Wat pijnlijk en gênant… Minister gaat zingen tijdens uitleg nieuwe Bob-campagne

Een gênante vertoning door ons kabinet heeft ook eigenlijk weer veel te lang op zich laten wachten. Maar dan is daar ineens minister Van Nieuwenhuizen die de nieuwe Bob-campagne inluidt. Want verkeersdoden door alcohol op achter het stuur is bijna net zo erg als 70 burgerdoden door een exploderende bommenfabriek! Daar komt de Bomb, daar kómt de Bomb

Minister Van Nieuwenhuizen wordt door een Telegraaf-verslaggever aangesproken. Ze zou namelijk ‘cadeautjes’ hebben uitgedeeld in de ministerraad. En potverdorie, wat blijkt? Het is nog waar ook! Maar geen échte cadeautjes hoor, haha, dat zou echt te dol zijn! Nee, het betreft het nieuwe campagnemateriaal voor de nieuwe Bob-campagne, die alcoholgebruik in het verkeer moet tegengaan.

En wat hebben ze dit keer bedacht? Zingen! Want de Bob-campagne is weliswaar al jaren een succes, je moet toch blijven innoveren hè! Anders doe je niet meer mee in deze snelle maatschappij. Dus uitgerust met Bob-muts én Bob-sjaal kreeg Van Nieuwenhuizen de andere ministers zover om ook diezelfde krengen aan te trekken voor een foto. Want wat is er nou meer inspirerend dan allemaal ministers, elk met eigen chauffeur, die in vol ornaat op de foto gaan en op de melodie van ‘daar komt de bruid’ jou zingend proberen te ontmoedigen van alcoholgebruik tijdens het rijden?

Oh, oh, oh wat een dolle boel. Nu is meteen voor iedereen duidelijk waarom de hele overheid tot de nok gevuld is met communicatieadviseurs en marketingconsultants. En weet u wat nog leuker is? Er komen nog veel meer clips, melodietjes en andere ‘ludieke’ stunts om de boodschap ook dit jaar weer in uw kop te rammen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. weer opnieuw

  die spoort ook niet , de nieuwe vogelaar

 2. Agios

  Laat dat mens toch zingen. Dat is beter dan met de kornuiten in de regering weer onzin uit te broeden.

 3. Jumping

  Wat is dit voor een onzin.
  Deze vrouw is tot niets verstandigs in staat.

  Zij past perfect in het rampenkabinet Rutte 3.

  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  1. Original NL

   WO2 is peanuts vergeleken met de ramp die rutte voor ons gaat achterlaten als hij het
   “karwei” heeft afgemaakt..gelukkig nu reces, Ben benieuwd welke crises ons in 2020 te wachten staan.

   1. Original NL

    Oja..Urgenda…daar gaan we al weer!

 4. CLoVis

  Hier komen ongelukken van;

  zodra Cora van Nieuwenhuizen begint te zingen
  laat iedereen het stuur los omdat ze hun handen voor de oren willen houden.

 5. Gerlos

  U kunt het ook nooit goed doen mevr. Van Nieuwenhuizen, succes verder in uw loopbaan.

 6. Baron von Munchhausen

  Bij deze roep ik iedere Nederlander op om kersteten/drinken bij Supermarkt PLUS te kopen!
  Deze laat duidelijk merken, d.m.v. ECHTE Kerstmuziek, dat Kerst niet mag verdwijnen om “bepaalde bevolkingsgroepen” niet voor het hoofd te stoten! (Ja,…ja,…zover buigt Nederland voor Moslims!)
  Zie de reclame’s van PLUS op TV!

 7. fusilier

  Zullen wij Nederland maar droogleggen dan? Want dat is koren op de molen van de islam mietjes

 8. Original NL

  Bij het NOS journaal maken ze zich druk over de arme moslims in India, besteden er 5 minuten aandacht aan.
  Nog nooit zo’n item over de vervolging van christenen in overwegend moslim landen gezien..
  Wat heeft de NPO toch met allah???
  Wat zit hierachter?

  1. Agios

   Allah zit altijd wat verder weg. Dat is gunstig voor leuke reisjes en het deuggevoel. Wat is leuker dan in een 5-sterrenhotel te zitten en je supermens te voelen, en tegelijkertijd net doen of je erg ‘betrokken’ bent?

 9. Willem Bever

  Ziehier de verantwoordelijken die ons land (trachten) te besturen.
  Ik heb wel een idee waarom het een teringzooi is in dit land en de economie langzaam tot stilstand komt.

  Als het niet zo ernstig was zou ik er nog om kunnen lachen

 10. Kretoloog

  Deze jolijt past allemaal perfect bij de clown Mark Rutte, het lachebekje van het kabinet. Met zijn VVD-laafjes Wiebes, van Nieuwenhuizen, Bruins en Dekker, ook al van die lolbroeken. De saaie Blok valt wat uit de toon, maar hee je kunt niet alles hebben, toch? Zijn stas van Ark doet evenmin mee, die ligt op haar knietjes SGPer Dijkgraaf te bevredigen.

 11. C.A.Barstow

  Het is zoals gewoonlijk weer voor de bühne.
  Zolang er honderden miljoenen aan alcoholaccijnzen binnen stromen zal deze leugenachtige bende in politiek Den Haag niets teveel doen om alcohol gebruik/misbruik tegen te gaan, hetzelfde geld overigens ook voor de tabaksaccijnzen.

  Stem op FvD/PVV.

 12. StanleyC

  De kern van het probleem is dat je wegkomt met 120 uur werkstraf als je met je zatte kop iemand dood rijdt. Ik vind dat je rijbewijs permanent ingevorderd moet worden als je met drank op wordt gepakt. En minimaal 8 jaar cel als je met jr zatte kop iemand dood rijdt.

 13. StanleyC

  Baron von Munchhausen ++++++

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.