Door Senarabaci vermoord echtpaar "compleet toegetakeld en onherkenbaar" aangetroffen in bioscoop

Geen categorieokt 27 2019, 11:00
De dader van de bioscoopmoord in Groningen, Ergün Senarabaci, is zojuist door de Politie gearresteerd. Hij wordt momenteel verzorgd in het UMCG vanwege het vuurgevecht tijdens zijn arrestatie. De man vermoordde twee mensen op brute wijze. Volgens bronnen zou Senarabaci twee schoonmakers hebben vermoord en hen "compleet hebben toegetakeld"en zou één van de slachtoffers "onherkenbaar" zijn aangetroffen in het trappenhuis. De man zou bij de roltrap zijn gevonden.
Gelukkig is het de Politie Groningen dus gelukt om Senarabaci snel op te pakken. De man werd nabij het Hoendiep gespot en liep daar 'gewoon op straat rond', waarna de politie hem kon arresteren. Bij de arrestatie zijn schoten uitgewisseld en werd de Turk geraakt. Hij is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht om te worden verzorgd. Laten we hopen dat hij op z'n minst zijn motief voor deze aanslag deelt alvorens de eeuwige jachtvelden te betreden.
Volgens anonieme bronnen zijn de slachtoffers van de brute Senarabaci een echtpaar zijn met een schoonmaakbedrijf. Zij zouden het pand van Pathé hebben betreden waarna Senarabaci stiekem binnenglipte hen achtervolgde. De vrouw zou in het trappenhuis "compleet toegetakeld en onherkenbaar" zijn gevonden en haar man -met wie zij het pand schoonmaakte- zou bij de roltrap zijn gevonden.
Een brute moord dus, waarbij het motief onbekend is en de schutter met verwondingen in het ziekenhuis ligt.
Dit is ronduit walgelijk en ziek. Brrrrrr!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten