Minister Grapperhaus slaat op tilt na moord op Amsterdamse advocaat, schakelt NCTV

Geen categoriesep 18 2019, 15:15
Minister Ferdinand Grapperhaus (CDA) noemt de moord op de Amsterdamse advocaat Wiersum een 'aanslag op de rechtstaat'. Waarom de moord op een advocaat dat wel is, maar het voortdurende geweld tegen politieagenten niet heeft ongetwijfeld met de pecunia van doen. Voor Grapperhaus was de moord zelfs aanleiding om de NCTV in te schakelen: de Nationale Coördinator Terrorismebestrijding, via NOS Teletekst.
De CDA-minister schakelt de NCTV in om na te gaan wat er nodig is om advocaten en andere personen die zich begeven in de malafide rechtsorde te 'beschermen'. Dit juridische kartel -dat vrijwel niets dan ellende veroorzaakt voor tal van Nederlanders- verdient dus ook nog eens extra bescherming!
Tegelijkertijd worden politie-agenten aan hun lot overgelaten en doet men zelfs moeilijk bij het uitrusten van agenten met stroomstootwapens en/of extra aanvullende beveiliging zoals camera's. Maar nu een 'dure advocaat' wordt geliquideerd is er ineens heel veel mogelijk natuurlijk. Ineens is zelfs de NCTV betrokken.
Dit is blijkbaar hoe Nederland werkt: het voetvolk mag blauwe ogen oplopen, maar de elite-juristen moeten worden beschermd. Natuurlijk verdienen juristen ook bescherming, maar om nu te spreken over een 'aanslag op de rechtstaat' en de NCTV in te schakelen is gewoon bizar. De Nederlandse rechtstaat wordt namelijk elke dag aangevallen, zelfs door de Nederlandse overheidsambtenaren zelf! Dit is geen onzin: de casus Belastingdienst bewijst deze stelling.
Het bevestigt precies het punt dat we gisteren op DDS al beschreven: Mark Rutte kan wel met een zak geld gaan wuiven op Prinsjesdag, maar als de veiligheidssituatie komende maanden sterk afneemt zal het vertrouwen dat hij nu geniet vanwege zijn zakje met geld weer snel verdwijnen. Dan kun je wel roepen 'aanval op de rechtstaat', maar dat horen we al zo vaak.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten