'BIJ1 van Sylvana Simons blijft indirecte doodsbedreigingen aan mij, een Joodse man, uiten'

Geen categoriemrt 05 2019, 10:00
Gisteren werd bekend dat de Politie Amsterdam de joodse activist Michael Jacobs aan zijn kraag over de Dam heeft gesleurd. Reden te meer voor zijn tegenstanders om zich nog maar even hard te maken en hun campagne tegen Jacobs en zijn broer te intensiveren. Ze halen hem, het CIDI en zijn broer Sasha als nooit tevoren door het slijk. Jacobs luidt de noodklok: "Dit gaat niet de goede kant op. Kunt u helpen?"
1) Al vier dagen staat er een tegen mij gerichte indirecte doodsbedreiging op het Twitter account van Jazie Veldhuyzen (BIJ1).
tweetjacobs1
2) Simon Vrouwe voert op zijn Facebook-pagina (2.300 vrienden) een campagne van smaad en laster tegen mijn broer Sasha Jacobs en mijzelf.
unnamed
3) Afgelopen zaterdag belde ik politie nadat ik verbaal en fysiek bedreigd was door één van de vaste begeleiders van Robert Willem van Norrens (deze man) 'eenmansdemonstratie'. Agenten te paard arriveerden enkele minuten later, spraken vrij uitvoerig met de anti-Israël stokers (die verklaarden dat mijn aanwezigheid ongewenst was) en sleepten mij vervolgens wegens 'ordeverstoring' aan mijn jas weg. Misschien hoorde u hierover reeds via dit artikel.
Dit gaat niet de goede kant op. Kunt u helpen?
Intussen verblijf ik,
Met vriendelijke groet,
Michael Jacobs
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten