Trillende Merkel geeft EINDELIJKE TOE dat ze een probleem heeft: "Ik moet hiermee leven"

Geen categoriejul 11 2019, 8:00
Maar: ze geeft geen inzage in haar medische dossier. Dat is en blijft staatsgeheim.
Het zal niemand verbazen dat ik bepaald geen fan ben van Angela "GOOI DE GRENZEN OPEN" Merkel. Niet alleen heeft zij ervoor gezorgd dat Europa gebukt gaat onder een grote immigratiecrisis, maar ze is ook nog eens een schaamteloze voorstander van Het Grote Europese Project, waarvoor alles moet wijken. Maar: op medisch gebied wens je haar zelfs als tegenstander natuurlijk alleen maar het beste toe.
Helaas is ze overduidelijk alles behalve gezond. Onlangs zag men dat ze al voor de derde keer in korte tijd vreselijk stond te trillen bij een officieel evenement.
De eerste keer dat dit gebeurde werd er beweerd dat ze "uitgedroogd" was. Je reinste flauwekul, natuurlijk. Een mens is niet zomaar even totaal uitgedroogd. "Ik heb al twee uren niet gedronken" is niet "uitgedroogd zijn." Dan heb je het over een dag of langer niets drinken. Dat was bij Merkel toen natuurlijk absoluut niet het geval. Nee, er was -- en is -- iets anders aan de hand.
Nou, dat geeft ze nu zelf ook toe. Gevraagd of er iets aan de hand zei Merkel onlangs namelijk dat ze "hiermee een tijdje [moet] leven." Daar voegde ze aan toe dat er "vooruitgang is," maar dat moet ze natuurlijk zeggen omdat ze gewoon niet wil opstappen -- niet voortijdig, tenminste.
Het idiote is dat de gezondheid van de bondskanselier in Duitsland staatsgeheim is. In Amerika wordt er op regelmatige basis verslag gedaan van de gesteldheid van de president, maar niet in Duitsland. Daar mag niemand weten of de kanselier al dan niet gezond is.
Juist daarom is het significant dat ze nu toegeeft dat er iets aan de hand is, hoewel ze nog wel probeert te doen alsof het een tijdelijk probleempje is. Daar geloof ik niet zoveel van. Dit lijkt me een serieuze conditie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten