‘BIJ1 van Sylvana Simons blijft indirecte doodsbedreigingen aan mij, een Joodse man, uiten’

Gisteren werd bekend dat de Politie Amsterdam de joodse activist Michael Jacobs aan zijn kraag over de Dam heeft gesleurd. Reden te meer voor zijn tegenstanders om zich nog maar even hard te maken en hun campagne tegen Jacobs en zijn broer te intensiveren. Ze halen hem, het CIDI en zijn broer Sasha als nooit tevoren door het slijk. Jacobs luidt de noodklok: “Dit gaat niet de goede kant op. Kunt u helpen?”

1) Al vier dagen staat er een tegen mij gerichte indirecte doodsbedreiging op het Twitter account van Jazie Veldhuyzen (BIJ1).

tweetjacobs1

2) Simon Vrouwe voert op zijn Facebook-pagina (2.300 vrienden) een campagne van smaad en laster tegen mijn broer Sasha Jacobs en mijzelf.

unnamed

3) Afgelopen zaterdag belde ik politie nadat ik verbaal en fysiek bedreigd was door één van de vaste begeleiders van Robert Willem van Norrens (deze man) ‘eenmansdemonstratie’. Agenten te paard arriveerden enkele minuten later, spraken vrij uitvoerig met de anti-Israël stokers (die verklaarden dat mijn aanwezigheid ongewenst was) en sleepten mij vervolgens wegens ‘ordeverstoring’ aan mijn jas weg. Misschien hoorde u hierover reeds via dit artikel.

Dit gaat niet de goede kant op. Kunt u helpen?

Intussen verblijf ik,
Met vriendelijke groet,

Michael Jacobs

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

74 reacties

 1. Rien Noppen

  We hebben hier met een opgefokte en extremistische oproerkraaier te maken.

  Ik zou er niet teveel aandacht aan besteden, daar leeft die Jacobs van.

  1. Anticmaster

   Heb je toevallig net in de spiegel gekeken @riennoppentrol? Die beschrijving die jij geeft past namelijk precies bij jou.

   1. Original NL

    +++Anticmaster!!

  2. Scarletti

   De Antisemiet (met hoofdletter) Noppen is in zijn nopjes. Het gaat voor hem de goede kant op in Nederland. Je mag demonstreren behalve wanneer je Joods bent.

  3. IJsbrand Koudvuur

   @Rien Noppen,
   Ik kan het hier alleen maar mee eens zijn.

   1. Top

    Familie van die koudvuur, de leider intern, van de door U en uw familie zo bejubelde NSB?

  4. sjun

   De gebroeders Jacobs worden zo ineens stukken sympathieker. Kan het geen idee zijn de man, zijn broer en de betreffende agent hier kans op wederhoor te bieden?

 2. Siemien

  Misdaden van Israël? Israël wenst vrede de rest wenst Israël te vernietigen en Rientje is als extremistische DDS-er voorstander van dat laatste..

 3. Rien Noppen

  Michel Jacobs lijdt aan een psychiatrische stoornis, het syndroom van Asperger. Dat verklaart het feit dat hij regelmatig door het lint gaat en al vaker voor de rechter stond vanwege geweldpleging.

  1. Scaldis

   Dat is geen psychiatrische stoornis, domme jongen.

  2. Scarletti

   Dhr. Noppen zou het liefste een finale Kristalnacht willen organiseren. En dan nog claimen dat hij geen racist is

   1. Top

    Ik geef zo weinig mogelijk aandacht, aan die aarsmade. Hij stinkt al naar de aarde en is een gruwel om te zien. Ik schrijf meestal als repliek Blablabla Blaaskaak. En zelfs dat is te veel aandacht. deze antisemitische pedofiel, wordt hier gehandhaafd, maar verziekt een groot deel van een normale discussie en ik ben niet de enigste die dat vind. In de ‘woodchipper’ voetjes eerst.

    1. Lugar

     @Top: Jij bent iets puntiger en directer dan dat ik ben, dat is jouw talent. Maar ik zou het niet beter kunnen zeggen. Iedere letter of jota aan zijn adres zorgt ervoor dat hij blijft doorgaan. Als je een aarsmade eten geeft blijft hij jeuken.

    2. Marija

     ++++++
     Die Veldhuyzen lijkt mij een eersteklas treiterkop aan dat gezicht te zien.
     @Top, mee eens dat de goede discussies hier worden verstoord door die domme figuur, DDS redactie laat hem opvliegen svp.

  3. Lugar

   #negeren

  4. Lugar

   Sylvana wie?

  5. HendrikJan

   @NOP.

   Wat een verschrikkelijke opmerking.
   Schaam je kapot.

 4. Meriadoc Brandebok

  1) Waar kan ik de indirecte doodsbedreiging van Bij1 lezen? De geplaatste screenshot van Twitter omvat een directe noch indirecte doodsbedreiging.
  2) Bent u met mij van mening dat een tegendemonstratie bij de tegenpartij als provocerend kan worden ervaren, en zo ja, waarom diet u dat dan?
  3) Waarom achtte u het noodzakelijk uw achtergrond te benadrukken tegenover de politieman en meent u niet dat het moreel laakbaar is deze politieman gelijk te stellen aan een Nazi door luidkeels “1943” te roepen?
  4) Hoe kijkt u terug op op de misleidende titel van het YouTube-filmpje waarin u in wezen impliceerde dat de politieman het iniatief had genomen u een Jood te noemen, terwijl hij slechts uw woorden herhaalde?

  1. Scarletti

   Heer Brandenbok kan zij naam wellicht veranderen in Brandenburg

   1. Meriadoc Brandebok

    Wellicht kun jij inhoudelijk reageren op mijn vragen? Ik meen niet dat deheer Jacobs in dit geval de onschuldigheid zelve is. Weliswaar breek ik hiermee een politiek-correctisme, maar dat moet dan maar voor een keer.

    1. Gekko

     Brandenbok aka Guus Geluk is grefo, van de kerk van Henry Kersten. De predikant die de bezetting van ons land door de Duitsers (1940 – 1945) beschouwde als de wil van God. Hij vergoelijkte daarmee impliciet de Holocaust. Antisemitisch tot op het bot.

    2. Top

     Waarom Guusje? Waarom moeten we van jou ‘inhoudelijk reageren?’. Geen behoefte aan.

     1. Meriadoc Brandebok

      Ziek getrol hier weer.

      Jullie maken dit blog kapot.

 5. TD

  Naast Michael Jacobs staan altijd een opgefokte en extremistische pro Palestina oproerkraaiers,waarom gaat die niet ergens anders staan,bijvoorbeeld voor een moskee of zo.

 6. Heras

  De reacties van riennoppen zijn ronduit:WALGELIJK. Ik wens Michael jacobs en familie, alle goeds toe. Zet hm op.

  1. Lugar

   @Heras: Daarom kun je hem maar het beste negeren.

   1. Scarletti

    Beste Lugar, negeren werkt bij dit kwaadaardig gezwel niet. De enige mogelijkheid is hem wegsnijden (dat wil Tim niet omwille van zijn zuurdesembehoefte) het enige dat overblijft is een soort van chemobehandeling om deze tumor van de DDS te bestrijden. Blijf het benoemen, maak voor iedereen duidelijk wat de kwaadaardige intentie van deze antisemiet is.

    1. Lugar

     @Scarletti: Dat is bewezen koren op zijn molen. Iedere reactie lokt een reactie uit en zorgt ervoor dat hij zich handhaaft. De plaats voor zijn zuurdesemkop is dermate dik dat jouw benoemingen hem alleen maar meer motiveren.

     Negeren is het enige dat hem echt raakt.

  2. Scarletti

   Beste Heras, dhr. Noppen heeft zich op dit forum herhaaldelijk antisemitisch uitgelaten. Ook nu weer laat hij zijn antisemitische inborst weer eens duidelijk zien. De man is een viespeuk die opgepakt en veroordeeld zou moeten worden

   1. Scaldis

    Het is een enge, vieze man.

    1. Lugar

     Dat sowieso.

 7. Satty

  Ik kan de bedreiging nergens vinden.

  ‘Dit gaat niet de goede kant op. Kunt u helpen?’

  Hoe? Ik heb sterk het idee dat in deze jij het probleem bent. Ik ben anti Israel en heb het idee dat jij vindt dat mensen die mening niet mogen hebben en ze direct antisemitisme verwijt.

  Een keer samen demonstreren, jij pro ik anti maar allebei met respect voor elkaars mening? Ik ben pasifistisch en heb geen probleem met andere meningen, als jij dat ook niet hebt zullen er geen problemen zijn.

  1. Scarletti

   Beste Satty, u bent niet pasifistisch, u bent lid van de 5e kolonne van Erdogan die erop uit is om de wereld te onderwerpen aan de Islam. Het eerste deel gaat geweldloos door steeds meer vrijheden te bannen. Vervolgels zal een standvastige minderheid door uw medestanders gekopt worden. Overigens bent u niet alleen maar anti-Israel. U bent Anti-Israel omdat dit een Joodse staat is. Zodra israel omgedoopt is tot de Jodenvrije Islamitische staat Palestina bent u pas tevreden

  2. DeBruijn

   Anti-Israël, mijn vraag hebt u nooit beantwoord, bent u ook anti-Tur.kije? Want die hebben het land ingepikt van de Bizantijnen. Tienduizenden mensen slaaf gemaakt, evenveel vermoord en verkracht.

   Bent u ook anti-Iran, want zij houden ook een kleine republiek bezet of anti-China? Of anti-Marokko, want de Arabieren hebben dat land ingepikt van de voorvaderen van de Berbers.

   Anti, anti, anti.

   1. Satty

    Het verschil is dat wat jij beschrijft niet met behulp van de supermachten der aarde is bewerkstelligt. Het kan mij ook niet schelen welke onzinnige redenatie jij op slavernij en overheersing loslaat. Jij zoekt enkel en alleen excuses in het verleden om nu geen actie te ondernemen.

    1. Bosche draak

     En jouw gemekker kan velen mensen op de fora niet schelen.
     Lekker makkelijk argument he?

    2. DeBruijn

     Nee, Satty je bent net als elke moslims obsessief over Israël en niet over de moslimlanden waar je als niet moslim de kolere kan krijgen.

     Turkenland is wel door de grootmachten ontstaan en noem jij het Otto maanse rijk niet een grootmacht? Vol plunderingen, moorden, verkrachtingen, enzovoorts, enzovoorts?

     Nee, natuurlijk niet. Israël is de oorzaak van alle kwaad. Je kijkt teveel schotel TV, net zoals alle Midden-Oosten klanten en Noord-Afrikanen.

     Jij haat Israël omdat het Joden zijn, als een andere moslimland Palestina had bezet, dan had je er geen seconde aan gedacht.

     Je bent zo doorzichtig!

     1. Scarletti

      Beste De Bruijn, vergeet de Armeense genocide door de Turken niet. Alleen al het benoemen van de genocide is in Tukije voldoende om jaren de bak in te gaan. Toch blijft 5e kolonne Satty haar despoot tot in den treure steunen.

     2. DeBruijn

      @Scarlatti

      Precies, moslims zijn obsessief richting Israël, net als de linkse meute.

      Nooit een woord over Armeniërs, Koerden, Westelijke Sahara, christenen, Jedzidi’s. Want dat interesseert hen niet!

      Ook geen kwaad woord over Jemen, waar al 70.000 doden zijn gevallen of over Syrië.

      En wat Satty wil is heel Israël deporteren. Een gevaarlijk iemand, een wolf in schaapskleren is het.

     3. Lugar

      “Een gevaarlijk iemand, een wolf in schaapskleren is het.”

      #negeren

  3. DeBruijn

   Ik durf te wedden als Egypte Palestina had ingenomen dat u en alle moslims gezwegen zouden hebben. Nu het Joden zijn, dan is de wereld te klein.

   Overigens, nogmaals: er wonen al 3500 jaar Joden in Israël. Daarna kwamen de Romeinen en daarna Arabieren, dus wie pikt nu wiens land in?

   1. Lugar

    De joden hebben Palestina niet ingenomen, Palestina bestond en bestaat niet. De joden hebben land toegewezen gekregen vanuit een gebied dat onder Brits mandaat viel en hebben dat land op 14 mei 1948 geaccepteerd toen zij Israël stichtte.

    1. Satty

     Dus jij vind het een normale zaak dat de Britten daar de bevolking samen stellen? Tja met dat soort onzin kun je je overal uit praten.

     1. DeBruijn

      @Satty:

      Dus jij vind het normaal dat alle Joden en christenen uit Irak en Syrië dreigen te verdwijnen? Hoor ik je ook nooit over.

      Over dat in S. Arabië je de doodstraf krijgt als afvallig en in Marokko in een gesticht verdwijnt?

      Over de Ameriers hoor ik je ook nooit, net zo min over Koerden.

      Alleen omdat Israël Joden zijn. Jij wilt die staat van de kaart vegen en daar is maar één woord voor: Jodenhaat!

    2. IJsbrand Koudvuur

     Lugar schreef:

     “…toen zij Israël stichtte…”

     Ohhh, de contradicties! Lugar, jij, en vele anderen hier, claimde toch dat Israël wel honderden miljoenen jaren oud moet zijn(Misschien zit ik er een paar jaar naast)?

     1. Lugar

      @IJsbrand: Israël bestaat inderdaad al duizenden (geen miljoenen) jaren, dat is gemakkelijk terug te vinden in de algemeen geaccepteerde en aanvaarde geschiedenis. Al moet daarbij wel gezegd worden dat het ook vaak werd overmeesterd en dat er onderling ook wel stammenveten waren.

      Maar zoals je weet werd de huidige staat Israël op 14 mei 1948 gesticht en dat zal ook niet meer veranderen, nu eindelijk, zullen de joden niet meer uitgeroeid worden, zoals is geprobeerd door de farao van Egypte, door Herodes ten tijde van de Here Jezus en door Adolf, jou wel bekend.

   2. Satty

    Je bent lekker aan het draaien. Het gaat niet over anti joden maar Israël. Het is een absurde situatie dat de genocide plegers, historisch dagblad heeft een Interresant artikel over de rol van Nederlandse ss ers er schuldenvrij van afkomt maar hun schuld bij anderen neerleggen. Trouwens goed om te weten dat jij voor open grenzen bent.

    1. Scarletti

     U bent slechts voor open ovens en een groot Islamitisch kalifaat

    2. DeBruijn

     Satty, en de leugen dat je Joodse familie hebt en dan zeggen dat je opa facisme herkent, dan mag jij zeker niet meer op zijn verjaardag komen.,

     Jij wilt 8 miljoen mensen deporteren, dat is je ware aard. Nee, ik ben zielig, ik heb niets tegen Joden, maar wil er wel 8 miljoen deporteren.

     Antisemiet ten top.

     1. DeBruijn

      @Satty

      En nee ik ben niet pro-Israël, maar ook niet anti-Israël. Zij maken ook fouten, net als iedereen. Alleen dat mag van jou dan weer niet, iedereen doet het, maar jou vergrootglas en obsessie ligt bij hen.

 8. Ries

  Een psychiatrische stoornis? Welke taal is dat? Wel eens gehoord van een psychische stoornis? Wellicht dat je de dingen door elkaar gaat halen als je van een dergelijke stoornis last hebt…

  1. Lugar

   @Ries: Bingo!

  2. Rien Noppen

   Google eens op: ‘Analyse van de factoren die verband kunnen houden met het probleemgedrag’

 9. PMG

  Dat gezeik over de Joden moet ook eens afgelopen zijn!

  1. oknarf

   Precies, die Duitsers waren ook geen lieverdjes…

   1. PMG

    Zijn ze nog steeds niet!

    Twee wereldoorlogen op hun kerfstok, dat is duizend jaar boete doen!!!

 10. Fritsie

  Negeren dat stomme wicht!

  1. Lugar

   “Negeren dat stomme wicht!”

   Dat is altijd mijn eerste advies.

 11. IJsbrand Koudvuur

  Michael Jacobs schreef hysterisch van woede, met de tranen van onmacht in zijn ogen:

  “…Dit gaat niet de goede kant op. Kunt u helpen?…”

  Jazeker, kan ik u helpen.
  Eerst een advies. Laat het los. U trekt aan het kortste eind. Israël heeft het verspeeld.

  Mocht u het niet los kunnen laten, en wilt u persé heel hard schreeuwen en uw ‘jood zijn’ moeten blijven presenteren, tot vervelens toe?

  Verhuis naar Israël, en neem je broer mee!!!

  1. Spaanse kok

   Geheel mee eens.

   1. Scarletti

    “Verhuis naar Israël, en neem je broer mee!!!” Spaanse Kok is het helemaal met dit antisemitisme eens.

  2. Scarletti

   “Verhuis naar Israël, en neem je broer mee!!!”
   De zoveelste antisemitische uitting van een Noppen adept.

  3. DeBruijn

   Waarom dan de Palestijnen demonstranten niet naar Gaza laten verhuizen? Beetje eenzijdig die opmerking.

   1. IJsbrand Koudvuur

    @De Bruijn,

    Robert Willem van Norrens, klinkt nu niet echt Palestijns.
    Maar goed, laat hem ook maar in z’n karretje naar Palestina rollen, kan hij daar zich nuttig maken door de koloniale drang van Israël aan te pakken doormiddel van uitgeprinte vlaggetjes en spreuken…

 12. Seneca

  waar praten wij over? ook voor RN, Satty, IJsbrand Koudvuur en de lieden van Bij1 geldt de vrijheid van meningsuiting. ondanks dat deze mening het overgrote (verstandige) deel van de reaguurders niet bevalt, heeft men zich hierbij neer te leggen. deze vrijheid van meningsuiting heeft het meer verstandige deel der reaguurders ook en daarom staat het ons vrij hierop te reageren. inderdaad RN is een antisemiet – ondanks dat hij dit, gezien zijn laffe inborst, ontkent – die vermoedelijk door een joods jongetje of meisje i.v.m zijn seksuele advances, afgewezen is. Satty is moslim/moslima en hij/zij kan er niets aan doen dat zij deze verderfelijke levenshouding met de paplepel heeft binnen gekregen. iets anders is het met IJsbrand; ik ben van mening dat hij (gezien zijn grote kennis van het Jodendom) dan wel een joodse achtergrond heeft en door zijn ervaringen met het in NL heersende antisemitisme besloten heeft om zich bij de ‘meerderheid’ aan te sluiten dan wel geprobeerd heeft om zich de joodse levensovertuiging (vermoedelijk verliefd op een joods meisje) eigen te maken en dat hij, ondanks zijn streven hiernaar, door dit meisje is afgewezen. vergelijk het met een katholiek die – door welke oorzaak dan ook – antikatholiek is geworden en dit geloof constant verkettert. de mens is een vreemd wezen, dat blijkt wel weer.

  1. DeBruijn

   Goed gezien!

  2. HendrikJan

   @Seneca.

   Al zet je 10 van die nickname’s neer, mijn idee is dat het maar 2 of 3 personen zijn en vandaar vaak die wat onfrisse komentaren, die gedekt worden door de zelfde persoon, met een andere nickname.

   Een soort FAKE NEWS.

   1. DeBruijn

    Dat zou best kunnen kloppen. Het is iemand zonder sociaal leven en werk in ieder geval, die bestaansrecht haalt aan tegendraads te zijn.

  3. Top

   U probeert, zwakzinnigheid een plek te geven. Is menselijk, in bepaalde gevallen. Maar niet voor het, door u genoemde socio -pathische triefel.

  4. IJsbrand Koudvuur

   Seneca schreef:

   “…ik ben van mening dat hij (gezien zijn grote kennis van het Jodendom) dan wel een joodse achtergrond heeft en door zijn ervaringen met het in NL heersende antisemitisme besloten heeft om zich bij de ‘meerderheid’ aan te sluiten dan wel geprobeerd heeft om zich de joodse levensovertuiging (vermoedelijk verliefd op een joods meisje) eigen te maken en dat hij, ondanks zijn streven hiernaar, door dit meisje is afgewezen. vergelijk het met een katholiek die – door welke oorzaak dan ook – antikatholiek is geworden en dit geloof constant verkettert. de mens is een vreemd wezen, dat blijkt wel weer…”

   O.k, eerlijk is eerlijk, je hebt het grappig bedacht.
   Helaas zit je er zwaar naast.. Maar ach, het deductief vermogen van Seneca is hetzelfde als dat van een aardappel..
   🙂

 13. PMG

  Als je smeekt om confrontatie en aandacht dan moet je niet raar kijken dat je die vroeg of laat krijgt.

 14. Veteraan

  Wat wordt er weer veel gereageerd op de Trollen mensen, het lijkt wel alsof zij niet de enige zijn met een verslaving.
  Negeren a.u.b., ik word zo moe van die herhalende onzin.

  1. Lugar

   “Negeren a.u.b.”

   +1

 15. Gewoonomdathetkan

  Rien noppen.
  Je bent een walgelijk persoon!!!.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.