Moeder: ‘onze zoon is mishandeld door een groep mannen van buitenlandse afkomst’

Vandaag werd Nederland opgeschrikt door een brute mishandeling van stapgasten in Heemskerk. Rond 01.20 uur ’s nachts werden twee jonge mannen bruut in elkaar geslagen door een groep ‘jongeren’, zo lezen we in de Telegraaf. De jongens liepen zwaar letsel op doordat men gebruik maakte van ijzeren staven en honkbalknuppels. 

Geheel onverwachts natuurlijk maakt de moeder melding van de identiteit van de daders: ‘onze zoon is in elkaar geslagen door een groep mannen van buitenlandse afkomst’.

Het incident is een zoveelste in een reeks van haat richting autochtone jongeren waarbij ‘jongeren’ van niet-Westerse afkomst een Nederlander in elkaar slaan. Dit zijn de verborgen kosten van de massa-immigratie waar we het eigenlijk te weinig over hebben. Dat de huizenmarkt op slot is slechts één aspect. Een ander aspect is dus de willekeurige gewelddaden richting Nederlanders. Een toename in antisemitisme, onverdraagzaamheid tegenover homoseksuelen, een toename in het wantrouwen in de samenleving en een verlies van het gevoel van ‘thuis’.

Dat het gevoel van veiligheid afneemt door incidenten als bovenstaande is niet meer dan logisch. Het lijkt zo volstrekt willekeurig en gewelddadig. Dat het zomaar iedereen zou kunnen overkomen. Zeker als het een patroon wordt en voor een ieder met een kritische blik is het patroon zichtbaar. Maar, je moet het wel willen zien natuurlijk.

Maar dat er meer bewustzijn komt over dergelijke zaken blijkt wel uit de reacties in mijn vriendenkring. Zelfs mijn voorheen ‘linkse vrienden’ zijn na vier jaar massa-immigratie overtuigd van de nadelige effecten van massa-immigratie en veranderen hun mening over het fenomeen. Nu zullen ze bij links wel weer roepen: ‘er is geen enkel verband tussen migratie en deze daden’. Eeh, jawel?

Als Nederlanders hun grondgebied niet zouden openstellen voor elke derde persoon die hier te lande een jaartje drugs dealt dan zou het land er stukken beter uitzien. Als je niet iedere voorbijganger een paspoort aanbiedt zonder je daarbij af te vragen of het nadelige gevolgen kan hebben evenzo. Maar dat is precies het probleem bij massa-immigratie. De nadelige gevolgen ervan ervaren mensen slechts op een lokaal niveau. In hun wijk of tijdens het uitgaan, terwijl anderen, vaak voorstanders, in villa-wijken nooit te maken krijgen met dergelijke sociale problemen.

De vraag is dan ook of een fenomeen zoals massa-immigratie, waarbij de lusten en lasten zo oneerlijk verdeeld zijn wel een positief fenomeen zijn voor de samenleving. En dan hebben we het nog niet eens over de toename van onverdraagzaamheid tussen groepen. Want die groepsidentiteiten, ook al wil je ze even wegdenken, zijn natuurlijk wel relevant voor de opvattingen. Van zowel migranten als Nederlanders.

Natuurlijk spelen allerlei andere factoren een rol. Maar het is een waarheid als een koe dat als de “daders van buitenlandse afkomst” in het buitenland waren gebleven deze twee jonge mannen uit Heemskerk niet zouden zijn mishandeld. Tevens staat de vraag open: waarom waren de daders zo wreed? Waarom sloegen zij ijzeren staven in op twee hulpeloze jongens? Ziek!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

102 reacties

 1. Kapitein Haddock

  Zal de Volkskrant en de NOS dit melden?
  Wat denkt u?

  1. Trien Knoppen

   Alleen als die moeder met een stok 1 van die hyena’s had gecorrigeerd… dan was het land te klein geweest!

 2. Ragmilla

  Iedere zwarte doet dit. Vergeet dat niet.

  Dit artikel is een trieste opsomming van niet te onderbouwen termen en beweringen. Massamigratie, waar dan? 13% aandeel op de woningmarkt en dat zou iets op slot moeten zetten. Stel dat dit marrokanen zijn geweest die hier geboren zijn dan kun je dit artikel als smerige propaganda weg zetten. Dan zijn het kinderen van gastarbeiders en zou de vraag moeten zijn hoe het zo uit de klauw heeft kunnen lopen. Hun ouders gedroegen zich niet zo. Haatzaaiers.

  1. DeBruijn

   Inderdaad dat volk zijn haatzaaiers. Mijn nichtje is door de mensen uit haar huis weggepest door Marokkanen.

   Maar het zal onze schuld wel zijn, toch?

   1. Peter Loosduinen

    Het zal onze schuld wel zijn, toch?
    De Nederlandse partijen die de woestijnratten hebben toegelaten en ze nu niet het land uit willen flikkeren.
    MINDER ! MINDER ! MINDER !

  2. Kapitein Haddock

   Ragmilla

   “……..de vraag moeten zijn hoe het zo uit de klauw heeft kunnen lopen…..!”
   Een vraag stellen waar van je het antwoord weet?
   Zo niet:
   haat aan Nederlanders
   onvoorstelbare criminaliteit
   uitkeringen EISEND
   altijd te lage straffen
   verdere 100 punten mag je zelf invullen!
   PS
   Wat ik totaal niet begrijp is dat je het voortdurend opneemt voor deze Allochtone criminelen. Zelf Marokkaan?

   1. Bosche draak

    Ragmilla moet die pikwarmer die voor een mond moet doorgaan eens houden en d’r botte verstand eens aanslingeren.
    16 man tegen 2 en dan nog met knuppels en staven erbij? Walgelijk laf volk dat het is!
    Trap dat tuig de gevangenis in!!?

    1. Nelson1

     Zo is het! Laf ondankbaar volk…eruit ermee!

   2. Nelson1

    Jazeker een Marokkaan….een zielig persoontje in de bijstand!! Ga werken joh….

  3. Trien Knoppen

   Binnenkort vast weer te bewonderen in Opsporing Verzocht, deze hyena’s…
   Ook daar zijn ze trouwens oververtegenwoordigd, die lichtgetinte ‘acteurs’… heb je daar ook een verklaring voor Ragmilla?

   1. Nelson1

    hihi….helemaal gelijk!

  4. F.C. Labrouste

   De hetze gaat op het internet vast nog wel even door maar feit is dat de kiezer het racistische gebral van de PVV zat is en het FvD weinig poot aan de grond krijgt.

   Dat gelul over die ‘massa-immigratie’ heeft weinig met de realiteit te maken. De meeste Nederlanders beginnen dat door te krijgen.

   1. Kapitein Haddock

    F.C. Labrouste

    Zo, zo Noppie:
    “…..De meeste Nederlanders beginnen dat door te krijgen…..”
    Nooit gedacht dat je in je eentje “de meeste Nederlander bent!

    1. Trien Knoppen

     Rien is Me Myself & I op z’n zolderkamertje… nog bij z’n moeder thuis waarschijnlijk…

   2. Trien Knoppen

    De realiteit dat onze gevangenissen vol zitten met dit soort tuig…

    Struisvogel!

   3. Trien Knoppen

    ‘weinig poot aan de grond’

    ‘bijna geen’ bedoel je? 🙂

   4. Nelson1

    ja haha…FVD…is de grootste partij van Nederland!! Yeah….Loserrrrr

  5. Teunis Dokter

   Als jij je nu net zo druk zou maken over het feit dat twee jongeren in elkaar zijn geslagen als dat je je druk maakt om de formuleringen in het artikel, misschien, ja heel misschien zou het land weer leefbaar worden.

   1. Trien Knoppen

    Standaard tactiek van F.C. Rien… als hij niks zinnigs kan zeggen over de inhoud dan begint hij te piepen over de vorm… Typische linkse Struisvogel.

    1. Sealgaire

     Daarom is hij een pisvlek en masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Niemand moet hem, niemand wil hem, niemand zit op hem te wachten. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

  6. Nelson1

   Ben jij helemaal gek geworden maffe gek! Jij weet helemaal niets. Nederland gaat helemaal naar de klote door jou soort mensen. Zie de realiteit: wij en onze kinderen kunnen niet zomaar over straat. Jullie zitten vol kif….door jullie ongemanierde kinderen die door jullie zelf zijn opgevoed. Ik zal je nog beter zeggen…..jullie hebben geen opvoeding genoten…allen te vreten gekregen. Normen en waarden kennen jullie niet. Tis alleen oorlog…stelen…beroven…etc.etc.

   1. Vliegenvanger

    ++++++++

  7. Nelson1

   Ragmilla..aytas…etc. Houd toch je bek! Ik concludeer: jullie ongemanierde smeerlappen…trekken ons leeg! Politie en justitie kijkt erna en wil alles vredelievend houden. Wij moeten leren met jullie om te leren gaan…maar zal niet lukken…jullie zijn zo slecht…ongemanierd en ongeschoold…stom volk met jullie smerige grote bek.
   Nogmaals ga werken…..

  8. Nelson1

   ‘Stel dat dit marrokanen zijn geweest die hier geboren zijn dan kun je dit artikel als smerige propaganda weg zetten’

   Hoezo dan? Omdat het tuig hier is geboren?

  9. ManusR

   Hier geboren zijn zegt geen ene moer, een varken geboren in een paardestal blijft een varken, hoe je het ook wendt of keert.

   1. Vit

    Kijk dat is nou eens treffend omschreven, Kudo’s !!!

  10. Bolkestein

   Dit zijn inmiddels kleinkinderen van eens gastarbeiders (die overigens veelal langer op een uitkering hebben gezeten dan ooit gewerkt, dus netto alleen maar een blok aan het been voor onze samenleving zijn geweest). Dus kinderen van kinderen van “gastarbeiders”. Volgens mij is er een generatie overschrijdend probleem met de opvoeding. Daar begint de ellende. Er schuilt bij hen iets zieks in hun hoofden met betrekking tot hun houding tegenover de Nederlandse samenleving en haar burgers, zoveel is duidelijk. Ze hebben een buitenlands paspoort, dus we kunnen hen uitzetten. Dit soort vuilnis kunnen we missen als kiespijn.

 3. plakband

  Eerst langzaam maar nu steeds sneller wordt de Nederlandse samenleving ontwricht door buitenlanders. En de politiek, die hobbelt van reces naar reces. In de tussentijd liegen ze nog wat over het klimaat, de voordelen van immigratie en diversiteit van de samenleving. Vervolgens lkrijgt het volk een onderzoek voorgeschoteld waaruit blijkt dat de mensen allemaal heel gelukkig zijn.

  Jawel, onze misleide jongeren gaan een mooie toekomst tegemoet.

  1. Behold My Negativity

   Het volk dom houden en critici opdoeken.

   Dit bleek al toen ik de helft van de Nederlandse bevolking voor achterlijk uitmaakte toen zij opnieuw voor VVD/D66/GL/PVDA stemden. Te dom om te zien dat zij hun eigen graf betalen & tegelijkertijd graven.

  2. Nelson1

   Precies!!

 4. Riche

  Het wordt tijd dat mensen zichzelf weer mogen bewapenen. Ik ben eigenlijk geen voorstander van vuurwapens, maar zo langzamerhand is het pure zelfverdediging als er weer een groep “jongeren” op je af komt.

 5. De Waarheid1

  Dat mag die moeder niet zeggen, dat is racistisch.
  Ik heb wel ander nieuws voor haar, 95% van de daders is allochtoon

  1. Nelson1

   Haha….yep!! Maar dat mag je niet zeggen…het zijn de opgevoede, gemanierde Nederlanders die kwaad willen. Allochtonen zijn goed….barbaars volk! bah bah

 6. Behold My Negativity

  Massa immigratie is net als het importeren van een exotische diersoort: eenmaal losgelaten in het wild zal het zich massaal vermenigvuldigen en de lokale ecosysteem ontwrichten.

  Ik hoopte dat dit enkel een analoog was met wat hier in Nederland gebeurt, maar helaas is het de werkelijkheid.

  1. Trien Knoppen

   Daar is een platform voor:
   Stop invasie exoten

 7. AS210854

  Ik moet langzaam kotsen , van die pracht parels die onze staatsruif leegvreten en zich o komma o procent aanpassen. Maar nog veel erger zijn de politici die dit toe hebben gelaten en nog steeds toelaten.

  1. Behold My Negativity

   Deze ‘parels’ loslaten op de bevolking maar oh wee als ze maar een kilometer in de buurt komen van deze types. Dan de hele ME roepen!

  2. Nelson1

   Precies!!

  3. Nelson1

   Klopt! Als mij of mijn kinderen iets aangedaan wordt, zal ik de staat aansprakelijk gaan stellen. Rutte, Jetten en Klaver halen doelbewust mensen toe in Nederland terwijl ze weten dat dat ongedierte….voor vrouwenhaat, homohaat, jodenhaat is.
   Dus en ik raad het iedereen aan…..stel Rutte en kornuiten hiervoor aansprakelijk.
   En als dat geen resultaat gaat geven….ga ik wel degelijk mijn maatregelen nemen. En niet straks gaan huilen@OM! Ik ben namelijk erg verward…nu al!!

 8. Ome Wim

  En nog steeds wordt er iedere dag van dat maatschappelijke vuilnis met de rode loper binnengehaald, voorzien van uitkeringen, woonruimte en medische verzorging en gepamperd door (s)links, uiteraard op kosten van de Nederlandse belastingbetaler.

  FvD en Nexit.

 9. Michael M

  Bii die ongecontroleerde Massa immigratie komen ook velen met andere bedoelingen hierheen. Velen welke de westerse vrijheden haat. Mensen welke massa immigratie goedkeuren zien alleen het woord: Heb uw naasten lief. Nu denkt men: We staan voor elkaar, maar het wordt tegenover elkaar. Dat werkt niet voor alles en iedereen. Er komt dan een dag dat het tegen je keert. We kunnen niet de complete wereld naar hier halen om te adopteren. Eens krijgen we hier gevechten onder bevolkingsgroepen in Europa zoals we ze bijna normaal vinden zoals we dat kennen in het Midden Oosten. Het kan weer elke dag oplaaien. Maar we doen het zelf want waar Saoedi-Arabië de afgelopen 10 jaar totaal 350 immigranten binnenliet liet Europa inmiddels miljoenen binnen. Saoedi-Arabië 57 keer groter dan Nederland. Al dit info is terug te vinden op internet. Dus een gecontroleerde immigratie is zo gek nog niet?

 10. Jantje

  Wanneer gaan we eens terug slaan?
  We zijn nu nog met meer.

  1. Nelson1

   yep….er moet een soort van opstand komen…we pikken het niet meer. Onze kinderen kunnen niet meer over straat…..dit is echt waanzinnig!!

 11. NoDoubt

  Het is weer Ramadan. Gevolgen blijven niet uit. In het buitenlans zijn al duizenden no-go-aereas waar de shariawet al heel ver is doorgevoerd. In NL merk je dat ook hier moslims steeds meer bezit nemen van NL waar de politie het niet meer voor het zeggen heeft. De derde fase van de jihad is nu ook in NL begonnen. Moslims zullen steeds verder de democratie gaan afbouwen, en de dhimmies gaan zuiveren. Dat burgers in elkaar worden gerost door een groep van 10 of meer zal steeds meer het dagelijkse straatbeeld gaan worden. Met dank aan mensen die zonodig vond dag het door islamofoben en populisten komt. Het zijn zij die het bij het rechte eind hebben, want zij zijn niet blind voor de waarheid.

  1. F.C. Labrouste

   Zijn er al doden en gewonden gevallen?

   1. Trien Knoppen

    Er zijn wel heel wat auto’s gesneuveld de laatste tijd… telt dat ook?

    1. F.C. Labrouste

     Werden de auto’s in Gouda in brand gestoken door moslims?

     1. Trien Knoppen

      Een nieuwe traditie eigenlijk… net als (zwaar)vuurwerk naar hulpverleners gooien! Pinautomaten opblazen, handgranaten aan deuren hangen… Wat een verrijking is het toch! Hilarisch gewoon.

     2. Trien Knoppen

      Uiteraard slaat het hele verhaal nergens op want auto’s kunnen helemaal niet sneuvelen… haha
      Hilarisch!

     3. Nelson1

      Denk het wel. Al die agressie wat nu gaande is…kan alleen maar voortkomen door barbaars volk….marokkanen…uitschot!

     4. Mars020

      Ja..

    2. Trien Knoppen

     Niet alleen in Gouda… Ook in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Culemborg… in Zweden lijkt het ook een nieuwe traditie te worden… de banlieues in Frankrijk…

     1. F.C. Labrouste

      Ik heb niet de indruk dat die auto’s door moslims in de brand worden gestoken.

     2. Trien Knoppen

      Het zouden ook Eskimo’s kunnen zijn inderdaad… gezien de bontkraagjes… lol

     3. F.C. Labrouste

      Ben je er zelf ook achter dat het verhaal nergens op slaat?

     4. Trien Knoppen

      Maar volgens jou zijn het zeker ‘jongeren’ die ‘baldadig’ zijn zeker?

      Dat is namelijk standaard NOS/Volkskrant/NRC jargon!

     5. Trien Knoppen

      Uiteraard slaat het hele verhaal nergens op want auto’s kunnen helemaal niet sneuvelen… haha
      Hilarisch!

   2. peetjoh. k

    Ja in Utrecht. En dat zou genoeg moeten zijn voor massa emigratie. Allemaal een enkele reis naar de zandbak.

   3. Bosche draak

    2 jongens compleet afgetuigd, het zoveelste geval.
    Lamstraal Labrouste:
    “uuuuhhhhh zijn er al gewonden/doden gevallen”
    WAT DENK JE ZELF ACHTERLIJKE RANDDEBIEL?”

   4. logisch denken

    goed lezen en je vindt het antwoord. Of gewoon weer je ogen sluiten als het antwoord je niet bevalt

 12. Beukman

  Zeker zijn er nadelen aan massa-immigratie, zoals er ook nadelen zijn aan Nederlanders die hier al generaties wonen. Met name de overlast door alcoholmisbruik is hemeltergend. Ook blijken Nederlandse vrouwen niet met hun poten af te kunnen blijven van vrouwen, o.a. op festivals.
  Er zijn hier in mijn straat hele gezinnen weggepest door een Nederlandse vrouw die niet goed snik is – inmiddels is ze zelf haar huis uitgegooid, maar daar is heel wat aan vooraf gegaan. En verder, moet je eens kijken hoe sommige Nederlanders rijden!

  Als je er zo over nadenkt en alles op een rijtje zet, realiseer je je dat er gewoon vreselijke nadelen zitten aan mensen.

  1. Trien Knoppen

   Welk festival is dat? Waar vrouwen aan vrouwen zitten… lijkt me een spannend feestje namelijk! 🙂

   1. Beukman

    Excuses @Trien. Ik bedoelde: het zijn mannen die aan vrouwen zitten tijdens festivals. Echt geen reet aan.

    1. Trien Knoppen

     Laat maar zitten dan… haha

     Maar ik snap wat je bedoelt hoor… gekken hou je overal en altijd!
     Maar dat is niet het probleem waar het hier over gaat volgens mij…

  2. Nelson1

   LUL!!!

  3. Nelson1

   whaahahahahaha!! Lekker voor je randdebiel!! Rijden mafklapper? Ja echt….kijk opsporing verzocht!!

  4. Madpo

   Nou Beukman, er zijn veel mogelijkheden om van dat nadeel af te komen, nl. een pilletje, een kort stukje touw, voor de trein is ook een beproefde handeling, helpt direct. Japanse koffer vis, voeten in het cement en dan het water in. Zie je Beukman, zo los je de problemen met mensen nadelen snel op.

 13. Nelson1

  Mijn voorstel: eey alle luitjes die het hier niet leuk vinden….rot op naar je eigen land! Doeiiii….jullie hebben hier niets te zoeken….oprotten!

 14. Chauvinist

  Hoog tijd dat wij, Nederlanders, eigen volksmilities in het leven roepen ter bescherming van onze eigen mensen. Onze overheid verzaakt haar taak, namelijk het beschermen van het Nederlandse volk. Onze overheid laat ons geen andere keus dan het recht in eigen hand te nemen, dat is wel duidelijk!

  1. Abdul is Lam

   Misschien een mooie klus voor de OMC’s in Nederland, net als vroeger de Hells Angels bij grote concerten, kunnen ze gelijke laten zien, dat er een positieve kant aan MC ’s zit. Als burgerwacht, leden genoeg charter’s genoeg.
   En motivatie genoeg.

 15. Decca

  Het enigste scheldwoord dat ze kennen is kanker dit en kanker dat. Wanneer wordt dat derderangs volk opgeruimd.

  1. Abdul is Lam

   Als ze dat dan allemaal voor hun verjaardag krijgen, lost het probleem zichzelf op.

 16. ManusR

  Dat heb je met de wegkijkpolitici, als zij het niet zien, is het niet waar of, zoals Frau Merkel ooit een keer opmerkte: het is een incident, bij het zoveelste geweldincident.Ja, dank je de koekoek, het zal niet lang meer duren eer de burger (eindelijk) burgerlijke ongehoorzaam wordt en zich gaat bewapenen om dit geteisem een koekje van eigen deeg te geven, geljk de KP van tig jaar geleden.

 17. Vit

  F.C. Labrouste alias W.H is niet achterlijk, het verdiend alleen maar goed om fora te manipuleren, dat doet hij al minstens 15 jaar betaald door de overheid wat hij zelf heeft toegegeven, destijds werden er zulke mensen als hij via een vacature gezocht.

  Niet op reageren is voor jouzelf het verstandigste.

  1. Vit

   Ps, hij is dus eerder een mol.

  2. EU kok

   verdiend, betaald ?
   .
   Toch de 12 jarige avond BLO Vit?

   1. Sealgaire

    Ach guttegut, Jabba de Hut, trekt weer een slijmspoor op DDS. Als of iemand daar geïnteresseerd in is. Zijn sporen verdiend, met het schoonmaken van een of andere McDonald’s. En dan ben je ook gelijk een ”kok’, maar dan wel met ck.

 18. Korporaal Monty

  Jammer dat in dit hele artikel niet het ‘echte’ probleem beschreven staat.
  Er wordt geen enkele relatie gelegd met de islam en de ramadan.

  Waarom niet?

 19. Vit

  Marokkanen zijn een zeer sociaal volk want ze komen met een man of 10 om je heen staan en vragen of je problemen hebt wat ik zelf een keer heb meegemaakt, toen ik vroeg wat de heren van plan waren en ik zei er minstens 2 mee het ziekenhuis in te nemen dropen ze luid scheldend toch maar af.

  Dat dus in een drukke winkelstraat.

  1. Vit

   Ps, maar het kan ook dat ze afdropen omdat er 2 man beveiliging aankwam.

 20. Kapitein Haddock

  “onze zoon is mishandeld door een groep mannen van buitenlandse afkomst”
  Dit komt NIET in het NOS/RTL (ook), Volkskrant en NRC nieuws. Voorts geen prioriteit politie.
  Maar nu de vraag:
  2 allochtoontjes worden afgetuigd door autochtonen. Wat gaat er gebeuren?
  De gehele linkse meute gaan met geweld, gelijk atoombommen., te keer, inclusief 2e kamer vragen. Politie op volle sterkte om de daders op te sporen.

  1. Korporaal Monty

   “Maar nu de vraag:
   2 allochtoontjes worden afgetuigd door autochtonen”

   Gebeurt dit dan ook?
   Volgens mij vertonen autochtone dit gedrag niet meer. Misschien vroegen in oude volksbuurten waar de politie ook liever niet kwam.
   Maar nu niet meer.

   1. Vit

    Vroegah in mijn jeugd kon je met de lange lat krijgen als je rottigheid uithaalde en als vader je van het bureau moest halen werd het thuis nog eens dunnetjes overgedaan.

    1. Korporaal Monty

     @Vit
     Vroegah in mijn jeugd, tikten vader en zoon samen met hun ooms de politie hun volksbuurtje uit.

  2. Isengrijn

   Kapitein Haddock:

   “…Dit komt NIET in het NOS/RTL (ook), Volkskrant en NRC nieuws. Voorts geen prioriteit politie…”

   Nee, dat klopt. Als deze twee jongemannen homofiel waren wel.

   1. Peter Loosduinen

    Isengrijn
    Nee, dat klopt. Als deze twee jongemannen homofiel waren wel.
    De spijker op zijn kop.
    Of als het twee negers waren geweest…..
    Bij homo’s of negers krijgen zelf wellicht Rutte op de tv.

 21. Joop Klepzeikert

  Als politie en media geen melding maken van de identiteit van de daders is het 100% zeker dat het om allochtonen gaat. Wanneer de dader(s) blank zijn wordt er expliciet bij vermeld dat het ‘witte extreem rechtse racisten’ zijn, ook al is overduidelijk dat het uit de linkse hoek komt.

  1. Korporaal Monty

   Gelukkig is het in Amerika allemaal een stuk veiliger op straat en op je werk.

   Daar wordt je niet in elkaar geslagen. Daar schieten ze je gewoon met een geluidsdemper achter je bureau vandaan.

  2. Niet L niet R

   Klopt daar is geen zelf tussen te krijgen!

 22. Niet L niet R

  Een triest gebeuren voor die jongens, en wat krachtig van die moeder om er stelling tegen in te nemen!
  Dit geval staat niet op zich zelf, maar wij lezen daar in de linkse pers bijna nooit iets over, schuiven het graag onder het kleed!
  Wie zich verdiept in de criminaliteit van die moslimse gelukzoekers schrikt zich rot, en het wordt alleen maar erger, door de slappe houding van dit kabinet!

 23. Godefroy France

  MASSAAL OP DE PVV EN FVD STEMMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!
  ZELFS DE LINKSEN KUNNEN NIET MEER WEGKIJKEN !!!!!!!!!!!!

 24. logisch denken

  ssssssssttttttttt , kijk snel de andere kant op voordat u vervolgd wordt voor discriminatie , opruiing en of aanzetten tot geweld. Ik zeg minder minder minder

 25. Madpo

  Het is schijnbaar nog steeds niet duidelijk dat in ons land een bende van Afrikaanse en Balkan mishandelaars, geweldplegers en ander discriminerend tuig bezig is zich aan onze eigen bevolking te vergrijpen. Ook de watermoorden her en der in het land zouden heel goed onder deze categorie kunnen vallen. We worden systematisch leeggeroofd door deze zogenaamd welkome behoeftige zielenpoten. De overheid doet naarstig mee door de ogen te sluiten. De Nederlander zelf wordt ongelijk strafrechtelijk behandeld maar moet wel de portemonnee trekken om dit ondankbare tuig alle sociale mogelijkheden te bieden. Afwachten op wat wij Hollanders hen te bieden hebben is er niet meer bij, ze nemen gewoon, zelfs respect voor onze vrouwen is er niet meer bij die als fokvee worden behandeld waar zij zich naar hartenlust, ongevraagd, op menen te mogen uitleven. Dit alles met dank aan die goedmenende linkse landverraders die Nederland schijnbaar niet spannend genoeg vinden. De vraag is wanneer de Nederlandse bevolking wakker wordt? Ik ben bang dat het dan al te laat zal zijn. Ik wil mijn land terug, ik wil zwarte Piet terug, Ik wil dat onze politie er weer is voor onze bescherming en niet om allerlei criminele aspecten van de bovengenoemde benden weg te moffelen. Ik wil geen land die vol staat met allerlei Aziatische kentekens en ook geen slachtfeest, suikerfeest en meer van die hallal onzin. Ik wil weer een parlement die het Nederlandse volk vertegenwoordigd en niet de Brusselse belangen laat wegen boven die van de eigen bevolking. Ik ben Nederlander en daar ben ik trots op!!!

  1. Willem Alexander

   Helemaal eens.
   Een opmerking…noem ze geen Aziaten a.u.b. dit doet groot onrecht aan de Chinezen, Koreanen, Japanners, Thai, Filipinos, Vietnamezen etc….. en natuurlijk de Hindoes in India. Het zijn moslims. Eenvoudig, simpel en duidelijk. Mijn partner is van Zuidoost Azie.

 26. Willem Alexander

  Teunis,

  Het zijn geen vakkrachten die we nodig hebben als ze al uberhaupt enig onderwijs of relevante werkervaring hebben. Het zijn ook geen vluchtelingen. Ook dat weten we.
  En het zijn bijna allemaal “fighting age” mannen. Signaleer dan ook even dat het moslims zijn, dan zou een kind van mijn generatie uit de basisschool zelf kunnen concluderen dat er iets helemaal fout zit: die komen niet voor vrijheid en bijdragen aan de samenleving.
  Wanneer je denkt dat Ali of Mohammed hard aan het werk gaan en de sociale premies inbetalen voor ons sociale stelsel zodat de ouderen (autochtone) met pensioen op hun kont aan de Riviera kunnen genieten van de oude dag die komt bedrogen uit. (lees = is een idioot of links).
  Ze komen om de baas te spelen en het allemaal op te eisen. Op dat moment hoop ik vooraan te staan om eens te kijken hoe de orde handhaving de gay parade begeleidt.
  Deze gevaarlijke lieden maken alles kapot waarvoor we honderden jaren gestreden hebben en hard gewerkt. Er is een golf van verkrachtingen en aanrandingen gaande (zoals gesanctioneerd in de k) en het in mekaar slaan van de huidige “ontmande” mietjes van wat eens Nederlandse kerels waren is een leuke bijkomstigheid.
  Vraagt zo’n trut moeder “waarom zo wreed”. Een oproep voor getuigen? Wat een miep. Denkt die nu echt dat de politie hier iets aandoet? Deze lafaards en angsthazen zijn alleen van de partij op suikerfeestjes en islamknuffel ontmoetingen en natuurlijk treden de jongens en meisjes krachtig op (lik op stuk beleid) tegen Nederlanders wanneer die eens verkeerd geparkeerd staan. Opdat de corrupte gemeentekassen toch gespekt blijven.
  Er zal bij Pauw of Jinek wel een imam of andere islam lul aanschuiven die zegt dat ook hun gemeenschap ernstig is geschokt, want er zijn er toch zoveel van die vreedzame lieve burgers die de religie van de vrede volgen.
  Zoals de fascistische Antifa mensen met een andere mening ongestraft in elkaar kunnen rammen, zo kunnen moslims ook naar believen verkrachten en Nederlanders aftakelen. Het hoort er allemaal bij.

  Tot de volgende afrossing..

  1. Sealgaire

   exact

 27. Kapitein Haddock

  Zal de Volkskrant en de NOS dit melden?
  Wat denkt u?
  Geen woord, geen letter!
  En weer valt het woord Kennemer College:
  docent aangesproken voor opplakken Charlie Hebdo poster ( was anti-Moslim).
  “Nekvel” docent er uit geknikkerd. (onvoorstelbare grote bek Moslim- jongere).
  Gewelddadige Moslim-jongeren leerlingen Kennemer College!
  En……..? Links houdt hun grote waffel. De dooddoener: “er zijn ook goede Moslims!” Als de burger er iets van vindt, dan is deze burger racist, facist en de hele rataplan!

 28. Willem Bever

  En ….het eind van het liedje zal zijn….seponeren wegens gebrek aan aanknopingspunten.

 29. ManusR

  Welk geheim? Nou wil ik niet intelligent overkomen maar iets wat algemeen bekend is als “geheim” bestempelen is echt weer typisch Nederlands.

 30. Flip Flipt

  Ragmilla,

  Ik woon in Rotterdam en zie zo’n beetje elke wijk langzaam aan naar de klote gaan,schoteltjes aan de muur,totaal niets doen voor de buurt,werkeloos,rondhangen ,slopen ,inbraak, bedreigen en zich zeker niet aan passen nee sterker nog dat verwachten ze van ons.
  En ja dit alles komt zeker te weten door de buitenlanders want deze problemen waren er niet of in zeer geringe mate voordat deze medelanders er zijn komen wonen. Nu zal ik in uw ogen wel weer n racist zijn maar benoem enkel de feiten die ik (helaas)elke dag tegen kom in Rotterdam.
  Het programma opsporing verzocht geeft gewoon zeer goed weer hoe de verhoudingen in ons ooit mooie landje zijn:95%getint in dit programma terwijl deze lui nog geen 10% vd Nederlandse bevolking vertegenwoordigd.Maar dat komt allemaal door ons toch Ragmilla?

 31. Punt50

  Vraag uzelf eens af.. Van wie moet dit landje zonodig worden “omgevolkt”, en waarom?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.