Geert Wilders opent de aanval na kinderpardon: "Leugenaar Rutte belazert de boel alweer!"

Geen categoriejan 30 2019, 10:00
#StemRutteWeg.
Zo! Geert Wilders grijpt het controversiële kinderpardon maar eens aan om Mark Rutte weer een goed pak op zijn donder te geven. In een nieuwe video die de PVV-leider online heeft gezet, zie en hoor je eerst hoe de premier zegt dat er geen uitbreiding van het kinderpardon komt ('om mensen geen valse hoop te geven'), en vervolgens komt de tekst in beeld: "Leugenaar! Mark Rutte belazert de boel alweer."
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1090349547421908994
Als je naar Rutte's recente uitspraken kijkt, en dan ziet waar ze gisteren mee op de proppen zijn gekomen, kun je niet anders dan concluderen dat Wilders gelijk heeft. Rutte is een leugenaar en ja, hij belazert de boel voor de zoveelste keer. Rechtse kiezers krijgen eerst te horen dat zo'n kinderpardon er echt niet komt -- nooit! -- maar na een paar gesprekken en vage beloftes van de coalitiepartners gaat Markje dan toch weer door de knieën.
Dat is op zich al erg genoeg, maar wat dit allemaal nog erger maakt is het feit dat Rutte dit enkele weken geleden natuurlijk al van verre zag aankomen, maar net bleef doen alsof hij nooit zou toegeven. Dit alles om de electorale schade voor de VVD zoveel mogelijk te beperken -- of in ieder geval uit te stellen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten