Knipsel3

Video! Dronken kneus pist treinstoel onder - NS opent jacht op 'zeikstudent' en biedt hem 'een meeloopstage' aan

Geen categoriejun 14 2019, 15:00
Vandaag verscheen een filmpje op Dumpert.nl van een stomdronken knaapje die een treinstoel volledig onder pist. Mooi vol in beeld en voldoet aan alle kenmerken van een 'heterdaadje'. NS opent de jacht op deze knaap om hem wat fatsoen bij te brengen!
Via deze tweet laat de NS weten op zoek te zijn naar de dader:
[embed]https://twitter.com/NS_online/status/1139465295838531584[/embed]
De NS kan de streek uiteraard niet waarderen maar maakt er een leuk bericht van: de jongen mag bij de NS 'op stage' voor 200 uur als schoonmaker! Een mooie manier voor zo'n ventje om z'n lesje te leren lijkt me!
In reacties op de tweet barst de discussie het uiteraard los. Veel steunbetuigingen met hier en daar wat vragen over of zijn beeltenis wel zo door de NS mag worden verspreid. De meeste mensen zal het echter een rotzorg zijn of deze manier van public shaming nou wel of niet mag volgens de AVG. Moet je maar niet zo achterlijk doen. En als hij nou een béétje een vent is, biedt hij publiekelijk z'n excuses aan, neemt hij die 'stage' aan en zet hij z'n fout recht.
De mensen die compleet over de toeren gaan en hem een levenslang verbod op het openbaar vervoer gunnen, zijn echter ook aan het overdrijven. Het is hartstikke fout, ontzettend smerig en ronduit dom maar wel iets wat hij op gepaste wijze weer recht kan zetten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten