Achterlijke Millennials maken tulpen kapot in jacht naar 'de perfectie selfie'

Geen categorieapr 25 2019, 10:00
Je wordt er toch moe van?
Ja, ik ben zelf een Millennial, maar manneman, wat zijn we soms toch een pokkegeneratie. Die Gen Z, die na ons komt, is eigenlijk gewoon veel beter (én leuker).
https://twitter.com/CNN/status/1121283347442016256
Op de foto in de tweet zie je dat allerlei Millennials samen met hun jonge kroost tulpenvelden inlopen om daar heerlijk foto's te nemen. Op zich natuurlijk hartstikke leuk: de foto's zullen ongetwijfeld schitterend zijn. Maar er is wel een probleemje: doordat ze door de velden lopen maken ze talloze tulpen kapot. Dit terwijl die tulpen verkocht moeten worden.
Tulpenman Simon Pennings legt uit aan CNN:

"Ze lopen over het hele veld en beschadigen heel veel tulpen. Vorig jaar liepen er maar liefst 200 mensen door één veld van me. Sommige van onze velden liggen dichtbij de snelweg, waardoor er de hele dag door mensen in onze velden rondlopen, van 's morgens tien uur tot s'avonds negen uur."

Omdat hij flink wat velden heeft concludeert Pennings dat er dagelijks duizenden mensen ongevraagd en ongewenst door zijn tulpen hollen. En dat alleen maar omdat ze graag een foto willen maken van zichzelf (en hun kinderen).
En raad eens wie zich hier eerst en vooral schuldig aan maken? Juist, Millennials. Alleen díé zijn zo egoïstisch en narcistisch dat ze maar wat graag de tulpen van ondernemers vernielen voor een Instagram-selfie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten