Twee incidenten: conducteurs mishandeld in treinen Noord-Holland

Gisteren vonden twee treinincidenten plaats in Noord-Holland waarbij conducteurs werden mishandeld door treinreizigers. In Castricum was een vrouwelijke zwartrijder betrapt en kreeg een boete waarna ze de conducteur heeft geschopt en geslagen. Later op die avond werd ook nabij Haarlem een conducteur mishandeld, waarna een 23-jarige jongeman werd aangehouden. Wat er in Haarlem gebeurde is nog niet helemaal duidelijk. 

Geweld tegen hulpverleners neemt sterk toe, maar ook het geweld tegenover beveiligers en conducteurs lijkt steeds vaker voor te komen. Vorige maand nog deelde de Politie videobeelden van een incident. Een conducteur werd bewusteloos geslagen door een man nabij Breda. De dader in kwestie is volgens NOS Teletekst nog steeds niet opgepakt en loopt dus nog vrij rond.

In Castricum werd een 23-jarige vrouw betrapt op zwart reizen.

Nadat de conducteur haar het verplichte kaartje inclusief boete wilde overhandigden werd de vrouw agressief. Ze begon te schoppen en te slaan waarna de Nederlandse Spoorwegen de Politie moest inschakelen om de orde te herstellen. Behalve de boete voor het reizen zonder geldig vervoersbewijs, hangt de vrouw nu ook vervolging boven het hoofd vanwege de mishandeling van een conducteur.

De incidenten blijven zich opstapelen in het ‘gave land’ van Mark Rutte. Incidenten, die ondertussen tot een patroon van degeneratie en verval zijn geworden.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Gerlos

  Helaas lopen er heel veel mensen rond met een kort lontje of kronkels in hun bovenkamer, moeten we mee leren leven.

  1. Rechtsaf

   Helemaal niet, die moeten gelijk het licht uit de ogen slaan, wegwezen

 2. Veteraan

  Als we dit soort mensen vrij laten rondlopen en niet naar een zandbak naar keuze uitwijzen [of in een geval van autochtone Tokkies naar een onbewoond eiland van keuze] blijft het doorgaan.
  Het houdt niet op, niet vanzelf.

 3. Raspoetin

  En dan maar krampachtig trachten te verbergen waarom het treinpersoneel staakt. Kijk, als ik conducteur moest zijn, waarbij mijn leven niet meer zeker is door de mengelmoes van illegale barbaren die zwart rijden, (vaak zelfs letterlijk) dan zou ik ook staken.

 4. Jumping

  De Nederlandse overheid, is al jaren geleden de grip op de samenleving kwijt geraakt

  In deze nieuwe eeuw, ligt bv de prioriteit niet meer in Nederland, maar in Europa.

  Het beste voorbeeld is die domme Rutte, die het Schengen verdrag nu pas, na vele jaren in twijfel trekt.

  Een overheid die ca 1 Miljoen personen, in Nederland heeft ontvangen, tegen alle gemaakte afspraken in, zonder echt te weten wie of wat zij zijn.

  1. Top

   Dit is wat een Canadese ex-minister van defensie, openbaar heeft gemaakt en nog heel veel meer.
   De bekende Bilderberggroep, (mede) opgericht door prins Bernhard in 1953 is, volgens Hellyer ‘Eén van de gevaarlijkste groepen uit de recente geschiedenis’. Zonder enig democratisch toezicht komen de belangrijke regeringsleiders, politici en CEO’s uit het bedrijfsleven jaarlijks bij elkaar om het lot van de wereld voor de overige 7,5 miljard mensen te bepalen. Uit deze groep, waar ook de Beierse Illuminati en het bankierskartel deel van uitmaken, ontstond volgens de oud-minister de zogeheten cabal. Deze cabal heerst al decennialang over de VS en het grootste deel van de rest van de wereld.Het einddoel is een Nieuwe Wereldorde, die werd aangekondigd door oud-president George H.W. Bush, aldus Hellyer. Het plan is om een ongekozen, totalitaire wereldregering te creëren.
   Vierde Rijk
   “Je kunt het noemen wat je wilt; sommigen spreken van fascisme, anderen van nazisme en weer anderen spreken van het Vierde Rijk,” aldus de oud-minister. David Rockefeller praatte zijn mond voorbij tijdens een Bilderberg conferentie, waar hij zei dat de wereld beter bestuurd kan worden door bankiers en de elite dan door volksvertegenwoordigers. Dezelfde Rockefeller bedankte de pers voor het netjes doen wat er van de elite verwacht wordt.
   Het Geldsysteem
   De cabal besloot landen niet langer binnen te vallen, maar ze in een ijzeren greep te krijgen met behulp van financiële instellingen en handelsovereenkomsten. In zijn boek ‘Licht aan het einde van de Tunnel‘ begint Hellyer dan ook met de bancaire wereld. Zonder het begrip van dit systeem kan men de wereld niet begrijpen.

   Dit is dus onze “toekomst”!

   1. Rechtsaf

    h**ps://www.youtube.com/watch?v=gj3NilH_ywE&t=440

    Leugenclown Rutte spreekt over wereldorde

    1. Blitzkrieg

     Rechtsaf : Jensen heeft ook fragmenten van bernard waar hij er openlijk over spreekt.

 5. hans-e-pans

  Toch wel een mooie volzin.

  “Behalve de boete voor het reizen zonder geldig vervoersbewijs, hangt de vrouw nu ook vervolging boven het hoofd vanwege de mishandeling van een conducteur.”

  Zoals iedereeen weet, of zou moeten weten, heeft justitie een tekort aan personeel dus deze zaak zal wel op de plank blijven liggen of afgedaan worden met streng FOEI-gesprek en een forse bijdrage in het staatszwartegat.

  1. weer opnieuw

   Ik gok dat er een accept giro komt met 9 euro administratiekosten.

 6. Anne Sophe Schillersdorf

  Een paar tikjes noem ik niet mishandeling

  1. Rechtsaf

   ASS vindt het terecht dat conducteurs worden mishandeld

   1. Anne Sophe Schillersdorf

    Beeeeehehehehe

 7. Anne Sophe Schillersdorf

  Beeeeeeeehehehehe

 8. Anne Sophe Schillersdorf

  Beeeehehehehe

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   Meeeehehehehe

 9. ikweetwatikwil

  Teunis begrijp jij de taal van anne? Ik niet. Maar ik ben ook een autochtoon. Uit de schuur komen wel Béééé’ geluiden , maar dat zijn de schapen.

 10. C.A.Barstow

  De reden dat dit steeds veelvuldiger voorkomt is omdat er niet tegen opgetreden wordt, een taakstrafje hier en een lachwekkende boete daar.
  Ons land is door vervloekt links volkomen verpest, het is een zooitje geworden, alles moet maar kunnen en mogen.
  Stuur er een knopploeg op af geef hen een koekje van eigen deeg en het probleem is opgelost.
  Keihard aanpakken dat tuig.

  Stem FvD/PVV.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.