Geert Wilders pakt hoofdredacteur Nu.nl keihard aan: “Wat een enorme engerd!”

“Snel de nu.nl app verwijderen!”

Zo! Ook Geert Wilders is op de hoogte gebracht van het idiote beleid van Nu.nl, waar alle reacties van lezers die het oneens zijn met het klimaatevangelie van extreemlinks zonder pardon verwijderd worden.

Toen dit bekend werd kwam er meteen kritiek op deze overduidelijke censuur. Daarom voelde Nu.nl-hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman zich gedwongen om in een blogpost tekst en uitleg te geven over dit waanzinnige besluit.

https://twitter.com/gjhoekman/status/1100713641354104832

Helaas voor deze klimaatextremist is helemaal niemand onder de indruk van zijn ‘uitleg.’ Tenminste, niet op een positieve manier. Want Geert Wilders merkt terecht op dat de blogpost van Hoekman de zaak eigenlijk alleen maar erger maakt:

“Wat een enorme engerd die [Gert-Jaap Hoekman,” schrijft Wilders. “[K]an die man niet het mediabeleid voor Noord-Korea gaan doen of zo. Zijn ‘duiding’ maakt het alleen maar erger: berichten die zijn waarheid ontkennen worden weggecensureerd.”

Dat is het natuurlijk precies. De hoofdredacteur van Neerlands grootste nieuwswebsite is duidelijk een klimaatwaanzinnige: een fundamentalistische aanhanger van het klimaatevangelie. Iedereen die het niet ziet zoals hij wordt gecensureerd.

Knet-ter-gek.

Natuurlijk past hier maar één reactie op van weldenkende mensen. Zoals Wilders het verwoordt:

“Snel de nu.nl app verwijderen!”

Het staat de redactie van Nu.nl vrij om zich als een totalitaire klimaatextremist te gedragen. Dat klopt helemaal. Maar het staat lezers die wel over een normale portie gezondverstand beschikken vervolgens ook vrij om die website niet meer te bezoeken. Waarom zou je een website lezen waar jouw mening weggecensureerd wordt? Er is nauwelijks een betere manier denkbaar om duidelijk te maken dat je daar gewoon niet welkom bent.

Weg dus met die app, en haal Nu.nl maar uit je bookmarks. Dit soort sites willen geen bezoek van mensen zoals jij en ik. Prima, dan komen we ook niet meer langs. Dahaag!

Overigens is er nog wel iets dat wél problematisch is: als deze gekken dit soort ‘reacties’ niet meer toelaten onder artikelen, hoe groot is de kans dan dat ze wel een artikel willen plaatsen over klimaatsceptisch-nieuws? Bijvoorbeeld: over nieuwe onderzoeken waaruit blijkt dat de invloed van de mens op het klimaat toch veel minder groot is dan GroenLinks ons wil doen geloven?

Juist: die kans is nihil. Nu.nl geeft met deze censuur dus aan dat het in ieder geval wat klimaat betreft niet alleen dictatoriaal is, maar ook nog eens niet te vertrouwen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

63 reacties

 1. Satty

  Bedoeld wilders nu wat geen stijl en powned al tijden doen. De rechtse slachtoffers hebben een puntje gevonden en gaan los.

  Het is wat mij betreft een groot goed als media iedere mening accepteert die enigszins onderbouwing heeft. Zowel joop en dds doen dit. Bij Joop is alleen moderatie voor het plaatsen van de mening wat ik niet super vind.

  Het is bespottelijk hoe sommige mensen nu weer los gaan, vergeten voor het gemak de al jaren durende censuur op rechts.

  1. Meester Kong

   @Sat
   “Zowel joop en dds doen”

   Het heeft mij vele ip ban’s gekost voor dat DDS overstag ging 🙂

  2. Tguard

   Maar ze, PowNed etc staan wel het andere geluid toe. Het is de confrontatie met directe vragen zoals waarom staat u hier. Vindt u niet dat, waarom hebben jullie dit gedaan etc etc je kan ervan vinden wat je vind maar zogenaamd rechts staat altijd open voor discussie.het is de zogenaamde linker kant die onverdraagzaam is naar andere geluiden want denk je niet zoals zei dan ben je een fascist, rascist, xenofoob, ontkenner, witte man etc etc kijk toch eens naar de inhoudelijke reacties op deze site. Ontbreekt het argument dan gaan we schelden of framen.

   1. Meester Kong

    @TG
    -Ontbreekt het argument dan gaan we schelden of framen-

    Kijk naar de rechtse reaguur, framen en schelden als de beste.

    #@Dik een Friese gelovige slijmbal

    Is dit ook schelden ?

    1. HendrikJan

     Bedoel jij dan: Erdogan:

     Alle Nederlanders zij Nazi’s en Fascisten. ?

    2. Julian

     Apart de meeste reageerders hier willen bepaalde types van het reactieplatform hebben. En hebben NU commentaar? Volgens mij noemen ze dat hypocriet!

   2. Satty

    Ik vind jou de positieve uitzondering. Het gedrag van een aantal toen ik hier mijn eerste reactie gaf, waarin ik mijzelf voorstelde was ongekend. Ik zie ook wel degelijk een groot verschil tussen rechtse mensen, ik heb zelfs via powned een vriendschap gesloten met een rechts reageerder. Ik ben hier fatsoenlijk begonnen maar heb bij mijn eerste reacties waarin ik mij voorstelde van een aantal mensen puur verbaal vergif over me heen gekregen. Tja ik laat niet over me heen lopen. Ik ga graag inhoudelijk met andersdenkenden in gesprek, heeft me al veel kennis opgeleverd en een andere denkwijze over bv salafisme.

    Wat mij verbaast is dat veel mensen een probleem hebben met fascisme terwijl hun denkwijze aan de patronen voldoet. Wat is dan het probleem met het benoemen daarvan? Ik beweer niet dat mensen direct een genocide willen maar het weg willen sturen van moslims is toch fascistisch? Het onderdrukken van anderen economisch ook. Ik ben zelf ook niet vrij van medewerking aan economische onderdrukking, zou dit graag zien veranderen.

    1. fockingworst

     @sattytrol heeft zich hier voorgesteld als een Arabische vrouw die zeer gebrekkig nederlandsch kon en binnen 1 week volledig foutloos nederlandsch kan.
     Hhhhm dat zet hier toch een beetje aan het denken want ze reageert graag ook op de huistrol en met de huistrol.
     En is sattytrol wel een vrouw?
     Ik denk aan de woordkeus en zinsopbouw dat sattytrol gewoon de huistrol is.
     @sattytrol wat een kansloos leven heb je toch..
     14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
     Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
     Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

     1. Top

      Je hebt het dan ook over een ‘hoofddoekjes vrouwtje’, die, omdat ze anders in de keuken had gestaan en dan waarschijnlijk met de bips omhoog, die terecht is gekomen op een VMBootje in een grote stad. Denkt beter te zijn dan u en ik. Komt met flauwekul aanzetten, die een normaal mens niet eens denkt, al zou hij, met zijn geest, nog steeds in Woodstock of het Kralingen popfestival zijn blijven steken. Is altijd vervelend en betweterig. En geen discussie mogelijk altijd gelijk dat vingertje.

      ”Hun geest zit gevangen in hun goede geweten. De domheid van de goeden is ondoorgrondelijk schrander. Maar dat is de waarheid: de goeden moeten farizeeërs zijn – ze hebben geen keuze.”

    2. Vit

     @Satty

     “Ik vind jou de positieve uitzondering. Het gedrag van een aantal toen ik hier mijn eerste reactie gaf, waarin ik mijzelf voorstelde was ongekend.”

     Jij gaf meteen jouw visitekaartje af dus een logische reactie.

    3. sonar

     Satty in jouw reactie,ik laat niet over mij heen lopen.
     Realiseer nu eens dat men dat niet eens wilt,anders worden hun schoenen vies en vuil .

    4. TD

     “het weg willen sturen van moslims is toch fascistisch”
     Dat rechtse reaguurders het niet eens zijn met het Marrakesh akkoord en alle illegalen terug wil sturen waar ze vandaan komen,is volgens jou facistisch?
     Al was heel Europa het met je eens en zou dat facistisch vinden,boeit geen moment!
     Al die ongewenste gasten terug naar hun EIGEN land!

    5. Step one

     Het weg willen sturen van Moslims is helemaal niet fascistisch. Weet je wat fascistisch is? De Islamitische ideologie.

   3. HendrikJan

    Inderdaad Tguard.

    Bij Rechts staan alle deuren, wagenwijd open.

    Bij Links gebeurt alles, achter gesloten deuren.

    1. Meester Kong

     @HJ

     Proest, bij rechts staan alle deuren open.

     Hee @HJ je bent Rut.. en Nex… vergeten.

     1. HendrikJan

      Kong,

      Vergeet je mijn vraag, over Erdogan niet te beantwoorden.

      RUTTUP en NEXIT.

    2. Satty

     Waarop baseer jij dat Hendrik Jan?

 2. Rien Noppen

  Geert is niet in de positie om wie dan ook hard aan te pakken.

  1. Ride eat sleap repeate

   Wow, wat een briljante bijdrage Nopke!
   Lang over na moeten denken verwacht ik. Wat een fantastische bijdrage zeg.
   Mag ik ‘m lenen? Hij is zo sterk!
   Zo, ga jij jezelf nu maar eens lekker hard (aan)-pakken, want jij kunt dit wel.
   Spat zo van het scherm af.
   Café de vrolijke droeftoeter zoekt nog zulk talent.

  2. Roughwood

   Dat is hij als zijnde staatsburger en Nederlands parlementariër natuurlijk wel Quisling. Maar het is hier algemeen bekend dat u een discipel bent van jokvrouw Karin en derhalve ook een warm pleitbezorger en voorstander van het censureren van u onwelgevallig nieuws. En dat u er, net als die fopnieuwssite, geen enkel probleem mee heeft om wanneer het u uitkomt artikel 7 van de NL’se grondwet maar even aan de kant te schuiven. En dat maakt u net zo’n engnek als die flapdrol van een hoofdredacteur. Geert heeft in dezen dus volkomen gelijk!

 3. Dik

  NU.nl, daar kom ik niet.

  1. HendrikJan

   Ik heb begrepen op de soos, dat je vrij moeilijk van je account afkomt.
   Nu.nl werkt ook via Sanoma en dat account zit op slot.
   Probeer maar eens via Sanoma, Hoe verwijder ik mijn account.

   1. Dik

    @HJ: Ik snap het, maar ik kom er gewoon niet meer, dan is het ook opgelost.

 4. Nuts

  Vervelend is ook dat mijn iPhone bepaalt in het voorscherm welke nieuwsmedia daar staan. Ik kan ze niet blokkeren en om andere media vragen.

  1. Meester Kong

   @N
   Leuk om te weten dat je in het bezit bent van een Apple product..

  2. Dik

   @Nuts: Jazeker kun je dat wel. Mijn iPhone bepaalt helemaal niets, je moet dan alleen wel even in de instellingen duiken om allerlei dingen uit te schakelen. Bij mij is dat makkelijk want ik schakel alles uit, m.u.v. Signal, sms & email.

 5. Piet Patat

  Indien nu.nl geen weerwoord accepterert en elke kritiek stomweg weg censureert gaan ze een gezond debat uit de weg. Wie een debat uit de weg gaat heeft geen argumenten om eigen standpunten te verdedigen. Dit is een teken van ongelooflijke zwakheid en zegt veel over waar nu.nl staat. Die hobbelen net als het gros van de mainstream wetenschappers en het volgzame NOS / GTST kuddevolk achter de vooringenomen berichtgeving aan. Klimaat is het nieuwe verdienmodel en oh wee als je niet in het gareel loopt, dan wordt je uitgekotst, bespot en tot paria gedegradeerd. De brichtgeving over klimaat is veel te eenzijdig, ruimte voor andere opvattingen is er nauwelijks en zo werkt de propaganda. Blijven herhalen, steeds maar weer dezelfde koppen op tv met steeds maar weer dezelfde boodschap. Hel en verdoemenis preken met de dollartekens $ in de ogen. Question everything ! Helaas neemt het gros daar niet de tijd voor.

  1. Korporaal Monty

   “Wie een debat uit de weg gaat heeft geen argumenten om eigen standpunten te verdedigen. Dit is een teken van ongelooflijke zwakheid”

   Dat zijn harde woorden, maar die gelden toch niet voor iedereen of wel?

 6. Vrijedenkert

  Ruim een week terug bij nu.nl ook gereageerd op een klimaatonderwerp en reactie niet geplaatst, vragen en reactie ging niet in op de inhoud volgens redactie.
  Later weer gereageerd en gelijk een ban aan mijn broek voor onwaarheden verspreiden en ik kon de volgende dag pas weer reageren, niet op gewacht en gelijk Sanoma account per direct opgezegd en opgeheven ik was het helemaal zat…

  1. Dik

   @Vrijedenkert: Zo creëert Sanonma haar eigen werkelijkheid. Over nepnieuws gesproken.

  2. Vliegenvanger

   Dat zelfde gebeurde mij ook, nu weer een week geband. Als ze dit lezen bannen ze me misschien wel voor altijd. Die hoodredacteur is een grote dictator.

 7. Marija

  Ik stuurde vanochtend een bericht naar Nu.nl m.b.t. Menselijke invloed klimaatverandering en liet weten, het schokkend te vinden dat er gecensureerd wordt. Gewoon een net berichtje.
  Resultaat? Ik ben geschorst, liet men mij in e-mail weten.
  Ben ik niet van onder de indruk want ik had de app NU.nl al meteen van mijn pc verwijderd.

  1. Dik

   +1

  2. Niet L niet R

   Koreaanse praktijken!

 8. Vraagtekentje

  Ik heb ooit 1 X gereageerd op nu . nl, kreeg meteen een ban. Nette reactie hoor, alleen een andere mening, ben nooit meer op de website geweest, wat een zielepieten.

  1. Zouaaf

   Waarschijnlijk kritiek op de redactie. Dan zijn ze snel met ban, reacties mits niet krenkend, lopen minder gevaar.

 9. HendrikJan

  Ik geloof nooit, dat er veel adverteerders op Nu.nl, dit een positieven tendens vinden richting de door hun geplaatste en betaalde advertenties.
  Dus veel negatieve reacties over de handelswijze van Nu.nl, roept heel veel vragen op bij de adverteerders.

  Het is net als met: RUTTUP en NEXIT, herhaling is de kracht van reclame.

 10. Duke

  Nu.nl censureerde al eerder meningen door geen reacties toe te laten bij artikelen over het Sinterklaasfeest. Ze zijn ook erg meewerkend met dat ‘nepnieuwsfilter’ van dat Zweedse mens van D66. En nu dit. Nu.nl is heel erg eng.

 11. Spaanse kok

  Lees hier nogal eens dat men van andere websites preventief geruimd is na een “nette” mail.

  Gelukkig zijn alle reageerders het over het begrip “nette” eens.
  Ook op DDS lees ik uitsluitend nette reacties, in voortreffelijk Nederlands, zonder verwensingen en altijd to the point.

 12. biggeorge

  Noord koreaanse praktijken!! Straks krijgen wij ook alleen staatsmedia en wordt je van je nest gehaald als je je er negatief over uitlaat. De linkse dictatuur!!!

 13. Niet L niet R

  De gehele redactie een enkel reisje
  Noord Korea!

 14. Meriadoc Brandebok

  Wat een engerd: aldus de man die zich liet fotograferen met tape op zijn mond. 🙂

 15. Vliegenvanger

  Nu.nl is een site die al langer berichten verwijderd die ze niet aanstaan. De waarheid mag daar niet gezegd worden. Dat heb ik ze al verschillende keren gezegd, maar dan bannen ze je. Ze gaan niet in discussie, omdat ze weten dat je gelijk hebt. Nu.nl is een dictatuur aan het worden, zij beslissen wat ze plaatsen. Maar de waarheid mag niet gezegd worden. De hoofdredacteur is een dictator net als Rutte, misschien kunnen we straks wel nergens meer een mening over geven. NU.nl maakt net als D666 de mensen monddood. Kwade zaak dat de media al voor ons beslist wat wel en niet kan. Het recht van vrij meningsuiting word ons ontnomen. Mensen pas op voor je het weet mag je nergens meer een mening over hebben. Ik roep al langer die dictators gaan regeren, wij alleen maar zorgen dat ze geld krijgen.

 16. Piet51

  Van waar al die commotie? Veel meer media zouden zich zo moeten opstellen en handelen. Elke krant, nieuwssite of tijdschrift, die een politieke kleur heeft aangenomen, en wie heeft dat niet, selecteert artikelen die hierop aansluiten. Ze publiceren, bekritiseren, laten onbesproken of wijzen iets expliciet af. En de potentiële lezers kiezen ervoor om zo’n nieuwsbron wel of niet te raadplegen. Er zijn er meer dan voldoende, dus iedereen komt zo aan z’n trekken. Maar nu heeft Nu.nl bekend gemaakt, waar ze vanuit gaan en welke info ze daarom voortaan zullen negeren. Duidelijker kun je het niet krijgen en dat vind ik fantastisch. Iedereen die dat te weinig infovoorziening vindt, kiest een andere bron of zoekt er een bron bij. Ik doe dat laatste al jaren v.w.b. klimaatscepsis (ben ik zelf beslist niet, maar ik wil wel die visies kennen). Daarom zou ieder nieuwsmedium die helderheid van Nu.nl moeten geven.

  De app van Nu.nl nu verwijderen is natuurlijk de meest onzinnige actie die maar voorgesteld kan worden. Als Wilders dat nu doet, wordt hij nooit wijzer, maar zal hij ook als politicus nooit sterker worden.

  1. Blikopener

   Piet51 vat de essentie van vrijheid van meningsuiting en vrijheid van debat niet zo goed. Wat NU.nl doet is het boycotten van andere meningen en past dus onder een fascistisch apartheidsregime, niet in een vrij land met 17 miljoen meningen.

   1. Piet51

    Maar DDS blokkeert soms toch ook onwelgevallige meningen?

    1. Rien Noppen

     Helaas wel, Piet. De meeste reaguurders hier hebben hun nickname al meerdere keren moeten vervangen.

     Als je je kritisch uit over een stuk van de redactie word je subiet geband. Op andere uitingen, hoe plat, agressief of racistisch ook, wordt niet gemodereerd, zoals je hier dagelijks kunt ervaren.

     1. fockingworst

      @riennoppentrol klopt helemaal, u hebt hier al 100 derden Nicks versleten door een ban te hebben gekregen en terecht.
      @riennoppentrol heeft de hele dag de mond vol over racisme fascisme in bijna elke reactie waardoor het vanuit zijn schrijven GEEN ENKELE BETEKENIS meer heeft.
      @riennoppentrol reageert hier de hele dag op de man.
      @riennoppentrol framed de hele dag.
      @riennoppentrol houd wel van een belediging uit delen in bijna iedere reactie.

      @riennoppentrol wat een kansloos leven heb je toch..
      14 uurtjes ongeveer per dag 7dagen per week hier aanwezig..en dat al meer als 9 jaar.
      Geen enkel sociaal leven, zielig achter je scherm op jacht naar zelf voldoening om anderen reaguurders te trollen en af te zeiken.
      Welk moment van de dag je ook kijkt de huistrol met meerdere accounts is er ALTIJD op dds

     2. Piet51

      @Rien Noppen
      Ik ben iets positiever. Ik heb een paar keer de schrijver, gisteren de heer Awi Cohen nog, met zijn wat al te positieve kwalificatie van Israël, betrapt op grove fouten en geen ban gekregen. Het artikel werd trouwens ook niet gecorrigeerd. Dat is dan wel weer jammer.

     3. Rien Noppen

      Dan heb je geluk gehad, Piet, ze hebben er kennelijk overheen gekeken.

     4. Piet51

      @Rien Noppen
      Ik ben iets positiever. Ik heb een paar keer de schrijver, gisteren de heer Awi Cohen nog, met zijn wat al te positieve economische kwalificatie van Israël, betrapt op grove fouten en geen ban gekregen. Het artikel werd trouwens ook niet gecorrigeerd. Dat is dan wel weer jammer.

 17. Gerlos

  Wel eens gehoord van vrijheid van meningsuiting maloot heer Hoekman in neem aan dat u ook van die linkse kerk bent, vandaar deze boycot

 18. Jacco

  Verschrikkelijke site dat nu.nl vorige week reactie geplaats op de zoveelste moord in oss de tekst luide.het zal niet weer eens oss zijn altijd wel iets daar.meer niet geblokt

 19. Willem Bever

  Ik had hem niet 🙂

 20. Appelsientje

  zucht…ook Wilders snapt het niet.

  Klimaatverandering is een feit…

  Of je van mening bent dat de mens daar geen invloed op hebt is een goede mening.
  Wie weet komt het idd wel door dat eeuwige proces van klimaatsverandering…maar
  daarmee ontken je het nog steeds niet.

  Blijkbaar plakt Wilders ons het liefst zelf een pleister op de mond, want het woord klimaat is blijkbaar links-verdacht.

 21. PMG

  Het hele klimaatverhaal is reeds voorbij, slecht enkele achterlijken blijven stug doordouwen en juichen de acties van met name en olv. Shell toe.
  Deze hebben uitsluitend met hun financiele gezondheid te maken, voor de rest zal het ze werkelijk een rotzorg zijn (zie afhandeling schade Groningen) zoals ze al jaren bewijzen in het buitenland in bijvoorbeeld Nigeria waar ze vrolijk gas blijven affakkelen, dit is slechts een heel klein voorbeeldje.

 22. Ries

  “Neem de blauwe pil, en blijf kritiekloos alles geloven wat ‘gevestigde orde’ media en politici u voorschotelen. Neem de rode pil, en wordt wakker voor de realiteit, voor de (soms harde) waarheid over hoe de wereld echt in elkaar steekt”. Het is wetenschappelijk bewezen ( veelvuldig gebezigde woorden door Nop) dat de trollen rijkelijk voorzien worden van de blauwe pil. Vanaf vandaag noem ik alles wat links, groen en geestelijk labiel is (w.o. de trollen) ‘blauwslikkers’.

 23. Groenehond

  Nu.nl past censuur toe bij geplaatste reacties en is subjectief , politiek gekleurd en vaak onvolledig in zijn berichtgeving. Dit terwijl het beweerd objectief en neutraal te zijn. Het is een enge gedachte dat de zittende overheid dit medium als instrument tegen het zogenaamde fake news wilt gebruiken.

  1. Rien Noppen

   Waar baseert Groenehond zijn bewering op dat de Overheid Nu.nl gebruikt voor de verspreiding van overheidspropaganda?

 24. Groenehond

  Rien noppen. Dit heeft ollongren zelf bij bv jinek gezegd. Ik heb het niet over de bombastische term propaganda dat laat ik aan anderen over. Nu.nl samen met o.a de uv leiden zouden het “fakenieuws” gaan toetsen.
  Bij vergaande interesse van uw kant kan ik het hele gesprek bij jinek quoten.

 25. Abdullah de vliegende hollander

  Geertje Wilders heeft wel gelijk…

  Ik ben zelf links c.q. gematigd rechts…..

  Echter het kan niet zo zijn dat een media instelling die de vrijheid van meningsuiting uit representeerd rechtse bericht gaat censureren….

  Door dit te doen zoals nu.nl doet/deed begaat ze in feiten niets anders dan alle birgers ter landen aansturen naar links gedachtegoed…

  En naar mijn mening ruikt dit naar partijdigheid en niet vanuit de positie van Nu.nl maar juist vanuit persoonlijke (privé) opvatende standpunt en dan wijs ik met me vinger naar die knakker van Nu.nl

  Maar ja wat je zaait is wat je oogst….
  Wilders en rechts moeten juist bkij zijn dat dit alles aan het licht is gekomen want veeel onder ons zullen dit opmerken en lezen en de conclusies zullen al snel getrokken zijn….

  Verwijder de nu.nl apps zoals Wilders al aangaf als reactie.

  hihi

  1. DidiMadloba

   Een medium heeft alle vrijheid selectief te berichten!

   Als een medium te eenzijdig bericht lopen lezers weg, en als dat er te veel worden kost ze dat business.

   Dat slaat net zo goed op te links als te rechts. NU,NL schat in dat haar lezers schoon genoeg hebben van Baudet z’n klimaatgezeur (wel een briljante verkiezingsstrategie overigens) dus valt ze daar niet meer mee lastig.

   Een vrije pers is ook een commerciële pers, en marktwerking in de media kan leiden tot een vertekend beeld. Gelukkig wordt de publieke omroep niet alleen betaald door adverteerders maar is gek genoeg toch mikpunt van rechts.

 26. DidiMadloba

  En DDS verwijdert linkse bijdragen, die oproepen tot redelijkheid. Want dat leest niet lekker.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.