Video! Dronken kneus pist treinstoel onder – NS opent jacht op ‘zeikstudent’ en biedt hem ‘een meeloopstage’ aan

Vandaag verscheen een filmpje op Dumpert.nl van een stomdronken knaapje die een treinstoel volledig onder pist. Mooi vol in beeld en voldoet aan alle kenmerken van een ‘heterdaadje’. NS opent de jacht op deze knaap om hem wat fatsoen bij te brengen!

Via deze tweet laat de NS weten op zoek te zijn naar de dader:

https://twitter.com/NS_online/status/1139465295838531584

De NS kan de streek uiteraard niet waarderen maar maakt er een leuk bericht van: de jongen mag bij de NS ‘op stage’ voor 200 uur als schoonmaker! Een mooie manier voor zo’n ventje om z’n lesje te leren lijkt me!

In reacties op de tweet barst de discussie het uiteraard los. Veel steunbetuigingen met hier en daar wat vragen over of zijn beeltenis wel zo door de NS mag worden verspreid. De meeste mensen zal het echter een rotzorg zijn of deze manier van public shaming nou wel of niet mag volgens de AVG. Moet je maar niet zo achterlijk doen. En als hij nou een béétje een vent is, biedt hij publiekelijk z’n excuses aan, neemt hij die ‘stage’ aan en zet hij z’n fout recht.

De mensen die compleet over de toeren gaan en hem een levenslang verbod op het openbaar vervoer gunnen, zijn echter ook aan het overdrijven. Het is hartstikke fout, ontzettend smerig en ronduit dom maar wel iets wat hij op gepaste wijze weer recht kan zetten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Jumping

  Ik denk dat Zeikie niet moeilijk is te traceren.
  Wat een ontzettende klootzeiker.
  Oppakken en het land uit.
  En voor straf op het Ruttekartel laten stemmen, oh dat deed hij al.
  Wegkijken deed hij ook al niet, want hij bleef de straal volgen.

 2. Mars020

  De nieuwe vriend van Patricia Paay!… Wist niet, dat ze op domme kakkers viel.. Deze kakker is in ieder geval allround in poep en plasseks. Zal wel familie zijn van Brazil…
  Linkse randmongolen genoeg in Nederland.. Gewoon uitzenden bij Opsporing Verzocht en aan de schandpaal nagelen.

 3. ikweetwatikwil

  Heeft een trein vitrage voor de ramen , of zie ik dat verkeerd.

 4. Watcher

  Aah dat is zo’n kwalletje van de jongeren afdeling van het FvD.
  Dat zie je toch zo….

  1. Mars020

   Hij heeft een linkse bril op zijn kanis, dus is zeer waarschijnlijk lid van de Groene Khmer.
   Linkse mafkezen lopen tegen alles aan te zeiken, uit pure frustratie. Deze pisvlek heeft in ieder geval zijn eigen carrière in positieve zin een handje geholpen. Misschien is hij bevriend met dat figuur, die een plantenbak heeft volgescheten, tijdens een hotelovernachting met zijn collega,s op skivakantie?. Linkse debielen, zullen het wel zielig vinden, dat het gedrocht met zijn kleine cornucotje op internet staat en het smaad en laster noemen en hij al genoeg is gestraft. van mij mogen ze die mafkees levenslang een openbaar vervoer verbod geven en natuurlijk een passende straf.

 5. Cycle25

  Nou NS, pak je kans, zoek die gast op met een tiental NS medewerkers en zeik z’n huis onder.

 6. Blokkeer-Fries

  Als deze kloothommel zich niet vrijwillig meldt voor die 200 uur, dan maar met 200 man tegen zijn voordeur aanzeiken, als zijn vader hem al niet bij zijn lurven heeft gepakt en naar de NS heeft gebracht.

 7. Kaashoofd

  Sinds wanneer bepaald de NS zelf de straffen? Mag ik ook zelf voor rechter spelen als iemand op mijn auto pist of schijt?

  1. Mars020

   Natuurlijk mag dat!, als iemand op jouw auto schijt of pist, mag je hem er gewoon met zijn bek induwen. Dat helpt om die gasten zindelijk te krijgen, want je hoeft toch ook niet te wachten op het oordeel van een D666 rechter, als je kat op je nest pist.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.