Nieuw dieptepunt bereikt bij debiele winactie: ‘weiger vaccin tijdens zwangerschap, win een blender’

Eva van Zeeland, blijkbaar ook bekend als ‘Miss Natural Lifestyle’, heeft zich de woede van normaal nadenkend Nederland op de hals gehaald. Deze ‘vruchtbaarheidscoach’ is samen met blender-producent Versapers een campagne gestart om aanstaande moeders geen vaccin te laten nemen tijdens de zwangerschap. De prijs die je met dit debiele idee kunt winnen? Een blender…

Zonder ook maar enige expertise op het gebied van medicijnen, biologie, pathologie en blenders, durft ze een win-actie op touw te zetten die zwangere vrouwen aanmoedigt om zich niet te laten vaccineren, in ruil voor een blender. Ze riskeert daarmee niet alleen de levens van die ongeboren kindjes omwille van een ‘experiment’ (dat, als je de voorwaarden leest, verdacht veel wegheeft van een scam), maar ook de levens van andere kinderen en mensen in de omgeving van zo’n kind.

Knipsel2

Want ja, leuk en aardig dat je met ‘een leuke actie’ een discussie aan wilt zwengelen, maar het gaat hier wel om de publieke gezondheid. Mochten ‘Miss Natural Retard’ en dat blenderbedrijf er dus naast zitten, dan ben ik benieuwd wat ze dan gaan doen! Want een ‘oeps, sorry!’ zal niet echt voldoende excuses zijn als een paar van die kinderen ziek worden, een kinderdagverblijf aansteken, een epidemie veroorzaken en de pijp uitgaan.

Aan de andere kant heb je dan natuurlijk wel een mooie (rode, zilveren of fuck you met je voorkeur als die kleur niet meer beschikbaar is) blender. Kost een paar dooie kinderen maar heb je ook wat!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

102 reacties

 1. Fonz

  “Ze riskeert daarmee niet alleen de levens van die ongeboren kindjes”

  Helemaal niet, waarom zou iemand zich tijdens de zwangerschap moeten laten inenten?

  “Want een ‘oeps, sorry!’ zal niet echt voldoende excuses zijn als een paar van die kinderen ziek worden, een kinderdagverblijf aansteken, een epidemie veroorzaken en de pijp uitgaan.”

  Hier zien we het typische voorbeeld van angst, het is natuurlijk ongelofelijk idioot om te denken dat het lichaam niet sterk genoeg is van zichzelf, wat er gebeurt als men structureel gaat inenten! is dat het lichaam zelf de stoffen, die de weerstand geven, niet meer aanmaakt….

  1. Kabargenbok

   @Fonz,..Ik ben het met u eens. Voor velen is het na de geboorte een kunst om te overleven. Om nu al een voorsprong te willen nemen is oneerlijk t.o.v de minder gefortuneerden.

  2. Blitzkrieg

   Fonz : Volgens mij heb je de werking van een vaccin niet goed begrepen. Door een vaccin gaat het juist antistoffen aanmaken, antistoffen waarvoor je normaal eerst ziek moet worden.

   1. Fonz

    Ik snap de strekking maar wat je niet snapt is dat het lichaam dit “zelf” niet doet, dus ontwikkelt het lichaam dit ook niet…

    1. Blitzkrieg

     Fonz : Het lichaam reageert hetzelfde op een vaccin als op een virus, alleen is het vaccin zo ontworpen dat je er niet ziek van wordt. De werking van het lichaam bij een virus en een vaccin.

     1. Blitzkrieg

      Herstel :
      De werking van het lichaam is bij een virus en een vaccin dus hetzelfde.

     2. Fonz

      Dus waarom vaccineren? wat zit erin een vaccinatie?, als je lichaam stoffen aanmaakt die het alleen aan zou maken als er een virus is..

     3. Blitzkrieg

      Fonz : Het vaccin bevat een gebroken virus. Het gebroken virus is niet sterk genoeg om het lichaam op significante aan te vallen maar traint het immuunsysteem op het herkennen van de ziekte. Het lichaam zal dus antistoffen gaan aanmaken waardoor je immuun voor de ziekte wordt. Waarom ben je zo tegen vaccinatie als je de basis principes niet eens kent.

     4. Barbera

      Fonz is echt dom.

     5. Fonz

      @Blitz je laat het perfecte plaatje zien van een vaccinatie.
      Waar ik met name tegen ben is dat we ons zomaar iets in ons lichaam laten spuiten, sterker nog, we worden verplicht, dé tetanus prik is zo’n voorbeeld, ik ben een week ziek geweest en kon de arm waarin gevaccineerd is niet gebruiken.

     6. Fonz

      barbera?

     7. Hard

      Ja, Barbera!

     8. Fonz

      barbera!?

  3. Michael

   Goh Fonz, wat ga je zeggen als een kind doodgaat aan de mazelen of verlamd is door polio? “Gefeliciteerd! Het lijfje heeft het helemaal zelf gedaan!”

   Je snapt er werkelijk helemaal niets van. Vaccins bestaan uit niet-actieve virus deeltjes die exact dezelfde imuunresponse geven als de ziekteverwekker zelf, maar dan zonder het risico op sterfte, verlamming, etc, wat kinderen krijgen als ze die ziektes oplopen.

   1. Fonz

    Michael laat precies zien wat voor een angsthaas hij is, geloof mij ik begrijp vaccinatie prima hoor

    1. Michael

     Wel grappig dat je dat “angsthazen” noemt. Ik noem het gezond verstand. Die ziektes zijn niet verzonnen oid, bestaan echt, en zorgen dankzij de vaccinaties niet meer voor veel leed. Dankzij de vaccinaties. Maar goed, gefeliciteerd dat je zo’n “stoere” jongen of meisje bent hoor.

   2. Gewoon werken

    Um er zit een lijn in de cellen die worden gebruikt en die lijn word altijd aan gehouden terwijl wij ouder worden en gezonder doordat deze cellen niet worden vernieuwend en door ontwikkeld worden is het pure vergif wat autisme epilepsie veroorzaakt
    Ik ben 41ik en mijn kinderen van 5 en 6 zijn nooit ingeënt
    Mijn kinderen zijn allebei hoogbegaafd dus lul niet zo dom als je denkt te weten wat je in iemand spuit

    1. Michael

     Ja hoor, de rest van de kinderen in Nederland, die wel ingeeent zijn, hebben allemaal autisme.

     De link tussen autisme en vaccinaties is een broodje aap, oeverloos weerlegd.

  4. Bullshit15

   Jij bent echt ziek idioot
   Inentingen is wel degelijk goed .hoe vaak hoor je wel niet op kinder dagverblijven dat er ziektes zijn door kinderen die niet zijn ingeënt. als ik dat .hebben wij niet maar als ik mijn kinderen naar een kinderdag verblijv moest sturen bij kinderen die niet zijn ingeënt laat ik ze liever thuis .
   Weet je zo lang het goed gaat hoor je ze niet .maar als een kind er dood aan gaat dan gaan ze gieren in brullen in dan zijn ze in een keer zielige mensen .had ik ze maar laten inenten nou ik vind ze niet zielig dan moesten ze hun kind maar laten inenten het is er niet voor niets de meeste ziektes die waren uitgeroeid die steekt nu weer de kop op door papa in mamma het zielig vinden dat baby het pijn doet maar vergeten dat het nog meer pijn doet als baby overlijd denk daar maar eens over na Fonz .wat abortus betreft ben er niet voor ook niet tegen je moet als blanke vrouw maar verkracht zijn door een moslim of een neger wat doe je dan Fonz?
   Geef daar maar antwoord op als je durft. ik weet de antwoord al. je hebt een punt vergeten bla bla bla

   1. Fonz

    Ik ben niet ziek en zeker geen idioot, ik heb wel een zeer sterke mening, waar ik merk dat niemand daartegen op kan.
    Verder zie ik angsthazen gedrag

  5. Bullshit15

   Fonz jij hebt geen antwoord gegeven op mijn vraag .wat doe jij als je jouw blanke vrouw Word verkracht door een moslim of een neger zwanger word dan zeg jij natuurlijk ja dat is nu jammer je moet er maar mee leven. klootzak
   Nog maals er zijn uitzonderingen ik ben voor maar ook niet tegen wat is jouw antwoord .zeg eerlijk jouw vrouw word verkracht door een neger of moslim of wat dan ook ben je dan nog tegen abortus

   1. Fonz

    Ja ik ben tegen, elk ongeboren kind heeft recht op leven, ook in de extremen waar jij het over hebt, je praat immers over 0,6% waarbij de abortus gaat om verkr*chting…
    Je haalt elk extreem erbij om moord op weerloze ongeboren baby’s te rechtvaardigen..

  6. Top

   Ik heb je draadjes gelezen. Ik ben daardoor tot de conclusie gekomen, dat je bijzonder dom bent. Maar ga zo door. Ik hoop alleen dat je zelf geen kinder hebt of wil hebben. Want dat zou een misdaad tegen de menselijkheid zijn! Mafklapper.

 2. Fonz

  Weet je wat veel erger is? weerloze ongeboren kinderen vermoorden

  1. annagien

   JIJ BENT GEWOON EEN ZIEK FIGUUR

   1. Fonz

    annanasgien vindt het vermoorden van weerloze ongeboren baby’s door middel van abortus dus prima…

    1. annagien

     Met uw reactie laat u mij zien.
     Duidelijk, ZIEK IN UW HOOFD.

     U wilt vrouwen in nood een trauma bezorgen met uw zieke opvatting.

     1. Fonz

      Jij hebt dit nog nooit meegemaakt blijkt uit je reactie, sterker nog, hebt geen idee wat voor een psychische problemen vrouwen krijgen na een abortus.
      Dan hebben we het nog niet eens over de vaders die buitenspel gezet worden.
      Jaarlijks 30.000 weerloze baby’s in Nederland en 50.000.000 weerloze ongeboren baby’s wereldwijd geaborteerd, sinds de telling meer dan 1,5 miljard…

      En jij vindt dat IK ziek ben?

     2. Rammstein

      Fonz, bij welke denominatie ben je aangesloten? Jehova’s?

     3. EU kok

      h**ps://www.youtube.com/watch?v=qw4u1p41fIk

     4. EU kok

      @Rammelding
      .
      Dacht dat u onderhand wel wist dat Fonz, Lugar, Hard, Siemien enz, enz een reiegekkie, grenzend aan godsdienstwaanzinig is.

     5. Fonz

      Ja ik schop tegen tere beentjes aan als ik vind dat abortus moord is op weerloze ongeboren baby’s, dán zie je pas een hartgesteldheid loskomen die niet van domme huizen is…

     6. Rammstein

      Ja kokkie, natuurlijk wist ik dat. Ik vraag Fonz bij welke kerk hij aangesloten is. Ben benieuwd.

     7. Fonz

      @rammstein ben jij voor of tegen het vermoorden van weerloze ongeboren baby’s?

     8. EU kok

      Quote: ik vind dat abortus moord is op weerloze ongeboren baby’s,
      .
      Morgen pleit Fonzy Lugarus Siemien voor het steriliseren van Moslims.
      Dan is het ineens een ander verhaal.

     9. Rammstein

      Fonz, ik heb geen principiele bezwaren tegen abortus. En verder vind ik dat de moeder altijd de eindbeslissing heeft.

     10. EU kok

      @Rammstein.
      Welke kerk Fonzie Lugarus Siemien aanhangt?
      Waar komt hij de meeste “kindervrienden” tegen?
      Daar kun je hem vast en zeker vinden.

     11. Fonz

      Eu kokje kan het niet laten om bepaalde gedachten over kleine kindertjes hier de vrije loop te laten, de wáre aard van EU komt boven drijven…

     12. Beukman

      Fonz is een reborn christen. Jezus draait zich om aan zijn kruis.

     13. Fonz

      “ik heb geen principiele bezwaren tegen abortus.”

      Ik ben tegen abortus

     14. Rammstein

      Dat had ik al begrepen, Fonz. En die mening mag je hebben, we leven in een vrij land.

     15. Fonz

      Weet beukman wat Jezus zegt over kinderen?

     16. EU kok

      Fonz 1 minuut ago
      Ik ben tegen abortus
      .
      Hadden je ouders er maar anders over gedacht.
      Maar helaas.

     17. EU kok

      Fonz 1 minuut ago
      Weet beukman wat Jezus zegt over kinderen?
      .
      Waar spreekt hij zich uit over het ongeboren kind?

     18. Fonz

      “Dat had ik al begrepen, Fonz. En die mening mag je hebben, we leven in een vrij land.”

      Gezien de reacties niet, sterker nog, eu zegt dit

      “Hadden je ouders er maar anders over gedacht.
      Maar helaas.”

     19. Fonz

      “Waar spreekt hij zich uit over het ongeboren kind?”

      Wie ben jij om over andermans leven te beschikken?

     20. EU kok

      Fonzy zegt:
      Gezien de reacties niet, sterker nog, eu zegt dit
      “Hadden je ouders er maar anders over gedacht.
      Maar helaas.”
      .
      Wilt u een nog beter bewijs dat u ouders een vrije, helaas verkeerde, beslissing hebben genomen.

     21. Beukman

      Ja @Fonz, dat weet ik.

      Laat de kinderen bij mij komen, hou ze niet tegen, want het koninkrijk Gods behoort toe aan wie is zoals zij. Ik verzeker jullie: wie niet als een kind openstaat voor het koninkrijk van God, zal er zeker niet naar binnen gaan.

      Sta jij als een kind open voor het koninkrijk van God, @Fonz?

     22. Fonz

      Ik merk dat ik bij Eu kokje een snaartje heb geraakt waardoor hij wat op de persoon probeert te reageren.
      EU laat ook zien wat een minachting hij heeft naar het ongeboren leven.

     23. Fonz

      Goed zo beuk, ik ben trots op je…

     24. EU kok

      Fonz 1 minuut ago
      “Waar spreekt hij zich uit over het ongeboren kind?”
      Wie ben jij om over andermans leven te beschikken?
      .
      Dat was de vraag niet
      Daarom nogmaals voor u.
      Waar sprak Jezus zich uit over het ongeboren kind?

     25. Fonz

      de vraag was voor beukman maar vertel EU wat zegt Jezus over kinderen…

     26. Fonz

      God stond aan het begin van ons leven.
      Hij heeft ons in de moederschoot geweven.
      Hij heeft ook onze kinderen gevormd, precies zoals Hij ze voor ogen had: met hun uiterlijk en karakter, hun mogelijkheden en beperkingen.
      Wat een zegen voor kinderen om dát mee te krijgen vanaf dat ze klein zijn: dat God ze heel wonderbaar heeft gemaakt – tot in het kleinste detail heeft Hij alles uitgedacht!
      Ze zijn precies goed in zijn ogen – ze zijn uniek, bijzonder, en geliefd door God.
      Als ze dat beseffen, kunnen ze opgroeien tot eer van Hem!

      Fijne avond…

     27. Beukman

      Goed zo beuk, ik ben trots op je…

      Dat is fantastisch nieuws, @Fonz. Maar verwacht jij dat jij met jouw huidige gedrag wordt toegelaten tot het koninkrijk Gods?
      Eerijk gezegd zie ik op dit moment nog eerder een kameel zich door het oog van een naald persen.

      Probeer toch eens te leven naar die mooie woorden van Jezus, man. Die slaan echt niet alleen op rijke mensen die geen afstand kunnen doen van hun bezittingen. Voel je aangesproken door Jezus’ woorden; zo zijn ze immers bedoeld, en leef naar wat ze je leren.

      Maak er werk van, zorg dat ook jij word binnengelaten als het zover is.

     28. EU kok

      Beukman merkt op: Maak er werk van, zorg dat ook jij word binnengelaten als het zover is.
      .
      Mocht Fonzy Lugarus Siemien in de rij voor de hemelpoort staan en een moslim voor zich waarnemen, draait hij zich linea recta om en zegt: Dan maar de hel.

     29. Vit

      @Fonz

      “Hij heeft ook onze kinderen gevormd, precies zoals Hij ze voor ogen had: met hun uiterlijk en karakter, hun mogelijkheden en beperkingen.”

      Gelukkig helpt DNA een handje mee, wel vervelend als een kind op de melkboer lijkt.

     30. Vit

      @Fonz

      “God stond aan het begin van ons leven.
      Hij heeft ons in de moederschoot geweven.
      Hij heeft ook onze kinderen gevormd, precies zoals Hij ze voor ogen had: met hun uiterlijk en karakter, hun mogelijkheden en beperkingen.
      Wat een zegen voor kinderen om dát mee te krijgen vanaf dat ze klein zijn: dat God ze heel wonderbaar heeft gemaakt – tot in het kleinste detail heeft Hij alles uitgedacht!
      Ze zijn precies goed in zijn ogen – ze zijn uniek, bijzonder, en geliefd door God.”

      Wel eens in de Willem vd Bergh stichting geweest?

     31. EU kok

      “Hij heeft ook onze moslimkinderen gevormd, precies zoals Hij ze voor ogen had: met hun uiterlijk en karakter, hun mogelijkheden en beperkingen.”
      .
      Het verschil werd geaakt door zijn volgelingen, niet door hem.

     32. Fonz

      Jullie hebben geen antwoord op het weerloos vermoorden van baby’s

     33. Fonz

      Maar verwacht jij dat jij met jouw huidige gedrag wordt toegelaten tot het koninkrijk Gods?

      Je bedoeld mijn mening!
      En jij?

     34. Vit

      @Fonz

      “Jullie hebben geen antwoord op het weerloos vermoorden van baby’s”

      Vermoorden van weerloze baby’s bedoel je waarschijnlijk.

      Ik ben er op tegen tenzij.

     35. Fonz

      Ik bedoel weerloze ongeboren baby’s..

      En ik snap prima dat als het leven van de moeder in gevaar komt dat aborteren dan een optie is, en als het kind niet levensvatbaar is dat dan de zwangerschap wordt afgebroken (abort)

     36. Fonz

      Voor de duidelijkheid, het vermoorden van weerloze ongeboren baby’s

     37. Beukman

      Je bedoeld mijn mening!
      En jij?

      Die vraag zul je zelf moeten beantwoorden, @Fonz. Dat weet je donders goed. Dat kan en mag ik niet voor je doen.
      Je hoeft het antwoord niet met me te delen, als je dat niet prettig vindt.

     38. Fonz

      “Dat kan en mag ik niet voor je doen.”

      Precies…

     39. Hard

      Beukman is een bewezen Wesleypijper.

 3. Jannes82

  Wat een gezever Fonz. Ga je niet proberen in te leven in de psyche van een vrouw. Voorbeelden aanhalen dat vrouwen psychische problemen krijgen na een zwangerschap zijn makkelijk te weerleggen…

  Als een kind is voortgekomen uit een verkrachting en een vrouw kan het niet aan om het te dragen, is dit genoeg reden voor een abortus. Die vaders mag je dus buitenspel zetten.

  Overigens vinden de meeste abortussen in samenspraak plaats. Is dit niet het geval dan is de vrouw nog steeds degene die beslist over haar eigen lichaam.

  Doe die evangelische praat ergens anders. Je doet mij denken aan Amerikanen die pro-life zijn… Tegen abortus maar voor de doodstraf… Ondertussen de kinderen ook niet laten inenten… Zieke maatschappij. Of de paus die zegt dat de mensen in Afrika geen condooms moeten gebruiken…

  Gelukkig kunnen de mensen niet meer zo simpel gehouden worden als vroeger.

  1. Fonz

   Kijk en daar komen de extremen, overigens 0,6 % van de abortussen komt voort uit verkr*chting, het overige omdat het niet gewenst is!, het komt niet uit,!

   Je l*lt echt als een feminist die het leven van een weerloos ongeboren kind misgunt.

   “Je doet mij denken aan Amerikanen die pro-life zijn… Tegen abortus maar voor de doodstraf…”

   Ja je bent aardig ziek in je hoofd als je dit denkt dat is duidelijk..

   1. EU kok

    Quote: Je l*lt echt als een feminist die het leven van een weerloos ongeboren kind misgunt.
    .
    Wat zou Fonzy Lugarus Siemien denken als hij weer als dagelijks ritueel zijn eigen handwerk verricht?

    1. Fonz

     ook Eu kokje heeft geen argument tegen het vermoorden van weerloze ongeboren baby’s

    2. Rammstein

     Zaadverspilling is uit den boze, kok. Je praat over miljoenen, nee miljarden potentiele wereldburgers. Die spoel je niet zomaar door de plee als je tegen abortus bent.

