BREEK: Politie te paard aanwezig om dierenactivisten van ‘Meat the Victims’ onder controle te houden

Politie Nederland (bron: Wikimedia Commons)
Foto: Politie Nederland (bron: Wikimedia Commons)

De politie is aangekomen op het terrein van een varkensboerderij in Boxtel. Daar bezetten dierenactivisten een boerderij omdat volgens hen gewonde dieren in het pand leven. Deze dieren moeten volgens de activisten worden verzorgd. De politie zette paarden in om hun machtspositie extra kracht bij te zetten. Het toppunt van ironie.

De mannelijke politieagenten kijken toe hoe een groep vrouwelijke dierenactivisten hun acties uitvoeren. De organisatie ‘Meat the victims’ wil via de actie aan het publiek laten zien waar het vlees van de supermarkt vandaan komt. De vleesboeren proberen dit natuurlijk te voorkomen aangezien dat slecht is voor de handel.

De boeren waren niet blij met de actie van de dames van ‘Meat the victims’ en organiseerden een tegenactie. Volgens NU.nl zijn de boeren er druk mee: 

“alles is erop gericht om afspraken te maken met de dierenactivisten met als doel de bezetting op een rustige manier te stoppen”.

 

Daarmee komen de boeren er goed vanaf, maar de bezetters ook. Immers bevinden de activisten zich niet op hun eigendom en hebben zij nooit tijd geïnvesteerd in het bouwen van de stallen, het bestellen van voer of het verzorgen van de dieren. Zolang de dames zich nabij de boerderij goed gedragen zal het feestje wel niet verder uit de hand lopen. Zo hebben de boeren vooralsnog geen aangifte gedaan tegen de groep:

“zolang de boer geen aangifte doet of melding van lokaalvredebreuk”

Veel heftiger reageerde minister Carola ‘met lege netten thuis’ Schouten (CU). Zij noemt de actie ‘onacceptabel’, maar vooralsnog heeft geen enkele boer dus aangifte gedaan. Het kan dus nóg erger. Toch heeft ze wel een punt als we kijken naar wat ze zegt:

 “Dit is een van de bedrijven die ons voorzien in ons dagelijks voedsel. Dat moeten zij kunnen doen zonder continu over hun schouder te hoeven kijken en geïntimideerd te worden.”

Zo is het! Maar het moet de boeren toch wel lukken om zonder problemen een paar activisten van hun erf te krijgen?

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

118 reacties

 1.   

  Snotblagen aanpakken die hap.

  1.   

   De deuren van die stallen aan de buitenkant op slot zodat de huisvredebrekers er niet uit kunnen, de ventilatie enige stapjes terug en dan een nacht opgesloten laten zitten.

 2.   

  De jongens en de meisjes van de politie zijn naar binnen om te onderhandelen. Het is godverdomme huisvredebreuk. Gewoon strafbaar dus. Eruit trappen dat zootje.

  1.   

   Knuppel er op !

 3.   

  Hoor net op het journaal, dat er eten en drinken voor deze gasten naar binnen gebracht wordt. Niet te geloven.Aanpakken die hap.

 4.   

  Giertank er op leeg spuiten. Je zult het verschil niet ruiken, met dat ongewassen werkschuw tuig, maar het geeft leuke beelden voor op TV.

  1.   

   Koeiepoep. Een buitengewoon goed idee.

   1.   

    koeiepoep – 10+

  2.   

   Beetje ziek dit soort reacties. Laat de aangewezen autoriteit dit op de manier doen zoals dat in een rechtsstaat hoort. Met mensen als u staan de menigtes straks niet alleen in Syrië naar een publieke steniging te kijken maar ook in Amersfoort.

   1.   

    Geweldig ik kijk mee

    1.   

     Overdrijven is ook geen kunst, gewoon ‘met harde hand naar huis dirigeren’ noemen wij het in vaktaal, da’s heel wat anders maar zo zijn de linkse-massief-bot-tussen-de-oren niet, die gaan gelijk extreem!

     1.   

      trouwens, hoezo Amersfoort?

     2.   

      Amersfoort kwam in me op. Geen reden. Eigenrichting is altijd fout.

   2.   

    “Op de manier, die in een rechtstaat hoort” Jamaar: zíj begonnen! En op je eigen erf een beetje gier spuiten, wat mag daar niet dan? En dat vergelijken met een steniging? Beetje rare vergelijking.

    1.   

     Geen rare vergelijking. Zoiets gaat van kwaad naar erger. Een geweldsmonopolie is er voor één partij, autoriteit en als we van dat beginsel afzien geeft het ruim baan aan allerlei extremere vormen.

     1.   

      Dat van dat geweldsmonopolie ben ik met U eens. Maar zelfs politici hebben gezegd, dat je een inbreker met gepast geweld uit je huis/ van je erf mag verwijderen. Gelijk door galopperen naar steniging is ten eerste een overdrijving en ten tweede: in de landen, waar stenigingen plaatsvinden, worden die door de autoriteiten aldaar georganiseerd. Dus als het geweldsmonopolie bij de autoriteiten ligt, zal dat eerder tot stenigingen leiden, dan een gier spuitend boertje.

   3.   

    Niet zo aanstellen jij er is niks mis met gier, tis allemaal puur natuur.
    Ze zijn toch zo dol op dieren?
    Ik zou ze als boer wel even een poepie laten ruiken.
    Dat volk is toch een stel drollen die te bescheten is om wat nuttigs te gaan doen.

   4.   

    @ Ragmilla

    Weet je wat ziek is, een boer en zijn gezin terroriseren.

    Dat is echt ziek en als je dat goedpraat, dan ben je geen haar beter.

    1.   

     Ook DeBruijn is er mee akkoord dat miljoenen varkens in Nederland geen leven hebben en uitsluitend als productiefactor worden gezien. Als zijn hamlapje bij de kiloknaller maar niet meer dan 1,60 euro kost is alles goed.

    2.   

     DeBruijn

     Er staat duidelijk dat ik vind dat autoriteiten dit dienen op te lossen. Eigen rechter spelen is nooit goed te praten. Met het aangeven dat autoriteit het moet oplossen geef ik mijn afkeur denk ik wel aan. Het geweldsmonopolie moet bij autoriteit blijven, tegen eigenrichting moet ten alle tijde worden opgetreden.

     1.   

      Ja Ragmilla helaas mogen ze niet ingrijpen. Dan krijg je vanzelf een keer eigenrechter spelen. En dan zal de politie je noodgedwongen daar op aanspreken omdat dat hun werk is maar vanbinnen geven ze je gelijk.

   5.   

    Een st eniging gaat wat ver natuurlijk. Die politie die staan daar te kijken en denken wat een vies ongewassen werkschuw tuig is dat die boer zou er zijn giertank op leeg moeten spuiten het verschil ruik je toch niet.

   6.   

    @Ragmilla,

    In een normale rechtstaat worden criminelen die zich schuldig maken aan huisvredebreuk verwijderd van het terrein en vervolgens opgepakt en als men niet meewerkt en bevel van politie negeert wordt er gewoon hard opgetreden desnoods met gepast geweld!

    In onze slappe hap bananenrepubliek wordt er met met criminelen die huuisvredebreuk plegen onderhandelt en worden deze ook nog eens gevoerd…

    Nederland omgekeerde wereld en knettergek!

    1.   

     Exact.

  3.   

   Goh alweer een plus veel voor koeiepoep. Je reageerd niet vaak maar over het algemeen kan ik enkel instemmend knikken op je bijdrages. Nu is dat ook weer niet een heel groot compliment realiseer ik me tijdens het typen.

   1.   

    Wel hoor. Tige tank!

    1.   

     It wie my in nocht!

     1.   

      Oppasse! Guus M. meitst ‘r noch ris in liet fan.

 5.   

  Gewoon een stelletje kinderen, eruit trappen dat soort wegens huisvredebreuk en belemmering!!!

 6.   

  Schouten?
  Lid van de CU die inmiddels net zo links is als Groen-Links!
  M.a.w. ” activisten” worden niets in de weg gelegd!
  PS
  Dit soort activisten herbergde ooit ene FvdG.
  Weten we het nog ?
  PS
  Dit soort activisten mogen blij zijn dat ik niet de ” baas” in Nederland ben!
  Had ze met wapenstok weggeramd!

  1.   

   Verdome een beetje kapitein gebruikt een harpoen .

 7.   

  Af schieten dan gebeurd het niet meer

  1.   

   Cootje bepleit hier vreedzame demonstranten af te schieten. Cootje is niet goed snik maar het is vooral verontrustend dat niemand hier opkijkt van dit soort moordzuchtige oproepen.

   1.   

    Aldus de pisvlek en masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

   2.   

    Dat bedoel ik niet zieke beesten moet je uit hun leiden verlossen dan heb je ook geen gezeik met die activisten

   3.   

    Klopt, alleen komt het normaal van die [s]linkse kant.

 8.   

  Waarom zou je aangifte moeten doen? De politie ziet ze toch, da’s genoeg, behalve in Amsterdam waar de krakers weer wegkomen met niks. Knokploeg erop af, het moet eens afgelopen zijn met al dat slappe geode. Wanneer een bus vol janknegers wordt tegengehouden vallen er straffen van 240 uur en hier gebeurt weer eens niets.

 9.   

  Nederland op zijn smalst

 10.   

  De invloed van de geitenwollen sokken familie met geweld aanpakken anders nemen ze een loopje met je uit die groep kwam Volkert van de G levens gevaarlijke lui

 11.   

  Zo als k nu begrijp de PvdA methode wie lust er een koppie thee

 12.   

  De grootschalige misdaad van de bio-industrie komt steeds meer onder druk. Het is een wonder dat deze protesten pas nu ontstaan.

  1.   

   Lampen lul

   1.   

    @Cootje: Wil jij ophouden lampen te beledigen? Lampen zijn wel nuttig.

    1.   

     LOL

  2.   

   Moet je even tegen de rest van de wereld zeggen
   STOP F*CKING

 13.   

  Jesse klaver er bij halen als onderhandelaar heeft invloed bij zijn soortgenoten rijden de zelfde bakfiets en hebben de zelfde sandalen

 14.   

  Vooral varkens hebben in de grootschalige en nietsontziende vleesindustrie een erbarmelijk leven. Dat we dit als ‘beschaafde’ samenleving toestaan is misdadig en onbegrijpelijk. Alleen maar om het gewin: als de consument een faire prijs zou betalen, veranderen de leefomstandigheden drastisch.

  1.   

   Juist!

  2.   

   Peter Oudshoorn. Geloof jij dat echt joh.? Net als met biologisch geteelde groenten. Sta je met een komkommer in je handen a de prijs van 4 euro. Een rek verder liggen dezelfde voor 40 cent.

   1.   

    Controle daarop zou van overheidswege inderdaad noodzakelijk zijn.

    1.   

     Daar heb je em weer, “de overheid”, waar heb je het over man.

     1.   

      Wat begrijp je niet Santi? Je bent toch bang dat je door het particulier initiatief bedonderd wordt?

     2.   

      Peter. Ik denk dat jij het niet begrijpt. Jij hebt nog vertrouwen in WC eend bureautjes.. Bedonderd worden we sws.

     3.   

      Dat laatste ben ik dan weer helemaal met je eens Santiago.

     4.   

      santiago niet teveel op peter letten.
      Hij moet nog genezen van het merkel syndroom .

  3.   

   @ Peter

   Dus daarom is het toegestaan een boer en zijn gezin te terroriseren?

   Inderdaad dat we zulke praktijken in onze beschaafde samenleving toestaan is in en in triest, van dat tuig wat ergens binnenvalt. Ik neem aan dat jij dat ook niet wilt, als ik het niet eens met de opvoeding van je kinderen bent.

   En ik zeg dit als vegetariër, deze acties gaan veel te ver en de meeste boeren behandelen hun dieren goed, het beste van de wereld vaak.

   Laat dit lui eens in andere landen gaan kijken, waar het zoveel slechter is. Maar dat durven ze niet, want in die landen worden zij dan hard aangepakt, dus komen ze naar het slappe Nederland.

   1.   

    Je argumentatie is nogal slap DeBruijn. De gruwelijke misstanden in de megastallen zijn veelvuldig in beeld gebracht. Varkens leven in ruimtes waarin ze zich niet kunnen keren en liggen permanent in hun eigen stront.

    Boeren zijn wellicht goed voor koeien, maar de megastallen voor varkens en pluimvee zijn walgelijke concentratiekampen en een schandelijke misdaad tegenover dieren.

    1.   

     @Van Oudshoorn
     Dat was hier niet aan de orde. Dit is één van de beste stallen!
     Wat die dierenmaffies doen is gevaarlijk voor de dieren! Nog afgezien dat die beesten helemaal niet kunnen tegen dat gekrijs, als u een stal betreedt moet u ontsmet, overall aan en overschoenen! Dat ivb met besmettelijke ziekten!

     1.   

      “Wat die dierenmaffies doen is gevaarlijk voor de dieren! ”

      Nee hoor, die dieren kunnen het niet slechter krijgen. Het is wel gevaarlijk voor de boeren die deze weerzinwekkende dierenindustrie runnen, het kan ze veel geld gaan kosten als we echt eisen aan dierenwelzijn gaan stellen.

     2.   

      Aldus, sprak de glibber, genaamd dopper/flopper of lul, die zelf weinig tot niets heeft bijgedragen aan de samenleving. Zit al jaren in het uitkeringscircuit en heeft een ieder, op dit forum, van zich vervreemd, door zijn pedante en vervelende wijze van reageren. Zit de laatste dagen van zijn leven geïsoleerd (wonend drie hoog achter) van de echte wereld. Een van huis uit, foute en antisemitisch stuk nageboorte, die ook niet schroomt, om het met onfrisse clubjes eens te zijn. Zijn familie heeft jaren geleden, de handdoek al gegooid, om zich nog enigszins om hem te bekommeren. Mijn reactie zal dan ook zijn ‘’blablabla blaaskaak’’. En vooral tiktaktiktaktiktak.
      Geef die aarsmade toch geen repliek! Behalve, Blablabla Blaaskaak. Je hebt hem financieel al 24/7 op je rug zitten.

   2.   

    @ de bruijn,

    Terroriseren boerderij on acceptabel, ‘nieuws’ vertelde zingen en verzuimde 1e.
    Dit zijn zelfstandig ondernemers. Je bedrijfsvoering wordt stilgelegd.
    Dat moet niet kunnen.

    1.   

     “Je bedrijfsvoering wordt stilgelegd. Dat moet niet kunnen.”

     Ook Caro denkt dat het kantoorartikelen of gereedschappen betreft en beseft niet meer dat het om levende wezens gaat.

     Dat we varkens consumeren is niet erg. Dat we ze uitsluitend als productiefactor zien wel: we hebben een zorgplicht om ze een dierwaardig leven te geven.

     1.   

      @ph,
      dat legitimeert deze gijzeling niet.
      Zing dan, verder niets.

      Ook een optie

     2.   

      Peter. Een dierwaardig bestaan, natuurlijk, maar dat los je niet op door een kilo varkenslappen 30 euro te maken. Daar worden alleen de rijken maar rijker van.

     3.   

      Santiago, de minimum basismaten en omstandigheden in megastallen zijn nu al door de overheid voorgeschreven, In de praktijk betekent het dat megastallen zo’n 7.500 vlees/industrievarkens herbergen. Het is logisch dat daar het welzijn van de dieren volledig ondergeschikt is aan de winst: een varken heeft er 1 vierkante meter om op te leven en te baren. Een goede verzorging betekent in dit geval volspuiten met antibiotica, zo weinig mogelijk beweging en zoveel mogelijk worpen.

      In kleinschalige fokkerijen zou het welzijn van de dieren wel degelijk mee kunnen wegen als dat in de consumentenprijs terug te vinden is. Helaas wordt nu al overgestapt van megastallen op gigastallen. Het enige wat telt is prijsconcurrentie met buitenlandse stallen waar-eerlijk is eerlijk- het nog veel erger toegaat.

     4.   

      Helemaal met je eens Peter, maar hoe gaan we dat regelen.

     5.   

      Het is eenvoudig te regelen met strenge eisen aan dierenwelzijn. Dat maakt het vlees wel duurder en dat zijn drie vliegen in één klap: het dient de volksgezondheid, het vermindert dierenleed en het vermindert CO2-uitstoot.

     6.   

      Blablabla. Blaaskaak/pisvlek en eenzame laffe kale speklap.

     7.   

      Rien Noppen . Mee eens, maar wie moet dat gaan regelen dan. De overheid??

     8.   

      Dat lijkt me wel, Santiago, het liefst in Europees verband.

