Amsterdam kent naast vuurwapens en handgranaten nu ook zuuraanvallen

Amsterdam wordt steeds diverser, niet alleen qua culturen en nationaliteiten maar ook qua criminaliteit! Naast de inmiddels traditionele verwarde messenzwaaiers, verrassende deurgranaten en ratelende volautomatische machinegeweren op klaarlichte dag, is er nu ook de zuuraanval!

Een jonge eigenaresse van een Amsterdamse juwelierszaak kreeg te maken met een gewelddadige overval. En niet het soort geweld dat een slachtoffer ‘zelf uitlokt’ door tegen te stribbelen of de held(in) uit te hangen, nee. Dit was gewoon een pure vorm van sadisme!

Een blanke man liep op haar af en trok direct een pistool. ‘Dit is een overval’, riep hij en voegde daaraan toe dat hij de inhoud van de kluis wilde. Zij gaf aan die niet te hebben, waardoor hij haar naar de achterkant van de winkel dirigeerde. Eenmaal daar kreeg ze direct een paar meppen, ze werd vervolgens met handen en voeten op de grond vastgebonden met tiewraps. Direct daarna werd ze overgoten met bijtend ammonia. Alsof er ook nog maar enige vorm van tegenstribbeling mogelijk was?! En alsof dat nog niet genoeg was, werd er ook nog gedreigd om haar in brand te steken!

De overval duurde ruim twintig minuten. In die tijd heeft de overvaller álles gepakt wat los en vast zat. Privéspullen zoals haar telefoon en portemonnee zijn ook niet gespaard gebleven. Hij nam dus flink de tijd terwijl de ammonia, door haar kleren heen, op haar huid brandde. Wat een marteling moet dat geweest zijn, zeg!

Deze psychopatische sadist loopt nog steeds vrij rond. De politie doet volop onderzoek maar kunnen álle hulp gebruiken die ze kunnen krijgen. De sieraden van de Amsterdamse juwelier zijn gemerkt met ‘CM’. Dat is de enige bruikbare tip, naast het signalement van ‘blank’ natuurlijk.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. nu ik

  Ammoniak is geen zuur maar een base. Gasten die chemische wapens gebruiken mogen na 1 keer al nooit meer op straat komen. Levenslang opsluiten dit tuig.

  1. Blitzkrieg

   nu ik : Helemaal eens, niks aan toe te voegen.

 2. Sergeant Monty

  “Een blanke man liep op haar af en trok direct een pistool.”

  Wat klopt hier niet?

  1. Fonz

   Blanken zijn er niet veel in islamsterdam…

  2. Blitzkrieg

   Sergeant Monty : Problemen benoemen wel niet zeggen dat blanke mensen nooit wat doen. De statistieken van criminele asielzoekers veranderen niet door dit incident. Wat wil je nu helemaal zeggen?

   1. Sergeant Monty

    “Wat wil je nu helemaal zeggen?”

    Eigenlijk niet zoveel, net zoals de meeste reageerders over deze laffe daad tegen deze juwelier hebben gedaan.

    1. Blitzkrieg

     Sergeant Monty : Dit is inderdaad een laffe daad, ik kan moeilijk uitdrukken hoe afgrijselijk ik dit vind. De gepast straf hiervoor… tenminste! levenslang zonder kans op vervroegde vrijlating.

     Er is iets wat me weldegelijk stoort in veel van je antwoorden. Je doet net alsof wij (de rechtse medemens) altijd de buitenlanders en/of de immigranten overal de schuld van geven. Je mist geen kans om “ons” terecht te wijzen.

     Ik wil altijd – ook nu – de afkomst van de dader weten anders is de discussie lastig te voeren. Echter de buitenlanders worden altijd beschermd, over hun criminele gedrag moet gezwegen worden en statistieken moet angstvallig worden vermeden. Dit is geen manier om een discussie te voeren, ik laat me (door niemand) niet verleiden tot een wij-zij spelletje. Uit je insinuerende toon klinkt een bepaalde veroordeling/minachting die niet terecht is. Als je mensen wilt wegzetten heb je bij deze je werk weer gedaan, als begin van een echte discussie kan ik het op z’n best aanmatigend noemen.

     1. Sergeant Monty

      “Als je mensen wilt wegzetten”

      Uit de grote aantallen reacties op de ze laffe daad is dat niet nodig.
      De vaste reageerders doen dat zelf al.

      Hoogstwaarschijnlijk is voor hen de dader belangrijker dan de daad om op te reageren.

     2. Annoying Orange

      Sergeant Monty.

     3. Blitzkrieg

      Sergeant Monty : Zoals je ziet heb ik daar heel wat minder moeite mee. Autochtone Nederlanders zijn wat mij betreft heus niet allemaal heilige boontjes, ook dit soort artikelen zullen – met blanke Nederlanders – zal dus ook met regelmaat voorbij komen. Moet ik hier nu elke keer insinuerende opmerkingen horen? Het is me helemaal bekend, mensen zijn nu eenmaal mensen.

      Betekent dit nu opeens dat er geen gigantische problemen zijn met buitenlanders en vluchtelingen in dit land? Nee, natuurlijk niet. Dit feit verandert daar niet door, deze twee dingen zijn niet met elkaar verbonden.

      Je kan de statistieken niet ontkennen, je kan mensen het op een gegeven moment moeilijk kwalijk nemen als ze zie-je-nou-wel zeggen. Dit komt doordat deze problemen niet benoemd mogen worden en er weggekeken moet worden. Ook jij probeert mensen hun reactie te ontnemen met je constante insinuerende opmerkingen, net alsof de problemen niet bestaan. Dat Monty, vind ik heel erg kwalijk.

     4. Sergeant Monty

      @Blitzkrieg
      “Ook jij probeert mensen hun reactie te ontnemen ”

      Zeker niet ik stel alleen maar vast dat er bij bepaalde artikelen nagenoeg geen reacties komen.

      Ik denk dat voor velen hier de dader belangrijker is dan de daad en dat hierop geregeerd wordt.

      Ik ontneem niemand het recht om te reageren

     5. Blitzkrieg

      Sergeant Monty :

      Als dit al zo is, dan is dit ten minste waar voor beide einde van het politieke spectrum.

      Op het onderstaande artikel heb ik namelijk nog geen reactie van jou, Meriadoc Brandebok, Beukman of Wesley kunnen ontdekken. Op zich allemaal prima hoor, maar beschuldig anderen dan ook niet waaraan je je schuldig maakt.

      Oh nee, daar komt de Draghi uit de mouw! ‘De euro kan een Japan-scenario verwachten’
      h**ps://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/oh-nee-daar-komt-de-draghi-uit-de-mouw-de-euro-kan-een-japan-scenario-verwachten/

      Persoonlijk kan ik me nogal irriteren aan hun eurofiele houding, steeds maar weer opnieuw dat weg-gestigmatiseer als extreem rechtse nazi. Als hun euro-geile droom eens werkelijk kritiek krijgt onthouden zich van elke vorm kan kritiek (ook heb je jouw reactie nog niet gespot).

      Begrijp me goed, ook ik onthoud me weleens van een reactie als ik vind dat ik te weinig kennis heb aangaande een bepaald onderwerp. Dit is echter een onderwerp waarop zij allen een expert menen te zijn. Een beetje laf is het wel, toch? Voor jou geld wat dat betreft hetzelfde, laf en lekker gemakkelijk. Insinueren als kan, nergens te bekennen als het uitkomt.

 3. Bullshit15

  Natuurlijk zijn er blanke mensen die dat doen ook voor die gasten telt ter plekke dood schieten je kan ze in de bak gooien maar dan lopen ze er met een half jaar weer maar die arme vrouw is voor de rest van haar leven getekend geen goed woord voor over er zijn vast ook camerabeelden laat ze zien of zijn ze bang dat het toch wel anders is

 4. Cycle25

  Een linkse gemeente lost dit wel op, letterlijk dan.

 5. Rud56

  Camera’s, camera’s, camera’s! Dé oplossing voor het verkrijgen van publieke informatie over de dader zodat deze kan worden aangehouden. Dus laat dat gajes maar (inter)nationaal op de TV of sociale media zien. En geen gelul over privcayrechten dader, heeft deze niet!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.