IS-terrorist Yago R. wil met jihadbruid Shamima Begum terug naar Nederland. Hangt toch maar zes jaar cel boven z'n hoofd!

Geen categoriemrt 03 2019, 10:00
In een interview met de BBC vertelt Yago R. dat hij met zijn Britse vrouw Shamima Begum én pasgeboren zoontje, terug wil naar Nederland. Dit terwijl hij gewoon heeft toegegeven voor IS te hebben gevochten. Dat meldt het AD.
Deze mafklapper staat al sinds 2016 op de nationale terrorismelijst. Hij zit momenteel nog vast in een Koerdische gevangenis. Ondanks de afschrikwekkende straf van zes jaar voor het aansluiten bij IS, wil deze terrorist tóch terugkeren naar met z'n gezinnetje naar Nederland.
In het artikel is geen ene vorm van spijtbetuiging te vinden maar gaat het over een uithuwelijking van Shamima (toen 15) aan Yago (toen 23), want dat is kennelijk het meest interessante of schokkende aan dit nieuws item.
Het is toch te belachelijk voor woorden dat deze flapdrol, zelfs terwijl hij toegeeft dat hij voor IS heeft gevochten, maar een luttele zes jaar boven het hoofd hangt? Stof de guillotine maar af en hang dat boven z'n hoofd. Shamima knikker je maar gewoon terug die Koerdische gevangenis in, dat is net zo'n ondankbaar stuk vreten.
Allebei zijn het regelrechte opportunisten die waarschijnlijk nog vinden dat ze recht hebben op terugkeer en een hervatting van het normale leven ook. Compleet absurd dat men überhaupt meent ze terug te moeten nemen of ze te kunnen re-integreren. Gaat gewoonweg niet werken bij dit soort volk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten