het is je bij wet al verboden om de verkrachter dood te slaan, je mag hem niet zwaar mishandelen dus kennelijk mag je enkel en alleen tegen hem zeggen dat je het niet zo leuk vind wat hij heeft gedaan. Wanneer je dochter je komt vertellen dat ze is lastig gevallen op het toilet door een zwarte man en je kunt enkel nog snel een foto van hem maken aangezien hij wegvlucht uit de trein naar zijn laffe daad dan mag je deze foto ook niet plaatsen op Facebook of waar dan ook en dat heeft weer te maken met portretrecht.

   Je mag de foto wel aan de politie overhandigen die dan eerst een week of twee met een dader profiel komen waarbij de kleur zwart of getint niet wordt benoemt om vervolgens, wanneer de dader al weer veilig in het azc of in een ander land zit, uiteindelijk toch de foto toont zodat wij allemaal verbaast kunnen reageren of het feit dat het om een kleurling gaat want, nee dat hadden we niet verwacht.

   Waar zijn wij in Godsnaam mee bezig?

 29. Troelstra

  Man randt minderjarig meisje aan “omwille van strikte regels tijdens ramadan”

  Een 25-jarige Afghaan heeft zich donderdag voor de correctionele rechtbank van Mechelen moeten verantwoorden voor aanranding van de eerbaarheid van een minderjarige. Hij kneep het slachtoffer in de billen, likte en kuste haar en greep dan naar haar schaamstreek. De man was naar eigen zeggen gefrustreerd door de strikte regels die de ramadan oplegt.

  Hij kruiste zijn slachtoffer in juni dit jaar aan het station van Lier waarop hij haar achterwerk greep, zich excuseerde en wegliep, maar dan terugkwam en haar likte en kuste en dan zijn hand over haar schaamstreek liet gaan. “Mijn cliënt was zijn seksuele driften niet de baas, hij komt uit een land waar seks taboe is en kreeg thuis nooit informatie over meisjes en vrouwen. Hij beseft nu zeer goed dat wat hij deed grensoverschrijdend is en zal zich daar niet meer aan bezondigen”, verklaarde zijn advocaat Pieter De Wit.

  Het parket vroeg een straf van tien maanden met uitstel, maar niet gekoppeld aan voorwaarden. “Deze man spreekt onze taal niet, het zou heel moeilijk zijn om hem een verplichte cursus te laten volgen”, klonk het. De verdediging vroeg een werkstraf en benadrukt dat de man intussen Nederlandse les volgt en volop werkt aan zijn integratie.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.