Filmpje! Agressieve VREEMDELINGEN intimideren buschauffeur, links BLOKKEERT debat voortdurend

Geen categorieapr 24 2019, 15:00
Het failliet van links Nederland is vandaag definitief bezegeld. De naïviteit was zo immens dat de grenzen van ons land wagenwijd openstonden. Wat we hieronder zien is een beetje te vergelijken met de val van het decadente Babylon waar de Perzen in één nacht de stad veroverden. Nou ja, een héél klein beetje dan. Zie hieronder het gevolg van naïef links wensdenken.

Dagelijkse kost voor buschauffeurs nabij Ter Apel

[video width="854" height="480" mp4="https://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2019/04/407212.mp4"][/video]
Bovenstaande allemaal mogelijk gemaakt dankzij de linkse partijen in de Tweede Kamer. Het is het gevolg van de door links gecreëerde massa-psychose van de jaren '70. De immigranten gebruiken zelfs de taal van links terwijl ze bussen beschadigen:

'you racist! you racist!'

Veelzeggend over hoe destructief links was en nog steeds is!
Het is taalgebruik direct uit het rode boekje van de naïeve linkse PvdA- en GroenLinks-mafkezen. En dit trucje herhalen deze lieden nu al zo'n vijftig jaar. In 2001 kostte het een politicus de dood. Toen de verenigde krachten van de massagekte een mens verketterden op basis van schandalige verdachtmakingen.
U weet wel, die kale homo genaamd Pim Fortuyn die een nazi zou zijn volgens D66-kartelclown Thom de Graaf. Maar niemand luisterde en men lachte hem uit. Zoals de profeet Daniel die de tekenen des tijd las maar niet serieus werd genomen.
Niet veel later viel de stad Babylon in één nacht en het zal niet lang meer duren voordat ook het doek voor de linkse kartelpartijen zal vallen. De resultaten van de verkettering zien we hierboven. De felicitaties voor de ontwrichting van de samenleving mogen naar het partijkantoor van de PvdA in Amsterdam worden verstuurd.
Overigens blokkeren linkse partijen het debat over bovenstaande problematiek al jaren! Toen de PVV in de Provinciale Staten van Groningen een debat aanvroeg blokkeerden de linkse partijen het debat keer op keer! En nu duiken deze beelden op.
Het is veelzeggend! En dit gebeurt dus dagelijks:

"Dit is niet veel extremer dan wat er dagelijks gebeurt" - Michel van der Mark - Qbuzz

Tja. Het feit is dat links nooit heeft geluisterd naar de zorgen van rechts en dit is het gevolg. In plaats van luisteren verhardden ze hun nek. Zoals Robert Jensen gisteren al liet zien maakt het linkse mensen niets uit wat er in Nederland gebeurt. Ze wanen zich 'superieur' aan rechtse mensen.
Ze zijn meer begaan met hun perceptuele illusies van morele zelfverheerlijking dan met de oprechte zorgen van hun rechtse buurman: 'racist! fascist!' roepen de lemmings. Hou gewoon voor één keer je mond. Gewoon voor één week. Oké? Zwijg en luister naar de oudere mannen. Hoe vaak moeten we dit nog herhalen voordat iedereen het begrijpt?
Lieden als de migranten op deze video, of eigenlijk criminelen zonder ticket, moeten gewoon retour afzender. De Tweede Kamer is vooralsnog niet verder gekomen dan het ontnemen van 'gratis busvervoer'. Tja. Ondertussen vaart de FVD-renaissancevloot, met lieden die nog wel normaal kunnen nadenken, rustig verder.
Gelukkig maar want het lijkt de enige hoop om de massapsychose van de kartelpartijen te doorbreken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten