Video: Robert Jensen flipt door klimaatdrammers die “milieuvervuilende crematies” in de ban willen doen

“Die knettergekke wereld waarin we leven, hopelijk gaat het snel voorbij, je wordt er gek van” stelt Robert Jensen in zijn nieuwe Online Show en “maar zelfs ná je dood vallen ze je lastig met de linkse klimaattroep”. Waarom flipt Jensen? Nou, de klimaatdrammers willen nu ook ‘milieuvervuilende crematies’ in de ban doen. Zo zouden crematies buitensporig veel CO2 uitstoten, ruim 208 kilo en dat is méér dan een continentaal vliegreisje. Erg fout natuurlijk.

Volgens Jensen is de vergelijking tussen crematies en vliegreizen echter wel erg nuttig, want als je de crematie van één persoon vergelijkt met één vliegreis van Amsterdam naar Madrid, dan blijkt dat een crematie dubbel zoveel CO2 uitstoot dan een vliegtuig waarin 200 personen plaatsnemen voor transport. Een vliegreisje naar Madrid kost namelijk zo’n 95 kilo CO2, maar een crematie ruim 208 kilo, volgens Jensen is dat een ‘bewijs dat vliegtuigen heel erg milieubewust zijn gebouwd’.

En eigenlijk heeft Jensen daarmee wel een punt. Daarnaast is het ‘nut’ van een vliegreis ook veel hoger dan dat van een crematie, wat eigenlijk niets meer is dan een jammerlijke en noodzakelijke vernietiging van ervaren arbeidskapitaal. Ook gaat de voormalig RTL-ster in op een jongetje die door zijn moeder is geïndoctrineerd en hem laat geloven ‘dat hij een meisje is’, en ja Jensen je hebt helemaal gelijk: ‘dat is ziek’!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

43 reacties

 1. Mezzadra

  Dat Jensen flipt kan toch niemand meer verbazen? Sterker, de bolle zwetsmeier bevindt zich in een permanent geflipte staat.

  DDS verlaagt zichzelf door nog aandacht voor hem te vragen.

  1. Blitzkrieg

   Mezzadra : Volgens Beukman moet ik nu inhoudelijk op je in gaan, snap jij het?

  2. Vlaswiek

   De aandoenlijke, hij spuugt zeven dagen per week zijn verbale digitale diarree uit over deze nieuwssite. Het is de geur van rottende lijken!

  3. Sans Rancune

   Hij ziet er uit en praat als een mummie. Niks dus!

   1. Vlaswiek

    Zie je de ene dan komt de andere, de aandoenlijke. Zeven dagen per week.

  4. toetssteen

   @M
   En nu de inhoud aub.

  5. Heinrich

   mezzadra/
   Argumentum ad hominem?
   Het thema is “crematie”!

  6. Top

   Het verwachte stompzinnige bijdragen van een blaaskaak. Even een riedeltje ‘Fat-shaming’, om de aandacht voor zijn eigen corpulente en vadsige lichaam te compenseren. Bah, wat een enorme klootzak ben je toch.

 2. Watcher

  Toch maar ff gekeken.
  DIE MAN IS KNETTERGEK.

 3. Jumping

  Prachtig.

  Noppen heeft het over script, dan weer chips en nu weer flipt.

  Of bedoelt hij zijn flip.

 4. Agios

  Ik betuig tegenover links dat het me zeer spijt dat ik leef en te zijner tijd een milieubelastend object zal worden. Maar willen jullie dan ophouden met het uitstoten van faecalien en zwaar milieubelastende urine, alsmede het nodeloos ademhalen? Zonder jullie ge-adem zou de wereld er een stuk beter voor staan.

 5. Groeneveld

  Nog niet eerder had ik Jensen online bekeken. Ik moet zeggen: het valt me hard mee. Dit ga ik vaker doen.

  1. Mezzadra

   🙂

   1. Vlaswiek

    De aandoenlijke, hij spuugt zeven dagen per week zijn verbale digitale diarree uit over deze nieuwssite. Het is de geur van rottende lijken!

  2. Pauline Kummer

   Dat had ik vroeger met Rex Gildo. Een paar schlagers gehoord en ik was om!

   1. Groeneveld

    Dan moet je al een dik eind in de zestig zijn, Pauline.

    1. Pauline Kummer

     Ik ben een nakomertje, die singles kreeg ik van mijn oudste zus. Conny Froboess was ook zo’n voorbeeld voor mij.

   2. Groeneveld

    Rex Gildo stond in mijn Ryam agenda. In zwart/wit natuurlijk. Kleur kwam pas later. En ja, Conny Froboess met ‘Zwei kleine Italiener’, tevens de heldin van de zw/w televisie samen met Catharina Valente.

 6. Blitzkrieg

  Elke doordeweekse dag “Het schaduw journaal” met Jensen. Het gelijk van optimistisch rechts.

  1. Mezzadra

   ‘optimistisch rechts.’

   Klinkt als een contradictio in terminis.

   1. Blitzkrieg

    Mezzadra : Als je opmerking lullig of flauw bedoeld was moet je beter je best doen.

 7. Mar

  Best wel lollig,
  Nog geen week terug stond hier een verontwaardigd artikel over crematie en restwarmte:

  1. Mar

   WAT?! GroenLinks-wethouder wil restwarmte crematoria gebruiken voor stadsverwarming

   GroenLinks-wethouder Jasper Groen wil restwarmte van crematoria gebruiken om gebouwen van warmte te voorzien. Lekker duurzaam je huis verwarmen met stook-oma!
   Helemaal niets is meer heilig voor GroenLinks tegenwoordig.

   Het zijn rare tijden waarin consequent blijven onmogelijk wordt.

   1. Blitzkrieg

    Mar : Gewoon je eigen principes volgen, ben je altijd consequent.

   2. Limburgse Separatist

    Restwarmte van de industrie wordt al gebruikt. Zo hebben boomers ook eens nut voor de jeugd.

    1. Abn

     Tja, en als het over historisch nuttig restwarmtegebruik in ossewiche gaat kan het echt niet, zijn de bomen te hoog.

     Terzake: politici moeten zich niet met zulke details moeien en zich op het grote plaatje richten. Kunnen we gelijk met de helft toe. De details zijn voor de uitvoerders.

 8. debontereus

  Dat is nog maar het begin .
  Straks mogen de mensen die aangesloten zijn op dat warmtenet ook nog eens meer gaan betalen en de crematies worden ook nog duurder door de linkse kliek .
  Maar ach wat kan onze linkse aandoenlijke p*dofiel dat nou schelen. Hij wordt toch op kosten van de gemeenschap door de pijp gejaagd .

 9. Nep

  Oh nee geen Jensen meer. Hou daar mee op!

  1. Top

   Spring van een dak neppert. Doe jezelf en anderen een plezier.

 10. Abn

  Nou, toen hij nog vrouwen in pantervellen pp tv haalde vond ik m wel leuk.

  Maar rekenen kan die echt niet, 95 kg co2 is ~30 kg olie. Wiskunde A in zn pakket gehad zeker.

  Een vliegtuig tankt toch wat meer. het zal 95 kg pp zijn. Stuk minder dan met de auto, dat wel.

 11. Limburgse Separatist

  Geen fan van zijn show. Voor mij presenteert hij allemaal oud nieuws en creeert hij niet meer dan een cult of outrage op rechts. Laat dat maar aan links over. Met humor bereik je veel meer.

 12. Heinrich

  Crematoria-petrochemie-agrarische bedrijven-las/metaalindustrie-hout/pellet en gaskachels-auto/motorraces-barbecuen-afvalverbrandingsinstallaties-benzine/diesel/lpg auto’s en vrachtverkeer-bromfietsen/scooters-vliegverkeer-kasgroenten/bloementeelt-
  Er blijft niets over!

  1. Mezzadra

   De energietransitie is inderdaad in volle gang.

