shutterstock 1471821698

Politie gaat in Rotterdam los op gevaarlijke trouwstoet met stortregen van boetes t.w.v. €3.000,-

Geen categorienov 17 2019, 8:15
De Politie heeft in Rotterdam een trouwstoet beboet voor ruim 3.000 euro's aan bonnetjes. De reden volgens de politie te Rotterdam is dat de trouwstoet 'gevaarlijke rijgedrag' vertoonde. In Rotterdam zijn de trouwstoeten ondertussen berucht na tal van incidenten. Deze zomer escaleerde het nog tussen de politie en een aantal vervelende trouwstoetgasten, via NOS.
Die 3.000 euro aan strafgeld bestonden in totaal uit ruim dertig boete's, die de politie aan diverse deelnemers van een trouwstoet in Rotterdam-Zuid moest uitdeelde.
De feestgangers van de stoet vertoonden volgens de politie hinderlijk en gevaarlijk rijgedrag en kregen een flinke prent. De 'zeer gevaarlijke' situatie waarover de politie bericht zou zijn geweest "het blokkeren van wegen" en het "door rood rijden".Ook was de politie van mening dat de trouwstoet 'onnodig vaak toeterde' en werden fakkels afgestoken. Ook zijn er berichten gezien van een drone die mee vloog. Het klinkt allemaal érg gevaarlijk, maar niet heus.
Blijkbaar is het lastig om een goed feestje te hebben nabij Rotterdam, want zover bekend zijn er met name in de nabijheid van Rotterdam vaker problemen met soortgelijke trouwstoeten. Wellicht dat de inwoners van die stad anders zijn dan de rest van Nederland of de politie anders is en gewoon heel erg snel boetes uitschrijft. Maar aangezien ik in Groningen woon durf ik daar natuurlijk geen uitspraken over te doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten