FVD is het zat: ‘Elke week komt er een dorpje aan asielzoekers bij.’

Volgens de lieden van het partijkartel valt het allemaal wel, we moeten niet zo geloven in paniekzaaierij van het ‘rechts-populisme’. Ondertussen verandert er wezenlijk niet veel aan het migratiebeleid van ons land. Iedere week komt er een klein dorp aan asielzoekers ons land binnen, de partijen die dit benoemen worden voor gek verklaard. Maar wie is er nu eigenlijk gek? 

De PVV werd jaren kapot gedemoniseerd omdat ze riepen dat de grenzen moeten sluiten en controleren. Want volgens de eurofiele politici is er niks aan de hand, de periferieën van de EU worden prima ‘bewaakt’. Hongarije en andere Visegrád landen krijgen de volle laag omdat ze het heft in eigen handen nemen.

Forum laat zien dat er na decennia van gefaald asielbeleid er wezenlijk niks veranderd is. We zijn nog steeds aan het doormodderen en concrete verandering komt er eigenlijk niet. De eindeloze procedures zorgen voor een onhoudbare situatie, iets wat wij als land niet zouden moeten accepteren.

Het kan allemaal zo veel makkelijker en eenvoudiger zoals Forum al tijden bepleit. Toch is er nog geen enkele partij dat de moeite heeft gedaan om zich te verdiepen in het Australisch migratiemodel. Waarom zo moeilijk doen politici? Wanneer gaan jullie het nu eens doorhebben dat het huidige beleid onhoudbaar is?

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

49 reacties

 1. Joop Klepzeikert

  Zwakzinnig links links blijft deze bewezen feiten gewoon ontkennen. Net zoals ze ontkennen dat 98% van dat tuig nooit gaat werken, 60% al in het eerste jaar in Nederland voor een misdrijf veroordeeld wordt en de rest binnen 5 jaar.

  1. Watcher

   Zwakzinnige @joop laat het weer lopen.

   1. Joop Klepzeikert

    @P*d*f*ele strontvlek met meer accounts dan IQ: krijg eens heel snel botkanker.

    1. Nep

     O ja weer zo een abominabele uitspraak van plebejer Joop. Zielig hij kan niet inhoudelijk reageren!

    2. Nep

     Joop. Nou snap ik waarom je iedereen voor ped@fiel uitscheldt.
     Je zit in Azië verklaart je taalkeuze. Waar het hart van vol is……

   2. Original NL

    Ach..dus het klopt niet wat Joop schrijft???

 2. nml

  tja , de linkse miesgassers bagatelliseren de cijfers dan tot ” het is maar een wekelijks heel klein dorpje ” terwijl ondertussen het overbevolkte stukje grond Nederland verzuipt onder de krankzinnige milieu akkoorden die gebaseerd zijn op de grote landen.

  Grenzen hadden al tien jaar geleden dicht gemoeten.

  1. Joop Klepzeikert

   @nml: Tien jaar? Dat had al in de jaren 70 gemoeten toen bleek dat 99% van de ‘gastarbeiders’ binnen 3 maanden naar het GAK liepen om zich af te laten keuren, waardoor zelfs de SP toen pleitte om te stoppen met dat tuig naar Nederland te laten komen.

 3. Watcher

  Dat onderzoek dat Hiddemeister zou doen, gaan we daar nog iets van horen.
  Slap van Baudet dat hij daar niet ff opwacht, met een onderzoeksrapport l*l je toch wat sterker.

 4. Robert75

  Het Forum wil de grenzen ook niet sluiten hoor. Want de PVV heeft al meerdere malen dat soort moties ingediend waar het Forum dan vervolgens tegen stemt. Het Forum wil de grenzen niet sluiten. Ze willen een asielbeleid volgens Australisch model wat in wezen natuurlijk helemaal geen oplossing is. Dat is niets anders dan toekomst politiek en dient geen perspectief voor het heden. Maar we hebben nu natuurlijk een probleem met de asielinstroom dus moet er nu iets gebeuren. Op korte termijn moeten er oplossingen komen. En de enige oplossing voor nu op korte termijn zijn de grenzen sluiten. Maar dat willen ze niet.

