Thierry Baudet en Geert Wilders steunen nieuwe omroep Ongehoord Nederland!

Eerder vanochtend werd het nieuwe initiatief van o.a. Arnold Karskens en Ybeltje Berckmoes gelanceerd. Een nieuwe omroep op de NPO die wel onafhankelijk is, geen links/rechts paradigma maar gewoon het hele verhaal vertellen! De initiatiefnemers gaven aan steun te zoeken bij partijen zoals het Forum en de PVV; en die krijgen ze!

Thierry Baudet heeft natuurlijk nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij een gruwelijke hekel heeft aan de NPO. De vooringenomenheid van de NPO wordt betaald door onze belastingcenten is een no go voor Baudet. Zolang de NPO teert op belastingcenten dient de oproep óf onafhankelijk te zijn óf een gelijke toevoer aan meningen te geven. Dit beide gebeurt op dit moment totaal niet. Vandaar dat Baudet het initiatief van Ongehoord Nederland wel ziet zitten!

 

Ook Wilders moet niks hebben van de NPO – wat best logisch is aangezien hij dagelijks kapot wordt gedemoniseerd door de NPO. Wilders vindt de NPO niks anders dan ‘Links-liberale nepnieuws verspreiders’. Klare taal dus van Wilders.

Met twee prominente politici die reclame maken voor de nieuwe omroep is de vraag hoe snel ze aan de 50.000 leden komen. Zelf denkt de stichting dit in december al te realiseren. Dat zou uiteraard prachtig zijn, maar we kennen allemaal het probleem van PowNed om leden te werven, en te blijven werven. Uiteraard steunen we de omroep Ongehoord Nederland, en hopen we dat ze iets moois kunnen realiseren.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

93 reacties

 1. Top

  Mooi zo!

 2. Wesley Benbow

  Dan weten we uit welke hoek de wind waait.

  1. Potsdam

   Denk je ?

  2. Kretoloog

   Het stinkt hier behoorlijk.
   Wesley is weer aan het ruften.

   1. Wesley Benbow

    Kretoloog, je begint te trollen.
    Jammer. Een filter zit in een klein hoekje.

  3. jan1

   Past mooi naast DWDD:)

 3. Kretoloog

  Alleen het Forum voor Democratie heeft al ruim 30.000 leden. De Partij voor Vrijheid kent geen leden, maar gezien het aantal stemmen kan zij toch zeker ook wel 30.000 sympathisanten voor Ongehoord leveren.

  Ofwel, het halen van die 50.000 leden voor ON is een fluitje van een cent.

  1. Vlaswiek

   “Ofwel, het halen van die 50.000 leden voor ON is een fluitje van een cent.”

   Helemaal juist, en in denk dat dit lukt binnen drie weken!

   1. Beukman

    Mijn neef Vlaswiek beweert:
    Helemaal juist, en in denk dat dit lukt binnen drie weken!

    Dat kun je je afvragen. Maar zelfs áls dat lukt dan is de nieuwe Onroep er nog niet, want:

    Het Commissariaat voor de Media controleert of omroepen bij de aanvraag aan de voorwaarden voldoen. Voor definitieve erkenning en zendtijd als omroep binnen het publieke bestel zijn minstens 150.000 betalende leden nodig.

    nu.nl/media/6013223/journalist-arnold-karskens-start-omroep-ongehoord-nederland.html

    1. Wesley Benbow

     Die 150.000 betalende leden gaan er dus niet komen.

     Groenhuijsen legde dat helder uit vanochtend: guurrechts vormt een kleine minderheid in Nederland maar door de bubbles waarin ze zich op het internet opsluiten denken ze namens het ganse volk te spreken. Dat merkwaardige verschijnsel is ook op DDS waar te nemen.

     ht*ps://www.nporadio1.nl/cultuur-media/20144-omroep-ongehoord-nederland-ik-word-hier-zo-moe-van

     1. Beukman

      Groenhuijsen wordt geen lid, maar heeft wél een tip voor een slogan: “De omroep voor alle Nederlanders die niet meer tegen Nederland kunnen.” De oud-Amerika-correspondent refereert hiermee aan de slogan van de ‘Tegenpartij’ een sketch van Van Kooten en de Bie veertig jaar gelden. Die luidde: De Tegenpartij, de partij voor alle Nederlanders die niet meer tegen Nederland kennen.”

      :-))

  2. ikweetwatikwil

   Lid geworden

 4. Sergeant Monty

  “de vraag hoe snel ze aan de 50.000 leden komen.”

  Dat is precies het aantal volgers van Jensen.
  Dus dit kan eind van deze maand al behaald zijn.
  En Jensen kan meteen weer terug op TV door zijn steun.

  1. Marija

   Dat zou ook gaaf zijn.

 5. Ben Venuti

  Arnold Karskens, een zeer respectabele oorlogsjournalist wiens mening ik hoog acht, ik zou daar zeker lid van worden. Lijkt mij een verademing in tegenstelling tot de NOS die niet anders doet als framen en liegen en bestaat uit links politiek correct e debielen.

  1. Julian

   Waar zit die granaatscherf… en PTSS….. ?

   1. Ben Venuti

    Ik hoop dat die in je linkse tyfuskop terecht komt asap!

    1. Potsdam

     En dat is hier normaal ?

     1. Nep

      Ja Potsdam walgelijke reacties hier!

     2. Julian

      Je reageert wel heel erg selectief verontwaardigd. Mensen die hier de meest vreselijke dingen roepen over Rutte, Jetten, Asscher etc daar staat u te juichen en als ik me afvraag of Karskens, gezien zijn ommezwaai, niet geraakt is of lijdt aan PTSS dan vraagt u.. Is dat hier normaal?
      Karskens wil een omroep die niet links of rechts is. Hij schermt met Wilders die nergens aan de bak komt of niet wordt onderbroken. DAT is wat Wilders juist wil. Zijn verhaal afsteken zonder hinderlijke vragen of kanttekeningen.

  2. Vlaswiek

   “(…) ik zou daar zeker lid van worden.”

   Waar wacht je op? Voor €5,72 per jaar ben je koopman!

   🙂

   1. Trude Herr

    Mij niet gezien @Vlaswiek, ik luister de hele dag naar WDR4. Top hits! Sporadisch gepraat, wat nieuws en weerbericht. Voor Oost Nederland zeer betrouwbaar. Daar wordt je wijzer van! Voor die € 5,75 koop ik liever een leverworst !

   2. Rechtsaf

    Even een lidmaatschapslinkje?

  3. EU kok

   Quote : links politiek correct e debielen.
   .
   Zijn dat bezitters van een e-bike?

 6. Julian

  Eigenlijk wil Wilders dus ook deze zender als het kan afschaffen. Hij wil van de NPO af..
  En dat iemand die waakt voor cultuurverarming….
  Het publieke omroepbestel is uniek in de wereld… Weer iets typisch Nederland dat zou moeten verdwijnen….

  1. Wesley Benbow

   Als Wilders via deze frisse nieuwe bruine omroep weer kan babbelen zonder tegenspraak dan zullen we hem wel weer regelmatig op de televisie zien.

   🙂

   1. Potsdam

    moet je wel kijken

   2. Rechtsaf

    aldus nazi wesley

    1. Original NL

     Niet voederen Rechtsaf!!
     U kent de reacties…fascist, racist, bruinhemd…of bent u masochist?

     1. Bijenzwerm

      @original je hebt gelijk niet voeren.
      Je ziet het onderwerp en dan de uitlokkende en denigrerende reacties met al zijn nicks vol op de orgel…
      Wat is hij ook triest, dds trollen zijn lust en zijn leven

  2. Rechtsaf

   juliaantje is niet zo heel erg slim…

  3. Lefty

   Wilders waakt helemaal niet voor cultuurverarming. Hij wil de subsidiekraan voor alle wat met kust en cultuur te maken heeft afschaffen, ook muziek dus. Mensen in de bijstand na een vergrijp-vaak omdat ze niet rondkomen voorgoed (levenslang) de uitkering afnemen. Afschaffen van ontwikkelingshulp. Uit de Euro stappen. Kijk eens naar de UK wat dat voor een ellende met zich mee brengt. Zal de NAVo leuk vinden, en weg opdrachten voor de oorlogsindustrie. Nederland wordt een eiland dat dan langzaam zinkt. Hij stopt 90% van zijn energie in problemen die veroorzaakt worden door nog een 1% van de samenleving..Die man is totaal van het pad af.

 7. Mar

  Tja, als er subsidie valt te vangen, zet men de principes en ongenoegen wel opzij.

  Ze kunnen beter een commerciële omroep opzetten, want dan hebben ze meer zendtijd sowieso. Gaat niemand voor ze bepalen hoeveel uur ze op tv zijn te zien.

  1. Sergeant Monty

   Was ook mijn idee maar werd als azijnpisser weggezet.

   Maar een rechtse commerciële omroep zou de oplossing zijn voor alle onvrede.
   Er zullen genoeg mensen en bedrijven zijn die hierin willen investeren.

   Iedere avond Jensen op vrijdag het wekelijks gesprek met Wilders en op zaterdagavond een wervelende show ik hou van Nederland’ met weetjes gepresenteerd door Baudet.

   En natuurlijk de herhalingen van o.a. Swiebertje, wie van de drie, Flodder en vele andere nostalgische tv.

   1. Wesley Benbow

    “Iedere avond Jensen op vrijdag het wekelijks gesprek met Wilders en op zaterdagavond een wervelende show ik hou van Nederland’ met weetjes gepresenteerd door Baudet.”

    Dat gaat enorm hoge kijkcijfers opleveren!

    🙂

   2. Pauline Kummer

    Taalstrijd voor studenten journalistiek ook heel leerzaam! Elementaire taalfouten ontdekken. “Ken het zijn dat ik u kan”. Limburgs dialect; “de joager wis nie woar zin gewirwar.

  2. Rechtsaf

   Ja dat is natuurlijk jullie idee dat het hun om de subsidies gaat, jullie zijn smerige ratten..

 8. Eric Donkaew

  De NPO besloot op een gegeven moment om blanke mensen in navolging van, ja van wie eigenlijk, witte mensen te noemen. Daar is geen enkele reden toe, want blanke mensen zijn niet wit, of ze moeten net zijn overleden.

  Maar waarom wilde de NPO dat nou eigenlijk, blanken ‘wit’ noemen, grotendeels tegen de zin van blanken zoals ik. Er kwam wel een verklaring. Ja, we willen mensen bewust maken. Bewust maken? Pardon, ik verwacht van de NPO dat ze mij objectief informeren over het nationale en internationale nieuws. Daar betaal ik belastinggeld voor. Ik wil helemaal niet bewust gemaakt worden, ik maak mezelf wel bewust. En bewust gemaakt worden waarvan? Van de zwart-wit-tegenstelling in de maatschappij? Nou, die tegenstelling zie ik niet hoor.

  Dus blanke mensen wit noemen is politieke actiejournalistiek. Eigenlijk niveautje Bij1. De NPO moet zich daar verre van houden, anders wil ik mijn belastinggeld terug.

  Ik persoonlijk maak hooguit een onderscheid tussen blanke en gekleurde mensen. Wellicht lichtgekleurde mensen. Maar verrassend vaak is dat onderscheid maken helemaal niet nodig.

  Spreken over ‘zwart’ en ‘wit’ drijft groepen mensen nodeloos uit elkaar. Dat moeten we niet willen, maar kennelijk denkt de NPO daar anders over.

 9. EU kok

  Quote : De vooringenomenheid die wordt betaald door onze belastingcenten.
  .
  Vroeger was alles beter.
  Toen had je nog journalisten, die onze prachtige Nederlandse taal beheersten.

  1. Kretoloog

   Een beetje compassie kan geen kwaad.
   Bart is student, hij zit nog in de leerfase.

   1. EU kok

    Sorry, was vergeten dat Bart geschiedenis studeert en geen Nederlands.

   2. Rosasolis

    @Kretoloog. Hoe durft U over “compassie” te schrijven?!
    Momenteel met u de meest bekende trol van DDS.

  2. Original NL

   Gut kockje..wat zul je dan ziek worden door het taalgebruik van onze marokkaantjes en turkjes, en slecht nieuws voor je want elke week weer 500 analfabeten erbij!

 10. Anne Sophe Schillersdorf

  Baudet en Wilders laten smerige ruften. Meer is het niet. Gelukkig waaien ze voorbij 🙂

 11. Wesley Benbow

  Powned is op sterven na dood, WNL kwakkelt met zeer lage kijk- en luistercijfers, dus Ongehoord Nederland gaat een groot succes worden.

 12. Baron von Munchhausen

  Net mezelf en m’n vrouw lid gemaakt!
  Voor het echte geluid!
  Lid, voor het zeer kleine bedrag, is mij waard!
  Lid worden:
  Nieuwe omroep Ongehoord Nederland – BM
  https://www.broadcastmagazine.nl

  1. Beukman

   Het Commissariaat voor de Media controleert of omroepen bij de aanvraag aan de voorwaarden voldoen. Voor definitieve erkenning en zendtijd als omroep binnen het publieke bestel zijn minstens 150.000 betalende leden nodig.

   150.000 leden is veel voor een omroep waarvan veel potentiële leden geneigd zullen zijn om te vinden dat ze er niet voor zouden hoeven te betalen.
   Ik denk dat Karskens in zijn eentje meer kans zou maken dan mét die hofhouding van hele en halve malloten.

 13. Beukman

  Vanaf wanneer en waar zal deze nieuwe omroep te zien zijn?

 14. ikweetwatikwil

  Misschien dat ik dan eens weer TV kijk

 15. RvdBe

  Ai, gaan niet de mening van linkse eu elite verkondigen, dus zijn het bruinhemden, nazi.s, ed

  1. Wesley Benbow

   Joost Niemöller wordt zelfs op DDS erkend als ontspoorde racist.

   h*tps://www.dagelijksestandaard.nl/2017/08/ontspoorde-joost-niemoller-klaagt-dat-racisten-en-homofoben-andersdenkenden-niet-meer-welkom-zijn-in-berlijn/

  2. Anne Sophe Schillersdorf

   Helemaal juist

 16. Stanly2000

  Na een half uur genieten van “onpartijdig” commentaar op NPO (VARA) ben ik over de streep getrokken en ga mij opgeven als lid van deze andere omroep om een tegengeluid te horen op het links gebral van de NPO.

 17. Jack Flash

  Het rechtse geluid gaat steeds meer terrein winnen.De NPO kwijnt steeds meer weg.
  Een verheugende ontwikkeling.

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   Rechtse geluid? Ik heb nog niet gegeten 🙂

  2. Pauline Kummer

   @Jack Flash, de enige keer dat ik een rechts geluid hoorde was toen de linker box van mijn radio set defect was. Jammer, het was een Wharfdale box. Keihard de beste die ik ooit heb gehad.

 18. Kim Verlouw

  Ongehoord Nederland is trending op twitter.

  De site is soms niet te bereiken door de belangstelling maar blijf proberen.

  Ik ben inmiddels lid.

  5,72 per JAAR!

  1. Rechtsaf

   Even een linkje voor het lidmaatschap

   1. Vlaswiek

    @RA: ongehoordnederland.nl

 19. Rosasolis

  Ik vraag me af: is het oprichten van een nieuwe omroep binnen de NPO het idee van alleen twee nu bekende mensen…of was het idee van de FvD afkomstig? De FvD heeft veel geld via hun goedkope lidmaatschap gekregen…wellicht genoeg geld op een nieuwe omroep op te rechten. Deze partij houdt van enorme sensatie te richten. Wij moeten de wereld-bekende Nederlandse Tolerantie helemaal vergeten!, omdat het zou “ouderwets” zijn, en niet meer tot onze tijd behoord. Wij moeten hervormen tot een Extreem-Rechts staat, en zo-geheten oude democratie en rechten gaan begraven en vergeten!
  Geert Wilders en zijn PVV societeit is bij Baudet voorlopig welkom…maar welke andere partij steunt de FvD? Maar voor extreem-rechts begrip begint Wilder nu af te takelen; hij ziet er oud en onstabiel uit. En omdat zijn PVV societeit geen leden heeft,
  veroorzaakt deze groep van medewerkers geen enkele concurrentie voor T. Baudet en zijn aanhangers. Ik vermoed dat Ongehoord Nederland, hoewel officieel door twee ontevreden mensen is opgericht, dat de FvD al lang bezig is om langs deze weg een nieuwe omroep op te richten…om nog meer Extreem-Rechts aanhangers te lokken.
  Niet zo slim, Baudet. Uw onzinnige boodschappen zal dit land nooit veranderen.
  Het gaat averechts tegen u werken. Nederland houdt niet van potentieel dictators die de geld van de leden misbruiken om te proberen aan de macht te komen!

  1. Kim Verlouw

   Voor 5,72eu per jaar kan jij er ook bij zijn.

   Nederland wordt steeds rechtser omdat links hen uitsluit. Ze hebben de groei van rechts zelf gecreëerd.

   Rechts is straks aan de beurt en zullen aan de knopjes gaan draaien.

  2. Kretoloog

   Het kakelt maar door en kakelt maar door: mevr. Rosa, in gesprek met zichzelf waarschijnlijk. Als de spreekwoordelijke kip zonder kop, onderwijl taalfout op taalfout stapelend.

   Maar hulde aan degene die dit langdradige proza van Rosa helemaal heeft uitgelezen.

   1. Politiek Profeet

    @kretoloog
    ++++++++++

   2. Rosasolis

    @Kretoloog. Wow! U heeft mijn mail gelezen! Hartelijk bedankt voor al
    uw aandacht!

 20. Bijenzwerm

  En ongehoord Nederland heeft er weer een lid bij.
  Vrouwtje bijenzwerm vanavond ook en kindjes bijenzwerm ook.
  Dus totaal 4.

  1. Politiek Profeet

   Hier ook, 3 leden erbij……

 21. Mycase

  Het is schitterend om te zien hoe de trollen lopen te bedelen om aandacht .
  Gaat helemaal goed boys gewoon volhouden en negeren die troep .

  1. Bijenzwerm

   @mycase ik doe mee;)

 22. Rechtsaf

  Gewoon lid worden.

 23. Lex

  Prima initiatief.

  Hopelijk past de NPO de linkse propoganda radio en televisie hun programma’s dan ook aan.

  Jammer dat lid moet worden om ze te steunen, wat weer geld kost wat een grote groep weerhoud om lid te worden.

  Een groot deel van de doel groep is de minima en die kunnen dat geld veelal niet missen.

  Ik ben net lid geworden wie volgt.

 24. C.A.Barstow

  Een meer dan uitstekend alternatief voor het verachtelijk linkse rattennest dat NPO heet.
  ik wens ON al het succes van de wereld toe.

  Stem FvD/PVV.

  1. Lex

   Word ook even lid 3 minuten werk.

 25. Bes Tolen

  Links fascist heeft het oer bruine omroep. Zo iemand steunt indirect de paus ook wel genoemd het Vaticaan, dat alle kolonialisme van Europa heeft geïnitieerd, waarvan de ”eigenaren” en hun aangestelden het grootste deel van de bankwereld in het westen beheren en zeker die nu anderen de wet voorschrijven, de geschiedenis tot en met hebben vervalst, hun boodschappen alom door de meeste mensen ten onrechte worden geloofd, hele volksstammen voor zich laten werken, naties op oorlogspad hebben gestuurd bij de vleet, enzovoort, enzovoort.Nog altijd het onoplosbare euvel in deze tijd dank zij de hulp van links, ook wel genoemd het verraad van links.

  1. Mar

   Bes, nu weten we het wel dat je een hekel hebt aan de katholieke kerk.

   Zeker een verplichte katholieke opvoeding gehad in het zuiden des lands.

   1. weer opnieuw

    vrijheid op het uiten van een mening dan wel een gevoel is enkel toegestaan na toestemming van mar , aanvrrag in vijfvoud bes 🙂

    1. Vlaswiek

     @Opnieuw: Mar = Beukman

     1. ZiggyStardust

      Verwarrende tijden. Ik begin bijna het idee te krijgen dat ik de enige of een van de weinige ben die geen nicker is.

     2. Sans Rancune

      Het zou mij niet verbazen dat u @Rechtsaf bent.

     3. Vlaswiek

      Sans Rancune = Aandoenlijke

   2. Limburgse Separatist

    Niks mis mee. De afwezigheid van die opvoeding lezen we dagelijks in de krant uit het calvinistische noorden.

 26. musicmaniac

  Ben in slechts 2 minuten lid geworden. Heb meteen ook een donatie gedaan, zodat deze omroep groot kan en mag worden. Op naar de A-status.

 27. Lefty

  Wilders en Baudet weigeren zich te verwoorden op de NPO, ze worden best vaak uitgenodigd maar slaan dit meestal af. Tja, dan houdt het op. En dan een nieuwe omroep beginnen waar ze zonder al te veel tegenspraak hun opvattingen kunnen ventileren. Eigenlijk de weg van de minste weerstand. Maar het moet kunnen in een democratische samenleving.

  1. Wesley Benbow

   Baudet en Wilders verdragen tegenspraak slecht. Ze brallen hun boodschap het liefst in de kring van enthousiaste aanhangers.
   Ze hopen dat deze nieuwe guurrechtse omroep ze een veilige biotoop kan bieden.

   1. DidiMadloba

    Ze willen geen tegenspraak want ze vinden dat ze gelijk hebben.

    Zo kan ik het ook.

    Het Forum voor Demagogie wil een demagogische omroep, allicht.

    Demagogie verdraagt zich slecht met dialoog. Omdat demagogen altijd vinden dat ze gelijk hebben. Anders werkt demagogie niet.

    1. Limburgse Separatist

     Vreemd genoeg staan die twee partijen juist de media te woord. Dat ze niet bij je infotainment en opinie programma’s zoals de volksmenners van DWDD e.d. aanschuiven is logisch.

  2. Limburgse Separatist

   Niemand hoeft zich te verantwoorden richting de NPO. De NPO echter wel tegenover de belastingbetaler. Het rood gekleurde beeld wordt ook mensen buiten dat spectrum betaald. Dus waar is verantwoording van de NPO?

  3. Limburgse Separatist

   Daarbij spreken we vaak over de ongeschreven 4de pilaar van trias politica. En dat is niet de media. Dat is de bevolking. De media heeft de taak de bevolking te informeren, en met name de NPO faalt bewust die taak. Iedere idioot met een drukpers zou persvrijheid kunnen claimen. Tegenwoordig is die drukpers door het internet vervangen, dus zijn publieke en private gevestigde media overbodig geworden. Het is tijd dat die privileges worden genullificeerd.

 28. Lefty

  Wilders en Baudet liggen politiek gezien redelijk op een lijn. Toch zijn het geen politieke vriendjes. Heeft iemand in het rechtse spectrum van de politiek -PvdA en rechtser hiervoor een verklaring? Bedankt voor uw -liefst inhoudelijke- reactie.

  MvG, Lefty.

  1. Limburgse Separatist

   Wilders is op het gebied van sociale zaken links. Baudet op het gebied van sociale zaken rechts. Ook economisch zijn ze tegenpolen. Het is een vergelijking tussen nationaal socialisme a-la Israel en het libertaanse/conservatieve gedachtegoed van de VS.

 29. DidiMadloba

  Links staat voor mij voor socialistisch: rijken armer en armen rijker.
  “Spreiding van kennis macht en inkomen”, zoals Den Uyl zei, de man van de Partij van de Afgunst.

  Op zulke opvattingen heb ik de NPO nooit betrapt.

 30. Bes Tolen

  Van 300 tot 330 na Chrristus verhuizing van de keizerlijke macht en veruit de meeste Romeinen naar Constantinopel, nieuwe stad liggend aan Byzantium.
  De paus blijft als hoofd van de kerk in Rome. Hij is ook de vertegenwoordiger van het in Rome achter gebleven deel van de aristocratie. Deze aristocratie wil de macht in het Romeinse Rijk gesteund door de paus en de bisschoppen in vooral de westelijke gebieden, die de steun hebben van hun vorsten. Begin van de wereldlijke macht van de paus zonder de wil van de keizer.

 31. Bes Tolen

  Onzinnige opmerkingen alleen maar vervuiling. Lefty is duidelijk Wesley Benbow. Daar zit geen ruimte tussen.

  1. Lefty

   @ Bes Tolen: Als je ook maar een greintje linguïstisch inzicht had zou je tussen de regels kunnen lezen dat dit niet klopt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.