Macron woest op Israëlische agenten! ‘Respecteer de regels zoals ze zijn!’

De Franse president Macron heeft het aan de stok gekregen met Israëlische agenten in de Sint-Annakerk. Sinds 1856 – na schenking door de Ottomanen – is dit Frans grondgebied in het hartje van Jeruzalem. In het verleden moest president Chiraq ook niks hebben van Israëlische agenten, maar nu gaat ook Macron tekeer tegen de agenten. Ze hebben daar niks te zoeken aldus Macron!

De Franse president is net zoals onze Koning Willem-Alexander op bezoek in Israël voor de herdenking van de Holocaust. Dit is het vijfde jaar dat de World Holocaust Forum bestaat, en dus stilstaat bij de verschrikkingen van Shoah/Holocaust.

Voor Macron was dit ook dé gelegenheid om een speciaal stukje Frans grondgebied op te zoeken. Echter toen hij de kerk wilde betreden, stonden de Israëlische agenten erop dat zij hem vergezelden. Echter was Macron hier niet van gediend, hij heeft zijn eigen veiligheidsmensen. Bovendien is dit Frans grondgebied, en volgens Macron wisten die agenten dondersgoed hoe de regels in elkaar steken. Ze hebben er volgens hem niks te zoeken.

De toch al niet zo geliefde Macron scoort hiermee natuurlijk weer weinig goodwill. Slechte pr voor een president zonder rooskleurige toekomst. Wellicht had Macron – of iemand van zijn staf – dit vooraf beter kunnen regelen. Want dit is natuurlijk enorm slechte reclame.

P

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. nu ik

  macron en merkel de slopers van Europa. Gedragen zich als regenten

  1. Agios

   Met Rutten als slippendrager…

   1. Cootje

    Rutten heeft geen verstand van slipjes . Hij trekt hem rustig over zijn hoofd en begint te lachen

 2. Kretoloog

  Macron = Napoleon 2.02.0

  1. Limburgse Separatist

   Alleen qua lengte.

   1. Fortiori

    Marine le Pen 1.71

 3. Cootje

  Deze man heeft ervaring met oudere vrouwen dus kan en kon hij goed opschieten met mevr Merkel , ik ken in Nederland een zanger die goed kan opschieten met oudere vrouwen , misschien leuk om samen de ervaringen te delen, maar in Frankrijk kotsen ze hem werkelijk uit , we gaan daar gewoon voor de jonge dame le Penn

  1. Fortiori

   Ik maak bezwaar tegen ‘we gaan daar’ ik wil liever daartoe niet gerekend worden.
   Spreek voor uzelf. De jongedame le Pen (één n) is 51 jaar!

   1. Rosasolis

    @Fortiori. M. le Pen is een extreem-rechts partij leider, die de geld die ze van de EU kreeg heeft misbruikt. Daarom werd zij vorige jaar veroordeeld om al deze EU geld terug te betalen. Haar vader die oprichter van haar extreem-rechts partij is,
    heeft openlijk zijn haat tegen joden verklaard. Gelukkig heeft hij niets meer te vertellen, omdat hij dement is en leeft in een verzorgingshuis ergens in Frankrijk.

 4. Hard

  Tja… dit had hij kunnen weten. Je kunt beter niet klieren met Israël.

 5. Cootje

  Zelfs in Israël zijn er gele hesjes

 6. Limburgse Separatist

  Volgens Israelieten e.d valt dat onder antisemitisme. Dus bij deze.

  1. Seneca

   @limburgse kletskous
   zeker goed katholiek opgevoed?

 7. Isengrijn

  Normaal gesproken heb ik het niet zo op de acties en handelingen van die Macron, maar nu heeft hij weldegelijk een punt.

  1. Adriaanv

   Vanwaar die Jodenhaat ?

   1. Freba

    90% van de toffe Amsterdammers stond Hen destijds “uit te zwaaien”. Raar he?

 8. Appelstroop

  over het paard getilde knoflooksnuiver

 9. Dixie

  Lul met vingers.

  1. Kretoloog

   Necrofiel.

 10. RvdBe

  Macron is een harde hoor met die taal, zou beter zo,n grote bek kunnen hebben met dat noord afrikaanse tuig dat z,n provincie teistert.

 11. Fonz

  Dat zou hij moeten doen met de eigen burgers, de arrogantie

 12. Lefty

  Eindelijk een westers staatshoofd die zijn mond open trekt tegen Israel. Elke resolutie wordt door een veto van de Vs geblokkeerd, notabene een land dat wordt geregeerd door de grootste incompetente randdebiel de de VS ooit gekend heeft. En nee waarde rechts extremisten, buitenlandhaters en klimaatsceptici op deze site, ik ben geen antisemiet; ik denk seculier.

  1. nu ik

   stakker , een diender aanvallen die opdracht heeft dat franse mormel te beschermen. Grote jongen hoor die president van jou. Wat een flapdrol.

   een kleuter ben je zeker want als je termologie als klimaatsceptici gebruikt dan begrijp ik dat jouw gelijk omtrent klimaat de absolute waarheid is. Een drammend kind. Een gretatje. een zielig links stuk vreten zonder inhoud. klimaatsceptici ? wat zijn dat nou precies ? mensen die klimaat ontkennen ?

 13. Cycle25

  Ben je te gast, ga je op je politieke strepen staan, het toppunt van narcisme.

 14. Cesare

  Macron heeft groot gelijk. Die Israelieten denken dat ze alles mogen en zijn hondsbrutaal.

 15. Freba

  Wat een Jiddisch theater weer. Macron is getrouwd met een nazaat van de Rothschilds. Gluiperd eerste klas. Had bijna – uiteraard voor weinig; Sjalom- de KLM in handen.
  Het logo NL op onze kentekenplaten staat niet voor Nederland; edoch voor Naieven Land.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.