 5. Jumping

  Inderdaad Baudet, de omvolking in opdracht van de club van Bernhard, ligt op schema.

  Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  RUTTUP EN NEXIT.

 6. EU kok

  Zou Baudet denken via PVV standpunten de teruggekeerde PVV stemmers nogmaals te laten switchen?

  1. Agios

   Zou zomaar kunnen.

  2. Blitzkrieg

   EU kok : Gewoon gezond verstand.

  3. Stanly2000

   En wat is het standpunt van Eu Kokkie op het feit dat er elke week een dorpje aan asielzoekers bij komt?

   1. Original NL

    Geen antwoord..hè Stanly.

    1. Aardappeltjes

     @riginal nooit geen antwoord over een onderwerp wat voor de huistr@l een ongemakkelijk onderwerp is.

  4. nml

   je weet het niet he ! De partij van de allochtonen zit ook weer gigantisch in de lift dus alle mogelijkheden lijken open

 7. Josh

  Goed gedaan De asielindustrie floreert…

  1. just saying

   OFFICIËLE CIJFERS BEVESTIGEN GEWELDORGIE DUITSLAND: RUIM 70% DADERS ZIJN MIGRANTEN

   Minister BiZa Sachsen erkent dat bijna helft migranten crimineel is – Aan Nederland grenzende deelstaat Nordrhein Westfalen: Iedere tweede Marokkaan en Algerijn is crimineel – ‘Containers vol met enorme hoeveelheden wapens voor moskeeën onderschept’
   265.930 geregistreerde misdrijven (waarvan 98 moorden, 261 x doodslag en 1082 verkrachtingen en aanrandingen), alleen al in 2018. Dat zijn er dagelijks 728, begaan door nieuwe migranten (legaal en illegaal, nog zonder verblijfsvergunning) in Duitsland. Die waren niet nodig geweest als de grenzen zoals vroeger op normale manier bewaakt zouden worden, en niet vanaf 2015 helemaal open waren gegooid. In de stad Hamburg is 23,3% van de bevolking migrant, maar die zijn wel verantwoordelijk voor 71,3% van de criminaliteit* (*aantal arrestanten). Daarbij zijn migranten met het Duitse staatsburgerschap niet eens meegerekend. De conclusie van de rechtse blogger Michael Mannheimer is dan ook niet mals: ‘Duitsland is dankzij Merkel van een van de veiligste landen ter wereld een islamitisch ‘shithole’ land geworden.’
   ‘Duitsland geen rechtsstaat en geen democratie meer’
   ‘Als Duitsland een rechtsstaat zou zijn (allang niet meer), als Duitsland een democratie zou zijn (ook die tijden zijn voorbij), dan zouden alle verantwoordelijken in de politiek, media, vakbonden en complete organisaties Gutmenschen, die zich voor nog meer massa immigratie door NWO invallers inzetten en die hun gewelddaden bagatelliseren of verzwijgen, en die tevens Duitsers die na de moorden op hun familieleden aan rouwceremonieën deelnemen als ‘Nazi’s en ‘extreemrechtsen’ verketteren, onmiddellijk gearresteerd worden en levenslang worden opgesloten,’ vindt de immer uitgesproken blogger-journalist.
   Politiek en media ‘verantwoordelijk voor onbeschrijflijk leed’
   Tevens houdt hij hen volledig verantwoordelijk voor het ‘onbeschrijflijke leed van ieder die door meestal islamitische immigranten werd verkracht, gefolterd, doodgeschopt, tot invalide geslagen of vermoord.’ Met iedere trein, vliegtuig, bus of boot nieuwe migranten ‘komen duizenden nieuwe invallers’ Duitsland en Europa binnen ‘en stijgt het gevaar voor de openbare veiligheid. De schade aan de (Duitse) bevolking wordt net zo lang vermeerderd totdat het ‘point of no return’ is bereikt.’
   Met 265.930 geregistreerde misdrijven (vermoedelijk slechts een kleine minderheid van het werkelijke aantal, omdat de Duitse politie net als de Nederlandse het aangifte doen zwaar ontmoedigt en bemoeilijkt, vooral als de daders migranten zijn), waarvan 98 moorden, 261 gevallen van doodslag, 1082 verkrachtingen en aanrandingen, 3477 roofovervallen en 16.929 gevaarlijke en zware mishandelingen, begaan door nieuwe migranten die nog niet officieel zijn toegelaten en/of illegaal in het land verblijven. Alleen al in de stad Hamburg is 23,3% van de bevolking migrant, maar die zijn wel verantwoordelijk voor 71,3% van de criminaliteit (gemeten naar het aantal arrestanten). Daarbij zijn migranten met het Duitse staatsburgerschap niet eens meegerekend.

   1. Jv

    Ach JS, je hebt het vast verkeerd gelezen.
    Net als hier wordt in Duitsland ook gezegd dat het land steeds veiliger wordt, net als bij ons, en criminaliteit tot het absolute minimum is gedaald, ook net als bij ons.
    De linkse meute zorgt er wel voor dat alleen het linkse gedachtengoed de media bereikt.
    De voormalige Oost-Duitsers willen liever vandaag dan morgen weer terug tot achter de grens waar de muur heeft gelopen.
    Daarbij flikkeren ze terstond alle moslims gelijk over de muur naar west Duitsland.
    Pegida is niet voor niets een organisatie dat ontstaan is door moedertje Wir schaffen das!

   2. nml

    wat hebben onze deugmenschen te melden op deze cijfers ? kom op tar-rel , bekmannetje , malle pietje, eu-cockje, blinde.

    Jullie kunnen dit vast bagatelliseren en verkleinen tot een incident

 8. Jv

  Ach de politiek gaat net zolang door met het schofferen van de mening van het volk dat het binnen afzienbare tijd flink mis gaat.
  Het volk zal dan hopelijk het hele land op de kop zetten en dat schorriemorrie in de tweede en eerste kamer flink te grazen nemen.
  Die lui hebben gewoon lak aan het volk en doen alles wat het volk niet wil.
  Vervolgens ons het enige middel (adviserend referendum ) afnemen om ons zodoende monddood te maken. Het wordt dus tijd dat wij lak aan de overheid hebben en nu eindelijk eens voor ons zelf opkomen.
  Trouwens, wij zijn allemaal geboren op de wereld! Wie bepaald dat ik als aard bewoner mij moet conformeren aan regels en wetten die niemand en dan ook niemand mij kan voorschrijven. Ik heb het recht om zelf te bepalen hoe en waar ik wil leven. Nu worden wij betutteld alsof de regering God in hoogst eigen persoon is.
  Het wordt tijd dat dit soort zaken is behandeld wordt door de VN, immers, tot hoever heeft de overheid het recht om te bepalen wat ik met mijn eigen leven mag en kan doen.
  Er wordt gezegd dat men een bindend referendum wil, wanneer? Als NL islamitisch is en ons land geheel overgedragen is aan Brussel?

 9. Sergeant Monty

  “het Australisch emigratie model.”

  We zetten onze grenzen met Duitsland en België over een breedte van 10km onderwater en plaatsen alle asielzoekers op Texel.
  Beter kunnen we onze grenzen niet beschermen.

 10. Michael M

  God wat mag ik hopen dat de EU met Brussel als een kaartenhuis in elkaar stort zodat elk land weer vrij is van de wurggreep uit Brussel. Het kost ons een godsvermogen om nog de komende 20 jaren aan Brussel vast te zitten. Nu brengt Nederland opnieuw 17 miljard euro weg naar Brussel en er komt de komende jaren nog meer miljarden bij als Engeland eruit is. Voordeel van in Brussel blijven zitten is dat de komende jaren we langer moeten doorwerken tot je 75ste, de pensioenen verdampen en de kosten de pan uitrijzen maar dat vindt links een verheerlijking.

  1. DidiMadloba

   Weer een slachtoffer van nep-nieuws.
   In de eerste plaats krijgen we een heleboel van dat EU geld weer terug, in de vorm van landbouwsubsidies.
   In de tweede plaats maakt uiteindelijk niet de Europese Commissie maar de machtige Europese Raad van Regeringsleiders de dienst uit bij de EU, dus Rutte Merkel Macron en de rest. Helaas controleert de Kamer onvoldoende wat Rutte en de andere ministers in Brussel uitspoken, dat is een bekend probleem. Waarschijnlijk electoraal niet boeiend genoeg. Ze zeuren liever over details.

   1. weer opnieuw

    waar het geld vandaan komt en hoe het geld wandelt zal me een rotzorg

    feit , we dragen 13.000.000.000 euris af aan brussel.

    Wat er terug komt en hoe en waarom zal me worst zijn. Geld rondpompen kost geld

    NEXIT NU voordat d66 de grondwet veranderd krijgt. stem sociaal , stem pvv

 11. Original NL

  Ja en dan hebben we het alleen nog maar over geregistreerde gelukzoekers…illegaal komen er wekelijks wel 2 dorpen bij.
  En rutte doet geen ruk..behalve de belastingen verhogen om aan deze zogenaamde “zielepoten” woonruimte en een uitkering aan te bieden.
  Wanneer valt het kwartje nu eindelijk eens??..Dat riekt toch naar volksverlakkerij?!
  Het wordt echt tijd voor een volksgerechtshof, oppakken deze mark quisling en aanklagen wegens landsverraad!!

 12. Vlaswiek

  Sinds Rutte 1 (2010) zijn er meer dan 500.000 statushouders bijgekomen. Het overgrote deel vreet uit de staatsruif. De teller gaat gewoon door dus kunnen we binnenkort weer belastingverhogingen tegemoet zien. Zo doet Rutte dat…

 13. Heras

  Er moet eerst iets ergs gebeuren voorddat dit kabinet reageert. Eerst verzuipen….dan pas bedenken wat we zullen doen.

  1. Vlaswiek

   @Heras: Ook dit jaar komen er naar schatting weer zo’n 50.000 asielzoekers bij. Reken dat maar eens uit!

   Nu kan dat Rutte geen flikker schelen, die verhoogd de btw gewoon naar 25%.

   1. nml

    30% zou ook kunnen onder het mom van beperking van consumptieve bestedingen.

    de rat rutte zit onder de oneigenlijke argumenten om zijn wanbeleid voort te zetten

    1. Vlaswiek

     “De rat Rutten zit onder de oneigenlijke argumenten om zijn wanbeleid voort te zetten”

     Zeker, en dat doet hij door belastingverhogingen.

 14. Timber

  Baudet moet gaan procederen, want door de stikstof /Pfas crisis kan niet gebouwd worden. Dus kunnen er ook geen meer mensen bij. Want hoe meer lieden hoe meer vervuiling. Dus hub naar de rechter en procederen.

  Uit recente processtukken maakt hij meer kans bij de rechter te winnen dan in de 2de kamer!

 15. EmC2

  Dit zijn enkel mensen die asiel aanvragen. 2018 – > 245.000 die onze cultuur niet kennen erbij (immigranten) en 160.000 die het nietmeerbevalt, of van hun pensioen gaan genieten in een ander land.

  Maar politiek praat enkel over: maar 85.000 migranten!! Maar dat is saldo! Niet werkelijke aantal waar we mee worden opgezadeld.

  https://www.cbs.nl/nl-nl/dossier/dossier-asiel-migratie-en-integratie/hoeveel-immigranten-komen-naar-nederland-

 16. Michael M

  Links wilt de hele wereld binnen hebben in naam van God. Wees uw medemens lief, haal de complete wereld naar hier. Elke week komt er in ons land een dorpje aan asielzoekers bij. Elke week sterft een stukje bij beetje van onze vrije democratie en veilige samenleving. Links is pas helder als het te laat is, maar dat betekent ook voor hen.

 17. Michael M

  Er zijn overal arbeiders mensen nog tekort in levensmiddelenindustrie. Als het zo door blijft gaan dat een grote groep gelovigen in Nederland de hele wereld willen voederen en naar hier te willen halen dan raken de volgende stromingen leeg: Uitkeringsysteem, voedsel, huizen, ruimte. Maar ook onveiligheid en vechtpartijen in AZC en op straat nemen toe. Steeds meer huizen moeten er gebouwd worden om onderdak te bieden, maar sinds het stikstof probleem ligt het stil. Kost miljarden om die mensen te onderhouden wat de overheid ruim tientallen jaren betaald. Werken mogen een aantal niet of ze willen niet, ruimte, drukker en drukker met uitbreidingen van nog meer autowegen. En onze democratie loopt gevaar, maar geloof staat voor alles. Dus ook de gevolgen moeten niet onderschat worden in dit piepkleine landje. Tenzij u vindt dat het niet zo is.

 18. Michael M

  Tot slot, neem mensen mondjesmaat nog naar Nederland en niet wat Brussel wilt, tienduizenden.

 19. DidiMadloba

  Migranten die ten onrechte asiel aanvragen worden in Nederland snel weggestuurd. De Zwitsers hebben zelfs het Nederlandse systeem overgenomen.

  Het Marrakech pact streeft naar structurele oplossingen voor migratievraagstukken, maar daar willen de vernielzuchtige populisten niet aan. Wat hun kiezers zijn ontevreden en moeten dat ook blijven.

  1. nml

   lul niet zo slap mad lola , het terukeer gehalte haalt de 10% niet eens , 90 % verdwijnt in de illegaliteit

   De opvang zit vol met gelukszoekers uit noord afrikaanse landen . Je weet wel die figuren die dagelijks berovingen plegen , zakken rollen , winkel diefstallen , intimidatie , bedreigen en de opsporing frustreren omdat ze niet terugkeren

  2. Vlaswiek

   “Het Marrakesh pact streeft naar structurele oplossingen voor migratievraagstukken…”

   Whoehahahaha… wat een giller! Het Marrakeshverdrag zorgt voor een megastroom aan gelukszoekers en dat was al voorspelt. Ook dit jaar stevenen wij af op +50.000 nieuwe uitkeringstrekkers, dat is geen dorp maar een stad.

   1. DidiMadloba

    Waar heeft u dat nep-nieuws vandaan? U moet niet alles geloven wat ze zeggen!
    U zult wel geen Engels begrijpen maar de originele tekst van “Marrakech” is duidelijk genoeg.

 20. JFU

  Zodra onze ‘volksvertegenwoordigers’ zelf bedreigd worden en gevaar lopen, pas dan worden er maatregelen genomen. Zelf leven ze ver van de realiteit in hun ivoren toren , en hebben geen benul wat er in de echte wereld gebeurd. Als er uiteindelijk een volksopstand komt wordt en weer ‘geschokt’ gereageerd. Daar zijn ze heel goed in.

  1. Joost mag het weten

   De volksvertegenwoordigers hebben zich verschanst in roomblanke, elitaire gemeenschappen dus ondervinden geen enkele last van de instroom van immigranten. Linkse en neoliberale partijen hebben, op korte termijn in ieder geval, vooral baat bij de instroom van immigranten.

 21. ReneR

  FVD, helemaal gelijk. Grenzen asap dicht en NEXIT er achter aan. Stoppen met de waanzin.

 22. Joost mag het weten

  FvD en PVV hebben mijns inziens weliswaar gelijk met hun kritiek op het vluchtelingenbeleid maar omdat niemand een coalitie wil vormen met deze partijen doet hun mening er eigenlijk niet toe tenzij ze zo groot worden dat men niet meer om deze partijen heen kan.

 23. Lampje

  FVD, schorem, nikkers en gelukszoekers svp niet verwarren met asielzoekers, want die zitten er niet tussen. Maar eigenlijk weet u dat wel maar u durft het niet te zeggen.

  1. DidiMadloba

   U bedoelt dat er geen mensen tussen zitten die terecht een beroep op asiel doen.

 24. DidiMadloba

  Het aantal asielzoekers zegt niets. Het beleid is al lang dat wie ten onrechte asiel aanvraagt, zo snel mogelijk weer wordt teruggestuurd.
  Helaas is dat wel eens moeilijk. Daarom zijn er plannen gemaakt om tot een beter samenwerking met de herkomstlanden te komen, bijv. door die te belonen voor medewerking met studiebeurzen voor hun werkelijk kansrijke jongeren.
  Maar die plannen (sleutelwoord “Marrakesj”) saboteert Baudet omdat hij ze opzettelijk verkeerd begrijpt.
  Dát is populisme: vooral niets oplossen want tevreden mensen stemmen niet op het Forum voor Demagogie

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.