Geert Wilders pakt hoofdredacteur Nu.nl keihard aan: "Wat een enorme engerd!"

Geen categoriefeb 28 2019, 12:00
"Snel de nu.nl app verwijderen!"
Zo! Ook Geert Wilders is op de hoogte gebracht van het idiote beleid van Nu.nl, waar alle reacties van lezers die het oneens zijn met het klimaatevangelie van extreemlinks zonder pardon verwijderd worden.
Toen dit bekend werd kwam er meteen kritiek op deze overduidelijke censuur. Daarom voelde Nu.nl-hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman zich gedwongen om in een blogpost tekst en uitleg te geven over dit waanzinnige besluit.
https://twitter.com/gjhoekman/status/1100713641354104832
Helaas voor deze klimaatextremist is helemaal niemand onder de indruk van zijn 'uitleg.' Tenminste, niet op een positieve manier. Want Geert Wilders merkt terecht op dat de blogpost van Hoekman de zaak eigenlijk alleen maar erger maakt:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1100848549523324928
"Wat een enorme engerd die [Gert-Jaap Hoekman," schrijft Wilders. "[K]an die man niet het mediabeleid voor Noord-Korea gaan doen of zo. Zijn 'duiding' maakt het alleen maar erger: berichten die zijn waarheid ontkennen worden weggecensureerd."
Dat is het natuurlijk precies. De hoofdredacteur van Neerlands grootste nieuwswebsite is duidelijk een klimaatwaanzinnige: een fundamentalistische aanhanger van het klimaatevangelie. Iedereen die het niet ziet zoals hij wordt gecensureerd.
Knet-ter-gek.
Natuurlijk past hier maar één reactie op van weldenkende mensen. Zoals Wilders het verwoordt:

"Snel de nu.nl app verwijderen!"

Het staat de redactie van Nu.nl vrij om zich als een totalitaire klimaatextremist te gedragen. Dat klopt helemaal. Maar het staat lezers die wel over een normale portie gezondverstand beschikken vervolgens ook vrij om die website niet meer te bezoeken. Waarom zou je een website lezen waar jouw mening weggecensureerd wordt? Er is nauwelijks een betere manier denkbaar om duidelijk te maken dat je daar gewoon niet welkom bent.
Weg dus met die app, en haal Nu.nl maar uit je bookmarks. Dit soort sites willen geen bezoek van mensen zoals jij en ik. Prima, dan komen we ook niet meer langs. Dahaag!
Overigens is er nog wel iets dat wél problematisch is: als deze gekken dit soort 'reacties' niet meer toelaten onder artikelen, hoe groot is de kans dan dat ze wel een artikel willen plaatsen over klimaatsceptisch-nieuws? Bijvoorbeeld: over nieuwe onderzoeken waaruit blijkt dat de invloed van de mens op het klimaat toch veel minder groot is dan GroenLinks ons wil doen geloven?
Juist: die kans is nihil. Nu.nl geeft met deze censuur dus aan dat het in ieder geval wat klimaat betreft niet alleen dictatoriaal is, maar ook nog eens niet te vertrouwen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten