Speculant George Soros krijgt deksel op neus: Aziatische markt veel sterker dan gedacht

George Soros is een bekend man geworden, zeker in Nederland na de berichtgeving dat hij betrokken zou zijn bij het aanzetten tot demonstraties tegen Zwarte Piet in Nederland. De speculant is verder bekend van het ‘cashen’ op de crash van de Britse pond en het politiek beïnvloeden van soevereine democratieën via subversieve methoden, zoals strategische attitudeprogramma’s. Soms krijgt de speculant echter ook de deksel op de neus.

Zoals afgelopen week toen de handelsoorlog onder leiding van Donald Trump tegen China wel effect had, maar het de markten niet definitief op de pijnbank kon leggen. Ook de problemen in Hong Kong leken zich als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Met de intrekking van de ‘uitleveringswet’ is de rust wedergekeerd. De markten stabiliseren en Soros voorspellingen over de zwakte van de Aziatische markt bleek onjuist.

De Chinezen zijn er trots op dat ze de speculaties van Soros konden weerleggen, al is het natuurlijk logisch dat ze in Beijing ook op een speculant met een miljardenvermogen reageren: met de openbare aanvallen op de Aziatische markten maakt Soros zichzelf wereldkundig. Dat terwijl het kabinet de speculant nog niet op de vingers heeft getikt vanwege de subversieve demonstratietactieken van de politieke manipulator.

Voor Soros wordt de handelsoorlog tussen de VS en China dan ook negatief afgesloten: de Aziatische markten bleken gewoonweg sterker dan hij dacht en hij heeft ondertussen zijn pensionering aangekondigd: hij gaat zich alleen nog  focussen op ‘politieke filantropie’ zoals het voorschrijven van het D66-verkiezingsprogramma. Of wellicht het direct financieren van de Europese partij Volt.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. meneer cactus

  Als dit soort figuren een binding hebben met een politieke partij zou je als verstandig mens die partij links laten liggen.

  benieuwd hoe groot d666 wordt en hoeveel verstandige mensen er zijn

 2. Isengrijn

  Hèhè 🙂

  Le Happy Merchant…

  1. Limburgse Separatist

   * rubs *

 3. Crassus

  Het kabinet zou Soros op de vingers moeten tikken vanwege zwarte Piet. Wilt u het nog gekker hebben. Mijn grote voorbeeld die mij de weg wees. Gebrek aan kennis over deze weldoener, filantroop spreekt boekdelen. De man ontmaskert en legt pijnpunten bloot.
  Daarmee heeft hij o.m. Orbán in de tang genomen. Deze zelfverrijker. Met Volt zou er een reeële mogelijk kunnen ontstaan om PVV en de komedianten van FvD de wind uit de zeilen nemen.

  1. meneer cactus

   als of deze gek het bestaansrecht van FvD en PVV veroorzaakt.

   wir schaffen das en het doordrukken van de EU zijn veel belangrijke standpunten dan een Don Quichote tegen zwarte piet.

   We weten inmiddels waar rutte voor staat , veel gelukszoekers en veel EU waar hij straks graag commissaris wil worden. De wind uit de zeilen halen van pvv en fvd zal dus iets meer energie en beleid nodig hebben dan jouw simpele voorstelling van zaken charlatan

  2. ZiggyStardust

   Iemand die complete landen de afgrond in helpt dmv speculatie ten behoeve van zelfverrijking, is wat mij betreft geen voorbeeld maar de duivel zelf.

  3. ZiggyStardust

   Crassus, maar voordat deze duivel de pijp uit gaat, kan hij misschien zijn pijlen eens richten op Nederland. Het schijnt dat hier een politieke partij de klos is door een samenzwering van het OM en de minister van Justitie, iets waar Orban nog een puntje aan kan zuigen, zeg maar.

   1. EU kok

    Is het proces tegen de persoon Wilders of de politieke partij PVV?

    1. ZiggyStardust

     Alles wijst er op dat het een actie is tegen de grootste oppositiepartij, verpakt als een zaak tegen Wilders.

    2. Joshuak

     Allebij..

     Zoals je weet is Wilders in principe enige lid van de partij.. Dus een proces tegen Wilders is een proces tegen PVV.

     Best wel grappig want als Geert Wilders ooit premier wordt, dan betekend dat dat de PVV moet worden opgeheven want dan bestaat de PVV ook niet meer want er zijn dan geen leden meer..

     Best grappig Als Je erover nadenkt

 4. Cycle25

  Soros financiert nog veel meer, black matters, antifa, LGBTY beweging.

  Soros wil geen grenzen, een open wereld met één nationale regering.

  Soros wil nationaliteit afschaffen, en desbetreffende nationale volkeren straffen omwille het verleden.

  Deze filantroop heeft veel tentakels met z’n open society beweging.

  Rusland straft mensen met 6 jaar cel zodra je zaken doet met dit linkse liberaaltje.

  Azië moet hem ook niet, de enige plek die Soros scoort is de linkse wereld inclusief de links liberalen in Nederland.

  In Amerika gaan democraten helemaal op in Soro’s zijn plannen, democraten gaan straks de fascistische strijd aan met republikeinen en zijn er op uit om het conservatieve geluid te vernietigen.

  1. ZiggyStardust

   Cycle 25, heb jij nu net dmv financiering door Soros het bestaan van zwarte materie aangetoond? Lol.

  2. Limburgse Separatist

   ja die strijd tegen de republikeinen zijn ze nogal aan het winnen. Zoek maar eens op youtube Mr. Sandman Antifa edition op en aanschouw hoe glorieus die overwinning is.

  3. Erik NL

   klopt!

 5. Limburgse Separatist

  Tijd dat hij David Koch achterna gaat.

 6. tailgunner

  Soros is de duivel. Echt waar, Beëlzebub in the flesh. Die gast kan niet eens branden in de hel, hij is de hel. Die gast heeft zo’n invloed op de wereld. Die ziet deze wereld als zijn speeltuin. Hij heeft bijna de UK aan de bedelstaf geholpen. Zijn invloed op het overspoelen van Europa met Afrikanen is immens. Er is geen linkse NGO die hij niet financiert. Het zou geweldig zijn als die binnenkort eens de kraaienmars zou blazen. De hemel in deze wereld zou weer blauw worden wanneer het verlost is van deze afschuwelijke enge gruwel.

 7. Cesare

  En nu maar hopen dat die kwaal er failiiet aan gaat. We hebben nog zo’n lid van kon. huis die met hem wegloopt. Optyffen

 8. Bes Tolen

  Met zijn zwartepietgedoe heeft deze intrigrant weinig succes gehad. Maar met operaties in de Joego Slavische oorlogen had hij wel succes. Zo leiden oorlogen alleen tot maar tegenstellingen en vernietiging als zulke mensen hun particuliere invloed krijgen. Alsof dat democratisch zou zijn. Zo werd en wordt er wel over gesproken. Nota bene.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.