Video! Markuszower over minister Dekker: ‘De minister baseert zich op cijfers die gewoon niet kloppen!’

Het lijkt een wekelijkse trend te worden. Tbs’ers die massaal ontsnappen vanuit de klinieken. Markuszower en de PVV kunnen onze ‘tbs-minister’ niet langer uitstaan. Volgens de PVV is ieder excuus van minister Dekker gebaseerd op cijfers die simpelweg onwaar zijn. Kampen we inderdaad met een tbs probleem?

Het lijkt bijna een script uit een film, de ontsnapping van een tbs’er uit de kliniek in Nijmegen.

Omdat hij lakens om zijn armen had gewikkeld, raakte deze Dennis P. (33) niet of nauwelijks gewond bij zijn spectaculaire uitbraak. Ook gebruikte hij bij het omzeilen van het prikkeldraad een kromgebogen lepel en vork. Dat bevestigt Jan-Jesse Lieftink, de advocaat van de voor een serie overvallen veroordeelde tbs’er.

En zo zijn er dus meerdere bizarre verhalen over tbs’ers die ontsnappen uit hun kliniek. Markuszower eist van Dekker verantwoording. Want hoe kan dit in hemelsnaam gebeuren?

Minister Dekker gaat het ‘nakijken’ hoe het zit met de cijfers. Markuszower heeft hier een hard hoofd in. We hebben namelijk gewoon te maken met criminelen; mensen die veroordeeld zijn voor het bezit in kinderporno, of geweldsdelicten. Ook binnen de klinieken zijn deze mensen meerdere malen in de ‘fout’ – lees: teruggevallen in crimineel gedrag – gegaan, hoe kunnen deze mensen dan verlof krijgen aldus Markuszower?

Volgens Markuszower kampen we zelfs met een ‘tbs-crisis’, een zware term waar zeker enige waarheid in rust. Dekker moet zich gaan verantwoorden, want de ‘incidenten’ stapelen zich op!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. Jack Flash

  10.000 volt op die prikkeldraad.
  Zeer effectief.

 2. Baron von Munchhausen

  Wie kan mij vermelden welke Minister of Parlementslid de waarheid spreekt?
  Altijd gezeur over procedures/overleggen/wetgeving/etc,. en meer van die ongeloofwaardige uitvluchten!
  Alles en werkelijk alles beslissen de Ministeries en deze melden alles, behalve de waarheid!

 3. Jumping

  Links demoniseert.
  Links liegt en bedriegt.
  Links kijkt van de problemen weg.
  Links gebruikt een cordonsanitair.
  Links maakt er een troep van.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  1. Joop Klepzeikert

   @Jumping: Dat heeft het domme, naïeve Nederlandse volk veroorzaakt. De gevestigde partijen worden al decennia steeds linkser, waardoor ook scholen, justitie en dit soort instellingen steeds linkser zijn geworden.
   Een normaal volk had het gehele extreem socialistische partijkartel al decennia geleden volledig weg gestemd.

 4. Joop Klepzeikert

  Gidi heeft weer volledig gelijk. Dit soort ‘minister’, die zich vast blijven houden aan de linkse leugens en bedrog waar ze zich steeds weer op baseren veroorzaken dit soort narigheid. Dat gaat ook niet veranderen zolang dit soort extreem linkse mongolen de politiek bezetten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.