CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt veroordeelt bedreigingen aan adres Thierry Baudet: 'Dit groepsdenken is eng en gevaarlijk'

Geen categoriemrt 24 2019, 21:00
Zo is het.
Nou, nou, het gebeurt tegenwoordig helaas veel te weinig, maar zo heel af en toe is er een CDA'er met gezond verstand (de meeste christendemocraten hebben hun verstand ingeleverd op het moment dat hun leider zijn handtekening zette onder het regeerakkoord). Ik heb het natuurlijk over -- hoe kan het ook anders -- Pieter Omtzigt. Het bekende Kamerlid -- die op eigen kracht de Tweede Kamer in kwam nadat zijn partij hem stiekem probeerde te lozen -- heeft zich vandaag namelijk publiekelijk uitgesproken tegen de linkse gekken die leuzen scandeerden over dat ze Thierry Baudet maar wat graag wilden doodschieten.
https://twitter.com/PieterOmtzigt/status/1109776970215317504
"Een persoon die 'als je Thierry dood wilt schieten' herhaaldelijk scandeert," schrijft Omtzigt op Twitter. "De rest tolereert het actief. Dit groepsdenken is eng en gevaarlijk."
Omtzigt heeft gelijk dat hij het niet alleen heeft over de extreem-linkse gek die de leus riep, maar ook over de andere 'demonstranten' die dit accepteerden. Zij hoorden het allemaal, maar deden niets. Niemand die ingreep en dacht "dit kan toch niet?!" Nee, ze vonden het allemaal wel prima.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten