Filmpje! Het opdringerige constructivisme gefileerd: “Sylvana Simons wakkert het racisme juist aan”

“Sylvana Simons wil mensen gewoon geestelijk domineren […] en ze wakkert racisme juist aan” stellen de jongens van het upcomming Up! Network in hun meest recente video. Tijdens het vermakelijke gesprek fileren ze het naïeve constructivisme dat ‘lijkt op het fascisme’ omdat lieden als Sylvana Simons ‘de gehele samenleving willen modelleren naar eigen interpretatie’. 

In de marges van extreemlinks heerst overduidelijk een bizarre houding tegenover de Nederlandse identiteit en de cultuur. De bovenstaande heren leggen dat in hun video uit en dat het ‘noodzakelijk is dat migranten zich uitspreken om een ander geluid te laten horen’, om daarmee het ‘geluid van extreem links’ -dat volledig is doorgeslagen in constructivisme- een tegengewicht te bieden.

Dat dit nodig is blijkt wel uit het gedrag van extreemlinks. Hun eigen interpretaties van bijvoorbeeld Zwarte Piet -als zijnde een racistisch karikatuur- maken zij leidend in het debat. Vervolgens eisen zij dat de gehele samenleving zich voegt naar hun interpretaties. Dit noemen de heren van Up! Network ook wel ‘geestelijke dominantie’: bijvoorbeeld via luidruchtige pestdemonstraties van KOZP.

“Je dwingt mensen in een verdedigingsrol, dankzij een DENK en een BIJ1 krijgen allochtonen het juist moeilijker, zij bestrijden racisme niet, ze verergeren het en daarom maak ik mij zo boos hierover.”

Doordat Simons en haar achterban de autochtone bevolking in een ‘verdedigingsrol’ duwen bijten mensen van zich af want “niemand wil worden uitgemaakt voor racist, dat wekt woede op”. Dit zou er op termijn toe kunnen leiden dat Simons het racisme juist verergert, zo stellen de heren.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Jack Flash

  Allang bekend.Gekke pleeborstel.Oud nieuws.

  1. Dik

   Pleeborstel, ja daar heb je wel gelijk in Jack.

   1. hans-e-pans

    Misschien is het slim om pas ver in 2020 haar weer een podium te geven voor al die maffe ideeen die in haar hersenpan rondspoken.

 2. Joop Klepzeikert

  Figuren als Sletvana Simons verzieken meer dan wie of wat dan ook ooit nog goed kunnen maken, zowel voor de autochtone als allochtone bevolking.
  Het ergste is dat de hele MSM, het partijkartel en justitie net zo totaaldebiel zijn als die wanderende ragebol.

 3. Tguard

  Up brengt geweldig interessante items en zeker voor ex PvdA’ers

 4. fusilier

  Geef die ragebol toch geen aandacht, het is de tabak in de pijp nog niet waard.

 5. DidiMadloba

  Zoals DDS de radicale islam aanwakkert.

  1. spelende vrouw

   een ideologie kan je niet aanwakkeren muts , een ideologie draagt uit en verplicht zijn doelgroep met zijn eigen ordedienst. U heeft toch wel gehoord van ramadan politie bijvooorbeeld ? linkse struisvogels steken dan gauw de kop in het zand

   hoe kan iemand de radicale islam aanwakkeren als die ideologie bij wet beschermt wordt onder de noemer vrijheid op geloof mad lola ?

  2. Cycle25

   Want de hele islam wereld zit gekluisterd aan DDS om door dit blog “licence to kill” vrijkaartjes te krijgen ?

 6. spelende vrouw

  die pleeborstel is racisme. Die pleeborstel draagt 24-7 discriminatie uit. Ze stigmatiseert en bagatelliseert dat het een lieve lust is. De boze witte man is een obsessie voor deze krankzinnige heks.

  opsluiten en nooit meer los laten deze randdebiel

 7. Ruth

  Dat wijf spoort niet, ze wil graag de Nederlanders in een verdomd hoekje drukken want wij zijn o zo slecht.
  Maar ik hoor haar nooit over het corrupte Suriname waar ze zelf vandaan komt.
  Ze wil zichzelf voordoen als een bekakte Nederlandse maar ze haat infeite Nederlanders.
  En dat gekke gestoorde wijf krijgt nog podium ook.

 8. Tman

  Die zwarte teef wakkert bij mij helemaal niets aan,ik moet nikkertjes sowieso niet!
  Een blank Nederland,vrij van moslims en zwarten,is pas een mooi Nederland.

  1. Pauline Kummer

   Nederland is gewoon in totaliteit een prachtig land. Velen hebben geprobeerd dat mooie land in te lijven volgens de vaderlandse geschiedenis. Maar het klinkt toch wel als anti zwarte Piet. Ik denk niet dat hij het leuk vindt om nikker genoemd te worden. Maar het zijn uw woorden.

   1. spelende vrouw

    wit en zwart geschminkt is ook geen nikker alter ego

    je hebt weer moeite om de begrippen te scheiden

 9. Siemien

  Klopt zij is de definitie van een zwarte racist

 10. Juriaan

  Terug naar Lange Tabbetje gaag

 11. tailgunner

  Zij is de grootste racist die er op dit moment in Nederland rondloopt. Dat is natuurlijk ook heel logisch; Simons is er alles aan gelegen om racisme in stand te houden. Daar is ze ook hard mee bezig. Reden? Ze leidt een ‘one issue’ partij…U kunt zelf invullen wat voor effect het op haar en haar partij heeft als morgen racisme uit de wereld is.

 12. goedisfout

  Teunis begint ook te Timmen. Clickbait clickbait clickbait.

 13. Jynx

  Stinkt ze ook zo?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.