Geen reden tot zorg gezondheid Merkel na tril-incidenten, het is slechts “psychologisch”

Het gaat lichamelijk goed met de Duitse bondskanselier Angela Merkel (CDU/CSU), zo laat ze weten tegenover de pers tijdens de G20 conferentie in Osaka, Japan.  Merkel werd enige tijd geleden hevig trillend gezien. Na het incident verklaarde ze dat het trillen zou zijn veroorzaakt door ‘dehydratie’. 

Aan de verklaring van Merkel werd getwijfeld door Robert Jensen en nu blijkt dat het getril inderdaad niet werd veroorzaakt door uitdroging. Tijdens de G20 ging Angela Merkel in op haar gezondheid. Na het tweede incident reizen er vragen natuurlijk.

“Ik ben ervan overtuigd dat de manier waarop deze reactie plotseling is gekomen, deze ook weer plotseling zal verdwijnen. Ik ben in orde.”

Gelukkig! Het is maar goed dat de lichamelijke gezondheid van Merkel geen reden tot zorg is. Maar wat wel zorgelijk is, is de reden waarom Merkel voor de tweede keer begon te trillen. Het tweede incident vond plaats tijdens de benoeming van minister van Justitie Christine Lambrecht (SPD). Ze kreeg een glas water aangereikt en sloeg dit af. Daarna ‘ging Merkel een ommetje om’ en werd het trillen niet meer gezien. Volgens een regeringsfunctionaris hebben de aanvallen niets met haar lichamelijke gezondheid te maken, maar met haar psyche:

“De herinnering aan het incident van vorige week leidde tot deze situatie. Het is een psychologisch proces. Er is niets om je zorgen over te maken.”

Merkel zou door nadenken over het eerste incident het tweede tril-incident hebben veroorzaakt of ‘getriggered’. Dat laatste is -mits het waar is- natuurlijk juist méér reden tot zorg dan ooit tevoren.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

72 reacties

 1. ikweetwatikwil

  Oh, heeft het te maken met haar psyché. Gelukkig maar, geen reden tot zorg. Dacht even ,waar zijn we aan overgeleverd. Maar nu komt alles goed.

  1. tailgunner

   LOL! Inderdaad…

  2. Mars020

   Nee joh er is niks aan de hand, ze was alleen vergeten om haar Tarzan uit te zetten. Dat krijg je op die leeftijd. Brazil heeft er ook last van, want hij vergeet altijd zijn butplug te verwijderen, voordat hij gaat schijten.

 2. Janna47

  Dit mens is nog nooit in orde geweest. En het wordt alleen maar erger en gelukkig ook meer zichtbaar. Psychische kwestie! Laat ik dat nou altijd al gedacht hebben, dat deze vrouw niet goed spoort…

  1. Brazil

   @Janna47 is een zielig eenzaam figuurtje die hier 24/7 aanwezig is met zijn vele nicks om alleen te trollen en dat al 10 jaar lang.
   Of hij er nou voor betaald krijgt of niet, het is gewoon sneu als je de hele dag op dds aanwezig bent om voor gedachtenpolitie te spelen.
   De hele dag mensen treiteren plagen zuigen met de hier all om heersende mening express op een uitlokkende manier tegenspreken., gewoon super zielig.
   Blijkbaar heeft dit figuur gewoon echt niks anders te doen in zijn leven.. Lowlife

   1. ZiggyStardust

    Haha, ben je wel in orde Brazil? Je geeft een perfecte beschrijving van jezelf. Kap toch eens met dat geleuter man, vrouw of shemale, whatever. Probeer eens bij te dragen aan een zinvolle discussie. Echt, het doet geen pijn.

 3. Lao Tse

  Angela Merkel behoort tot een van de grootste staatsmannen die we de afgelopen eeuw mochten zien. Haar bijdrage voor een een verenigd Europa en haar aanhoudende inspanning om die tot een waardengemeenschap te ontwikkelen in van onschatbare waarde.
  Een groot mens.

  Het gemekker over fysieke ongemakken van deze vrouw die zich decennialang heeft doodgewerkt voor haar idealen toont slechts de geestelijke armoede van haar critici.

  1. Brazil

   +10
   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

  2. Frets

   Blablabla blaaskaak, zuiger en pisvlek

  3. Meriadoc Brandebok

   Hear, hear!

   1. Frets

    Guusje Glijmiddel, blablabla pisvleksupporter, was het maar iedere dag zondag.

  4. Mars020

   Het binnenhalen van half Afrika is nou niet echt een prestatie te noemen, want dat kan iedere mongool.

   1. Bolkestein

    Het weren van de Afrikanisering, Arabisering en Islamisering van Europa, dat is pas een echte prestatie. Angela Nerkel en haar CDU mogen niet eens in de schaduw staan van Victor Orban en zijn Fideszpartij.

  5. Siemien

   Als je graag in je Europese reet genaaid wilt worden vind je Merkel uiteraard een geweldig staatsman..
   En Lao is er zo’n 1

   “deze vrouw die zich decennialang heeft doodgewerkt voor haar idealen”

   Deze vrouw heeft zich alles behalve doodgewerkt, verder zeg je het goed, “haar idealen” het schofferen van haar eigen bevolking dit deden ze in de DDR ook…

  6. dario

   Staatsmannen ….zekers zekers verder ben je van 0 en gene waarde war jij wauweld boeit hier niemand

  7. ZiggyStardust

   Of Angela Merkel zichzelf identificeert als staatsman betwijfel ik Lao Tse. Maar wie ben ik eigenlijk om te twijfelen aan de woorden van de groot filosoof Lao Tse.

   1. ZiggyStardust

    Stel je voor zeg! Straks ga ik Lao Tse de groot filosoof nog corrigeren op spelfouten. Het zou een ongekende schande zijn. Ik kruip weer snel terug in mijn nederige onwetende schulp.

  8. Sans Rancune

   Niemand kan aan haar tippen. Het beste wat Duitsland overkomen is in de naoorlogse geschiedenis. Een lichtend voorbeeld voor de Europesche democratie. Dat zullen de Nederlandse emigranten naar Duitsland beamen. Niet één wil er terug.

   1. Peter Oudshoorn

    Nog een loslopende gek. Waarschijnlijk Lao zelf via zijn smartpfone.

  9. Peter Oudshoorn

   Dit is geen gezonde en normale reactie van Lao Tse. Geen weldenkend mens zal zo lyrisch zijn over een naburig staatshoofd zonder dat daar een bedoeling achter zit. Het bewijst eens te meer dat Lao Rien een overheidstrol is die alles wat met the EU-powers that be te maken heeft direct in bescherming neemt en daar op ridicule wijze de loftrompet over steekt, op het ziekelijke af.

   Je bent een geestelijk gestoorde Lao, dat weten we nu met zekerheid.

   1. Brazil

    @Peter is een zielig eenzaam figuurtje die hier 24/7 aanwezig is met zijn vele nicks om alleen te trollen en dat al 10 jaar lang.
    Of hij er nou voor betaald krijgt of niet, het is gewoon sneu als je de hele dag op dds aanwezig bent om voor gedachtenpolitie te spelen.
    De hele dag mensen treiteren plagen zuigen met de hier all om heersende mening express op een uitlokkende manier tegenspreken., gewoon super zielig.
    Blijkbaar heeft dit figuur gewoon echt niks anders te doen in zijn leven.. Lowlife

   2. Meriadoc Brandebok

    De paranoia slaat toe.

    1. Peter Oudshoorn

     En precies op tijd meldt de AIVD-collega zich om zijn baasje uit de wind te houden.

     Wat zijn jullie toch een bedroevende figuren.

    2. ZiggyStardust

     Wel vermakelijk idd, maar heb gelukkig het grootste deel van de dag toch wat belangrijkere dingen te doen dan commentaar geven op o.a. de pedofiel Lao Tse met al zijn nicks ( waarom heb je die überhaupt nodig? Mensen check de chats van je kinderen als je die hebt!!) Ik hoop dat de GGZ regelmatig meekijkt op DDS. Genoeg subsidiegeld binnen te halen hier.

     1. ZiggyStardust

      En voor dat je antwoord geeft, Noppen trol met al je nicks zoals Lao Tse, ik ben zelf ooit slachtoffer geweest van zo’n ranzig figuur. Je kan mooi babbelen en hebt af en toe iets zinnigs te zeggen, zeker, mooie praatjes hebben ze, maar het beste voor figuren zoals jou is gewoon wegrotten in een hokje van 2×2.

   3. Lao Tse

    Ik bewonder Merkel als groot leider in Europa, Oudshoorn, niet specifiek als Bondskanselier van de BRD.

    Ik neem toch niet aan dat je haar bepalende rol in de vorming van de EU ontkent?

    1. Peter Oudshoorn

     Helmut Kohl was de bepalende figuur in de vorming van de EU.

     1. Lao Tse

      Zeker, Oudshoorn, en Merkel heeft die beleidslijn op een briljante manier voortgezet.

     2. logisch denken

      Dat kan je die sukkel niet duidelijk maken. Helmut heeft ons 10% wisselverlies gekost omdat Helmut vond dat de mark meer waard moest zijn dan de gulden. Historisch is mao heel selectief in zijn geheugen en na een geheugen update of stil of spelend op de man met grammatica.

  10. Agios

   Je begint slechter te worden jongen. Je spreekt over een staatsman, terwijl ze toch enkele vrouwelijke kenmerken heeft. En je zegt dat ze zich doodgewerkt heeft. Wel ze trilt als een rietje maar dood is ze nog niet. Een zeer slechte leidster, die nadat ze is opgevolgd door de pers zal worden ontheiligd.

  11. Pescador

   Leve de islam

 4. Siemien

  Nee dikke mensen staan er dagelijks zo bij natuurlijk..

 5. logisch denken

  tja dat wist elk normaal denkend mens nadat mevrouw de tover woorden ” wir schaffen das ” had uitgesproken en tientallen vrouwen verkracht werden door haar gelukspareltjes

  1. Brazil

   @Niet logjsch denken is een zielig eenzaam figuurtje die hier 24/7 aanwezig is met zijn vele nicks om alleen te trollen en dat al 10 jaar lang.
   Of hij er nou voor betaald krijgt of niet, het is gewoon sneu als je de hele dag op dds aanwezig bent om voor gedachtenpolitie te spelen.
   De hele dag mensen treiteren plagen zuigen met de hier all om heersende mening express op een uitlokkende manier tegenspreken., gewoon super zielig.
   Blijkbaar heeft dit figuur gewoon echt niks anders te doen in zijn leven.. Lowlife

 6. ZiggyStardust

  Wat dan ook de oorzaak is, ik wens haar beterschap en een goede gezondheid toe, afgezien mijn politieke mening over haar.

 7. Bolkestein

  Ze begint steeds meer te lijken op pleefiguur Crooked Hillary in aanloop naar de verkiezingen van 2016. Godzijdank won Donald Trump.

 8. Shadow1100

  Bekijk de oude beelden maar. Ene meneer A. Hitler stond in 1945 ook te trillen aan het einde van zijn carrière…….

  1. Frets

   wat hij toen wilde, is nu aan het gebeuren, inclusief de antisemitische trollenratten die hier rondzuigen

   1. Shadow1100

    Maar beste Frets, reageer dan ook niet op die trollen. Het gaat echt ten koste van de echte discussie……

 9. Kretoloog

  Ach ja, Angela dochter van dominee Merkel. Voor mij blijft ze toch Cheffin Propaganda van de Stasi, haar baan voordat de muur viel. Visieloos en besluiteloos, zodat je ook geen fouten kunt maken.

  Totdat de emotie het bij haar won van de ratio en ze in 2015 ruim 1 miljoen gelukzoekers binnen liet (‘wir schaffen das’). Alle linkse deugdmensjes in Europa vielen als 1 blok voor haar!

  Zelf doorzag ze haar stommiteit al snel, en regelde het jaar daarop met Erdogan (zonder andere Europese leiders er bij te betrekken) dat de gelukzoekers in Turkije zouden blijven.

  Kosten ‘wie schaffen das’: minimaal 100 miljard.
  Kosten Turkijedeal: 5 miljard.

  Groot staatsvrouw? No way!
  Margaret Thatcher, die was groots!

  1. Kretoloog

   Herstel: Angela, dochter van dominee Kasner.
   Merkel was haar 1e man, waar ze al bijna 38 jaar geleden van scheidde.

  2. Brazil

   @Kretokid is een zielig eenzaam figuurtje die hier 24/7 aanwezig is met zijn vele nicks om alleen te trollen en dat al 10 jaar lang.
   Of hij er nou voor betaald krijgt of niet, het is gewoon sneu als je de hele dag op dds aanwezig bent om voor gedachtenpolitie te spelen.
   De hele dag mensen treiteren plagen zuigen met de hier all om heersende mening express op een uitlokkende manier tegenspreken., gewoon super zielig.
   Blijkbaar heeft dit figuur gewoon echt niks anders te doen in zijn leven.. Lowlife

   1. Kretoloog

    He, is dit nou plagiaat van Brazil?
    De tekst komt me zo bekend voor…

  3. Lao Tse

   Thatcher leverde inderdaad ook een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van de EU. Een sterke politica.
   Jammer dat ze na haar dood er in GB een zooitje van hebben gemaakt..

   1. logisch denken

    Thatcher was een staatsvrouw , Merkel is een misselijk makende linkse populist

    twee tegenpolen dus

    Overigens gaat het met de UK uitstekend. Als de Brexit straks rond is komen de Engelsen eruit als 1 van de top economieen. Al het geld wat in Brussel rond gepompt word kan men nu in de eigen econonmie investeren. Gouden keuze

 10. Heinz

  Iedere Nederlander met een riante stulp in Dld, net over de grens, Overijssel, Gelderland, lacht zich een bult. Wat zouden die Nederlanders die hier reageren dat graag nadoen.

  1. Peter Oudshoorn

   Heinz, ik kan volmondig beamen dat het in Duitsland fantastisch wonen en leven is. Ik heb vaak diepe medelijden met al die stakkers die niet weten te ontsnappen aan die vervuilde, overbevolkte moeraspoel die Nederland heet 🙂

   1. Lao Tse

    Waarom ben je dan altijd zo boos en agressief, Oudshoorn?

    Ik heb toch sterk de indruk dat je in dat Duitse dorpje verbitterd zit te verpieteren.

    1. Peter Oudshoorn

     Soms wil ik wel eens emotioneel reageren Lao, omdat Nederland me zeer ter harte gaat, mijn kinderen en kleinkinderen er leven en moeten werken en ik het mooie Nederland waarin ik ben opgegroeid in rap tempo naar de verdommenis zie gaan – ik zie teveel negatieve veranderingen.

     Dat heeft evenwel niets te maken met mijn persoonlijke geluksbeleving hier in de prachtige Eifel: ik zou nimmer meer terug kunnen en aarden in Nederland. Ik kom nog met regelmaat in Limburg voor bepaalde boodschappen en op logeerbezoek bij mijn kinderen, maar ik ben altijd godsblij als ik de grens weer over rijd en terug ben in mijn Heimat.

     1. Siemien

      Het ergste is nog dat gasten zoals Lao dit juist aanmoedigen, die willen meer open grenzen, meer cultuurverkrachting..vergis je niet hoor in dit soort mensen..die lopen hier genoeg..

     2. Lao Tse

      Je zou aan overtuigingskracht kunnen winnen, Oudshoorn, als je ophoudt met schelden en tieren. Ik vind dat voor iemand met jouw inhoud altijd een beetje gênant.

      Je maakt een zure en verbitterde indruk. Als dat beeld niet klopt zou ik ophouden dat voortdurend te bevestigen.

     3. Siemien

      Jij moet eens lekker opflikkeren, wat jij met name steeds weer onthult is je zieke naargeestige gedachtegangen over anderen.
      Plaatst iedereen in het zogenaamd kenmerkende vakje en rechts-extremistische hoek, je warme islamitische sympathieën laten jou enorme achterlijke en vooral zieke trollengedrag zien..

     4. Lao Tse

      Ook Siemien maakt een verbitterde en ongelukkige indruk. De verwachting dat die pijn afneemt door anderen uit te kafferen is echter een tragische illusie.

     5. Peter Oudshoorn

      Jij verdient het met je trollengedrag dat er tegen getierd wordt en dat je uitgescholden wordt, Lao Tse. Die taak neem ik graag op me ten behoeve van het algemeen welzijn op deze site.

      Overigens ben ik niet de enige: 70% van de bezoekers hier kan je bloed wel drinken door je sarren, jennen en afzeiken, door je dedain, arrogantie en betweterij.

      Nee, voorlopig ligt er nog een schone taak voor me weggelegd.

     6. Lao Tse

      Ik ben gevoeliger voor inhoudelijk weerwoord, Oudshoorn, maar dat lijkt niet je grootste kwaliteit.

      Het schelden en tieren gaat je goed af maar ik wijs er op dat ik dat als kinderlijke onzin van me af laat glijden. Ik weet ook zeker dat deze regressie je ongelukkig maakt. Sterkte hoor.

     7. ZiggyStardust

      Lao Tse, antwoord dan eens op vragen als die je gesteld worden. Je plempt hier vaak iets neer, en reageert vervolgens niet meer als mensen je een serieuze vraag stellen. Een serieuze discussie beantwoord je vaak door niet meer te reageren. En dan ga je bij het volgende artikel weer op dezelfde voet verder. Je bent vooral heel erg blij met de aandacht die het je oplevert heb ik het idee. Af en toe taalnazi spelen. Aandacht gegarandeerd.
      Leuke bezigheid hoor.

     8. Lao Tse

      Op welke vraag die je me stelde, Ziggy, kreeg je geen toereikend antwoord?

      Zou je die nog even willen stellen? Ik zal dan naar vermogen trachten het vermeende verzuim te herstellen.

     9. Crassus

      @Siemien, die open grenzen zijn een verademing in vergelijk met de vroegere grenscontrôles en bijbehorende futiliteiten. Rijd vanuit Sittard zo maar Duitsland in is wel zo gemakkelijk.

     10. Siemien

      @Lao nee hoor, dat is, zoals je laadt blijken, jou verbeelding, jij denkt echt dat je iedereen op de kast jaagt maar dat gebeurt alleen in jou beleving, je reageert structureel tegendraads en daar wordt de vloer mee aangeveegd.
      Wat wel een feit is, is dat jij er sadomasochistisch genoegen in schept uit het feit dat je hier de hele dag mee bezig bent…

   2. Siemien

    @Casasdius blijkbaar ben jij te dom om te begrijpen wat ik bedoel met open grenzen

 11. Bart

  De symptomen die angela merkel vertoont lijken wel heel erg veel op de symptomen van kuru…

 12. Duke

  Dat bloed aan haar handen wast ze er niet zomaar af. Dat laat sporen na.

  1. Lao Tse

   Doe niet zo raar, Duke.

   Ben je dronken?

   1. Duke

    Is het geen bedtijd voor jou, Peppie?

 13. Anticmaster

  Bij Hitler was er ook iets aan de hand in zijn hoofd waardoor zijn arm ging trillen nou ja zo zie je maar weer je kan de hoeveelheid kwaadaardigheid en bloed aan de handen dus meten aan hoeveel onderdelen van het lichaam van de persoon in kwestie trilt. Ze schrok natuurlijk ook van het Duitse volkslied al die nationale liefde daar kan ze natuurlijk ook helemaal niet tegen.

 14. TheovdWal

  Je reinste flauwekul! Elke arts zal onderschrijven dat mevrouw serieuze problemen heft die ze probeert te verdoezelen. Vandaag of morgen zien we haar niet meer, let op mijn woorden, en valt heel Europa in een groot gat waarvan de eerste barsten door de Brexit veroorzaakt zijn.

 15. AS210854

  Dat krijg je als je zegt” wier schaffen das ” daar krijgt ze nu de nachtmerries van.

 16. peetjoh. k

  Oh het is psychisch. Ja ik wist al dat Merkel rijp was voor het gesticht na dat wir schaffen das.Nou maar gauw naar een gesloten afdeling dan met die linkse peer.

  1. Frets

   ze is inderdaad niet ongevaarlijk, ieder dodelijk slachtoffer dat door een gelukszoeker is gemaakt kan op haar conto worden bijgeschreven.

 17. bully

  De werkelijke reden is al lang bekend.
  Die is te vinden op de site van Toos en Henk. 6 juni 2019. (nu op pagina 4)

  Angela heeft zitten shoppen op aliexpress dus!

 18. Rud56

  Wellicht had ze haar vibrator niet goed uitgezet??

 19. Rosasolis

  Waarom moet een getrouwde politicus geen last hebben van gezondsheids problemen?
  Wat zijn jullie gezondsheids problemen?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.