Walgelijk EN dom: ‘Europa’ wil Syriëgangers terughalen

Zodat ze lekker aanslagen kunnen plegen ofzo?

Dit is toch niet best?

Nu de VS haar troepen weghaalt uit Noord-Syrië, begint Europa zich zorgen te maken over rondlopende IS-strijders en hun gezinnen. Frankrijk en België zouden voorbereidingen treffen een aantal jihadi’s op te halen.

Frankrijk haalt binnenkort al 130 jihadisten “terug.” Die zouden dan vastgezet en berecht worden. Voor hoe lange tijd ze in de gevangenis verdwijnen? Dat zal per geval verschillen, maar er zullen ongetwijfeld jihadisten bijzitten die naar een paar jaar alweer vrijkomen. Vanaf dat moment vormen zij natuurlijk een groot gevaar voor de Franse samenleving.

Wacht, schreef ik daar “voor de Franse samenleving”? Dat is natuurlijk onvolledig. Aangezien Frankrijk en Nederland allebei lid van de EU zijn vormen deze gekkies dan ook een gevaar voor jou en mij.

Nou zegt minister Grapperhaus (CDA) dat hij het Franse en Duitse voorbeeld niet automatisch volgt, maar daar hebben we helemaal niets aan. Al die Duitse en Franse jihadisten zijn net zo gevaarlijk voor ons als Nederlandse jihadisten. Als Grapperhaus zelfs geen enkele Nederlandse Syriëganger naar huis haalt (wat hij overigens wél zal doen, als puntje bij paaltje komt zal een knotsgekke D66-rechter hem daar ongetwijfeld toe dwingen) blijft die dreiging bestaan.

En zo blijft Europa maar problemen en bedreigingen creëren voor zichzelf. Als we nog iets van gezond verstand hadden zouden we ervoor zorgen dat deze gekkies nooit terug zouden kúnnen komen. In plaats daarvan hebben we het er nu over hoeveel en wanneer we deze extremisten op het vliegtuig naar Schiphol zetten. Gestoord!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Svetlana

  JA JA JAAAAAA. DIT IS GEWELDIG NIEUWS! Meer moslims meer turkse bakkers meer praktische moskeeen in Neederland!!!!!!!!!!!

 2. Vit

  Ik vraag me af wat die lui bezield om ze terug te halen, laat hen daar lekker kogels koppen of zo.

  1. Aytas

   De volwassenen zeker. Zelf vertrokken wetende wat ze gingen doen.

 3. Aytas

  ‘Als we nog iets van gezond verstand hadden zouden we ervoor zorgen dat deze gekkies nooit terug zouden kúnnen komen.’

  Hoe dan? Onderbouw zoiets eens een keer. Jij mag de hele wereld over maar de rest niet? De ‘vrijheid’ van de libertarier. Het zou wel eens leuk zijn om te lezen waarom dat jij denkt dat de mensen die zich tegenwoordig libertarier noemen voor het libertarisch gedachtengoed staan. Maar onderbouwen daar doe jij niet aan. Net als toetssteen, van alles beweren maar niets onderbouwen.

  1. Ride eat sleap repeate

   En u bent vrij om hier weg te blijven en deze stukjes niet te lezen.
   De reden hiervoor behoeft geen onderbouwing overigens.

   1. Adriaan

    Ride eat sleap repeate, Aytas heeft een beperkte woordenschat. Favoriet zijn: fascist, broek ophouden, libertariër, onderbouwen, dom rechts. En met deze woorden probeert ze zinnen te maken. Dat laatste lukt haar nog niet zo goed. Daarnaast haat ze ons land, ze haat blanken, ze adoreert de Islam, Rien Noppen en consorten. Bovendien is ze werkloos, want ze hangt de hele dag hier rond.

  2. Onzin456

   @aytas, heel raar dit. Het is toch logisch dat een man zonder strafblad overal heen kan en iemand die mensen uitmoord dat niet kan? Wat voor onderbouwing heb je nodig voor je theedoeken volk. Vrijheid heb je bij je geboorte, verziek het alleen niet. Als je een strafblad hebt mag je ook niet in australië komen ongeacht of je nou normaal of moslim bent

   1. Veteraan

    Hoi Onzin456,

    Je reageert op een borderliner, joden hatende, blanken hatende neger trol die je aandacht echt nodig heeft.
    Hoe nobel van je om haar dat te geven.

    Wat niet wil zeggen dat ik het met je tekst niet eens ben bye the way.

  3. Niet L niet R

   Ik lees van jou alleen maar onzin!!!!!

   1. Onzin456

    @Niet L niet R,
    Klopt mijn inhoud niet?
    En met mijn gebruikersnaam kan je inderdaad zo’n woordgrap gebruiken ;-).
    (Je bent zeker niet de eerste hier)

 4. Heras

  Gelukkig krijgen wij dadelijk een meer rechts georiënteerde regering. In mijn directe omgeving is iedereen klaar met rutte 3. Kijken hoe de kaarten dan geschud worden.

 5. TD

  “minister Grappenhaus zegt het Franse en Duitse voorbeeld niet automatisch te volgen”
  Na wat het CDA onlangs flikte met het kinderpardon ben ik bijna zeker dat Grappenhuis niet gaat achterblijven!
  Die arme jihadisten gaan komen,Rutte 3 doet altijd precies het tegenovergestelde dan wat ze zeggen

  1. HendrikJan

   Fout, Rutte doet gewoon wat de Bilderbergclub hem heeft opgedragen.

   Niets meer en niets minder.

   Het motto is nog steeds Omvolken zo snel mogelijk.

 6. Niet L niet R

  Hier zijn geen woorden voor strijders Is terug naar Europa halen,hoe gestoort moet je zijn.
  Nederland gaat volgen, ook al weet Grapperhaus dat nog niet naar zijn zeggen!
  Wacht maar tot de verkiezingen er zijn geweest en dit kabinet is blijven zitten, haalt Nederland ook deze Isstrijders naar ons land, en maar klagen als er ook hier een aanslag komt!
  D66 zal hier voor gaan plijten !

 7. Gerlos

  KNETTERGEK om deze terroristen deze kant op te halen, wie dit bedacht heeft moet uitgewezen worden naar Syrië en zich aansluiten bij die schiet of bommen gooiende geloofs fanaten.

 8. Lex

  Wat een slappe knieën beleid in Nederland of te hoge linkse druk.

  Toch weer door de knieën, Geradicaliseerde kinderen waaronder pubers die IS gevecht training hebben gehad en dat halen we naar Nederland?

  Natuurlijk mag de rest van het gezin ook mee. Wie weet een Geradicaliseerde vader.

  Ze willen blijkbaar graag dat we in de nabije toekomst problemen gaan krijgen.

  Tijd voor een kabinet met FVD+PVV

 9. Ome Wim

  Ja hoor, haal nog maar meer gajes binnen, op de scholen misschien Arabisch in het lessenpakket opnemen is dat geen goed idee ?, ik voel me in onze grote steden bijna een vreemde in mijn eigen land, een voordeel is dat het allemaal hoog opgeleide en hardwerken mensen zijn, althans volgens Rutte en zijn kliek, het merendeel van de Nederlandse burger heeft een andere mening wat zich hopelijk uit in de aankomende verkiezingen.

 10. Holysmoke

  Hoe meer tegenstanders van de westerse vrijheid en normen en waarden en cultuur des te beter toch, dat is de bedoeling van deze linkse acties

 11. Rud56

  Het resultaat van deze onbezonnen, doorgeslagen en uitermate domme, volslagen naieve deugpolitiek zal veel, heel veel op islamitische gronden gebaseerde ellende én onaanvaardbare belasting zijn voor de anders denkende en wél normale burger!!

  En die Grapperhaus gaat nu zelfstandig dat addergebroed de mogelijkheid bieden hierheen te komen, want “ze zijn zo zielig daar”. Terwijl we in dit land een falende jeugdzorg hebben die de zorg voor onder andere probleemgevallen nu niet aan kan, een falend rechtsysteem dat criminelen beloond i.p.v. straft, een uitgebeende gezondheidszorg, een door deugregels gehandicapt handhavingsapparaat, kortom, dat addergebroed zal hier lekker kunnen uitdijen vooral met de hulp van hun familie en geloofsgenoten!

  Daarom, al is het al te laat, stem 20 maart met je verstand! Weg met CU, CDA, D66, GL, PvdA en zeker VVD!

 12. Florissa

  Aanpassen ,dat verlangen ze van ons ,maar zelf zoiets doen is hun totaal vreemd,zolang ze dat niet doen ,zal het nooit wat worden ,veel culturen doen dat prima,maar de Islam hoort hier niet .waar Islam heerst is er oorlog .
  Al die lui liever vandaag weg dan morgen ,kijk naar de jaren 70 ,wat een rust .
  Heel Europa is inmiddels onveilig ,en wie dit niet door heeft ,leeft onder een steen .

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.