Triest! Peuter van 4 jaar oud urenlang alleen op het strand bij Scheveningen

Geen categorieaug 26 2019, 12:00
Wat ongelooflijk triest. Hopelijk herinnert hij zich hier niets meer van als hij volwassen is.
Een 4-jarige peuter heeft urenlang op een politiebureau in Scheveningen gezeten omdat zijn ouders spoorloos waren. Dat bericht De Telegraaf:

Agenten hadden de peuter rond de 21.00 uur aangetroffen bij het strand in Scheveningen. Het kind had alleen een blauwe zwembroek aan. De politie deed direct een oproep in de hoop de ouders van de peuter te vinden. Pas in de loop van de nacht is er voor het eerst contact geweest met één van hen.

De Telegraaf laat weten dat een politiewoordvoerder verder niets kwijt wil over de zaak. Dit kan zijn omdat ze de privacy van de peuter willen beschermen, maar dat is een beetje merkwaardig. Die komt immers sowieso niet met naam en toenaam in de krant, aangezien hij minderjarig is. Want peuter.
Met andere woorden, waarschijnlijk wil de politie nog niet veel kwijt omdat het onderzoek nog gaande is. Ook daar nemen ze de zaak blijkbaar hoog op, en willen ze dat pa en ma eerst maar eens goed uitleg geven. Of anders.
Wat mij betreft zijn er twee mogelijkheden: of de ouders verwaarlozen het kind en hij moet hen afgenomen worden óf het was écht een ongelukje, en de ouders moeten vergeven worden omdat ze het al moeilijk genoeg hebben om zichzelf te vergeven voor deze onfortuinlijke situatie. Het is aan de politie om uit te zoeken welke van de twee het geval is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten