Nieuwe haatcampagne radicaal-links: "VERBIED CRUISESCHEPEN, WANT KLIMAAT!"

Geen categoriejul 04 2019, 14:00
Als het aan radicaal-links ligt doen we echt niets meer.
Klimaatgekkies in België -- en, helaas, daar hebben ze er net zoveel als wij in Nederland -- hebben bedacht dat het promoten van "vliegschaamte" lang niet genoeg is. Nee, andere mensen, die van cruisevakanties houden, moeten zich óók slecht voelen. En snel een beetje. En dus komen ze met een enorme campagne om a) mensen die dat doen een schuldcomplex aan te praten en b) de politiek zo ver te krijgen een verbod op cruises op te leggen aan de bevolking. Want, laten we wel wezen, bij links komt het uiteindelijk altijd weer uit op verboden. Dat autoritaire trekje is doodeng, maar links is er trots op.
Afijn, gelukkig is er nog één Belgische partij die dat belachelijk heeft: de N-VA. Koen Kennis van die partij is helemaal klaar met het gezeur van radicaal-links, en zegt:

Mogen we alstublieft nog léven, zonder schuldgevoel?

"Die cultuur van afgunst, wat levert dat op?" vraagt hij terecht. "Ik denk dat veel mensen gewoon willen werken, willen léven zonder een schuldgevoel dat hen vanuit een ivoren toren wordt aangepraat."

Zo is het maar net. Als deze linkse groene mafketels het voor het zeggen krijgen mag straks echt niets meer. Elke vooruitgang die we geboekt hebben sinds de laatste ijstijd wordt dan afgeschaft.

En dat schuldcomplex. Weet je wat zo interessant is? Die mafketels zijn vaak heel erg tégen religies, en dan met name tegen het christendom. Maar dat complex dat ze ons willen aanpraten, en de manier waarop ze dat doen, is echt streng calvinistisch. Ze hebben "God" vervangen met "natuur," maar voor de rest is alles hetzelfde. Schuld en zonde vormen de basis, het fundament, van hun mensbeeld. En ze zien het zelf niet eens.

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten