Filmpje! Agressieve VREEMDELINGEN intimideren buschauffeur, links BLOKKEERT debat voortdurend

Het failliet van links Nederland is vandaag definitief bezegeld. De naïviteit was zo immens dat de grenzen van ons land wagenwijd openstonden. Wat we hieronder zien is een beetje te vergelijken met de val van het decadente Babylon waar de Perzen in één nacht de stad veroverden. Nou ja, een héél klein beetje dan. Zie hieronder het gevolg van naïef links wensdenken. 

Dagelijkse kost voor buschauffeurs nabij Ter Apel

Bovenstaande allemaal mogelijk gemaakt dankzij de linkse partijen in de Tweede Kamer. Het is het gevolg van de door links gecreëerde massa-psychose van de jaren ’70. De immigranten gebruiken zelfs de taal van links terwijl ze bussen beschadigen:

‘you racist! you racist!’

Veelzeggend over hoe destructief links was en nog steeds is!

Het is taalgebruik direct uit het rode boekje van de naïeve linkse PvdA- en GroenLinks-mafkezen. En dit trucje herhalen deze lieden nu al zo’n vijftig jaar. In 2001 kostte het een politicus de dood. Toen de verenigde krachten van de massagekte een mens verketterden op basis van schandalige verdachtmakingen.

U weet wel, die kale homo genaamd Pim Fortuyn die een nazi zou zijn volgens D66-kartelclown Thom de Graaf. Maar niemand luisterde en men lachte hem uit. Zoals de profeet Daniel die de tekenen des tijd las maar niet serieus werd genomen.

Niet veel later viel de stad Babylon in één nacht en het zal niet lang meer duren voordat ook het doek voor de linkse kartelpartijen zal vallen. De resultaten van de verkettering zien we hierboven. De felicitaties voor de ontwrichting van de samenleving mogen naar het partijkantoor van de PvdA in Amsterdam worden verstuurd.

Overigens blokkeren linkse partijen het debat over bovenstaande problematiek al jaren! Toen de PVV in de Provinciale Staten van Groningen een debat aanvroeg blokkeerden de linkse partijen het debat keer op keer! En nu duiken deze beelden op.

Het is veelzeggend! En dit gebeurt dus dagelijks:

“Dit is niet veel extremer dan wat er dagelijks gebeurt” – Michel van der Mark – Qbuzz

Tja. Het feit is dat links nooit heeft geluisterd naar de zorgen van rechts en dit is het gevolg. In plaats van luisteren verhardden ze hun nek. Zoals Robert Jensen gisteren al liet zien maakt het linkse mensen niets uit wat er in Nederland gebeurt. Ze wanen zich ‘superieur’ aan rechtse mensen.

Ze zijn meer begaan met hun perceptuele illusies van morele zelfverheerlijking dan met de oprechte zorgen van hun rechtse buurman: ‘racist! fascist!’ roepen de lemmings. Hou gewoon voor één keer je mond. Gewoon voor één week. Oké? Zwijg en luister naar de oudere mannen. Hoe vaak moeten we dit nog herhalen voordat iedereen het begrijpt?

Lieden als de migranten op deze video, of eigenlijk criminelen zonder ticket, moeten gewoon retour afzender. De Tweede Kamer is vooralsnog niet verder gekomen dan het ontnemen van ‘gratis busvervoer’. Tja. Ondertussen vaart de FVD-renaissancevloot, met lieden die nog wel normaal kunnen nadenken, rustig verder.

Gelukkig maar want het lijkt de enige hoop om de massapsychose van de kartelpartijen te doorbreken.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

107 reacties

 1. edoc431

  En nou weer efkes wachten op de slapjanussen van links hahahahaahahaha

  1. Joop Klepzeikert

   De linkse trol had alweer zwakzinnig gereageerd. Hoef je nooit lang op te wachten. Het wordt hoog tijd dat DDS de mogelijkheid om trollen te blokkeren in gaat voeren.

 2. Rien Noppen

  De stukjes van Teunis beginnen steeds meer te ontsporen.

  Gelukkig is er met dit bizarre proza wel veel te lachen: “Niet veel later viel de stad Babylon in één nacht en het zal niet lang meer duren voordat ook het doek voor de linkse kartelpartijen zal vallen.”

  1. Jv

   Kunnen we alleen maar hopen! Wat bent u voor een figuur om dergelijke wantoestanden goed te praten.
   U bent van hetzelfde laken een pak, of anders gezegd een linkse fanaat die het liefst ziet dat in ons land (van de ware christenen) een anarchie uitbreekt.
   Maar u zult dan wel de grote lafaard zijn die zo snel mogelijk met de asielbus probeerd het land uit te komen!

   1. Joop Klepzeikert

    Rien is een werkloze linkse trol, die 24/7 niets beters te doen heeft dan hier trollen. Beter niet op reageren. Is zonde van je tijd en slijtage aan je toetsenbord.

   2. Dik

    @JV: Je voert en onderhoudt een zuigtrol.

  2. Top

   Blablabla. Blaaskaak genaamd Noppen. Voorheen in dit theater, als Ernst Quispedoor, Duijndam, Dopper. Een man om op te spuwen. En niet te vergeten, een hele zielige en eenzame stervende man. Altijd anderen de maat nemen. Alles beter weten. In ieder geval een ‘Narcist’ predicaat waardig. Ik begroet hem dan ook altijd met alle d’ honneurs, die hij zo graag ontvangt.

  3. Siemien

   Uiteraard lopen er hier een paar zieke geesten rond die er vooral op uit zijn om niets anders te doen dan te zieken en te irriteren.
   Dit zijn achterlijke islamimbecielen die als een stel schoften hier de boel willen verzieken.
   Negeren is het beste, jammer dat dit soort er niet gewoon vanaf gesodemieterd worden.
   Vaak beginnen ze over hun fetisj, klimaat, islam, en met name de pedofetisj word zichtbaar bij bv een Rientje en co dat zijn de viezeriken hier…

 3. Joop Klepzeikert

  Open grenzen zouden niet zo erg zijn als we mensen MET verstand bij het COA en IND hadden werken. Dat extreem linkse tuig laat 99,9% van alle asieleisers binnen en geeft ze alles wat ze eisen gratis, terwijl aangetoond is dat 98% geen vluchtelingen zijn.
  Zou dat COA en IND tuig zich aan de wet houden en die 98% linea recta retour gezonden hebben de afgelopen decennia hadden we nu geen problemen gehad.

  1. DidiMadloba

   Met dit soort onzin weet ik het zeker: u vent een trol.
   Enfin door te reageren ben ik er al i getrapt.

   1. Jv

    Misschien wordt het voor u tijd om geestelijke hulp te zoeken?

    1. Joop Klepzeikert

     Geestelijke hulp gaat niets uithalen bij trollen als Rien en Didi. Dat soort wezens hebben hun hersentjes al veel te ver kapot gesnoven en gezopen, op kosten van de samenleving. Beter gewoon niet op reageren. Zodra ze geen aandacht meer krijgen gaan ze vanzelf weer ergens anders trollen.

    2. edoc431

     Jv beter is het om op deze trollen niet te reageren negeren daar hebben ze een bloedhekel aan

  2. Meriadoc Brandebok

   “99,9%”

   Bron?

   1. Joop Klepzeikert

    Ook op jouw getrol ga ik niet inhoudelijk in. Iedereen kan die cijfers gewoon inzien.

 4. Jumping

  De omvolkingstrein dendert gewoon door.
  En stopt pas, als iedere vrouw een hoofddoek draagt.
  Mijn dank namens mijn kleinkinderen, gaat uit naar het DEMONISERENDE LINKSE WEGKIJKBLOK.
  BEDANKT RUTTE.
  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

 5. Jv

  Dit soort filmpjes in de tweede kamer vertonen!
  Kijken hoe ze reageren.
  En geef aub de toezichthouders een teaser, mes, hakbijl en pistool.
  Bij een volgens vergrijp van deze smerige misbaksel is het lekker kermis vieren!

 6. DeBruijn

  Wat een tuig! Gelijk terug sturen. Zijn zogenaamd gevlucht voor geweld? Zij nemen het geweld gewoon mee en zijn zeer agressief en trappen en slaan gewoon op de bus en maar schelden.

 7. DidiMadloba

  Het zijn geen immigranten, het zijn asielzoekers, en wel kansloze asielzoekers, die nooit migranten zullen worden.

  Maar DDS ontploft bij voorbaat.

  1. Bosche draak

   Tja ze zijn zeer verontwaardigd over de respectloze ondankbare agressie van dit soort gajes.
   Wat flauw van ze he?

   Jij had ze al lang en breed in je huis genomen of niet Didi? Grote wilde weldoener dat je bent.
   Zet je wel een paar bordjes extra aan je tafel en slaap je zelf op de bank?
   En laat je vrouw en dochters maar vast rekken en strekken want van al dat reizen wordt je me toch een partij hitsig.
   En als ze klaar zijn geef je ze vast nog wel wat handgeld en bedank je ze voor de geleverde diensten?
   Toe maar Didi deug! DEUG!!?

  2. Top

   Zit je hoofddoekje weer te strak? “U” heeft blijkbaar de grenzeloze behoeften, om de hand die u voedt , als het even kan te bijten. Dan zal ik het eens gaan hebben over de incestpoel, waar u uit gekropen bent. Uit een cultuur, waar genitale verminkingen ‘Bon-Ton’ zijn. Waar afvalligheid, met de dood, als beloning wordt gefaciliteerd en als dat even kan zo gruwelijk als mogelijk. Waar u als vrouw niets maar dan ook helemaal niets te melden heeft, vraag dat maar aan uw moeder.

  3. Teunis Dokter

   U kunt dit niet weten. Dit zijn namelijk juridische termen. De juridische ‘status’ bepaalt de gebruikte term. Weet u de status?

  4. marco1

   Wel realistisch blijven didi, dit soort volk komt dus mee met de migrantenstroom en dan niet raar staan te kijken dat veel mensen het onderhand wel genoeg vinden en dan is het spijtig dat de goede erop aangekeken worden.Dit soort kutvolk hadden we zelf al genoeg.

  5. Mars020

   Het zijn geen asielzoekers, immigranten, vluchtelingen enz. Dit is Noord Afrikaans vuilnis, dat in hun eigen land niet eens welkom is. Dus in beton storten en net als kernafval heel diep begraven.

 8. Blokkeer-Fries

  Wat een fraaie kansenparels…

  1.) Vastzetten
  2.) Uitzetten
  3.) EU verbod

  https://youtu.be/GSeqSNxbeJk

 9. Marija

  Verhelderend filmpje voor wie het nog steeds niet wil geloven.
  Gooi dat tuig AUB toch ons land uit.
  Ik zie mij zo al gedragen in het huis van de buren, wat denk je dat er dan gaat gebeuren? Ik word er uit geschopt en hoef er niet meer te komen.
  Duidelijk toch?
  WEG MET DIE ROTTIGE CRIMINELE ILLEGALE GELUKSZOEKERS MET HUN GROTE AGRESSIEVE BEK.
  Sorry dat ik het zo hard roep, maar ik wil links bereiken, en de vingers uit hun ogen en oren slaan.

 10. Ritter

  De meeste asielzoekers zijn geen echte “vluchtelingen” maar illegale migranten die om economische/financiële redenen (= ons sociaal stelsel of “gratis geld”) naar Noord/West Europa reizen onder het mom van “vluchteling”.

  Ze weten precies wat en waar iets “te halen” valt.

  Het kost de belastingbetaler per jaar vele miljoenen. Om nog maar te zwijgen over dingen als criminaliteit enzovoorts.

  Het zijn vaak personen met een agressieve mentaliteit die ontploffen als ze hun zin niet krijgen. Zoals in de landen van herkomst vaak gebruikelijk is.

  1. Siemien

   Jij slaat hier dagelijks de spijker op z’n kop Ritter

 11. Ome Wim

  Het wordt nog “gezellig” in ons land met dat gore tuig, open eens AZC’s in wijken waar onze regeringsleiders wonen, zou leuk zijn om dit gajes in een villa te plaatsen naast Jakkes Klaver en Sylvana Simons.

  FvD en opRutten

 12. Vrijedenkert

  Is dat achterlijk dreigend en geweldadig gespuis al opgepakt, voorgeleid en vervolgens opgesloten of heeft het COA dit incident ook weer afgekocht met ons belastinggeld?

 13. van Urk

  Wat een verrijking voor Nederland. Er valt nog veel werk te verrichten om deze hoogopgeleide jongeren uit Zandbakistan aan hun extremistisch verstand te brengen hoe een buslijndienst in zijn werk gaat.

  1. Vrijedenkert

   Allemaal wetenschappers, doktoren, advocaten en ingenieurs, althans dat probeerde men ons massaal voor te spiegelen een aantal jaren geleden…
   De realiteit is anders en dat zie je keihard terug in video!

 14. Caro

  Wat een schaamteloze vertoning.

 15. Siemien

  Weet je wat het probleem is? Nederlanders zijn met handen en voeten gebonden, je wordt in je eigen land uitgemaakt voor racist.
  Ik zou best een dag op deze bus mee willen rijden….

  1. Rien Noppen

   “je wordt in je eigen land uitgemaakt voor racist.”

   Dat gebeurt alleen als je je racistische gedraagt of je racistisch uit.
   Mij overkomt het nooit.

   1. Rien Noppen

    racistische = racistisch

   2. struisvogelpolitiek

    @RN
    Mij overkomt het nooit.
    Dat klopt, antisemiet.

    1. van Urk

     Bij deze ambtenaren die gewoon volgens de regels hun werk doen en normaal gedroegen, gebeurt het dus wel. Dus het maakt niet uit hoe je als witte man gedraagt.

     1. Dik

      @Urk: Je voedt een trol en bent net zo erg.

   3. Siemien

    “Mij overkomt het nooit.”

    Dat komt omdat jij nooit buiten komt, je bent 24/7 dit forum aan het bevuilen met je krankzinnige idiote reacties, jij bent hier een zieke geest die zijn voeding haalt uit zieke smerige insinuerende reacties tegen vooral de Nederlanders…

    Jij bent echt geestesziek…

    1. Dik

     @Siemien: Negeren!

 16. Robert Leiden

  Googel eens op filmpjes over ‘bedreigingen windmolens’.
  Dat zijn onze beste boze blanke mannetjes in een uithoek van NL.
  Zo gezien zou je kunnen zeggen dat de intimidatie van buschauffeurs wijst op naadloze integratie in de NL maatschappij.

  1. Joop Klepzeikert

   Kap eens met blowen joh. Linkse trol.

 17. Peter Oudshoorn

  Afknallen als konijnen is eigenlijk nog een te milde behandeling voor dit schuim.

  1. Robert Leiden

   Maar dan met de voorwaarde dat als dat ingevoerd wordt de voorstanders een maatschappelijke dienstplicht opgelegd krijgen als beul.
   En dan is Petertje de eerste dienstweigeraar… 🙂

   1. Peter Oudshoorn

    Ik ben graag uitvoerend beul, Robbie uut Leijen. Met het grootste plezier volvoer ik mijn plicht. Wil jij wellicht als eerste dienstbaar zijn?

  2. Rien Noppen

   Mensen als Peter kunnen gewoon in je straat wonen. Dit soort dappere taal braken ze nu weliswaar alleen achter hun computer uit maar als een racistische dictator het voor het zeggen krijgt zal hij een van de gewillige beulen zijn.

   1. Peter Oudshoorn

    Sterker, ik woon bij jou in de straat Rien Noppen. Laan van Poot nr. 98 in Den Haag. Een paar huizen van je vandaan. Kijk dus maar goed over je schouder iedere dag, domme doos.

    1. Rien Noppen

     Ik woon niet in Den Haag, sukkel.

     1. Peter Oudshoorn

      Iedereen hier op DDS weet dat jij wel degelijk in de aangegeven straat woont, tragische stakker.

     2. Rien Noppen

      Ik weet inmiddels dat de Laan van Poot in de sjieke Vogelwijk ligt. Ik kan me niet voorstellen dat losers als Pieter zich daar een woning kunnen veroorloven.

     3. Meriadoc Brandebok

      Nee, Peter woont ergens in een hutje op de Eifel. Den Haag kan hij zich niet permitteren. Mooie omgeving, maar als je dak lekt -.

    2. Robert Leiden

     Stoer Peter, dat je dat durft te schrijven…. boos blank rakkertje… 🙂

     1. Peter Oudshoorn

      Tegenover een slappe linkse dweil als jij hoef ik helemaal niet stoer te doen, Robbie. Ik hoef maar een keer boeh.. te roepen en je kruipt onder het bed. Jij bent nu eenmaal als slappe zak geboren.

     2. Robert Leiden

      Zou het Petertje?
      Hahaha!!
      Vroeger had je een programma showroom, waarin zonderlingen een podium kregen.
      Maar dat waren mensen die een beetje raar waren met wel respectabel.
      Nee… daar zou jij toch niet in passen.
      Boos blank rakkertje van me…

     3. Bosche draak

      Aldus bikkeltje van Leiden, neem jij de zandschatjes dan in huis?
      Dek de tafel maar lekkere deugert die je bent en zeg tegen de vrouwen in je huis dat ze vast gaan rekken en strekken want van dat agressieve gedrag naar Nederlanders daarvan wordt je toch een partij hitsig!

      Wilde weldoeners als jij praten graag groot maar een ander mag het vuile werk opknappen.

      Dus toe maar Robbie deug! Deug als een grote en buig als een knipmes, gaat je vast goed af zo zonder ruggegraat.

    3. Dik

     @Peter: Je voert een trol, met zijn medeflikker als troostprijs. Ze vinden het prachtig en het maakt niet uit hoe je reageert als je maar reageert. Waarom zou je dat schuim het plezier doen?

    4. Vabis

     ‘De kunst van het niet doorsnijden’

     Google daar maar eens op!

   2. Siemien

    “Dit soort dappere taal braken ze nu weliswaar alleen achter hun computer uit”

    Aldus onze zieke geest

  3. DeBruijn

   @ Peter Oudshoorn

   Laan van Poot 98 bestaat niet. Op de hoek heb je 102 en 104, daarnaast heb je de sportvelden.

   De B&B aan de overkant is 36 volgens mij.

   Ik woon er niet ver vandaan, dus ik ken de buurt redelijk goed.

 18. Vit

  Soms moet je dat volk tot de orde roepen, zelf zie ik er geen been in.

 19. Beukman

  Het enige dat Tim er al schmierend niet bijhaalt is de Holocaust.

  1. Beukman

   Herstel. Moet zijn: Teunis.

  2. Peter Oudshoorn

   Beukman, jij reageert hier de hele dag door valt me op. Ben je ontslagen als concierge op de sosjale akademie?

   1. Rien Noppen

    Achgossie, is IJscoman/Groeneveld weer terug?

    1. Peter Oudshoorn

     Noppen voelt de onweerstaanbare dwang om zijn oude buddy Beuklul te verdedigen. Begrijpelijk: altijd twee handen op een buik, immer een overeenkomstige deugmoraal, toujours dezelfde fatsoensridder uithangen en bovenal broertjes in de extreemlinkse ideologie – dan laat je elkaar niet zakken, toch?

     Rustig maar Nopjes. Die Amsterdamse Rijnbuurt-bewoner kan het echt zelf wel af: daar heeft hij jouw geborneerde kuttekop niet bij nodig.

     1. Rien Noppen

      Hoe gaat het met je houtkachel, Peter?

     2. Dik

      @Peter: Je voert een zuigtrol en hij lacht je vierkant in je smoelwerk uit! En je bent ook om te lachen! Wie een trol voert is zelf net zo erg!

     3. Catalaanse kok

      Hollandse houtkachel welteverstaan.

     4. Catalaanse kok

      He Oudshoorn, luisteren naar obersturmfuhrer Dick.
      Anders wordt u door hem virtueel geëxecuteerd wegens hoogverraad.

     5. Peter Oudshoorn

      Met mijn houtkachel gaat het uitstekend Noppen: hij stoot nog steeds de maximale CO2 uit, zoals het hoort. Daar kun jij met je klimaatzwendel nooit tegenop.

     6. Peter Oudshoorn

      Godsallekristus, daar is die smerige Catalaanse, dyslectische snackbarhouder ook nog – de complete roedel trollen is weer compleet. Moet ik de Keuringsdienst van Waren op je afsturen, vieze rattenbakker?

      Noppen, Beukman, Catalaantje, Didi, Meriadoc: zonder dit gespuis zou het een stuk aangenamer toeven zijn op DDS. Zou rattengif helpen?

     7. Catalaanse kok

      Nog even en Petertje Holland sluit zich aan bij Gestapo leider Dik.
      Kan hij weinig aan doen.
      Flexibel emotioneel heet dat.
      Noemde we vroeger gewoon labiel.

   2. Kapitein Haddock

    Peter Oudshoorn

    Beukman is Noppen en Noppen is Beukman,
    Niet reageren op deze in-in-in-in-in en nogmaals intrieste behepte minderwaardigheidcomplexer.

    1. Dik

     @Haddock: +1

     1. toetssteen

      @Dik
      =Breedveld.

     2. Beukman

      En mijn vriend @Toetssteen is Lodewijk Asscher. Een beter bewijs voor de infiltratie van links in DDS is niet denkbaar.

     3. Siemien

      @Kh Zieke geesten die elkaar een pluim geven

    2. Beukman

     En Kapitein Haddock is dan zeker professor Zonnebloem.
     Laat je nakijken, paranoïde mafketel.

   3. Beukman

    Welnee @Eekhoorn. Wij van Bureau Grondlijn doen een studie naar sociale interactie op discussiefora. In opdracht van Den Haag. Het onderzoek spitst zich toe op het verzamelen van technieken om het cultuurmarxisme door de argeloze strotten van rechtsmensen te douwen zonder dat ze er met hun paranoïde rotkoppen erg in hebben.

    Ik kan je vertellen: er zit schot in en het betaalt ook nog eens riant!

    1. Rien Noppen

     Je citeert correct uit het projectplan, Beukman, maar je vergat erbij te vertellen dat ons onderzoek een internationale scope heeft. Ook boze Nederlanders die verpieteren in het buitenland en vanuit hun asieladres Nederland met giftig venijn bestoken worden nadrukkelijk in de onderzoeksopzet betrokken. Om die reden worden we ook riant gesubsidieerd door de Europese Commissie.

     1. Beukman

      Inderdaad @Rien. Opvallend veel boze Nederlanders die in het kader van het groot Omvolkingsplan elders zijn gaan wonen, blijken hun honk te hebben gevonden op DDS. Psychopathologisch is het buitengewoon interessant dat zij zich dan ook meteen in Nederland wanen alsof DDS een soort van Nederlands lapje grond is, en gewoontes aannemen die echte Nederlanders allang niet meer hebben.

     2. Rien Noppen

      De psychopathologische vervreemding is bij sommige emigranten inderdaad schrijnend. Peter Oudshoorn meldde hierboven nog dat hij aan de Laan van Poot nr. 98 in Den Haag woont.
      Deze patiënten zijn volledig ontworteld en gedesoriënteerd en hebben eigenlijk geen idee meer waar ze wonen, laat staan waar ze bijhoren.

      Ik bepleit mededogen voor deze mensen.

     3. Beukman

      @Rien
      Een waandenkbeeld dat voortkomt uit een sterk verlangen. Het lijkt erop dat onze Peter geestelijk wordt gemangeld tussen zijn oude en zijn nieuwe cultuur.

    2. Peter Oudshoorn

     Beuk, je bent tot op zekere hoogte te pruimen. Tot je probeert leuk te zijn: je humor is op sprookjesniveau, je grossiert in brugklasgrapjes, onvolwassen, stuntelige geestigheid. Je hebt simpelweg het vermogen niet om grappig of amusant te zijn. Je zet jezelf regelmatig op deze manier voor schut en ik raad je aan om dat achter je te laten en proberen door te groeien.

     Dat Noppen je heilloze pogingen ondersteunt en jouw humor waardeert en komisch vindt, moet toch een teken aan de wand zijn.

     1. Beukman

      Je moet nodig je antennes laten afstellen, @Petertje. Als jij meent dat ik grappig probeer te zijn, moet daar nodig eens aan worden gesleuteld.

 20. Tman

  Er moeten vaker wat van die linkse zeikberen flink mishandeld worden in het openbaar vervoer,dan horen we plotseling wel een andere pieptoon!
  Bijvoorbeeld Noppen eens flink op z’n platte bek gemept,zodat hij 6 weken niet kan reaguren!

  1. Rien Noppen

   Als je de agressie waardoor je wordt beheerst kunt afreageren op anonieme figuren op het internet, Tman, lopen je gezinsleden en huisdieren mogelijk je klappen mis.

   1. Bosche draak

    Nog niet uitgetongd met Beukman praatjesmaker?
    Als jullie twee eens een gezellig hotel boeken?
    Kunnen jullie de hele dag in elkaars oortjes fluisteren hoe hard jullie wel niet deugen.

 21. Toverkol

  Dit is pervers……..
  Dit land is zo naar de kloten dat het geen zin meer heeft het te repareren.
  De migranten verdienen verschroeide aarde…

  1. Rien Noppen

   Ik neem aan dat Toverkol al is geëmigreerd uit deze hel.

   1. Toverkol

    Wacht maar af noppen, deze mensen zullen niet aan jouw zij staan… Maar wel achter je om je hersens in te slaan om de laatste euro die je hebt af te pakken….

    1. Toverkol

     Ik ben niet in staat om woorden te vinden om mijn minachting over dit soort lieden te kunnen uitdrukken.

    2. Rien Noppen

     Ik snap het, Toverkol, maar ben je al weg, of houd je het nog vol in deze hel?

     1. Mars020

      @Tante Rien, noem eens 3 positieve dingen over gelukszoekers.. Als je ze hebt bedacht, kom dan terug met je antwoord. Zo niet, ga dan lekker met je vriendinnetjes bij Joop uithuilen.

     2. Mars020

      @Tante Rien is niet helemaal in haar nopjes, nu ze geen goede argumenten kan verzinnen. Dus begint ze maar een beetje zinloos om haar heen te slaan en kolder uit te kramen.

    3. Dik

     @Toverkol: Negeren is de beste optie. De zuigtrol schuimt DDS af op zoek naar reacties, iedere reactie is voor hem okay, het maakt niet uit wat voor reactie, als je maar reageert. Waarom zou je hem dat plezier doen?

     1. Mars020

      Tante Rien is helemaal idolaat van kromneuzen. In haar vrije tijd loopt ze graag rond in een jurk, baard en bijbehorend tasje. Ze wil er graag bij horen, maar wordt nog niet geheel geaccepteerd in die kringen. Door positief te schrijven over dat volk, hoopt ze volledig geaccepteerd te worden.

     2. Rien Noppen

      “Tante Rien is helemaal idolaat van kromneuzen.”

      Vergis je niet, het antisemitisme duikt altijd weer op, in de regel bij simpele maar vaak ook kwaadaardige zielen.
      Weest waakzaam!

     3. Mars020

      @Tante Rien, wat heeft antisemitisme met het bovenstaande filmpje te maken?. Aan die gasten te zien, komen ze niet uit Israël, maar uit de zandbak.

 22. Heras

  Jammer dat de wetshandhavers dat tuig niet mag neerknuppelen.
  Dat hoef je maar een paar keer te doen en de boodschap komt over. O ja, als halsema jarig is krijgt ze van mij een boerka met hooddoek.

 23. Vrijedenkert

  Het is heel simpel, de burgers in Nederland worden steeds rechtser en radicaler en dat is 100% de schuld van de overheid en het beleid die dit soort illegaal crimineel tuig niet aanpakt en verwijderd maar gewoon laat begaan!
  In plaats van dit tuig keihard aanpakken wil de overheid dit gespuis ook nog eens belonen door gratis pendeldiensten laten rijden en vervolgens vindt men het vreemd dat een deeel van de bevolking razend wordt…

 24. Godefroy France

  Enkele stoere autochtonen om in het openbaar vervoer orde op zaken te stellen, op de manier die werkt, grote mond, lat er over, schelden en schreeuwen, lat er over, niet luisteren lat er over, agressief lat er over,,, kortom altijd de lat over dit geteisem,,,,,
  VOOR EEN BETEZR RESULTAAT !!!!!
  AL HET ANDERE IS ZINLOOS BIJ DEZE WOESTIJN ANALFABETEN

 25. Politiek Profeet

  Ik kom deze kansparels,cultuurverrijkers,hoogopgeleiden en kansrijke aanwinsten regelmatig tegen in Ter Apel,de Aldi,Lidl en Jumbo medewerkers zijn ook zeer te spreken over de geweldige positieve en sfeerverrijkende inbreng van deze groep aanwinsten.
  De politie draait overuren om de aanwinsten te begeleiden naar ruimtes waar ze verder voorbereid worden op hun positieve bijdrage aan ons armlastig land waar hun geweldige bijdrage zo zeer gewaardeerd word.
  De supermarkten maken extra kosten om begeleiders/bewakers in te huren om de positiviteiten te kanaliseren opdat het de burgers niet teveel word aan emoties gezien de geweldige bijdrages die geleverd worden door de kansparels en cultuurverrijkende groep.

 26. Bes Tolen

  Veel van de ellende komt wel van links maar van de linkse politieke partijen in de zeventiger jaren maar heel betrekkelijk. Het komt meer nog van de KVP (sinds eind zestiger jaren en dat schijnt basis geheime afspraak te zijn, o.m. met Marokko. De missie heeft zich nooit veel aan Nederlandse wetten gestoord dus toen al illegale immigratie) dan van de PvdA. Extreem links deed wel haar uiterste best. Met name communisten en aanverwant politiek links. De PvdA in meerderheid, stond in de zeventiger jaren nog ver af van dit extreem links. Dat veranderde pas maar wel heel snel en grondig in de tachtiger jaren. De immigratiegolf was vooral het werk van de buitenlanders zelf. Niet van de eerste groepen gastarbeiders uit Zuid Europa maar Turken en Marokkanen. Familie en dorpsgenoten van gastarbeiders werden binnen gebracht en dat werd getolereerd. Dat ook de nodige woningen er beschikbaar kwamen, ging ook via informele circuits. Bij de gezinshereniging, het jaar is 1979, hebben heel wat zaakwaarnemers alle grenzen van het fatsoen overschreden. Of te wel corruptie op grote schaal. De grenzen zijn toen afgebroken. In ieder geval al dadelijk die van fatsoenlijk handelen.
  Buitenparlementaire organisaties hebben de massa immigratie bevorderd. De bazen in die clubs werden in de grote partijen in de zeventiger jaren niet serieus genomen maar het kwaad is daarmee niet onderkend. Het kwaad overwon en de politiek kreeg haar metamorfose. Zie hierna.
  Surinamers kwamen in deze zeventiger jaren massaal binnen. In het kabinet Den Uijl Van Agt zou de KVP er meer voor zijn geweest dan de PvdA, dat is het gerucht, om na 1975 tot 1980 ook nog toe te laten. 1975 was het jaar van Suriname’s onafhankelijkheid. In de praktijk is ook de afgesproken eindtijd 1980 overschreden.
  Gemeenten met Amsterdam voorop zijn hun eigen gang gegaan wat mee kwam doordat er altijd wel een rechter viel te vinden die een nieuwigheid toestond om de wet te breken. Door de metamorfose van de politiek kon ineens alles wat door zaakwaarnemers werd aangedragen. de Tweede Kamer door het optreden van Andrée van Es en wat geestverwanten waaronder Ina Brouwer CPN, die hun vele voorstellen er eenvoudig bij handopsteking door kregen. De grondwet werd ook in hu richting aangepast. In het vervolg was geen echte openlijke kritiek op immigratie beleid meer mogelijk tenzij je de status van outcast dacht aan te kunnen.
  Opvallend was de acceptatie van communisten, die eerder gen lid van de vakbond NVV mochten zijn. Met de politiek onnozele Kok liepen ze massaal binnen en wat later veroverden ze de bonden in het onderwijs. Het was een opstap naar macht in de PvdA. Maar de vakbond FNV heeft nooit meer het gevoel van oprechtheid en acceptatie gegeven, die ze eerder als NVV en KAB had. Extreem links kreeg talrijke hoge functies in de politiek, bij ministeries enzovoort. Juist op de meest gevoelige plekken. Er klopte niet veel van de politiek. Of het nu om Lubbers ging of om zijn potentiële opvolger de naïeve maar wel heel bespraakte Brinkman. De keuze van Kok tot partijleider PvdA toonde een groot gebrek aan leiderschap binnen de PvdA.
  Bij de teloorgang van het dagblad De Waarheid kwam een menigte aan journalisten op straat te staan. Wie schetst de verbazing dat deze journalisten werden ondergebracht bij de diverse landelijke dagbladen zoals Trouw, NRC Handelsblad, De Volkskrant en wellicht meer. Deze bladen zijn er nog altijd journalistiek zwaar door beïnvloed.

  Internationaal wordt de bevolking door de media en het onderwijs politiek vergiftigd.
  De deep state speelt een grote rol in deze en de onderbouwing zit in Amerika. Het multiculturalisme is hier uitgedacht. Het bankwezen van daaruit blijkt een overheersende rol te spelen op financieel economisch terrein. De nul procent rente op leningen en monopolie zijn de oude (voor)middeleeuwse thema’s van de Abrahamitische godsdiensten maar blijken wel echt hun middelen. Alle historische mythes hebben ook grote invloed op de internationale politiek. Ga er maar aan staan. We staan nu ver af van normaal te achten gezonde verhoudingen op wel heel veel gebieden. Daarbij: het verraad van links is niet zo maar gesteld.

 27. Mars020

  Links heeft een bloedhekel aan rechts. Links kan het niet uitstaan, dat rechts met bewijzen komt, dat de islam een gevaarlijke religie is. Door het gebrek aan tegenargumenten, gaat links om zich heen slaan en onzin uitkramen. Het bovenstaande filmpje is in de randstad dagelijkse kost en wordt door links weggewuifd. Als men vraagt, wat het voordeel is, van het opnemen van zoveel tuig uit veilige landen, trekt men gelijk de racismekaart en beginnen linkse gekkies gelijk in paniek te raken. Een voorbeeld daarvan, zijn de trollen op deze site. Die trollen slaan een beetje om zich heen en kramen kolder uit, omdat ze geen tegenargumenten kunnen bedenken. Ze gebruiken daarom dezelfde woorden als hun vrienden uit Afrika.. Racist, Discriminatie, Uitkering, Nazi enz…

  1. toetssteen

   @Mars020
   Indeed. Maar wegkijken is aangenamer voor het goed geweten, kuch.
   Ach als de gifslang heeft gebeten kan men altijd de ander nog de schuld geven; zij hadden moeten waarschuwen!!! Dat ze dat aldoor deden gooit men dan op slangenfobie.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.