     1. Fonz

      Duidelijk dat EU kokje en rammstein graag hun fantasietjes delen hier op dds, jullie kunnen ook gewoon even een kamer huren met z’n 2 of zijn jullie te oud voor elkaar..

     2. EU kok

      Fonzy verandert ineens graag van onderwerp.
      Het wordt hem te warm onder zijn voeten, handen of een antiekhangertje er tussenin.

     3. Fonz

      “Wat zou Fonzy Lugarus Siemien denken als hij weer als dagelijks ritueel zijn eigen handwerk verricht?”…

      Over veranderen gesproken

     4. Hard

      EU kok?

     5. Fonz

      EU kokje?!

     6. Hard

      EU kok inderdaad!

   2. Jannes82

    Lol @ feministen. Ik irriteer mij mateloos aan het feminisme en hoe mannen steeds vrouwelijker worden.

    We kunnen er allerlei statistieken bij halen, maar mensen mogen het zelf beslissen.

    Dat pro-life vind ik gewoon een grappig voorbeeld van hypocrisie. Meestal waait alles idioot en Amerikaans over naar Nederland.

    Live and let live.

    1. Fonz

     “Ik irriteer mij mateloos aan het feminisme en hoe mannen steeds vrouwelijker worden.”

     ++++ eens

     Verder, “dat pro-life vind ik gewoon een grappig voorbeeld van hypocrisie.”

     Is dat zo, ik vind het hypocriet en zéér egoïstisch om over andermans leven te beschikken.
     Ik mag mij toch ook niet met jouw leven bemoeien of vind jij dat ik nu mag beslissen dat jou leven beëindigd moet worden….

     1. Jannes82

      Pro-life in het verband dat ik eerder noemde. Het voorbeeld dat ze tegen abortus zijn maar voor de doodstraf. Dan kun je jezelf geen pro-life noemen. De ironie van zo’n statement vind ik gewoon grappig.

      Jij doelt op iets anders. Ik neem aan alleen op de abortuswetgeving. En dan vind ik nog steeds dat de personen zelf mogen beslissen wat de doen. Als om wat voor redenen dan ook een kind nemen niet kan. Dan is dit aan hen. Ik beslis niet over anderen en ik ga anderen ook niet opvoeden.

     2. Fonz

      “Pro-life in het verband dat ik eerder noemde. Het voorbeeld dat ze tegen abortus zijn maar voor de doodstraf.”

      Dit versta ik niet onder pro-life, jij verstaat er blijkbaar onder dat een pro-lifer voorstander is van de doodstraf en noemt het dan maar hypocriet.

      “En dan vind ik nog steeds dat de personen zelf mogen beslissen wat de doen.”

      Hier is niemand op tegen natuurlijk dat kan ook niet..

      “Als om wat voor redenen dan ook een kind nemen niet kan.”

      Niet kan? met niet kunnen bedoel je, het komt niet uit, de wet zegt dat aborteren alleen een optie is als het leven van de moeder in gevaar is of als de foetus niet levensvatbaar is, dit gebeurt niet 30.000 x per jaar…

      Het is een schande dat de tegenwoordige mens zo denkt over het ongeboren kind

      et is triest om te zien dat mensen egoïstisch zijn en niet voor het kind kiezen

     3. Hard

      Pro leven inderdaad!

     4. Fonz

      Ik ben tegen abortus en verschrikkelijk pro-life

     5. Hard

      +1

     6. Jannes82

      Fonz. Door continu hetgeen ik heb gezegd te verdraaien, maak je het bijna onmogelijk om met je in discussie te gaan. Zeker aangezien ik alles op zo’n klote mobiel moet typen.

      Ik snap dat je pro-leven bent en dat ben ik ook. Ik ben echter geen god en ik beslis niet over andere mensen hoe zij hun levens moeten leiden.

      Er is niet mooiers dan de geboorte van een kind. En ik wens ieder dat geluk toe. Ik ben niet op deze aardkloot gezet om mensen te veroordelen.

     7. Fonz

      “Ik ben niet op deze aardkloot gezet om mensen te veroordelen.”

      Dat doe ik ook niet, maar we moeten mensen niet wijs gaan maken dat het leven van een weerloos ongeboren kind niets waard is, kom nou toch zeg..
      Ik merk dat er hier een paar rondlopen die een grote bek als men op een bepaalde manier over moslims praat maar vinden het prima als weerloze ongeboren baby’s worden vermoord…

      Sterker nog, EU zegt zelfs dit;

      Fonz, Ik ben tegen abortus.
      .
      Hadden je ouders er maar anders over gedacht.
      Maar helaas….

      Hoe ziek ben je in je hoofd? compleet gestoord natuurlijk, ik kom op voor het ongeboren kind, en vervolgens wensen debielen zoals EU mij dood..

     8. EU kok

      Fonz 36 minuten ago
      “Ik ben niet op deze aardkloot gezet om mensen te veroordelen.”
      Dat doe ik ook niet
      .
      Kan iemand die haan zijn nek omdraaien.
      Hoor dat beest nu al 3000 maal kraaien.

     9. Fonz

      EU kan het niet uitstaan dat ik een ijzersterke mening heb omtrent het leven van het weerloze ongeboren kind.

      EU is gezien zijn reactie geestesziek.

      “Fonz: Ik ben tegen abortus.

      Hadden je ouders er maar anders over gedacht.
      Maar helaas..”

      Iemand doodwensen is natuurlijk buitensporig, als je het niet kunt winnen van een mening, het laat héél duidelijk zien met wat voor type mens we hier te maken hebben…

 4. Vit

  Bij sommige mensen vraag ik me af hoe het kan dat zij het snelste zaadje waren.

  1. Rammstein

   🙂 🙂

   1. Vit

    @Rammstein

    FF wat anders, als je Netflix hebt moet je de docu over ‘Bob Lazar’ eens bekijken, dat gaat over Area 51.

    1. Rammstein

     Vit, ik heb helaas geen Netflix. Maar de naam Bob Lazar is heel bekend en Area51 natuurlijk ook. Lazar wordt door de ene website opgehemeld als een held die reverse (alien) technology heeft ontwikkeld en bewijzen claimde te hebben dat buitenaardsen al vele tienduizenden jaren de aarde bezoeken. Op andere sites wordt hij afgeschilderd als een leugenaar en charlatan. Dit spelletje is al zeker 20 jaar aan de gang.

     Kun je in het kort schetsen wat Netflix over hem vertelde?

     1. Vit

      @Rammstein

      Bob Lazar zat in het team dat o.a de voortstuwing van buitenaardse voertuigen probeerde te kopiëren.

      Op mij komt hij geloofwaardig over.

      Wellicht staat het ook op Youtube.

     2. Vit

      @Rammstein

      Komt tie

      h**ps://www.youtube.com/watch?v=3TavQEiNMqg

  2. Top

   Inderdaad! Zelden zo veel idioterie op een pagina gelezen. Het zal je buurman zijn. Waarschijnlijk zo’n smerige griffo@!

   1. Fonz

    Of Top, iemand met een ijzersterke mening, dit is voor sommige erg vervelend en te direct daar kunnen ze niet meer tegen tegenwoordig…

 5. Bockbeer

  Waar is Anne Sophe Schillersdorf??

  1. Hard

   Bannetje!

 6. nu ik

  Waar moeten de zwangere dan een vaccin voor nemen c.q weigeren ?

 7. Vit

  Nog beter is 10 diepe kniebuigingen in plaats van, dan gebeuren er ook geen ongelukjes.

 8. ReneR

  Eigenlijk een briljante actie. Vaccin nemen tijdens je zwangerschap is als vragen aan je arts of hij je een paar keer in je buik schopt, zodat je kind in ieder geval beschadigd ter wereld komt.
  Ik zie dat een 28 jarige hersenloze ruk-tukker dit stuk schreef en daarmee zijn afkomst duidelijk verloochend. Chaoeau, flapdrol.

 9. Pescador

  het wordt tijd dat we helemaal stoppen met het inenten want de meeste inentingen werken zowiezo niet.
  kijk maar naar de kinderopvang, daar mag je alleen maar naartoe als je ingeënt bent,
  waarom is dat?? dat is omdat je anders de ingeënte kinderen kunt besmetten 🙂 🙂 🙂
  als die inenting werkte dan was die angst niet nodig.

  je wordt volgespoten met rotzooi waar je lichaam niet om vraagt

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.