Last minute hotels in Antwerpen zoeken? 5 tips

Heb je zo op het laatste moment besloten om de Nederlandse weekendjes weg achter je te laten, en eens lekker een weekendje naar onze zuiderburen te gaan? Zeker geen slecht idee! Antwerpen is een ontzettend mooie stad en er zijn allerlei leuke dingen te zien, te doen en ervaren. Van mooie wandelingen tot geweldige musea en unieke theatervoorstellingen: je kan er alle kanten op. Maar het vinden van hotels in Antwerpen, dat kan nog wel eens lastig zijn. Er zijn maar genoeg mooie hotels in Antwerpen te vinden, maar een last minute boeking kan nogal eens prijzig zijn. Met deze handige tips zoek jij dus ook in no-time de meest goedkope mogelijkheden tot een verblijf in hotels in Antwerpen.

 1. AirBnB

Het is wellicht niet 100% hotel, maar wel een ideale, goedkope last minute mogelijkheid: AirBnB. Woningeigenaren verhuren hier een kamer, appartement of zelfs gehele woning voor een aangename prijs per nacht. In de meeste gevallen zijn ook last minute boekingen hier makkelijk te maken.

 1. Booking.com

Een andere goede, erkende aanbieder is booking.com. Je kunt hier super makkelijk prijzen vergelijken, en allerlei zoekcriteria ingeven. Denk bijvoorbeeld aan de nabijheid van het centrum, een omgeving in de natuur, het aantal slaapkamers en ga zo maar door. Je vindt hier meestal niet de goedkoopste prijzen, maar kunt vanuit deze website makkelijk een top vijf maken. Met deze top vijf doe je nog wat meer onderzoek om vervolgens jouw ideale hotel te vinden.

 1. Gewoon op de bonnefooi

Een andere leuke, en vooral avontuurlijke manier om een last minute hotel te vinden, is door gewoon te vertrekken! Maak een kleine selecties aan hotels die je bevallen, en zoek ze vervolgens gewoon op. Zomaar kans dat je op deze manier op locaties terecht komt die je anders nooit voor mogelijk had gehouden.

 1. Secret Escapes

Ken je de website van Secret Escapes al? Je kunt hier allerlei mooie, luxehotels vinden voor een flinke korting. Het is een soort Groupon of Social deal maar dan gericht op luxueuze hotels. Het aanbod varieert regelmatig, en er is genoeg keuze voor een last minute trip.

 1. Groupon of Social Deal

En dan hebben we natuurlijk ook de bekende Groupon en Social Deal nog. De ideale manier om een goedkoop last minute tripje te maken, evenement te bezoeken, of hotel te reserveren. Kijk wel altijd even goed naar de voorwaarden; hier staan de toegestane data namelijk duidelijk in aangegeven. Weet je meteen of je wel of niet terecht kunt!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

 1. Satty

  ‘Groupon of Social Deal’

  Inderdaad die data, je zult niet de eerste zijn die in een leuk weekend Maastricht denkt goedkoop uit eten gaan.

 2. Diederik van Walsum

  Sorry, maar ik mag niet in het islamitische België komen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.