Beelden! Matteo Salvini ontvangt Geert Wilders (PVV): “Basta Islam, basta EU”

Geert Wilders was vandaag in Italië om bij een campagnebijeenkomst van Matteo Salvini wat woorden uit te spreken. De nepblonde leider van de PVV sprak zoals we van hem gewend zijn. De aanwezigen reageerden relatief rustig op zijn woorden.

“Basta! Basta Islam!” fluisterde Wilders in de microfoon. Schoorvoetend volgde wat gejuich van de omstanders. Want het geluid windt er geen doekjes om: luidruchtig was het ontvangt van Wilders allerminst. “Het zal het weer geweest zijn” zal Wilders zichzelf hebben voorgehouden. Nou nee Geert. Het is gewoon je politieke boodschap, Geert.Als je voortdurend de islam afzeikt dan kun je beter je spullen pakken.

Niemand is hier bij geholpen. Leuke kiekjes zijn het wel: 

Wilders heeft in Nederland nog nooit iets bijgedragen om zijn ‘grote vijand’ de islamisering van ons land, een halt toe te roepen. Sterker nog. Door Wilders vrij bombastische optreden in de Nederlandse politieke arena heeft hij slechts groepen tegen elkaar opgezet. Niet-moslims tegen de moslims. Natuurlijk kleven er gevaren aan radicaal islamisme, maar Wilders gaat te ver in zijn strijd.

Hij wil Nederland volledig ‘de-islamiseren’.

Zou dat betekenen dat moslims onder het bewind van Wilders I het hoofd moeten buigen voor de christelijke doop? We weten het niet. Maar dat zal Wilders een zorg zijn. Verdeeldheid zaaien is zijn handelsmotto: anti-islam attitudes voeden en de Europese Unie zoveel mogelijk ondermijnen. En zijn plannen zijn beschreven op welgeteld één A4’tje. Transparant?

Tot ergernis overigens van sommige Kamerleden van de PVV, die in bepaalde gevallen hun stinkende best doen om het belang van hun kiezers te vertegenwoordigen. Toch kan Wilders op zijn borst kloppen. Hij stond op het podium. Niet Baudet of Rutte. Nee, hij Geert Wilders stond op het podium met de Italiaanse minister van binnenlandse zaken, Matteo Salvini. De laatste zal het ongetwijfeld een leuke grap vinden.

Want waar Wilders al jaren duikt neemt Matteo Salvini zijn verantwoordelijkheid.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

65 reacties

 1. Ritter

  “Wilders heeft in Nederland nog nooit iets bijgedragen om zijn ‘grote vijand’ de islamisering van ons land, een halt toe te roepen”
  —————

  Geert Wilders doet er alles aan en heeft er alles aan gedaan om de islamisering een halt toe te roepen. Met gevaar voor eigen leven.

  Maar daarbij is/word hij tegengewerkt door het politiek establishment.

  Daarbij zou dit politiek establishment , zonder Geert Wilders, vrij spel hebben waardoor Nederland, zonder Geert Wilders, meer islamisering zou hebben dan nu het geval is.

  Het is zelfs zo dat bepaalde partijen punten van de PVV ( gedeeltelijk) overnemen bij de verkiezingen om zo de PVV wind uit de zeilen te halen; zoals de VVD.

  Kortom, Geert Wilders heeft wel degelijk bijgedragen om de islamisering van Nederland af te zwakken. Maar daarbij word hij enorm tegengewerkt door het politiek establishment; inclusief de gevestigde media die hem demoniseert.

  1. Korporaal Monty

   “Maar daarbij word hij enorm tegengewerkt door het politiek establishment;”

   Of gelooft het merendeel van het Nederlandse volk hem niet.

   De verkiezingsnederlaag zegt voldoende.

   1. Robert75

    Of ze hem nu wel of niet geloven doet er niet toe. Hij spreekt gewoon de waarheid. Alleen mensen willen die waarheid gewoon niet horen. Die islam is nu eenmaal een groot probleem. Mensen zijn nu eenmaal gewoon naief maar ach in de toekomst zullen we er achter komen

    1. Korporaal Monty

     Robert75
     “Of ze hem nu wel of niet geloven doet er niet toe”

     Als Wilders nog de ambitie heeft om minister president van ons land te worden doet dat er zeker toe.
     Maar dan zou hij toch wat overtuigender moeten worden en niet afwachten. Of in Italië campagne gaan voeren.

     Hij is er toch voor het Nederlandse volk zegt hij.

     1. Robert75

      Nee want de PVV zit namelijk in de fractie van de ENF. waar onder andere ook Front National, Vlaams Belang, FPO en Liga Nord in zitten. Dus is het ook logisch dat je met die partijen campagne voert.

     2. Korporaal Monty

      “onder andere ook Front National, Vlaams Belang, FPO en Liga Nord in zitten.”

      Oké dus voor donderdag kunnen we ook een afvaardiging van deze partijen in Nederland verwachten om Wilders naar de overwinning te helpen?

   2. hoolie295

    fvd hekelt ook de hatende moslims en de uitslag zegt genoeg 😉

  2. DidiMadloba

   Nee, Wilders heeft nooit zelfs maar een poging gedaan om politiek iets tegen die “islamisering” te doen.

   Bij zijn beruchte “minder Marokkanen” act beloofde hij “dan gaan we dat regelen”. Maar hij heefr nog geen begin van een poging gedaan die belofte na te komen. Natuurlijk, een intiatief-wetsontwerp van die strekking was weggehoond, maar dat wil laffe Geert niet, want die afwijzing had betekend dat democratisch was besloten dat we NIET minder Marokkanen willen.

   1. hoolie295

    merendeel van t volk wilt ook minder opzeker

 2. Ritter

  “Natuurlijk kleven er gevaren aan radicaal islamisme”
  ————
  “Radicaal islamisme”? Voor de moslim is er maar een islam.

  Uit de krant Trouw:

  Zijn er twee islams, de een oorlogszuchtig en de ander tolerant en vredelievend? Volgens de Franse juriste en arabiste Anne-Marie Delcambre is dit een westers verzinsel om de onaangename waarheid niet onder ogen te hoeven zien: ,,Tussen islam en islamisme bestaat alleen een gradueel verschil. Het islamisme zit in de islam als het kuiken in het ei.”

  Het klopt dus eenvoudig niet om te zeggen dat het islamisme niets te maken heeft met de islam. Voor de moslim van gisteren en die van vandaag, is er maar één Koran zoals er ook maar één Profeet is. De islamist is net zo goed moslim als de mysticus, omdat beiden zich beroepen op deze twee fundamenten. En beide fundamenten, Koran en Profeet, roepen op tot strijd.

  U kunt het hele artikel lezen in Trouw onder de kop: “De gematigde islam bestaat niet”

  1. DidiMadloba

   Krijgen we die grijsgedraaide plaat weer. Dat is onzin, een leugen, puur uitgevonden omdat islamofobie electoraal zo profijtelijk is gebleken.

   Er zijn in Europa zat autochtone moslims die helemaal geen problemen geven, op de Balkan, en in Ruqsland bij voorbeeld.

   Dat er verschillende soorten islam zijn blijkt ook uit het feit dat ze in een moslimland als Uzbekistan bang zijn voor hun radicaliserende landgenoten.

 3. PMG

  Dat de PVV niet regeert wil niet zeggen dat ze niets in te brengen hebben, ze hebben een groot deel van de kiezers achter zich en dus veel stemmen, jammer hè, nou, ik vind het niet jammer, juist heel goed. Het is het verschil tussen dromen en realiteit en zo te lezen is Teunis Dokter nog maar net in slaap gevallen en staat dus heel ver van de realiteit.

  Stem FVD of PVV!

  1. NoDoubt

   Wilders is razend populair in het buitenland.

   1. DidiMadloba

    En die populariteit wordt 100% als Wilders eerstdaags verhuist naar een onbewoond tropisch eilandje om veilig van zijn pensioen te kunnen genieten.

    Of zou hij niet door hebben dat een politieke leider op zeker moment ‘over de datum” is (iets wat Pechtold en Buma wel begrepen)?

 4. Robert75

  Basta islam. Prima boodschap ben ik helemaal voor.

 5. Kapitein Haddock

  Ja Ritter, je hebt 100@ gelijk!
  Zonder Wilders was Amsterdam ook een ISIS gebied! Wat trouwens al aardig op weg is!
  Bijna 50% is Islamitisch. In de buitenwijken wonen alleen maar Moslims, t.w. Slotermeer, Slotervaart, Osdorp en Buitenveldert en Noord komen ook steeds meer Moskeeen!

 6. santiago

  Teunis Dokter, noorderling in hart en nieren. Objectieve journalistiek bestaat, alleen jij bent te schijterig om objectief te zijn net zo als veel van je vriendjes. Jeroen Pauw en Eva Jinek zijn je grote voorbeelden. Ga wat anders doen man.

 7. Alicanter kok

  Vreemd dat we hier niets horen over het schandaal van Wilders zijn vrienden in Oostenrijk.

  1. santiago

   Nee joh, we zijn hier veel te druk met de schandalen van de VVD.

 8. Jumping

  Is dit het bewijs dat de DDS om is en zich verpoost onder de vleugels van de Rutteclan.

  Stem 23 Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

  1. Caro

   Ha ha, het lijkt er wel op jumping.
   Aan hen de keuze.
   Lees het twitter account Wilders, vol haat bedreigingen.
   Geen politicus die er zich om druk maakt.
   Het wekelijkse uurtje met de MP lijkt mij onwaarschijnlijk na Harbers

  2. santiago

   Jumping. Sites als dds , geen stijl, nu. nl etc worden sws gesponsord door de onze verrotte overheid om het onderbuikgevoel van Jan met de pet te kennen.
   Op dit soort sites zitten net als ondergetekende, alleen maar ouwe lullen, die als ze niets te doen hebben een beetje zinloze stukjes schrijven om daarmee hun ongenoegen te uiten. Ik heb absoluut niet de illusie dat het ook maar iets bijdraagt, maar het houdt je van de straat en het lucht af en toe een beetje op.

 9. NoDoubt

  95% van duitsland vindt dat islam niet thuishoort in duitsland. Ons allergrootste probleem van onze samenleving in NL en EU is islam. Ver boven onze economie. Als je dat niet door hebt, dan ben je je vrijheid niet waard. vele duizenden no-go-aereas sinds de imams binnen zijn komen rollen in EU. Mohammed heeft integratie verboden en vindt dat je dhimmies moet zuiveren, zuiveren, zuiveren. Dat is de keus waar we voor staan. Als je niets weet over het gevaar van 1400 jaar en 490 miljoen moorden door islamieten en geen democratie kan zijn omdat islam een totalitaire staat is, kijk in de islamitische landen in de wereld, moet dat toch genoeg zeggen. BLIND PAARD van TROJE

 10. Two Ravens Black Kettle

  Aan de ene kant staat good ‘le ome Geert. Al jaren bodyguards. Bedreigd. Een mes steekt uit het bloedend lijk van Theo van Gogh (de laatste oprecht nieuwsgierige journalist). Jij bent de volgende Hirsi Ali, jij bent de volgende Geert Wilders !
  En al jaren vecht ome Geert voor het Westen. Ons Judeo-christelijk-Verlichtings erfgoed.

  Aan de andere kant staat Teunis Dokter die ‘how brave !!!’ deze zwaar bedreigde politicus ‘nep-blond’ noemt. Zoals tien miljard Vara robots voor hem.
  klap, klap, klap, kla…..

  1. Peter Oudshoorn

   Blij dat je weer terug bent TRBK. Ik heb je gemist. (pinkt traantje weg uit rechterooghoek)

   1. Two Ravens Black Kettle

    Slainte Peter,

    Laatste maanden meer bezig met Nigel en de VS. Daar moet de revolutie toch vandaan komen. De GretigDriewerfRugLiggende-kruipwants genaamd Kaaskop zal het immers niet doen.
    But then again
    Ik zie op Alexa dat DDS wel stevig aan het groeien is. Dus misschien is er hoop.
    Maar laten we de verkiezingen voor het EUSSR-regime afwachten voordat we in jubel uitbarsten.

    Cheers !

  2. Marija

   Fijn je weer hier te lezen, heb u gemist om uw helder inzicht.

   1. toetssteen

    Ik sluit me bij Marija en Peter aan. Hup TRBK!

  3. Kiliaan Noppen

   “Een mes steekt uit het bloedend lijk van Theo van Gogh”

   De forum-idioot is weer gearriveerd.

   1. Peter Oudshoorn

    Noppen lijkt te suggereren dat Van Gogh helemaal geen mes uit zijn bloedend lijk had steken: Theo van Gogh leeft!

    1. Kiliaan Noppen

     Jawel hoor. Het gaat me om de hysterische aanwending van die tragische gebeurtenis.
     Je spoort dan naar mijn mening niet lekker.

    2. Siemien

     Rientje is een ontkenner van de satanische ideologie islam..

     “Het gaat me om de hysterische aanwending van die tragische gebeurtenis.”

     Zo vind Rientje pedofilie prima…

     1. Sealgaire

      Ach ja, Noppie slaat altijd terug, met de kracht van een vlindervleugeltje. Niets om over na te denken. Het lijdt een armzalige leventje, waar zijn toekomst alleen maar zwarter wordt. Hij geeft altijd een pot vaseline binnen handbereik, want als oude PC-rukkertrol, is dat noodzakelijk voor hem, zit in de leeftijd.

  4. Bosche draak

   treurnis dokter heeft inderdaad maar een ruk stukje geplaatst.

 11. Nuts

  Naa Teunis……je slaat de plank hier aardig mis…

  Wilders roept wat velen al heel lang denken of midden in zitten.

  Als Wilders het niet roept, dan is het weer stil en doet men alsof er geen mega probleem is.

  Wat meer kan Wilders doen tegen de Deep State Partijkartel dan alleen maar roepen en de mensen wakker schudden ?

  Deze man is een echte Patriot..

  Blijven roepen en wij moeten met zijn allen meeroepen voordat wij verdreven worden of er een burgeroorlog uitbreekt.

  Bertus

 12. Sprookjesfiguur

  Maar dan past de Islam toch mooi in de boreale wereld van DDS? Oh wacht… Geert is een held die op handen gedragen zou moeten worden. Helaas weet Geert inderdaad niet goed hoe hij de kiezers moet winnen. Erg jammer. Blijf hem echter wel steunen. De Islam is de grootste vijand, en de meeste zogenaamde Nederlanders landverraders. I predict A riot.

 13. ikweetwatikwil

  Wat een man die Wilders. Een man die het durft op te pakken en standvastig blijft. Het grote gevaar voor ons Westelingen is de islam. Kijk wat koezoe uitvreet in Israël.
  Denkt Teunis dat die man hier straks ook niet zijn bek open trekt? Daar moet tegen opgetreden worden en Wilders is één van de weinigen die dat doet. De islam is de kern van het kwaad . Zij hebben nooit geen vrede. Laten we hun gang gaan, dan wordt het hier net zo’n rotzooi als in het land waar ze vandaan komen.
  Ik als noordeling schaam me voor jou. Het Rooie druipt er af.

  1. Marija

   ISLAM IS ALS DE BUILENPEST, alles vernietigend !

 14. Henk Albarda

  Was Martin Bosman partijleider van de PVV geworden, of tenminste fractie voorzitter in de TK, dan was de PVV wellicht binnen enkele jaren een interessante partij geworden. Ik begrijp werkelijk niet waarom Wilders bijna op links populistische manier zijn ongenuanceerde kretologie eruit ‘smijt’. Gelijktijdig vind ik de toonzetting van dit artikel ook nonsense.
  Met alle voorbeelden die ik dagelijks om me heen zie, vind ik het een noodzaak dat de AIVD zonder er iets over te zeggen in vele moskeen audio en video installeert en dat als uit opnames blijkt dat een zoveelste zgn vreedzame ‘imam’ weer eens tegen onze samenleving tekeer gaat, na 3 waarschuwingen EN de imam wordt uitgezet EN de ‘leiding’ van de moskee uit wordt gezet.
  Tenslotte, ik ben het volstrekte tegendeel van een moslim knuffelaar en ben dus bevoordeeld als het om Oostenrijk gaat. Ik zou heel erg gelukkig zijn als de huidige regering, zonder Stracke, doorgaat zonder verkiezingen. Laten we niet vergeten dat Norbert Hofer de presidents verkiezingen heeft verloren doordat de Oostenrijkse groenen een demonisering op gang zetten die zijn gelijke niet heeft.

  1. toetssteen

   @Albarda
   Nu heeft Bosma nog een leven, als hij op de stoel van Wilders zou zijn gepoot, zat hij nu ook ondergedoken. Soms denken mensen aan anderen hè…..

   1. Korporaal Monty

    @toetssteen
    Soms denken mensen aan anderen hè….

    Daarom duldt Wilders ook geen leden zeker?
    Wilders is als een stuurman in een roeiboot. Iedereen moet naar hem kijken hoe hij de boot een koers laat varen die zij niet kunnen zien.

    Wilders wil geen verantwoordelijkheden delen.

    1. Siemien

     Wilders laat zich geen loer draaien door bv een leugenclown als Rutte en Wilders heeft gelijk gehad…

 15. Ries

  Steenpuisten verwijder je. Kanker probeer je met alle middelen te bestrijden. Wie het kwaad weigert met alle middelen te bestrijden, is deel van het kwaad. Dat is mijn boodschap aan links.

  1. Marija

   @Ries, net als al die zwijgende moslims, wie zwijgt stemt toe.

  2. Sprookjesfiguur

   @ Ries

   Mooi gesproken, deze ga ik onthouden.

 16. Kiliaan Noppen

  “Basta Islam, basta EU”

  Bondiger kan de debiele boodschap van Geert niet worden samengevat.

  1. Peter Oudshoorn

   De boodschap van Geert Wilders wordt door een steeds groter en snel groeiend legioen verstandige en weldenkende burgers onderschreven. Dit gaat voor een keerpunt zorgen.

   Op 23 mei, a.s. donderdag, wordt geschiedenis geschreven. De door perfide links tot ‘populistisch’ gedoopte realisten gaan meer dan 30% van het europarlement uitmaken, waarmee een einde gaat komen aan de smerig linkse overheersing. Net op tijd.

   Stem PVV of FvD.

  2. Siemien

   Achterlijker als jou smerige islamsmoel kan het niet…

 17. Siemien

  Uiteraard word Wilders tegengewerkt in alles dat met de satanische ideologie islam heeft te maken

 18. Robert75

  Korporaal Monty 9 uur ago
  “onder andere ook Front National, Vlaams Belang, FPO en Liga Nord in zitten.”

  Oké dus voor donderdag kunnen we ook een afvaardiging van deze partijen in Nederland verwachten om Wilders naar de overwinning te helpen?

  ——————————————————————————————–

  Voor mij is het niet van belang waar Wilders staat te speechen. Mij gaat het alleen maar om de boodschap die hij verkondigd en niet waar hij dat doet. En ben je het er mee eens moet je er op stemmen he. Of die nu in Nederland, Italië of voor mij part in Timboektoe staat te speechen.

  Ook al zou de PVV moeten inleveren, wat hoogstwaarschijnlijk toch wel gaat gebeuren maakt het niet zoveel uit. Ook al zou hij bv 2 a 3 zetels verliezen, als Lega Nord of FL of een andere partij 4 of 5 fractie zetels weet te winnen is die fractie (ENF) waar de PVV deel van uit maakt toch groter geworden. En dat is belangrijk.

  Het ENF bestaat uit nationale partijen die allemaal het zelfde willen en die allemaal denken over Europa. In tegenstelling tot Baudet natuurlijk die sluit zich aan bij een clubje die iets heel anders wil als wat Baudet roept. Of Baudet roept wat anders als wat hij eigenlijk wil. Misschien dat je daar eens over na moet denken.

 19. poldi

  De elite in Brussel wil onze identiteit en veiligheid wegnemen. Ze wil ons met steeds meer migranten overspoelen. Europa heeft meer Salvini’s nodig

 20. Lex

  Och och och Teunis Dokter weer in de bocht. De antipathie tegen G. Wilders het druipt er weer vanaf.

  Ik vind die man nog steeds een held. Jammer genoeg moet er eerst een vreselijke aanslag gepleegd worden met tientallen doden en honderden gewonden voordat men begint in te zien wat de islam is.

  Een gevaarlijke woestijn ideologie. Dat ooit bedacht is door een massa moordenaar “koppensneller” en pedofiel.

  Allemaal nog een prettige zondag.

  Amen.

 21. Matig rechts

  Er is op zich niets mis met de Islam.
  Personen die deze leefwijze willen volgen zal ik altijd met respect behandelen.

  Helaas is men blind en ziet het verschil niet tussen de extremisten en het gewone geloof. Vandaar de haat die er tegen de Islam gekweekt is.

  Als men afgaat op de extremisten en alle islamieten het land zouden willen schoppen dan moet met even verder kijken.

  Je hoeft hiervoor niet eens zo ver in de geschiedenis.
  Men is zeker vergeten hoe de Katholieken en Protestanten te keer zijn gegaan in Ierland.
  Gaan we die er ook allemaal uitschoppen omdat het moordenaars waren, die hele kroegen met onschuldige mensen opbliezen?

  Natuurlijk, we moeten bijzonder hard tegen die Islamitische extremisten optreden.
  De ex Isis leden niet toestaan dat ze terug kunnen keren.

  Maar om iedereen over een kam te scheren is wel heel kortzichtig.

  Als er van een krat bier één niet goed is, gooi je toch ook niet de hele krat leeg.

  1. Lex

   Geert Wilder zegt dat er maar 1 islam is.

   Ik ben geen islam deskundige. Maar ik denk dat hij weleens gelijk kan hebben.

   1. Matig rechts

    Dan ben je erg beknot en weet niets van deze materie.

    Heb zelf vele kennissen van verschillende komaf.
    Daar zitten personen die in de Bijbel geloven en anderen die het Islam geloof hebben.
    Die schamen zich zoals het nu gaat, en zijn zelf ook slachtoffer om een groep fanatieke idioten.
    En de tegenstrijdigheid wordt steeds erger tussen de personen die zich lekker laten opjutten. Omdat een ander het zegt.

    Zelf ben atheist en weet blijkbaar meer over het geloof dan jij.
    Denk zelf eens na en vorm dan een eigen menig.

    1. Matig rechts

     Vergeet nog erbij te schijven dat mijn islamitische kennissen op de FvD gaan stemmen

 22. Seneca

  @teunis
  je schrijft: ‘objectieve journalistiek bestaat niet, ik probeer (het) dan ook niet’. ben ik met je eens, de berichtgeving is altijd subjectief, door de instelling waar het individu (noorderling dus universiteit van Groningen, marxistisch tot in de fundamenten van het gebouw) heeft gestudeerd mits het individu überhaupt heeft gestudeerd. echter er is een verschil tussen subjectiviteit en leugens dan wel onkunde. je schrijft: ‘waar Wilders altijd duikt, neemt Matteo Salvini zijn verantwoordelijkheid’. misschien was het niet tot je marxistische hersentjes doorgedrongen, maar Salvini is minister (heeft dus macht) en Wilders is slechts een volksvertegenwoordiger die door de overige volksvertegenwoordigers wordt genegeerd en tegengewerkt. met andere woorden: je gaat je – journalistieke – boekje te buiten door of te liegen of het is een groot gebrek aan kennis van de Nederlandse politiek. overigens ik dacht dat de respons op de zeer korte speech van Wilders tamelijk groot was! zeer zeker gezien, over het algemeen gesproken, de gebrekkige kennis van een taal anders dan het Italiaans bij de oudere Italiaan.

  1. Kiliaan Noppen

   Teunis is een Marxist. Daar kijken we van op!

 23. Heras

  Geert heeft nederland wakker geschud. Door hem ben ik mij gaan verdiepen in de islam en ben mij rot geschrokken. Wat een agressie zeg.
  Daarom stem ik op hem met de EP.

  4600 geweldsdelicten in de afgelopen paar jaar.
  Wat een blamage voor de vvd en groenlinks,d66,pvda.

  1. Kiliaan Noppen

   De kans is groot dat dit dan een verloren stem wordt, Heras. De PVV verdwijnt mogelijk uit het EP.

 24. Heras

  Vergeet er nog bij te zetten; koran is een oproep om de christenen, joden, niet-gelovigen, homo’s te doden. Een gematigd islam is een verzinsel. Kijk maar naar al die zg denk/nida”groeperingen” die kotsen op iedereen die geen moslim is.

 25. rujoleki

  Gelukkig hebben we sites zoals deze.Vol linkse verraders huichelaars en wegkijkers.

 26. m.van.rosmalen

  Wat een verademing.
  PVV de enige , echte anti EU partij.
  Heel wat anders dan balletje Derrie

 27. Kristalix

  Het was tijd voor een Wilders. En nog, als je in Gouda op een terrasje zit? Is het net of je in Turkye of Marokko zit. WAANZINNIG! Integratie? Waar?

  Het zal toch duidelijk gemaakt moeten worden dat ook dit volk in Nederland is. Moslims die het straatbeeld bepalen? Onacceptabel. Als het niet anders kan? Repatrieren.

 28. Peter Loosduinen

  Stop de Syriëgangers
  GEEN Jihadi’s terug naar Nederland !!!!
  https://cultuurondervuur.nu/stop-syriegangers/

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.