Haatgekkies As-Soennah moskee moeten onder ede verschijnen voor de Tweede Kamer!

Het bestuur van het haat hol in Den Haag moeten onder ede verschijnen in de Tweede Kamer. Een parlementaire commissie heeft een verhoor onder ede aangevraagd en het bestuur van As-Soennah kunnen we binnenkort bewonderen in ons parlement. Nu maar niet hopen dat ze aan Taqiyya doen.

We zijn benieuwd met welke vragen parlementariërs op de proppen komen, de financiering van veel moskeeën is op zijn minst dubieus te noemen. Verschijnen voor het verhoor is verplicht. De moskee noemt het onrechtmatig en dreigt niet te komen. De soap is nu al begonnen.

Volgens onderzoek zou de As-Soennah moskee miljoenen aan geld ontvangen van zogeheten ‘onvrije’ – of zoals Trump zou zeggen: Sh*tholes – landen. Ook komt het geld van extreem fundamentalistische takken van de islam. Iets wat wij logischerwijs niet willen importeren in het land.

Het bestuur gaat hier niet mee akkoord en zal alles proberen om te traineren en te weigeren voor ons parlement te verschijnen. Dit terwijl, als ze onschuldig zijn, niks te verbergen zouden hebben.

“Zij zal dan ook alle rechtsmiddelen benutten om de afbraak van onze rechtsstaat tegen te gaan.

Het begin van diverse verhoren staat gepland in begin februari. Tot dan zullen we zien waar deze soap toe leidt. We verwachten genoeg sensatie in ieder geval!

Hoe stichting as-Soennah middelpunt is geworden van een vuile campagne Sinds de tendentieuze berichtgeving door…

Geplaatst door Stichting as-Soennah op Dinsdag 7 januari 2020

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Veteraan

  Onder ede zegt helemaal niet voor die terroristen en is weer een lachwekkend middel wat er voor moet zorgen dat ze braaf worden.
  Nou ik heb nieuws, het zijn terroristen en ze kweken terroristen.
  Allemaal het land uit en zeker ook die families die de kinderen daar op school hadden of wilden doen.
  Weg met dat domme tuig, een varken is slimmer, socialer en minder agressief.
  Nu lijkt een varken ook wel [genetisch] erg veel op de mens natuurlijk.

 2. Politiek Profeet

  De naieviteit spat ervan af…lekker links deugkneuzerig wegkijkerig,dom-gelovig meehuilen met de wolven.
  Achterlijk stemvee heeft dit systeem in positie gesteld en achterlijk stemvee zal dit handhaven…totdat de grens bereikt is en er anarchie uitbreekt in de randstad…mooi, even laten uitrotten daar en dan pas vanuit het oosten (waar de wijzen(!) vandaan kwamen hahahaha de zooi opruimen/afmaken

 3. Kidogo

  Gebruik wel de Koran om de eed af te leggen !!!

  1. Willem Alexander

   Tja op deze boodschap van onze kindervriend, dat zal helpen…

 4. merlot

  “Stichting as-Soennah is zich terdege bewust van de niet-aflatende inspanningen van de overheid om de rechten en positie van moslims in dit land te beperken en te verslechteren.”

  Het tegendeel is waar en iedereen weet dat. Dit gehuil slaat als een tang op een varken.

 5. Fonz

  Omwille van de islam mogen ze liegen dus dat onder ede daar vegen zij hun islamitische reet mee af natuurlijk..

 6. Vrijedenkert

  Volgens de eigen regels van deze salafisten is Takiyya gewoon toegestaan en de eigen regels van deze ideologie staan hoger aangeschreven dan de wetten van het land waar men verblijft…
  Onder ede betekent dus in feite helemaal niks!

 7. nu ik

  stem sociaal , stem PVV , stop de islamisering van het westen

 8. Bullshit15

  We weten toch allemaal zo gauw dat dat volk hier een poot op de grond heeft dan moeten wij ons toch bij hun aanpassen dat wil D66 toch wij moeten integreren moslims niet in je mag er niks over zeggen wand dan heb je je doodvonnis getekend daarom D66 gl zijn in mijn ogen de gevaarlijkste partijen VVD liegt in bedriegt alles maar aan elkaar in kijkt weg in doet geen zak wil je Nederland weer Nederland maken stem fvd of PVV in uit de eu

 9. musicmaniac

  Onder ede? Ze respecteren de Nederlandse rechtstaat en rechtspraak niet. Wat heeft het dan voor zin? Alleen de sharia geldt voor hun, en dat staat haaks op de rechtspraak in Nederland. Dus we sappelen gewoon verder zonder verbod op anti-westerse propaganda en eventuele aanslagen door haatbaarden, die opgeleid zijn in de haat-zaaiende paleizen.

 10. Willem Alexander

  Tot hoe stom zijn deze nep volksvertegenwoordigers verworden?
  Wat een imbecielen.
  Een moslim onder ede is als een kaarsje in Hiroshima: zinloos!
  Nooit gehoord van taqiya?
  Die liegen dat ’t barst en zeker tegen westerlingen, christenen (afin alles wat niet islam debiel is, en zelfs onder elkaar is het eerder cultuur dan een incident..).
  En nu gaan ze in de tweede kamer een kunstje reet likken a la publiek opvoeren voor de dummies.

  Het is een soort van de zuiverste graad in termen van onbetrouwbaarheid. Dan staat al opgetekend sinds de kruistochten. Maar ja wie doet er nog aan geschiedenis? Echte geschiedenis.

  2de kamer: Hoe achterlijk en naief ben je dan als volwassene?

  Sukses

 11. rujoleki

  Zodra de PVV aan de macht komt dan verdwijnt de islam uit Nederland.

 12. Rud56

  Volstrekt dom en naief volk, die lui op dat Binnenhof.
  Denken met hun Nederlandse wetgeving de islam te kunnen aanpakken. Een ideologie zo sluw en achterbaks als die van de nazi’s vorige eeuw.

  Maar ‘Binnenhofvolk’, blijf maar geloven in jullie natte deugdromen en laat ze maar in grote getallen binnenkomen, over enige jaren kunnen ook jullie je dom en naief deughoofd op het hakblok leggen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.