Beelden! Matteo Salvini ontvangt Geert Wilders (PVV): "Basta Islam, basta EU"

Geen categoriemei 18 2019, 20:00
Geert Wilders was vandaag in Italië om bij een campagnebijeenkomst van Matteo Salvini wat woorden uit te spreken. De nepblonde leider van de PVV sprak zoals we van hem gewend zijn. De aanwezigen reageerden relatief rustig op zijn woorden.
"Basta! Basta Islam!" fluisterde Wilders in de microfoon. Schoorvoetend volgde wat gejuich van de omstanders. Want het geluid windt er geen doekjes om: luidruchtig was het ontvangt van Wilders allerminst. "Het zal het weer geweest zijn" zal Wilders zichzelf hebben voorgehouden. Nou nee Geert. Het is gewoon je politieke boodschap, Geert.Als je voortdurend de islam afzeikt dan kun je beter je spullen pakken.
Niemand is hier bij geholpen. Leuke kiekjes zijn het wel:
Wilders heeft in Nederland nog nooit iets bijgedragen om zijn 'grote vijand' de islamisering van ons land, een halt toe te roepen. Sterker nog. Door Wilders vrij bombastische optreden in de Nederlandse politieke arena heeft hij slechts groepen tegen elkaar opgezet. Niet-moslims tegen de moslims. Natuurlijk kleven er gevaren aan radicaal islamisme, maar Wilders gaat te ver in zijn strijd.
Hij wil Nederland volledig 'de-islamiseren'.
Zou dat betekenen dat moslims onder het bewind van Wilders I het hoofd moeten buigen voor de christelijke doop? We weten het niet. Maar dat zal Wilders een zorg zijn. Verdeeldheid zaaien is zijn handelsmotto: anti-islam attitudes voeden en de Europese Unie zoveel mogelijk ondermijnen. En zijn plannen zijn beschreven op welgeteld één A4'tje. Transparant?
Tot ergernis overigens van sommige Kamerleden van de PVV, die in bepaalde gevallen hun stinkende best doen om het belang van hun kiezers te vertegenwoordigen. Toch kan Wilders op zijn borst kloppen. Hij stond op het podium. Niet Baudet of Rutte. Nee, hij Geert Wilders stond op het podium met de Italiaanse minister van binnenlandse zaken, Matteo Salvini. De laatste zal het ongetwijfeld een leuke grap vinden.
Want waar Wilders al jaren duikt neemt Matteo Salvini zijn verantwoordelijkheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten