Extremistisch Antifa wil FvD meetup in Drachten verpesten met potsierlijk smaadprotest!

Geen categoriemrt 12 2019, 17:00
Vanavond vindt in het Friese stadje Drachten een campagnebijeenkomst plaats van Forum voor Democratie en het extremistische Antifa heeft van zich laten horen. Die zijn voornemens de bijeenkomst te onteren door een potsierlijk protest te organiseren waarbij ze de leden van de partij weer gaan uitmaken voor 'fascisten'. Want dat is hoe je op een 'constructieve manier' het debat met andersdenkenden aan gaat.
Volgens het blog Krapuul is het een 'prima actie' om Baudet een weerwoord te geven, maar 'is het taalgebruik voor verbetering vatbaar'. Dat dit een understatement is na de diverse bedreigingen en scheldkanonnades vanuit de hoek van Antifa is evident. En dat de organisatie in verband wordt gebracht met terrorisme is niet verbazingwekkend. Dat Antifa nu ineens bovenop Baudet duikt is verklaarbaar is simpel: verkiezingen.
Eerder deze week nog publiceerde Antifa-aanhanger en tevens D66-kandidaat Felix Woudenberg een opruiende video waarin hij Thierry Baudet meermaals wegzet als de voorman van de bruinhemden brigade. De ironie wil dat Antifa de partij van Baudet zaken verwijt waar zij zich zelf ook voortdurend schuldig aan maken. In de video bezigt Woudenberg namelijk behoorlijk wat emotioneel taalgebruik zoals 'giftig' en meer bijvoeglijke naamwoorden.
Ook de claim dat Baudet 'haat zaait' is onjuist. Als je Baudet volgt dat weet je dat hij geen angst of haat 'zaait'. Dat ziet er anders uit. Natuurlijk heeft de voorman van FvD opmerkelijke uitspraken gedaan, maar wie is zonder zonde?
Het is weer hypergevoelig wantrouwend gedrag vanuit extreemlinks om vervolgens zelf gebruik te maken van opruiende en emotionele taal bij monde van Woudenberg. En nu zijn ze dus voornemens om een campagnebijeenkomst in Drachten te bezoeken. Niet om daar in gesprek te gaan en elkaar te overtuigen van standpunten. Niet om daar iets te doen dat de samenleving vooruit helpt.
Nee, enkel en alleen om even te demonstreren tegen 'de bruinhemden van FvD'. Dan heb je blijkbaar niets beters te doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten