Doofpotaffaire Epstein helemáál compleet! Video zelfmoordpoging ‘per ongeluk verwijderd’

“Epstein didn’t kill himself” is de zin die de laatste maanden in zo’n beetje álle mediakanalen voorbij is gekomen. Overleden miljardair Jeffrey Epstein zou een kindermisbruiker zijn en een netwerk van pedo’s onderhouden, bestaand uit de elite van de samenleving, die liever niet ontmaskerd willen worden. Epsteins vermeende zelfmoordpoging zou eigenlijk een liquidatie zijn door (of in opdracht van) een lid van datzelfde pedonetwerk. En hoewel daar eerst nog wat lacherig over werd gedaan, blijkt het verhaal nu aan álle kanten te rammelen!

Jeffrey Epstein zat eerst in een gevangeniscel die werd gemonitord. Het is in Amerika mogelijk dat verdachten van zware misdrijven, zoals kindermisbruik en mensenhandel, in de gaten worden gehouden zodat men kan ingrijpen als de verdachte een zelfmoordpoging waagt. De zogeheten suicide watch. Epstein zei, vlak voor hij werd opgesloten, dat hij informatie heeft over het pedonetwerk en belastende informatie bezit over een aantal van haar leden. Toch waagde Epstein binnen zes dagen na opsluiting al een eerste zelfmoordpoging. Hier werden geen beelden van vrijgegeven en hij werd direct overgeplaatst. Maar in deze cel zaten geen camera’s, wat natuurlijk raar is als het om een verdachte die zelfmoord lijkt te willen plegen en dus onder toezicht volgens suicide watch zou moeten staan.

En daar begon de twijfel aan het officiële verhaal. Geen camera’s in zijn laatste cel en camera’s buiten die cel zouden nét op het moment dat hij een tweede succesvolle zelfmoordpoging deed, defect zijn geweest. En dus kon er niets opgehelderd worden over hoe dit zich heeft afgespeeld. Héél raar toch? En nu blijkt dus dat camerabeelden van in zijn eerste cel, die een vermeende eerste zelfmoordpoging wél moeten hebben vastgelegd, door een beveiliger ‘per ongeluk verwijderd’. En door onduidelijke ‘technical errors’ is de backup video óók niet beschikbaar! Najááá zeg, wat ráár!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Watcher

  Ook hier heeft Trump ingegrepen.

  1. Caesar Lion Cachet

   LS…

   De Paus waarschijnlijk ook !

 2. RvdBe

  Clinton zal er wel weer mee wegkomen.

 3. Watcher

  Trump werd door New York Magazine gevraagd naar zijn mening over Epstein.

  „Ik ken hem al vijftien jaar. Nice guy. Het is erg leuk om met hem om te gaan. Ze zeggen zelfs dat hij net zo veel van mooie vrouwen houdt als ik, en velen zijn aan de jonge kant.”

 4. fusilier

  De lolita express kende vele vooraanstaande beroemd heden,wat het daglicht niet verdragen kan, Met een miljardair die zelfmoord pleegt,wie gelooft er nog in sprookjes?

  1. nu ik

   exact , met 9 nullen op je rekening willen hele volksstammen politiek correcte zakkenvullers met alle liefde je dood in scene zetten

 5. Heinrich

  Minderjarige meisjes die diep in de nacht rondstruinen in exlusieve bars, zijn géén onschuldige kinderen meer.
  Of zie ik dat niet goed?

  1. Isengrijn

   Zit jij nou die Epstein in bescherming te nemen, Heinrich?

   1. Heinrich

    isengrijn:
    Ik poneer een stelling, het is een feitelijk gegeven!
    Die meisjes hebben op hun jonge leeftijd meestal vrijwillig, minstens 6 km lul weggewerkt en zijn toe aan een APK keuring, ook al is dat misbruik moralistisch gezien, voor een volwassen man niet goed te keuren of goed te praten!
    Ik ben een liefhebber van feiten, óók harde feiten!

    1. nu ik

     Die meiden houden ook van harde feiten

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.