snapshot5

Stikstofcrisis: Esther pakt op Twitter de automobilistenhaters van de VVD aan: "zoek het uit met je 100!"

Geen categorienov 12 2019, 21:45
Op Twitter zijn de meningen verdeeld over de stikstofmaatregelen en het plan om de maximumsnelheid te verlagen naar maximaal 100 kilometer per uur. Voormalige VVD-kiezers lijken teleurgesteld in de draai van Klaas Dijkhoff. Immers was de VVD volgens haar verkiezingsprogramma altijd voorstander van het verhogen van de snelheidslimiet tot wel 130 kilometer per uur. Dat was echter in 2017, maar in 2019 liggen de kaarten anders.
Esther, die met haar blitse auto zojuist nog de wasstraat bezocht, heeft een boodschap voor de snelheidshaters van de VVD, ze stelt in één van haar Tweets het volgende: "zoek het uit met je 100!"
Behalve stoere Esther -die overduidelijk niet van plan is om zich te houden aan de nieuwe snelheidsregels- zijn er ook andere geluiden te horen op Twitter. De VVD is namelijk 'het kind van de rekening' en wordt door het slijk gehaald door teleurgestelde kiezers. De partij van Dijkhoff schermde namelijk in 2017 nog met het verhogen van de maximumsnelheid, maar nu de partij heeft lopen klungelen met de natuurbeschermingswetten moet ook de VVD bakzeil halen:
Het grappige aan de 'oplossing' van het verlagen van de maximumsnelheid is natuurlijk dat veel automobilisten sneller gaan rijden dan toegestaan. Hierdoor is de 'stikstofwinst' qua uitstoot slechts een papieren werkelijkheid. Sterker nog: eigenlijk weet niemand hoeveel stikstof-uitstoot precies wordt bespaard. Dat wordt wel geclaimd, maar eigenlijk wéét niemand het echt. Daarom is de verlaging van de snelheidslimiet wel één van de meest hilarische maatregelen.
Way to go, Rutte!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten