Thierry Baudet en Geert Wilders steunen nieuwe omroep Ongehoord Nederland!

Geen categorienov 25 2019, 12:00
Eerder vanochtend werd het nieuwe initiatief van o.a. Arnold Karskens en Ybeltje Berckmoes gelanceerd. Een nieuwe omroep op de NPO die wel onafhankelijk is, geen links/rechts paradigma maar gewoon het hele verhaal vertellen! De initiatiefnemers gaven aan steun te zoeken bij partijen zoals het Forum en de PVV; en die krijgen ze!
https://twitter.com/thierrybaudet/status/1198899991454113792?ref_src=twsrc%5Etfw
Thierry Baudet heeft natuurlijk nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij een gruwelijke hekel heeft aan de NPO. De vooringenomenheid van de NPO wordt betaald door onze belastingcenten is een no go voor Baudet. Zolang de NPO teert op belastingcenten dient de oproep óf onafhankelijk te zijn óf een gelijke toevoer aan meningen te geven. Dit beide gebeurt op dit moment totaal niet. Vandaar dat Baudet het initiatief van Ongehoord Nederland wel ziet zitten!
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1198859672809332736?ref_src=twsrc%5Etfw
Ook Wilders moet niks hebben van de NPO - wat best logisch is aangezien hij dagelijks kapot wordt gedemoniseerd door de NPO. Wilders vindt de NPO niks anders dan 'Links-liberale nepnieuws verspreiders'. Klare taal dus van Wilders.
Met twee prominente politici die reclame maken voor de nieuwe omroep is de vraag hoe snel ze aan de 50.000 leden komen. Zelf denkt de stichting dit in december al te realiseren. Dat zou uiteraard prachtig zijn, maar we kennen allemaal het probleem van PowNed om leden te werven, en te blijven werven. Uiteraard steunen we de omroep Ongehoord Nederland, en hopen we dat ze iets moois kunnen realiseren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten