Massa-immigratie betekent ‘unsustainable’ bevolkingsgroei en een ENORME waslijst aan problemen, politiek ZWIJGT

De titel is een mond vol, maar alles hangt met elkaar samen. Zo ook de massa-immigratie, de bevolkingsexplosie en haar uitwassen. En dat is eigenlijk een vreemde zaak. Zeker als we ‘klimaat en milieu’ meenemen in het plaatje.

In 2016 groeide de bevolking met 230.000 personen, met name door migratie. Dat betekent concreet dat een stad zo groot als Groningen ieder jaar erbij wordt gebouwd. Dat het milieu, de huisvesting en de infrastructuur hierdoor onder druk staat is logisch. Toch durft bijna niemand in de Tweede Kamer dit te zeggen. Het is eigenlijk onhoudbaar. Niet duurzaam en dat terwijl de politiek voortdurend spreekt over ‘duurzaamheid’.

“Hoe kan iemand met droge ogen beweren voor duurzaamheid te zijn en deze bevolkingsexplosie negeren?”

Gek hé? Zou het de massa-psychose zijn? U weet wel: de ‘mentale toestanden’ waardoor 112 Tweede Kamerleden instemden met de onbetaalbare Klimaatwet? De toestanden waardoor men het in dit land ogenschijnlijk normaal vindt dat buschauffeurs dagelijks tegen een hongerloon worden geïntimideerd door ondankbare migranten?

Afijn, hoe het ook zij, terug naar de bevolkingsgroei en de uitwassen daarvan! Volgens het CBS groeide de bevolking in de eerste drie maanden van 2019 dubbel zo snel als in 2018! Voor de bouwers onder ons zijn het gouden tijden: lekker hutjes bouwen voor de migranten terwijl de woningcorporaties en projectontwikkelaars de winsten pakken.

De belastingbetaler betaalt ondertussen de huur via het omslagstelsel van de huurtoeslagen en mag in de kranten lezen hoe ‘racistisch’ hij is.

Behalve de druk op de huisvesting slibt de infrastructuur langzaam dicht door de bevolkingsexplosie. Nederlanders staan langer in de file dan enkele jaren geleden. En dat is allemaal tijd waarvoor u niet betaald krijgt. Tijd dat u ook bij uw familie had kunnen zijn. Maar in plaats daarvan mag u in een afgesloten cabine plaatsnemen om de afvalgassen te inhaleren.

Voor degenen die nog wel nadenken zijn bovenstaande feiten namelijk de tekenen aan de wand dat het goed mis is! Bijvoorbeeld goed mis op de huizenmarkt. Goed mis voor onze cultuur. Goed mis voor de luchtkwaliteit. Voor het gevoel van welbehagen.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de impact van steeds meer mensen op het milieu. Op de luchtkwaliteit bijvoorbeeld. Je zou verwachten dat Jesse Klaver van GroenLinks nu de grenzen direct wil sluiten. Maar nee. Hoe kan dat? Hoe kan iemand stellen klimaatverandering te willen tegengaan, maar tegelijkertijd de bevolkingsgroei negeren? Dat is een intellectuele tegenstelling van significant niveau!

Maar niemand van GroenLinks heeft het door. Gek hé? Zou het de massa-psychose zijn? Of houdt Klaver zijn volgelingen moedwillig voor de gek? Wat is het Jesse? Je moet kiezen!

Tegelijkertijd hebben we een professor Slavenkunde en Migratie, Leo Lucassen die met zijn linkse gezwam op televisie komt vertellen hoe fijn dit alles is. En praat de politiek veel, maar gebeurt er niets. Al decennia niet. En daar komt ook de komende jaren geen verandering in.

De enige juiste vraag na al deze gegevens te hebben verwerkt is dan ook: ‘wat is er gaande in dit land!?’ Waarom ondertekend met het migratiepact van Marrakesh, terwijl de negatieve gevolgen van de enorme instroom aan mensen evident is?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

89 reacties

 1. henk vintage

  Er zijn teveel mensen die er aan verdienen.
  Dat de nettobelasting betaler hun feestje moet betalen, dat deert hun niet.

 2. Kapitein Haddock

  ” …………De enige juiste vraag na al deze gegevens te hebben verwerkt is dan ook: ‘wat is er gaande in dit land…………!?”
  Ik weet wat er gaande is: Groen-links is de baas, zie huidige coalitie. Zie de van doordrongen linkse Ministeries!
  Enzovoort,…

  1. Madpo

   Wat is er gaande in dit land, WAT IS ER GAANDE IN DIT LAND??? Man weet je dat dan nog steeds niet? Open je ogen, snuit je neus en peuter je oren schoon!! Wat is er gaande in dit land??? sJonge, sjonge, sjonge,…. DIT LAND IS NAAR DE KLOTEN, zeg ik je, naar de kloten en wordt ook niets meer als we met onze reet op de stoel blijven zitten onzin te schrijven op DDS. Trek een geel hesje aan en ga de straat op, elke zaterdag. Laat je door de politie in elkaar beuken elke zaterdag en schreeuw met een door traangas misvormde stem dat de linkse coupe in dit land moet stoppen. Schop het Haagse kartel eigenhandig Schengen over en neem am-passant de Brusselse bende gelijk mee om ze koppie onder te dopen in de Mediterrannee. Dat helpt!!!!!! Foei dat lucht op, zeg!!!

 3. Niet L niet R

  Mevrouw Merkel en die gladjanus van een Rutte hebben deze tsunami van moslims veroorzaakt, waardoor Nederland op zijn Amsterdams gezegd, naar de klote gaat!

  1. Madpo

   Zie even het verband niet met Amsterdam, leg eens uit??????

 4. Trien Knoppen

  Het wordt tijd dat we in Afrika meer condooms dan medicijnen uit gaan delen…

  1. Blokkeer-Fries

   Sterilisatie is ook zeer effectief, beter voor het milieu en zo kan “Artsen zonder Grenzen” zich ook nuttig maken, i.p.v. op watertaxi’s rond te hangen.

   1. Trien Knoppen

    Castratie… nog beter!
    Scheelt weer wat verkrachtingen hier en daar.

    1. ZiggyStardust

     Ja, dat stelde zo’n gekke democraat in de VS voor. Alle mannen castreren en hun zaad invriezen. Moet niet gekker worden.

   2. Madpo

    Castratie ook, en goedkoop tussen twee keien en……, zonder meer pijnloos, als je tenminste je duim niet tussen die twee keien krijgt!!!

  2. Siemien

   Oprotten, het wordt tijd dat wij helemaal niets meer naar Afrika sturen maar aan onze eigen burgers geven…

   1. Madpo

    Siemen helemaal fout!!! We moeten juist wel wat naar Afrika sturen en heel veel zelfs, namelijk Afrikanen!!!

  3. hans-e-pans

   Trien Knoppen het moet zijn “meer condooms en er geen geld meer gaan uitdelen”.

   Veel Noord- en Midden-Afrikanen denken al dat ze hier beter zelf komen halen.

   1. Madpo

    Ja hans e pans, (wat een klote naam) is ook beter want dan kunnen ze ze ter plekke passen wegens die exorbitant grote………………voeten van die gasten. Trouwens geld is enkel bedrukt papier, kun je onafgebroken drukken tot het papier en de inkt op is!!!!

  4. Madpo

   Nou Trien,…. er bestaan ook pilletjes waar ze zeer stil en impotent van raken, dus mijn zegen hebben ze!! Bovendien regent het zeer weinig in Afrika dus wat moeten ze daar met die regenjasjes die ook nog veel te klein zullen zijn, want Afrikanen hebben, volgens zeggen, hele grote………………voeten!!!!

 5. Marija

  Zoals ik al eerder beweerde, moet m.i. de macht van links worden gebroken, van hoog tot laag.
  Het kartel moet om.
  Dat is wat er o.a. mis is in ons land.
  De massa immigratie zal niet eerder worden aangepakt voordat wij dat hierboven geregeld hebben.
  Als we dat voor elkaar krijgen kan pas het corrigeren gaan beginnen.
  Daarvoor moeten nog veel ogen worden geopend. Dat wordt een hels karwei.
  Dit jaar ook de huurverhoging eens zo hoog in percentages als vorig jaar.
  Wie het laatst lacht, lacht het best, ik niet, ik betaal en lever in.

  1. Teunis Dokter

   Het probleem is dat het vaak ‘eerst erger moet worden voordat het beter wordt’. Maar daar moeten we maar even doorheen bijten.

   1. M de ruyter

    Burgeroorlog?

    1. Madpo

     Juist Michiel, ik begin vast: “Jan Jansen was trompetter in het leger van de prins…………….”, kijken hoeveel er met mij meelopen. Zou de Ruyter nou nog steeds niets hebben geleerd van zijn laatste zeeslag in de “Gouden Eeuw”. Burgeroorlogen zijn dodelijk, man, daar kun je koppijn van krijgen!

  2. Dik

   @Marija: +1

 6. Rien Noppen

  “De belastingbetaler betaalt ondertussen de huur via het omslagstelsel van de huurtoeslagen en mag in de kranten lezen hoe ‘racistisch’ hij is.”

  Klopt, het redden van mensenlevens kost handenvol geld.

  1. ciaotutti

   In een overbevolkte wereld moet je geen levens van nietsnutten willen redden, slechts mensen die er toe doen en die bevinden zich doorgaans niet binnen de golven der massa immigratie.

   1. Rien Noppen

    Soms geloof je hier je ogen niet.

    🙁

  2. Teunis Dokter

   Wie redt mijn leven dan?

   1. Rien Noppen

    Achgossie, het leven van Teunis wordt bedreigd!

  3. Trien Knoppen

   Redden?… U bedoelt pamperen?

   1. Siemien

    Satty rot op..

  4. Jv

   het niet redden van deze lui is ook een optie! Ze zijn op jacht naar gratis goederen en geld en daar zijn risico’s aan verbonden.
   Als je dan niet aan de overkant komt, heb je pech.
   Nog even, dan kunt u uw witte jurkbroek aantrekken, een potje zwarte schoensmeer op het gezicht en u kunt zich onder de gelukzoeker scharen.
   Hopelijk overleeft u de kapmessen, bommen, etc.

   1. Rien Noppen

    “het niet redden van deze lui is ook een optie!”

    Je hoopt het natuurlijk niet, maar er zijn Nederlanders die zo denken.

    Gelukkig wonen ze wel vaak in het buitenland. Je zult zo’n figuur in je straat hebben wonen!

    1. Peter Oudshoorn

     “het niet redden van deze lui is ook een optie!”
     ——————————————————
     Het is zelfs de beste optie. Wij kunnen hongerend, achtergesteld en lijdend volk waar ook ter wereld wel helpen met hulpgoederen, geld, medicijnen en ontwikkelingshulp, maar hierheen halen is absoluut het meest idiote wat je kunt bedenken. Daar blijven, wegwezen, oprotten: onder geen beding hierheen halen of binnenlaten. Alleen als onze cultuur, identiteit en welvaart overeind blijft, kunnen wij anderen blijvend helpen.

    2. Mars020

     Dat is inderdaad een prima optie, je zult maar van die debielen in je straat krijgen. Dus lekker laten dobberen, scheelt een hoop geld en ellende.

  5. DeBruijn

   @ Rien Nopppen

   Je zou verwachten dat die mensen die wij dus gered zouden hebben dankbaar zouden zijn en zich voor onze samenleving in zouden willen zetten.

   Alle Syriërs in ons gemeente werken niet na 4 jaar. Sterker nog een aantal hebben gezegd dat zij niet naar Nederland gekomen zijn om te werken (hun eigen woorden). Een deel spreekt na 4 jaar zelfs nog geen woord Nederlands.

   Heel dankbaar, toch?

   1. Rien Noppen

    Het is inderdaad triest dat vluchtelingen na de ellende die ze hebben meegemaakt hier ook nog geconfronteerd worden met ernstige discriminatie op de arbeidsmarkt, DeBruijn.

    1. Trien Knoppen

     Bij Opsporing Verzocht zoeken ze nog ‘acteurs’… kunnen zo aan de slag!

     1. Madpo

      Helaas Trien, ze nemen bij dat programma geen getinte acteurs meer aan omdat het programma een te zwart karakter krijgt en veel te lang wordt. Maar bij Bij1 of Denk kunnen ze nog wel wat van die doorwinterde algeheel ontwikkelde “vakmensen” gebruiken, ze zullen zich bij die gelijk getinten zeker thuis voelen net zoals bij Opsporing Verzocht.

    2. Madpo

     We kunnen voorstellen of we ze kunnen ruilen voor rientje noppes, zijn we weer een linkse zeikert kwijt!!

   2. marco1

    @deBruijn: ik vind meeste migranten ook niet van toegevoegde waarde voor Nederland maar sommige reacties hier geven me een onprettig gevoel.

    1. Rien Noppen

     “ik vind meeste migranten ook niet van toegevoegde waarde voor Nederland ”

     Dat geldt natuurlijk ook voor mensen die Op de PVV en het FvD stemmen. Ook bij de toegevoegde waarde van gehandicapten en demente bejaarden kun je vraagtekens zetten.

     1. marco1

      Dat van die FvD en PVV stemmers slaat natuurlijk nergens op maar voor die gehandicapten en demente bejaarden zullen we idd een gepaste oplossing voor moeten vinden.Heeft u misschien wat ideeën om daarvan af te komen meneer Noppen?

     2. Trien Knoppen

      In de jaren 30 hadden jouw socialistische vriendjes daar wel een oplossing voor Rien.

     3. Rien Noppen

      Waar ik op wijs is dat het bestaansrecht van mensen niet wordt bepaald door hun toegevoegde waarde, Marco.

   3. Dik

    @DeBruijn: Je voert een zuigtrol en steunt zijn aanwezigheid.

   4. Veteraan

    Waarom reageer je op een Trol @ DeBruijn
    Zo saai en ook irritant, zo blijft het doorgaan en wat schiet jij er mee op ?

  6. M de ruyter

   Immigratie is het thema van deze eeuw. Of jouw volkskrantje daar nu wel of niet over schrijft.

   1. Rien Noppen

    “Immigratie is het thema van deze eeuw.”

    Dat lijkt me ook.

   2. Dik

    @M de ruyter: Je faciliteert een bejaarde zuigtrol en ondersteunt zijn verblijf en handelen.

  7. Madpo

   Foei, vliegenmepper, er zit weer zo’n vervelende “rientje noppes” tussen de teksten. K’ben allergies voor deze linkse stoorvliegen. Snel vliegenmepper???

 7. Jumping

  Dit Nederland is een keiverrot land geworden.
  De Links demoniserende en wegkijkende Rutteclan, heeft Nederland naar de verdommenis geholpen.
  Stop met de EU in deze vorm.
  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

 8. Blokkeer-Fries

  En dan heb je ook nog van die crimigranten van “We are here” en illegale watertaxibedrijven à la Sea Watch en opperdeugers van “Wij komen jullie halen”.
  Dit land en de EU gaan naar de kloten als die kansloze, ongedocumenteerde massa immigratie van analfabetische moslimbroeders niet gestopt wordt.
  Kies maar deugen of het einde.

  Of is er nog hoop, want de messias Greta van de linkse CO2 kerk heeft van zich laten horen…

  https://twitter.com/SBergsma/status/1123164502747418624

 9. Dik

  Sinds Rutte I t/m III zijn er >400.000 asielzoekers bijgekomen. de enige die dat kan oplossen is Rutte, hij en zijn vazallen moeten zo snel mogelijk vervangen worden.

  1. Blokkeer-Fries

   En wat kost dit multiculti, diversiteit, verbindend, barmhartige, zielige, linkse, ongedocumenteerde Lorelei feestje per gevalletje per jaar? En welke belastingbetalers draaien hier voor op?

  2. Siemien

   Probleem is Dik, dat wat nu binnen is gaat nooit meer weg, dus het kost klau-wen met geld..

   1. Dik

    @Siemien: Baudet heeft hier pas geleden een debat over aangevraagd, veel Syriërs kunnen allang terug maar mogen waarschijnlijk blijven omdat de vijf jaar zijn verstreken.

    Het interesseert die plucheplakkers alleen geen reet, die willen graag wachten op een rapport zodat de vijf jaar alvast zijn verstreken. Kost weer een paar miljard…

    – 2012 btw van 19 naar 21%
    – 2019 btw van 6 naar 9%

    1. Siemien

     Precies, het is schandalig wat er in ons land gebeurt..

 10. 75

  Als er te veel muizen in een hok komen te zitten gaan ze elkaar opvreten, met mensen zal dat niet ander zijn.

 11. ikweetwatikwil

  Een PVV stemmer weet dit allang, maar die worden aan de kant gezet. Het is niet zo moeilijk om te bedenken Dat die massa immigratie voor moeilijkheden zorgt. Maar veel mensen kijken niet verder dan hun neus lang is. En dat is ook niet zo moeilijk te bedenken, ze kijken hun leven lang naar de linkse TV.

 12. J.Rademaker

  Al decennia zegt genoeg over de politiek, de bevolking en de opiniemakers.
  Zie dat niet veranderen.

 13. Ritter

  Behalve de besproken problemen in het artikel betreffende (vaak illegale) migratie zijn er ook nog de problemen met religie, cultuur, criminaliteit, enzovoorts.

  Immigranten nemen hun cultuur,gebruiken, religie ook mee en houden daaraan vaak vast. ( zeker de immigranten uit de islamitische landen)

  Het gevolg daarvan is al te zien in de grote steden waar bepaalde wijken veranderd zijn in islamitische enclaves waar op de ‘islamitische manier” word geleefd. We zien dan ook een toename van dingen als eerwraak; hoofddoekjes; kinderhuwelijken; vrouwenbesnijdenis; enzovoorts.

  De demografische veranderingen die met massa immigratie samengaan zullen steeds meer zichtbaar worden naarmate de tijd verstrijkt. En deze veranderingen zullen onomkeerbaar zijn.

  Kortom, de autochtoon word vreemdeling in eigen land.

 14. DeBruijn

  – we hebben een tekort van 260.000 huizen in Nederland
  – de jeugdzorg kan de aanvragen van jongeren niet meer aan
  – de wegen slibben dicht
  – lerarentekort
  – gezondheidszorg loopt vast
  – verdeeldheid neemt toe
  – vrijheden onder druk, zoals vrijheid van meningsuiting en expressie (mensen klagen steeds vaker over kunst bijvoorbeeld)
  – vrouwenrechten staan onder druk (naroepen en fluiten in grote steden is een plaag en daarom strafbaar sinds kort).
  – aantal kindhuwelijken neemt toe, hier in de straat is het ook al gebeurd.
  – geweld neemt toe

  En nou las ik in het AD Haagsche Courant dat buitenlanders de zwanen in de grachten afschieten en vangen om op te vreten. Bijna geen zwaan meer over.

  Het moet niet heel veel gekker worden!

  1. Siemien

   “Het moet niet heel veel gekker worden!”

   Nou de Bruin, dat gaat het wel worden, sterker nog, de Nederlanders ondervinden het aan den lijve…en het stopt niet..

 15. Jumping

  Is dit Nederland alleen nog maar met Franse middelen (Gele Hesjes) te redden.?
  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

 16. Ries

  We moeten af van het idiote schuldgevoel dat opendeurenpolitiek met mensen redden te maken. Iedereen heeft recht op zijn eigen verantwoordelijkheid. Ook de lieden die hier komen meeeten zonder daar prestatie voor te beiden. Daar begrijpen Klaver en zijn D66-maat helemaal niets van. Termieten. Dat zijn het.

 17. santiago

  Ik zeg het nog maar eens een keertje. Verstandige en fatsoenlijke mensen stemmen PVV. Idioten stemmen FvD en de rest blijft zoals het is, omdat ze dat al jaren stemmen, omdat ze er niet eens over nadenken. Gewoon mee blaten met de meute .

  1. Rien Noppen

   “Ik zeg het nog maar eens een keertje. Verstandige en fatsoenlijke mensen stemmen PVV.”

   Ik heb ook altijd gewaarschuwd tegen chemtrails.

   1. santiago

    Rienie. Ik reken jou ook tot de idioten, maar dat doet iedereen op deze site wel. Toch leuk dat je erbij bent. Je houdt de boel een beetje gaande he. Misschien krijg je er nog wel een paar centen voor ook , zo’n farizeer lijk je me dan ook wel.
    Je weet het vriend, no hard feelings en doe een beetje alu folie aan de binnenkant van je alpinopet, dat helpt.

    1. Dik

     #negeren

    2. Veteraan

     Negeren werkt echt @ santiago
     Psychologen hebben zich wel vaker met Trollen bezig gehouden en komen allen tot dezelfde mening.
     Negeren vinden Trollen verschrikkelijk want hun bestaan hangt hier vanaf.
     Elke reactie integendeel is feeding voor hun want anders zitten ze eenzaam achter hun pc zonder bestaansrecht.
     Aan jou om je ook aan te sluiten bij het groeiende deel van de mensen die boven Trollen staan.
     En vergeet niet dat reageren irritant is voor mede forumleden.
     Ik vind het saai en dom.

  2. M de ruyter

   Ik vind Wilders economisch te links, en te hard( in het verleden) ik zou nooit van mn leven op Wilders stemmen, wel op forum.
   Voor een hoop kiezers is forum een redelijk alternatief.
   Dat hoeft elkaar niet te bijten.

  3. Janna47

   @santiago
   Geen spiegel in huis zeker?

 18. Siemien

  Het is een aanslag op ons sociaal fiscaal stelsel die zijn weerga niet kent, en wij maar belasting betalen…

  1. Rien Noppen

   Siemien is een diepgelovig christen, dat merk je aan alles.

   🙂

   1. M de ruyter

    Belasting is gelegaliseerde diefstal

    1. Siemien

     Tuurlijk, dat weten we allemaal en toch betalen we met z’n alle deze migratie en de kosten die daar nog bij komen als al die kansparels hier komen..

     1. M de ruyter

      Zolang wij zo socialistisch blijven, zijn we een magneet voor niksnutten.
      Op het moment dat we het productieve gaan belonen, krijgen we immigratie die hier iets wil toevoegen.

 19. PMG

  Allemaal met eigen dingetjes bezig, het valt verder niet erg op binnen de politiek, misschien dat een tentenkamp op het Binnenhof de verantwoordelijken wakker schudt? Het is allemaal al voorspeld en dient een hoger doel, de politici van de gevestigde orde weten dat, daar heeft Rutte voor gezorgd. Op advies van Merkel wordt er van alles binnen gelaten, de toekomstige belastingbetalers, net als toen west- en oost mofrika bij elkaar getrokken werden, de realisering van een nieuwe binnenlandse markt gevoed door het afpakken van wie meer heeft en geven aan wie minder heeft, goed voor de economie, net als de energietransitie en daar draait ALLES om binnen de EU, Markje doet braaf mee als het beste jongetje van de klas en de slappe Jan de Hollander zonder ballen met z’n hypocriete gedoe en alles voor de indruk bij de buren laat het gebeuren, ach, we hebben het toch goed?

  Weg met deze shit! Stem FVD of PVV, laatste hoop!!!

  1. Siemien

   Het lijkt wel een bilderbergje! illuminatie!

   1. M de ruyter

    Illuminatie betekent verlicht. Of liberaal zo je wilt. Novo ordo seculurum.(seculier)
    Zolang wij niet terugkeren naar de waarden van onze voorouders, zullen de problemen zich opstapelen

    1. Siemien

     Dit betekent zonder God

     1. M de ruyter

      Jazeker. En zolang wij ons niet bekeren, zullen we verblind zijn.
      Zij die de profeten kennen, weten hoe dit ongeveer zal eindigen.

     2. Siemien

      Zullen zij verblind zijn en het geestelijke niet kunnen onderscheiden van het vleselijke..

 20. Tman

  Zo weinig mogelijk negroïden en moslims in Europa,is mijn stelling!
  Als ik dan het label “racist” krijg opgespeld zal deze laten vergulden,grenzen dicht!

  1. Siemien

   Het is schandalig dat je in je eigen land, omdat je van mening bent, als racist wordt weggezet…

 21. DidiMadloba

  Er is helemaal geen “massa-immigratie” meer. Men denkt dat 20% van onze bevolking moslim is, maar het is maar 6%

  1. Trien Knoppen

   Toch best knap dan dat het in onze ‘hotels’ met tralies meer dan 70% is… zal wel met het te lage minimumloon te maken hebben ofzo…

  2. Tman

   Het gaat óók om de foksnelheid,de omvolking door de hoge geboortecijfers

 22. Veteraan

  Op alle fronten is het funest om van die gelukszoekers binnen te laten. Net alsof er al niet genoeg rond lopen, derde generatie van misbruikers, honderdduizenden hier in NL.
  Wanneer komt er een bevrijdingsfront om ze buiten te zetten want ze gaan echt niet werken en trekken NL helemaal leeg.
  Figuren zoals Linkse veelverdieners hebben daar geen last van maar de gewone man oftewel arbeider wel.
  En de zware criminelen onder hun zoals veel Marokkanen e.d. mogen ook gewoon geliquideerd worden wat mij betreft want de strafjes in NL hebben geen nut.
  Figuren zoals B.r.e.i.v.i.k en T.a.r.r.a.n.t zijn voor mij daarom vrijheidsstrijders.
  Waar blijft de tijd waarop we het tij kunnen keren ?

 23. Ome Wim

  Een voordeel is dat die migranten volgens Rutte en zijn kliek allemaal “hoog opgeleid” zijn en dus binnen de kortste keren aan het werk zijn, of toch niet ???????????????

  1. Mars020

   Ze hebben allemaal op het VWO “Voortgezet Woestijn Onderwijs”, ze weten alles over zand en kamelen. Daar hebben wij zeker weten een hoop profijt van in Nederland. Hebben ze doorgestudeerd, dan Hebben ze ook nog verstand van geiten en ezels.

 24. Bolkestein

  CITAAT Viktor Orbán

  Europa is tegenwoordig niet vrij, omdat de waarheid niet gezegd mag worden. Het is verboden om te zeggen dat immigratie zorgt voor criminaliteit in onze landen. Het is verboden om te zeggen dat de aankomende massa´s uit andere culturen een bedreiging zijn voor onze manier van leven, onze cultuur, onze gewoonten en onze christelijke tradities.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.