      De klimaatdiscussie kan overigens een grote steun in de rug zijn voor het dierenwelzijn. De meeste burgers zijn er inmiddels achter dat vleeseten gruwelijk milieubelastend is en stoppen met vleeseten een grote bijdrage levert aan de reductie van de CO2-uitstoot.

     9.   

      Jij bent Dopper en bent uit het zelfde soort hout is gesneden als Volkert van der Graaf. Opruien opstoken beledigen en als het je niet bevalt feiten verdraaien naar eigen gewin. Het feit dat jij nog geen ban hebt omdat je bij vrijwel elke post die je hier plaatst complete onzin uitslaat gezien mag worden als een wereldwonder.

     10.   

      @R
      Uitgerekend dit bedrijf voldeed aan alle EU eisen. Gaat u zich nu toch eens inlezen aub!

     11.   

      De eisen waaraan bio-industriebedrijven moeten voldoen, Toetssteen, liggen schandalig laag. Bio-industrie is altijd gruwelijk en dat wordt niet bepaald door de eisen waar ze aan moeten voldoen, die eisen voorkomen namelijk geen gruwelijk en grootschalig dierenleed.

  4.   

   @Peter Oudshoorn

   Deze boer voldoet aan de wettelijke eisen dus het zal wel meevallen, zo nu eerst even een paar speklapjes bakken jammie.

   1.   

    Eet smakelijk Vit.

   2.   

    Als Vit zich tijdens het bakken zou realiseren in welke gruwelijke omstandigheden zijn speklapjes ontstonden krijgt hij geen hap meer door de keel.
    Hij houdt zijn oren en ogen echter liever dicht.

    1.   

     Gelukkig eet ik maar heel zelden varken en lees ik hier net dat mijn gebakken rund over het algemeen goed behandelt is bij leven.

     1.   

      Marco of je het nou hebt met je rund over een
      koe stier of kalf ik hoop wel dat ze dood zijn
      voor je anders zijn ze niet tevreten .

  5.   

   @Peter: Dat zogenaamd ‘grootschalig’ blijkt nog geen 0,1% waar het niet goed gaat.
   Dat jij de linkse leugens van dat groepje activistische terroristen gelooft in plaats van de werkelijkheid zegt heel veel over jou. Trol.

  6.   

   Her ubergruber fuher P.O veel kinderen op de wereld
   hebben het niet veel beter, oeps veel ouderen ook .

 15.   

  Onbegrijpelijk dat politie dat tuig niet gewoon oppakt voor erf- en huisvredebreuk en een deel zelfs inbraak met geweld. Die hele groep kan voor jaren vastgezet worden, maar dat wordt niet gedaan, want politie is net zo extreem socialistisch als die actievoerders.

  1.   

   FvD for ever. haha inbraak met geweld.

   1.   

    Bekijk de beelden even trol Santiago. Ze duwde die boer met geweld opzij. Dat heet inbraak met geweld.

    1.   

     Klepzeikert. Je bedoelt waarschijnlijk diefstal met geweld of wel gekwalificeerde diefstal. Bij een inbraak gebruik je sws al geweld, het woord zegt het al.

     1.   

      Vraag het anders even aan je vriend”de Hiddemeister”.

 16.   

  In Nederland is het dierenwelzijn redelijk geregeld. Er zullen uiteraard uitzonderingen zijn. Helaas gaat dit in het buitenland veel minder.

  Kijk eens op; varkens in nood. In China hebben ze totaal geen respect voor dieren. Zie het filmpje. Teken de petitie!

  1.   

   Ook geen respect voor mensen hoor.

  2.   

   Gelukkig heb je zelf je nick gekozen, past goed! Wordt gewoon is wakker, dieren staan te dienste van de mens, als we 10 duizenden jaren geen vlees of vis of gevogelte hadden gegeten waren we er niet geweest. Mishandelen is schandalig maar sinds Walt Disney met zijn tekenfilms kwam is een groot deel der mensheid de weg kwijt!

   1.   

    @PMG

    Heb je het filmpje gezien? Te dienste? Die Chinezen gedragen zich als beesten. Dit is zeer respectloos.

    1.   

     @sprookje -hoef het niet te zien, weet sinds 1979 dat chinezen erg wreed zijn en veel leedvermaak vertonen.

   2.   

    PMG. Jij zou zelfs bambi nog opvreten.

    1.   

     @Santiago – inderdaad, heel erg lekker, een Weerribben ree-biefstukje! Net als ganzeborst en lever, confit de canard, bife de chorizo, kangeroe en struisvogel!
     Met stip op 1 blijft kudu! Op de Seychellen de ‘fruitbat’ niet gegeten, dome fout. Verder kabeljauw, wijting, tong, tonijn, zalm, paling en forel. Een vette kip is ook zalig!

    2.   

     Nou bambi ff wachten maar baby spare ribs
     in Canada gegeten heerlijk!!!!!

 17.   

  De persoon die het nodig achte om Pim Fortuyn te vermoorden, had ook sympathieën met dit soort dierenactivisten.
  Voor je het weet, zitten onder deze groep ook personen, met eigen ideeën over leven en dood.
  Nederland is een keiverrot land geworden.
  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

  1.   

   De weerzinwekkende bio-industrie is inderdaad keiverrot. Deze misstanden kunnen in een beschaafd land op deze manier niet doorgaan. Daarom zijn deze protesten nuttig en nodig.

   1.   

    Rien Noppen. Nederland is minder beschaafd dan jij denkt.

    1.   

     De bio-industrie toont dat inderdaad aan.

     1.   

      Blablabla. Blaaskaak/pisvlek en eenzame laffe kale speklap!

   2.   

    Ruk Knopje zodra in je hersen pan is neergedaald
    dat links keiverot is mag je maybe op proefverlof .

 18.   

  Hier op heb ik zitten wachten laat maar komen dit gaat de eu laten scheuren in al zijn voegen die trump is een ware tovenaar die de eu gezwam 70 jaar geen oorlog op de schouders van de Amerikanen zat was , voor een dubbeltje op de eerste rij zitten voor hun veiligheid en er geen cent aan betalen , die handels oorlog ligt de tegen stellingen in Europa goed bloot en is een geschenk voor de populistische partijen die handelsoorlog gaat gaten slaan in de Franse Italiaanse Spaanse Portugezen begrotingen die wij moeten gaan betalen maar het klimaat hier voor is niet aanwezig een harde brexit er bij en Europa ligt aan duigen heerlijk vooruitzicht die huilende Juncker en die dikke vreetzak hun baantjes gaan er het eerste aan kost ons een jaar of 5 maar de zuid Europese landen komen er niet meer boven op dus die gaan een toontje of zeven lager zingen er moet eerst wat gebeuren voor dat er iets verandert deze maand verwacht ik blinde paniek op de beurzen die zijn weerga niet ken

  1.   

   Cootje? verkeerd draadje ?

 19.   

  Nou mijnheer Teunis, het lukt je niet zo maar om dat soort van je erf af te krijgen als ze daar geen zin in hebben. Als je maar naar ze wijst beginnen ze te bleren en wordt je gearresteerd door al die agenten die daar stoer lopen te niksen. Voor die grieten wordt zelfs eten aangevoerd terwijl ze de boel terroriseren.
  Maar goed eerst moet die boer aangifte doen.

 20.   

  Wie in Nederland een kat een schop geeft die krijgt een bekeuring. Als een hondenbezitter erop wordt betrapt dat hij zijn huisdier een uur heeft opgesloten in zijn auto tijdens een hittegolf, krijgt Telegraaf-lezend Nederland over zich heen.

  Maar voor wie een vernietigingskamp voor varkens organiseert waarbij de dieren op een gruwelijke manier in leven worden gehouden, en waarvan velen aan het eind ook nog eens op een weerzinwekkende wijze aan hun eind komen, voor zo iemand moet ik begrip hebben als er eens een paar wakkere dierenliefhebbers op zijn erf komen protesteren?

  Sorry, maar dat lukt me niet.

  1.   

   Aldus sprak de hypocriete parasiet van de speklap, steenpuist, smeerpijp, leugenaar, blaaskaak en pisvlek.

   1.   

    Sealgaire is weer in huis. Tijd om wat anders te gaan doen.

    1.   

     Noppen. Je bent toch niet bang?

     1.   

      Die Noppen, die voeren we die varkens!

    2.   

     ‘Tijd om wat anders te gaan doen.’

     Opgerot inderdaad, de pisvlek en masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme. Blablabla. Blaaskaak/pisvlek en eenzame laffe kale speklap.

