Weer trammelant bij COA-faciliteit: dode asielmigrant gevonden in Weert, medebewoner verdachte

Wederom trammelant bij een COA-faciliteit, dit keer in Weert. De faciliteiten van het COA staan ondertussen bekend om geweld en andere vreemde zaken. Zo werd in het verleden melding gemaakt van kinderhandel en maakte het personeel melding zich regelmatig onveilig te voelen. In Weert was het dus ook weer raak en werd vanochtend het dode lichaam van een 25-jarige inwoner gevonden. Een 29-jarige asielmigrant is als verdachte aangemerkt door de Politie, via NOS.

De Politie weet nog maar weinig van de zaak, maar het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) bevestigt dat het stoffelijke overschot van een asielmigrant is gevonden in hun opvanglocatie te weert. De organisatie wil echter zolang het onderzoek loopt nog niets kwijt over de zaak.

Vanochtend om 08.45 uur kreeg de Politie een melding binnen van ‘een vechtpartij’ bij de opvanglocatie van het COA. Eenmaal op de locatie van de vechtpartij aangekomen trof de politie het levenloze lichaam van de 25-jarige man aan. De Politie gaat er van uit dat de jongeman om het leven is gekomen door een misdrijf, maar geeft verder geen informatie over de betrokken personen.

Aangezien het om een vechtpartij ging waarbij mogelijk meerdere mensen betrokken waren, sluit de politie niet uit dat er nog méér aanhoudingen worden verricht.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. C.A.Barstow

  Het zegt iets over de cultuur die dit gespuis meebrengt, een cultuur waar moord en doodslag de normaalste zaak van de wereld is en dus haaks staat op onze westerse cultuur.
  Wij moeten er voor zorgen dat in ons land dit soort culturen geen wortel kan schieten
  stem daarom,

  FvD/PVV.

  1. Marija

   De tijd lost het/ons probleem vanzelf op.

  2. Vanduinen

   Onze cultuur, de voetbalsupporters die in het buitenland zich misdragen. Ondernemers die buitenlandse toeristen een poot uitdraaien, taxichauffeurs die met een omweg het doel bereiken. Onze cultuur…

   1. Bockbeer

    Van Duinen, veel van de problemen die je opnoemt, zijn allemaal de schuld van links.

    1. Bosche draak

     Vanduinen is een afzwakkende lafzak, al net zo’n stokende rat als Noppen & Co….

   2. Joshuak

    Slaat dat nou weer op.

    Taxichauffeurs en ondernemingen profiteren natuurlijk van toeristen en maken daar zeker misbruik van. Maar denk jij dat het net zo erg is als in Chili?

    Als jij als Europeaan een taxi zal pakken voor een kilometer afstand zal je in mijn stad éérst de hele stad rond gereden worden en betaal je ook nog eens het dubbele tarief (als je geluk hebt) als wat ik als Chileen zal doen..

    Elk land gebeurd dat natuurlijk en die voetbal hooligans van Nederland vallen ook wel mee vergeleken met die van andere landen zoals Rusland bijvoorbeeld..

    Als toerist wordt je gewoon verneukt in bijna elk land.. Diegene waar het niet gebeurd zijn de uitzonderingen en zeker niet de standaard..

 2. ZiggyStardust

  Was ie thuis gebleven had ie een grotere overlevingskans gehad denk ik. Grenzen dicht spaart mensenlevens, open grenzen heeft bewezen dodelijk te zijn.

  1. gargamel

   ++

 3. Gerlos

  Blijkt dat de asiel/gelukszoekers mekaar het leven zuur maken kan komen dat niet iedereen in de islamitische sprookje geloven

 4. Jumping

  Prachtig Rutte, dit heeft de Autochtone bevolking van Nederland, toch maar mooi van jou cadeau gekregen.

  Een land zonder leider is een land zonder visie.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.
  .
  Stop met de EU in deze vorm.

  RUTTUP EN NEXIT.

 5. Baron von Munchhausen

  KASSA!!!!
  LINKSE asiel-industrie kan de ” verwarde” dader, met belastinggeld, verdedigen! Uitkomst nu al bekend: dader ” verward, zielig, gevlucht, geen schoenen” en meer van deze rot smoezen! M.a.w, strafje van 3 x niks, mag blijven, krijgt huis, uitkeringen en de hele rambam tot zijn dood!
  Leve het VVD-Groen-Linkse kabinet!

 6. Scheve Tinus

  Geen zorgen jongens, dit valt gewoon onder het lijstje “overige”

  In feite heeft dit nooit plaatsgevonden.

  Stem PVV.

  p.s. gewoon negeren en dood laten bloeden.

 7. Priot

  Wat mij betreft 500 criminele asielzoekers te weinig

 8. Politiek Profeet

  Het enigste positieve is dat er een uitkerings gerechtige met alle voordelen minder op kosten komt van de samenleving.
  Ten tweede, gezien de leeftijd, ook geen gezins/familie vereniging kan /mag plaatsvinden, kost ons, de echte belastingbetalende nederlander ettelijke tienduizenden per jaar.

 9. weer opnieuw

  eruit trappen die gasten

  stem sociaal stem pvv

 10. Jack Flash

  Welkom in gastland Nederland.
  Hier kunt U mekaar gratis afmaken.

 11. debontereus

  Ik persoonlijk vind het niet erg maar dan wel een hoog hek er omheen met een beetje stroom erop . Zolang ze niet in de vrije wereld kunnen komen dan laten ze elkaar maar afmaken . Voor de zekerheid een crematorium op het terrein dat je ook zeker weet dat ze niet terug kunnen keren en het probleem lost zich vanzelf op .
  Ik zeg doen .

  1. Bosche draak

   Uitzendrechten verkopen aan Hilversum?
   De Mol is toch een ransaap die graag mag verdienen aan walgelijke televisie…

 12. JFU

  Is normaal in die culturen…moorden, stelen en verkrachten enz.. zit in de genen…zal nooit veranderen. Werkelijk een aanwinst voor onze cultuur, water nog van over is.

 13. P. Breetveld

  Het voor allochtonen zeer humaan ingericht strafrecht alhier regelt dit feilloos met een nietszeggend taakstrafje.

 14. Veteraan

  Even tellen.
  1 dode = min 1 die dus geen geld meer kost en geen onrechtmatige plek meer inneemt. En 1 dader die dus nog veel meer gaat kosten aan juridische onzin [ipv enkele reis naar 72 maagdenland], een paar jaar gevangenisstraf a 400 euro per dag en dan een oitkuring. Dat is dan +7 aan kosten voor NL.
  Is er nu echt geen foute migranten virusje wat de viriliteit aantast ?
  Dan zijn ze zo weer terug en verkrachten ook niemand meer.

 15. Bolkestein

  Om een of ander kraaiengeluidje ergens vanaf een statribune was heel de Kamer ongeveer een week land in shock. Gelukkig is zo’n zoveelste steekincidentje minder erg. Anders hadden we weer de Kamer in shock gehad.

 16. Ted Vreden

  Vrachtwagen met wapens erin, hek eromheen en alles zijn gang laten gaan. Probleem lost zich vanzelf op.

  1. Wesley Benbow

   Je bent een barbaar, Ted, maar daar ben je vast trots op.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.