Nederland laat zich schaamteloos voor paal zetten door bananenkoninkrijk Marokko

In Derde Wereldland Marokko denken ze het lef te hebben om een land als Nederland de les te lezen. Ditmaal door gewoon botweg ontmoetingen met Nederlandse ministers te weigeren, die niets liever willen dan dat Marokko hun criminele onderdanen terugneemt. Maar het straatarme Marokko vindt het wel mooi dat andere landen hun rotzooi opruimen.

Is er een hoofdstad waar Nederland niet naar luistert? Men laat het hoofd al bungelen voor Brussel, en kennelijk is ook Rabat de regering van slapjanus Mark Rutte de baas. Nederland wil alles het liefste altijd oplossen via schouderklopjes of vriendschappelijke dinertjes, maar is totaal niet opgewassen tegen de tactieken van boevenlanden met corrupte maffiosi aan het hoofd. En dus gaat Nederland dan ook af als een gieter als het alleen maar wil dat Marokko z’n eigen rotzooi opruimt, en niet Nederland als dumpplek gebruikt voor dat wat in het Noord-Afrikaanse geldt als menselijk afval.

Pijnlijk:

“Staatssecretaris Broekers-Knol zei in de Tweede Kamer dat ze op bezoek wilde om over het terugnemen van asielzoekers te praten, maar dat Buitenlandse Zaken haar had laten weten dat ze daar “niet de juiste mensen zou spreken”. Tot nu toe is een gesprek over de kwestie met Marokko dus niet tot stand gekomen.

Marokkanen die in ons land asiel aanvragen, maken weinig kans op een verblijfsvergunning omdat Marokko als veilig land wordt beschouwd. Maar Marokko neemt afgewezen asielzoekers nauwelijks terug en daarom wilde Broekers-Knol in overleg. In het debat over de begroting van Justitie zei ze dat ze de Marokkaanse minister “niet te spreken” krijgt.”

Partijen als GroenLinks en de SP zijn buitengewoon verbaasd: zij hebben nog niet in de gaten dat staten als Marokko niet handelen op basis van eer, maar gewoon gewetenloos bezig zijn om hun land te zuiveren van lastpakken. Dat wil zeggen: de uitvreters die zich in Nederland melden, zijn zij liever kwijt dan rijk en alle trucs worden dan ook toegepast om hen daar te laten. Andere partijen, zoals FVD, zagen dit al aankomen. Maar ja, dan moet je luisteren naar partijen die de koers van ons land radicaal willen omgooien. En dat is dan ook weer eng.

Liever dan nog maar een keertje op je knieën smeken bij de Marokkaanse koning en uitgelachen worden door zijn hele hofhouding. Heel erg pijnlijk.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

59 reacties

 1. Jumping

  Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  RUTTUP EN NEXIT.

 2. werikke

  Ook logisch dat hij minder marokkanen wilt hebben. Wij n.m ook . Hij is dat tuig ook liever kwijt > snap uberhaupt niet dat wij nog ontwikkelingshulp daar heen sturen ,alsof je dat volk zich nog kan ontwikkelen is ijdele hoop.

 3. Rechtsaf

  Ja Marokkanen drinken geen kopjes thee, die zeggen gewoon NEE…

  1. Vlaswiek

   @RA: Snap ik ook wel hoor, die willen dat schorem, geteisem en tuig niet meer terug.

   1. Blitzkrieg

    Vlaswiek :
    Zelfs Marokko heeft Marokkanenprobleem: zwaardere straffen voor toenemende criminaliteit door Marokkanen uit buitenland
    h**ps://www.dagelijksestandaard.nl/2019/07/zelfs-marokko-heeft-marokkanenprobleem-zwaardere-straffen-voor-toenemende-criminaliteit-door-marokkanen-uit-buitenland/

 4. Ron

  Gewoon in een bootje zetten en richting Marokko laten roeien.
  Als ik iemand mijn huis uit wil zet ik hem ook buiten. Niet goedschiks dan kwaadschiks.

 5. Original NL

  En zolang wij een gevulde koek als premier hebben blijven we het lachertje van de (moslim)wereld!
  Ja..bla bla..verdragen bla bla..internationale afspraken…bla..bla..nou doe als Trump en zeg verdragen eenzijdig op als blijkt dat deze alleen maar in ons nadeel werken.
  En pas de grondwet aan als die een effectieve bestrijding van de islam in de weg staat….fuck de motie halalsema!

  1. Ron

   Hij is niet eens gevuld. Althans niet met gezond verstand

 6. Anne Sophe Schillersdorf

  Marokko heeft helemaal geen verplichtingen om mensen terug te halen die in Nederland opgegroeid zijn en vaak ook perfect ingeburgerd. Nederland moet voor deze mensen zorgen en ze vooral beschermen tegen botte racisten zoals Wilders, Baudet en hun aanhangers

  1. debontereus

   Jaah joh .
   Vooral perfect ingeburgerd.
   Je hebt me nu.volldeig omgepraat .
   Owowow p*dootje p*dootje wanneer donder je hier toch een keer op .

  2. Dries1940

   Zoals de jongelieden in Gorinchem?

  3. werikke

   Je zit de boel weer op te naaien. Marokko wil juist dat ze onderdanen blijven dus hebben ze ook plicht om voor ze te zorgen. Trouwens je kan wel weer schelden dat het racisten zijn maar dat wordt langzaam meer een geuzennaam dan een scheldwoord .

   1. Vlaswiek

    “Je zit de boel weer op te naaien.”

    En jij reageert erop, laat dat nou precies de bedoeling zijn.

    🙂

  4. Ron

   En lezen kan je niet.
   Ze zijn niet ingeburgerd en ook niet opgegroeid.

   Je wil zo graag maar kan het niet.

  5. Sans Rancune

   Met dit weer verlang je naar de warme Marokkaanse zon. De zee, het heerlijke eten. Door op vakantie te gaan bespaar je hier op stookkosten. En eten moet je toch. Daar is het goedkoper. De locale bevolking is uitermate vriendelijk. Het heeft zo zijn voordelen.

  6. Pauline Kummer

   Het zou een idee zijn om DDS te laten fuseren met een Marokkaans blog. Dat breekt het ijs en haalt de spanning er uit. Samenwerken is beter dan tegenwerken. Wat denkt u daarvan.

   1. Rammstein

    Pauline heeft het polderen uitgevonden en denkt dat alle culturen en mensen hetzelfde denken: een Marokkaanse site werkt alleen samen als er wat te halen valt, suffie.

 7. debontereus

  Gewoon terugbrengen .
  Niks meer praten en smeken , gewoon terug brengen .
  Kan het niet op de normale manier dan maar parachute op de rug en droppen in die zandbak .

 8. Vlaswiek

  Marokko schoffeert Nederland door te weigeren over de terugkeer van uitgeprocedeerde Marokkaanse asielzoekers te praten. Staatssecretaris Broekers-Knol (Justitie) wil graag in gesprek met haar Marokkaanse collega, maar tot verbijstering van de Tweede Kamer is haar verzoek daartoe keihard door het Noord-Afrikaanse land afgewezen.

  De VVD-bewindsvrouw deed deze ontboezeming gisteren in een debat met de Tweede Kamer over de Justitiebegroting.

  Broekers-Knol wil het met de verantwoordelijke Marokkaanse minister hebben over terugkeer van uitgeprocedeerde asielzoekers uit dat land. Nederland beschouwt Marokko als een veilig land van herkomst en wil Marokkanen die hier asiel aanvragen daarom terugsturen. Maar elke medewerking daarvoor wordt door de autoriteiten aan de andere kant van de Middellandse Zee stelselmatig afgewezen. Broekers-Knol hoopte daarmee korte metten te kunnen maken, maar ook zij is de deur gewezen, moest de VVD-staatssecretaris gisteren aan de Tweede Kamer bekennen. „Ik krijg de minister niet te spreken.”

  Parlementariërs konden hun oren niet geloven. „Ik luister met stijgende verbazing”, aldus GroenLinks-Kamerlid Van Ojik. Hij vroeg wat voor reden Marokko geeft voor de weigering, maar daar gaf Broekers-Knol geen antwoord op. „Mij is via diplomatieke kanalen te kennen gegeven dat het geen zin heeft.” „Pure minachting”, vindt SP-Kamerlid Van Dijk. „Dit is toch hét signaal dat Marokko dit probleem niet serieus neemt?”

  De afgelopen vijf jaar gebeurde het meer dan 1000 keer dat Marokko een verzoek tot terugkeer niet of negatief heeft beantwoord, blijkt uit cijfers die de Dienst Terugkeer en Vertrek onlangs verstrekte aan De Telegraaf. Juist asielzoekers uit veilige landen zorgen voor veel overlast. Zomaar uitgeprocedeerde asielzoekers op het vliegtuig zetten wil Broekers-Knol niet.

  Bron: Telegraaf 22-11-2019.

 9. Dries1940

  Als Broekers-Knol met een handvol miljoenen zou zijn aangemeld was ze zeker ontvangen.
  Nu, zonder geld, maar wel eisen? Vergeet het maar.
  In dit soort situaties stuur je een man. Het is en blijft een macho moslim land.Je stuurt Marco Kroon er op af.

  1. Wesley Benbow

   “ Je stuurt Marco Kroon er op af.”

   Ik stel Willem Holleeder voor.

   🙂

   1. Stanly2000

    Ernst,
    Wat zou je zeggen van Ridouan Taghi, blijft in de familie.

    1. Vlaswiek

     “Ernst…”

     Hahahaha, als je hem voert blijft hij leven.

     🙂

   2. Sans Rancune

    Die regelt direct een hash lijntje. Geen bananen.

   3. logisch denken2

    op je huisadres of zakelijk ?

 10. Stopperspil

  Wat ik nergens lees is dat deze nieuw Marokkanen-affaire te danken is aan het kamerlid Hiddema van FvD. Hij vroeg donderdag in de Tweede Kamer tijdens het debat over de begroting van Justitie tussen neus en lippen aan de staatssecretaris wat de uitkomst was van haar bezoek aan Marokko dat ze eerder dit jaar zelf had aangekondigd. Mevrouw Broekers-Knol verklaarde toen tot ieders verbazing dat ze helemaal niet naar Marokko is geweest omdat ze niet zou worden ontvangen. Dat werd een heerlijk debatje.

  1. Original NL

   Wijven in de politiek..alweer een mislukt experiment…moslims praten niet met vrouwen omdat ze daar geen respekt voor hebben , ook al doen ze een hoofddoek om.
   Marko kroon op buitenlandse zaken zou idd een goede zet zijn…wat…neem jij je moslim tuig niet terug..dat zullen we nog wel eens zien!
   Gewoon de pelgarnalen trucks vullen met moslim tuig en ergens op een parkeerplaats in marokko laten staan!

   1. Sans Rancune

    Marokko heeft geen open grenzen, er zal inspectie plaats vinden.

  2. Abdul is Lam

   En Nederland blijft deze figuren, gewoon toestaan dit te doen, kijk hoe het hier gigantisch uit de klauwen giert met al dat kopschot.
   Practiseren de Sharia tegen Kafir’s 40 tegen 1, en pinokkio is geschokt, tjeeh, hoe is dat nu mogelijk, is het ondertussen geen tijd voor een burgerwacht, met wijk en buurt surveances, het liefst gedegen in marcial arts, want je mag je eigen niet op een andere manier verdedigen tegen dat klootjesvolk.

 11. Heinz

  De bananenteelt in Marokko is van beperkte omvang. Marokko heeft dan ook geen tropisch klimaat. De kleine biologische bananen uit Tamri hebben enige bekendheid.
  De snoeptomaatjes daarentegen vinden gretig aftrek in Europa.

  1. Original NL

   Jezus heinz..in wat voor lsd trip zit jij gevangen???

   1. Vlaswiek

    @Original: Je spreekt tegen de figuur die hier iedere dage even niets komt zeggen dat over niets gaat. Hij is kampioen in niets.

 12. Agios

  Nederland is ook hier het lulletje van de klas.

  1. Vlaswiek

   @Agios: Klopt, wij houden onze mond dicht en laten onze kinderen in elkaar timmeren door allochtone islamieten.

 13. Agios

  Mohammed VI…dan hebben we dus al vijf van die gasten gehad…

 14. JFU

  Die boeven landen weten wat een slappe regering we hebben en sturen het tuig naar ons toe…zijn ze er vanaf. Naar de Oostblok landen gaan ze niet. Daar zijn regeringen met ruggengraat…en dat weten ze.

 15. Sabreur

  Dit is het zoveelste hoofdpijndossier van dit totaal falende kabinet. Even opsommen wat Rutte3 gepresteerd heeft:
  1. slopen agrarische sector
  2. slopen zorg
  3. slopen bouwsector
  4. slopen transportsector
  5. slopen maatschappij door ongeremde immigratie
  6. slopen samenleving door totale knieval aan de islam
  7. slopen onderwijs
  8. slopen gezag/politie
  9. slopen gemeentelijke slagvaardigheid
  10. slopen klimaat door alleen in te zetten op papieren werkelijkheid
  11. slopen milieu
  12. slopen visserij
  13. slopen vertrouwen belastingdienst
  14. slopen economie
  15. slopen financiële sector
  16. slopen vertrouwen in de rechtstaat (rechtspraak en OM)

  Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat dit niet alleen Rutte aan te rekenen is, want hij kan zelf namelijk niets, behalve lachen en plucheplakken. Dit is allemaal gerealiseerd door het bedrijven van verraderlijke politiek tussen VVD, D66, CDA, CU, GL en PVDA.

  Het enige dat in NL gesloopt moet worden is het Partijkartel. Stem daarom allemaal, dus ook iedereen die geen vertrouwen heeft in verkiezingen op FVD of PVV om dit een halt toe te roepen.

 16. Response

  Mw. Knol heeft ook niet gevraagd waarom ze niet mocht komen. Dat is toch wel het minste wat je als watje kan doen, maar zelfs dat kwam niet bij haar op. Zegt iets over doorzettingsvermogen en vasthoudendheid en vastberadenheid. Pappen en nathouden, wegkijken, deugen, het gesprek aangaan, dialoog voeren, etc. dat zijn de ‘oplossingen’ van dit kabinet. Slappe hap.

 17. Jantje

  Geen uitkeringen meer naar Marokko.
  Rug recht houden.

 18. Blitzkrieg

  De huichelarij van de VVD
  Marokko na verwarring door staatssecretaris: nooit gevraagd om een gesprek
  h**ps://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/4930761/asielzoekers-uitgeprocedeerd-marokko-ankie-broekers-knol-tweede

 19. merlot

  Zo zie je maar weer. Het Marrakesh-verdrag werkt in de praktijk maar één kant op.

  Het kutsmoesje van de landverraders in Den Haag was dat als gevolg van dit verdrag de landen van herkomst mee zouden werken aan terugname maar dat verdommen die landen gewoon. Dat had ik al voorspeld.

  Gekke Henkie regeert.

  1. Wesley Benbow

   “Het kutsmoesje van de landverraders in Den Haag”

   .. sprak merlot die al 30 jaar niet meer in Nederland woont.

   Bemoei je met je eigen land, merlot. Jij hebt geen enkel recht van spreken.

   1. Blitzkrieg

    Wesley Benbow : Ik wel, hij heeft gelijk.

    1. Original NL

     Van een afstand overziet men de dingen beter…Blitz , Merlot ziet het dus juist!!

    2. Wesley Benbow

     Merlot lapt de Nederlandse Grondwet aan zijn laars (hij bepleitte alle moslims die hun geloof durven te belijden te deporteren) en noemt onze democratisch gekozen politici landverraders.
     Volgens mij ben je dan stevig van het padje.

     1. merlot

      “hij bepleitte alle moslims die hun geloof durven te belijden te deporteren”.

      Zieke leugenaar.

     2. Wesley Benbow

      Merlot schreef letterlijk: “Ik pleit niet voor vervolging, maar voor een verbod. De hier aanwezige moslims staan dan voor de keuze: emigreren naar een moslimland of dat fascistoïde geloof afzweren.
      Het verbod betreft alle uitingen in de openbare ruimte alsmede het sluiten van de haathutten.”

      Wie is hier een zieke leugenaar?

     3. Wesley Benbow

      Merlot schreef letterlijk: “Ik pleit niet voor vervolging, maar voor een verbod. De hier aanwezige moslims staan dan voor de keuze: emigreren naar een moslimland of dat fascistoïde geloof afzweren.
      Het verbod betreft alle uitingen in de openbare ruimte alsmede het sluiten van de haath*tten.”

      Wie is hier een zieke leugenaar?

     4. merlot

      “Wie is hier een zieke leugenaar?”

      Jij. Ik heb het immers nooit over deporteren gehad.

   2. Rammstein

    Kabouter Wesley gaat er met gestrekt been in, in de hoop dat merlot reageert. Die is natuurlijk zo verstandig om geen sjoege te geven op deze grijsgedraaide plaat.

    Wesley is ten einde raad: haast niemand reageert meer op zijn getrol, dus negeren werkt! En de rest heeft hij op zijn ‘filterlijstje’ gezet, die kan hij zogenaamd niet meer zien of lezen. En er dus ook niet meer op reageren. Nog even en hij is echt opgedonderd.

   3. merlot

    “Bemoei je met je eigen land, merlot. Jij hebt geen enkel recht van spreken.”

    Ik heb stemrecht. En het gaat PVV worden. Het is een heerlijk vooruitzicht om mee te helpen Nederland een duwtje in de goede richting te geven.

    1. Wesley Benbow

     Het is opmerkelijk dat hier wordt bepleit dubbele paspoorten te verbieden en we het wel logisch vinden dat mensen die al meer dan 30 jaar niet meer in Nederland wonen stemrecht hebben.

     1. merlot

      Ik zou zeggen, ga je beklag doen in Den Haag over die regeling.

      Veel succes!

 20. Roughwood

  Binnen onafzienbare tijd zitten in Nederland de fatsoenlijke burgers achter de hekken, belaagd door het ongeciviliseerde leegschedelige immigratieuitschot (nazaten incluis) dat de afgelopen decennia ons naïeve land heeft overspoeld…

  1. Original NL

   Beetje als in Zuid-Afrika..Roughwood!!

 21. Juriaan

  Weer een linkse nazi aan het woord

 22. Rud56

  Nederland heeft niks in te brengen waar het gaat om de in- en uitstroom van gelukszoekers!
  Nederland mag alleen maar flink veel miljarden overhevelen en moet verder zwijgen!

  Want Nederland heeft verdragen getekend, verdragen die tegenmaatregelen door Nederland verbiedt!
  Verdragen ondertekend door ‘wijze’ staatsmannen als een Den Uil, een Van Agt, een Lubbers, een Wiegel, een Kok, een Balkenende en een Rutte!

  1. Vlaswiek

   “Nederland heeft niks in te brengen waar het gaat om de in- en uitstroom van gelukszoekers!”

   Dat gaan we ontdekken! Dat Rutte alleen de hielen likt betekent niet dat een volgende mp dat ook gaat doen.

 23. mojo568

  wat is dit voor een racistische haatzaaiende nieuws
  Marokko moet maar doen wat jullie willen en zo niet nou dan noemen we je hier een ananenkoninkrijk ik weet niet wat jou vader jou geleerd heeft maar respect zat er niet bij
  dit is een site met rotzooi nieuws gemaakt voor domme mensen die niks weten en nooit de poorten van de hemel zullen zien …….

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.