 21.   

  Je moet gewonde dieren afschieten dan heb je niet met dierenleed te maken en geen actie voerders over de vloer

  1.   

   Geklets!!! Je moet met je poten van andermans spullen afblijven en als het je niet aanstaat de rechtmatige middelen gebruiken die er zijn, bijvoorbeeld verkiezingen! Maar dat komt niet voor in de boekjes van deze achterlijken, ze nemen het recht in Eigen hand, zijn net zulke figuren als VvdG! Hele enge mensen die ik nooit hoop tegen te komen. Mochten ze bij mij op de stoep staan dan heb ik een verrasing, ‘please, make my day!’

 22.   

  Ik hoop dat die varkens besluiten als tegenaktie een moskee te bezetten, t’is Ramadan dus moet kunnen.

 23.   

  En wie geeft de vergunningen af voor die megastallen? Daar moeten ze zijn en niet bij de boer. Diezelfde dierenactivisten gooien ook rustig met een demonstratie, een politie paard een stoeptegel die ze uit de straat trekken voor hun hoofd.

 24.   

  onder controle houden ?

  Eruit slaan en heel hard zodat ze dit nooit meer in hun lege schedel halen !

 25.   

  QUOTE

  Rien Noppen 1 uur ago Beantwoorden
  De weerzinwekkende bio-industrie is inderdaad keiverrot. Deze misstanden kunnen in een beschaafd land op deze manier niet doorgaan. Daarom zijn deze protesten nuttig en nodig.

  END QUOTE

  Zal ze bij je langs sturen. Kunnen ze samen vanuit jouw woonkamer demonstreren.

 26.   

  Nu even een kabonaadje bakken na een noeste dag arbeid om de vaste lasten van het COA te betalen

 27.   

  Politie te paard aanwezig om dierenactivisten van ‘Meat the Victims’ onder controle te houden…

  Daar gaat het dus al direct fout met ordehandhaving in Nederland! Dit gespuis moet niet onder controle gehouden worden maar massaal opgepakt en vastgezet en voorgeleid worden!

  “alles is erop gericht om afspraken te maken met de dierenactivisten met als doel de bezetting op een rustige manier te stoppen”.

  “zolang de boer geen aangifte doet of melding van lokaalvredebreuk”

  Compleet belachelijk natuurlijk, als er ergens wordt ingebroken moet huiseigenaar of bewoner eerst aangifte doen voordat politie komt om inbreker op te pakken???

  Men had ME 1 x waarschuwing moeten laten geven om terrein te verlaten zoniet per direct ME inzetten en het gespuis met wapenstok van terrein laten meppen richting fuik om het per direct af te voeren richting chavot, dat had er moeten gebeuren!
  Op huisvredebreuk staat max 2 jaar gevangenisstraf en dat het gespuis opleggen.

  Criminelen en oproerkraaiers hebben zo langzamerhand meer rechten in en op andermans woningen bezit en terreinen dan de bewoners ondernemers en eigenaren zelf…

 28.   

  ONZE WOUTEN ZIJN ER VOOR DE IFTAR EN HET SCHOREM TE BESCHERMEN, NOOIT ANDERS GEWEEST LAFSTE WOUTEN VAN WESTEUROPA!!!!!

  PVV EN FVD HELP

 29.   

  “Aangezien het slecht is voor de handel.”

  Inderdaad handel, maar wél levend en met gevoelens zoals pijn en stress.
  Handel die gekooid door het leven moet, want … handel!
  Handel die schijnbaar met duizenden levend in de vlammen mag opgaan omdat investeren in brandwerende c.q. brandveilige gebouwen totaal geen prioriteit heeft, want ….. handel!
  Handel die onverdoofd mag worden verminkt!

  Handel die bij afwijkingen letterlijk en figuurlijk in een hoek wordt gegooid tot de dood door uithongering en verdroging erop volgt, want afwijkingen zijn slecht … voor de handel.

  Handel die na dagen onder slechte omstandigheden te zijn vervoerd, onder zeer veel stress en pijn de laatste levensmomenten moet meemaken, want …. handel!

  En dan die (vlees)boeren en hun aanverwante politieke partijen, godvrezend en de mond vol over bijbelse normen en waarden!

  Tja!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!