 13. Top

  Het verwachte stompzinnige bijdragen van een blaaskaak. Even een riedeltje ‘Fat-shaming’, om de aandacht voor zijn eigen corpulente en vadsige lichaam te compenseren. Bah, wat een enorme klootzak ben je toch.

 14. Rosasolis

  Oh jee, hoe gek moet het nu gaan met de milieu problemen? Dat er moet hervormingen en oplossingen voor ernstige stikstof uitstoot komen, is een bekende en erkende feit. Maar mogen we ook niet meer kiezen hoe we onze uitvaart kiest. Vele arme mensen kiezen voor crematie omdat het voordeliger is dan een begrafenis. Hoewel ik kies voor
  een begrafenis, heb ik wel respect voor mensen die kiezen voor crematie…Gaat D66
  nu ook bemoeien met de laatste wens van een Nederlandse burger die jaren lang zijn of haar bijdrage heeft gegeven aan onze samenleving? Waarschijnlijk vindt D66 dat zij ook over onze lichamen moeten beheersen…en ook als wij overlijden! Dit kan en mag
  niet. Mooi is het dat op 31 oktober Radio 4 de hele dag Allerzielen willen houden.
  Alle omroepen vragen onze burgers een korte bericht van iemand die ze van hielden of waardeerde op te sturen, met een mooie muziek om hem of haar te blijven herinneren.
  Ik vind dit een geweldig initiatief van radio 4. Er wordt ook verteld dat je niet hoeft
  Katholiek te zijn, maar alleen dat je iemand niet meer heb, en die je dagelijks aan denkt en in je leven mist. Ik heb mijn zus 6 maanden geleden verloren. Mijn laatste
  familie lid in Canada. Ik zal een kaars voor haar de hele nacht laten branden.
  Meer kan ik niet doen. Gelukkig hebben we radio 4. met berichten van velen en de
  geliefde muziek van de overledenen. Op deze manier houden wij ze nog levend in onze herinneringen.
  Maar behalve de Bijbel is er ook veel wetenschappelijk onderzoek naar wat gebeurt als iemand overleed. Gaat hun ziel (energie) wel ergens verder? Er is zo veel verteld over bijna overledenen die zagen dat ze verder door gingen in een lange tunnel waar er op het uiteinde was met een hele felle licht, maar er werd verteld dat ze niet klaar waren om verder te gaan, en moest terug keren naar hun leven op onze aarde. We weten hoe oud onze samenleving op planeet Aarde is, maar het mysterie rondom het overleden is nog niet opgelost. Gaan we verder, volgens de berichten van de Bijbel,
  of is alles wat hierin staat onzin? Radio 4 steunt onze luisteraars op Allerzielen 31 oktober die familie leden en vrienden missen. Mogen we Een dag in het jaar stil zijn en denken aan onze overleden geliefden, en waarom wij zoveel van hen hielden, en ook een traantje laten omdat wij hen niet meer hebben. Wat dan ook gebeurt, laten wij nooit Allerzielen weg werpen. Laten we doorgaan met nieuwe onderzoek met wat gebeurd met de energie (de ziel) van een overleden mens. Waar gaat het naartoe?
  Dit is net zo belangrijk als het ruimtevaart. Kortom: gaan we wel verder naar een andere wereld dat Paradijs heet, nadat wij overleden zijn of is dat allemaal onzin? En komt Jeshua (Jesus) terug om ons op aarde te redden tegen de grote rampen van milieu en oorlogen geweld?

 15. Jack Flash

  Heeft links wel eens nagedacht over het feit dat het momentele aandobberend “brandhout” uit Afrika ook een keer opgstookt moet worden?..
  Wat een stikstof.

 16. Dries1940

  Als Jensen gewoon zou praten, zonder al die totaal onnodige gekke fratsen zou ik naar hem luisteren en kijken. Nu niet meer. Hij is bovendien veel te dik en wordt steeds dikker. Ik ‘mot’ geen dikke mensen. Hebben geen zelfcontrole.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.