Oorlogsgebied Den Haag Centraal: zeker honderd partycrashende Eritreeërs raken slaags met politie

Den Haag Centraal werd gisteravond omgetoverd tot een oorlogsgebied. Een evenement van, voor én door Eritreeërs liep volledig uit de hand toen zo’n 100 tot 150 jonge Eritreeërs zonder toegangskaartje naar binnen wilden. Toen ze werden geweigerd maar tóch naar binnen glipten, brak er geweld uit!

Lees je het artikel van de Telegraaf dan lijkt het om een stom uitgaansrelletje te gaan: ‘Vier agenten raakten gewond’ en ‘Bij de ongeregeldheden zijn vier personen aangehouden’ omdat ‘Het feest werd stilgelegd nadat enkele bezoekers zonder kaartje naar binnen kwamen’. Daarna wordt wel gesproken over de 100 tot 150 man grote groep, en dat enkelen van hen met bijtwonden door ambulancepersoneel zijn behandeld.

Pakken we echter het Voorburgs Dagblad of zelfs Hart van Nederland erbij, dan zien we toch een iets andere situatie! Zalencentrum Kristal aan de Wegastraat in Den Haag blijkt af te zijn gehuurd door Eritreeërs (geen woord hierover bij de Telegraaf). Meer dan honderd Eritrese jongeren komen op het feest af, worden geweigerd omdat ze geen kaartje hebben en proberen tóch binnen te komen. Een aantal van hen is het gelukt, waardoor de beveiliging het feest stillegt. Mensen die wél een kaartje hadden werden hierdoor boos, ze hadden immers netjes betaald voor een feest.

Ondertussen had de beveiliging de politie gebeld, die zich inmiddels voor het zalencentrum verzamelde. De Eritreeërs werd gevraagd te vertrekken en zochten ruzie met de politie. Die trokken wapenstokken en lieten politiehonden los op de boze menigte! Ondanks deze actie weigerden deze mensen te vertrekken en ze begonnen zelfs vernielingen aan te richten en met stenen naar de politie te gooien!

Voor het rustige deel van de Eritreeërs, dat wél naar de politie luisterde, zijn uiteindelijk op verzoek van de politie treinen ingezet vanaf Den Haag Centraal. Dat station heeft namelijk geen nachttreinen, wat op zo’n moment alleen maar voor meer frustratie zorgde, omdat zij eerst niet weg konden en tot overmaat van ramp ook nog eens door de politie afgeschermd werd voor de boze menigte.

Op zich prima opgelost door de politie, maar wát een toestand om mee te dealen! En waar ging het nou allemaal over? Geen kaartje willen kopen en de boel liever besodemieteren…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

49 reacties

 1. lIN-T

  Whahaha mooi man. Multiculti randstad shithole.

 2. Baron von Munchhausen

  En Klavertje?
  De hele wereld binnenhalen? Betalen ze de onkosten van politie-inzet uit hun, tot hun dood, uitkeringen?
  En Jetje? Zelfde als Klavertje?

 3. van Urk

  Typisch traditioneel Nederlands gevalletje wat ik lees. Een “nette” groep die hun feestje verziekt zien raken door een “dwaze” groep.

 4. Politiek Profeet

  Het begint al aardig onleefbaar en onbewoonbaar te worden in de randstad en omliggende getto,s.
  Mooi, wel daarblijven a.u.b….mooi Drenthe zit niet te wachten op randstad gepeupel…

 5. Kretoloog

  Ben weleens een groepje Eritreers tegen gekomen op het station. Mijn God, wat een rot volk is dat. Ik ben niet bang uitgevallen, groepen Marokkanen of Turken, daar ga ik gewoon langs. Maar bij die volkomen geflipte Eritreers ben ik toch maar even met een grote boog omheen gelopen.

  1. Isengrijn

   Kretoloog:

   “…wat een rot volk is dat…”

   Inderdaad. In de zaak van mijn vrouw veroorzaken zij altijd problemen en overlast, die, negen van de tien keer, door de politie opgelost moet worden.

  2. Crassus

   ☝️ Dat zullen ze vast wel gemerkt hebben, die angsthaas op de loop !

 6. Bullshit15

  Die burgemeesters het zijn zwakkelingen dat ze die handjevol raddraaiers niet de baas kunnen worden mag heel het volk er voor opdraaien dat kloote volk denkt dat alles gratis is daarom rijd er in ter apel ook geen bussen meer
  Geef ze ongelijk wij staan er toch om bekend dat ze als ze hier zijn gratis en voor niets geld krijgen de hard werkende man vrouw mag er voor opdraaien zet ze op vliegtuig weg er mee zo meer van dat volk hier binnenkomt zo onveiliger het word maar dat mag je niet meer zeggen ze worden ook nog van alle kanten beschermd
  Stem fvd of PVV in uit de eu grensen dicht het moet maar een keer afgelopen zijn met dat tuig

 7. Heemland

  Eritreeers zijn islamitische semieten.

  Moet ik nog meer zeggen?

  1. Hard

   “Moet ik nog meer zeggen?”

   Nee Wesley, jij kunt beter je mond houden, jij kunt feitelijk alleen maar zuigen.

   1. Heemland

    Wat is dat toch voor gezeik over Wesley? Wie is dat in godesnaam?

    1. Hard

     Heemland?

     1. ZiggyStardust

      Idd, het druipt er vanaf.

 8. nu ik

  minder minder minder

 9. Cootje

  Is toch gewoon een onderdeel van het Afrikaanse continent ? Aan het oefenen voor de dinsdag avond uitzending / licht getint/

 10. Vit

  Heerlijk die bontjasjes met tanden hi hi.

 11. Cycle25

  Salonsocialist Timmerfrans blijft maar hopen op nieuwe stemmers, al moet hij het hele westen afbreken.

 12. ikweetwatikwil

  Dat krijg je als je alles maar toelaat. Het zijn niet de besten die hier heen komen. Dat hadden die donkere mensen in hun eigen land moeten doen, maar daar waren ze te bang voor.
  In Nederland kwamen ze er al snel achter dat ze hier hun agressie wel kwijt konden zonder al te veel gevolgen. Dit is hun cultuur en daar worden wij , de gewone burger, mee op gezadeld.

 13. Kleurloze Politiek

  @Heemland

  Eritreeërs zijn geen moslims ..
  Het zijn christenen en voornamelijk kopten.
  Somaliërs Zuid-Soedanese Ethiopiërs en Eritreeers
  Zijn voor 50% Christelijke Kopten.
  En 35 % Joods
  En 15 % Moslims

  Dus de volgende keer eerst goed je huiswerk doen voor je zoals velen hier als een dolle naar andere wijzen..

  1. Heemland

   Dat het semieten zijn bestrijd je dus niet.

   De helft van de Eritrese bevolking is islamitisch.

   1. Hard

    Wesley Heemland?

  2. nu ik

   hahahaha , sukkel , dan komen er enkel islamitische Eritreeërs en Somaliërs naar Nederland ! Kunnen de christelijke kopten in vrede in hun thuisland blijven

  3. ZiggyStardust

   Ik heb rond 2010 vrijwilligerswerk gedaan bij vluchtelingenwerk. Het waren vooral eritreers die tijd die hierheen kwamen. Ik heb hun IND verslagen gelezen. Op de vlucht voor al shabaab ja, maar het overgrote deel was en is toch moslim. Het is het meest kansloze volk hier in Nederland. Analfabeet, onopgeleid, en voor over het algemeen totale koekwausen. Zitten bijna allemaal in de bijstand, je hebt er helemaal niets aan hier. Ik ben van mening dat vooral eritreers in de regio opgevangen moeten worden. Ook omdat ze hier afgeperst worden door hun eigen regering, ze moeten maandelijks 2% van hun inkomen afdragen aan de regering anders gaat hun familie er aan. Deze groep zal nooit integreren. Kansloos volk, althans hier in Nederland.

  4. Original NL

   Quote…..Eritreeërs zijn geen moslims……
   Maar wel typhus volk dat hier zèker niet thuishoort.
   Stem FVD of PVV …grenzen dicht!
   NB:
   De NOS sprak van ” jongeren”…geen woord over zwarte meeëters!

 14. Bockbeer

  Schuld van de Boeren

 15. Baron von Munchhausen

  Kleurloze Politiek 7 minuten ago

  Niets van waar. Lul-en kletskoek.

 16. Lefty

  De Nederlandse politie is volslagen incompetent. Ze kunnen (letterlijk)nog geen gummiknuppel vasthouden. Ik spreek uit ervaring. Wat ze wel kunnen is met 4 agenten een sigaretje roken en de 5de houdt een camera vast om mensen te bekeuren die 53 KM/PU rijden ipv 50. Ze werken gewoon voor de belastingdienst.

  1. ZiggyStardust

   Heb 2 bekeuringen op de mat liggen, omdat ik op de a27 108 km/uur reed. Tijdens de spits mag je daar blijkbaar maar 80, maar is driebaansweg en iedereen rijdt zo hard achter elkaar aan, je gaat het verkeer niet ophouden als je een keer kunt doorrijden. Kost me ongeveer 550 euro die 2 bekeuringen. Voor het gooien van een steen naar een agent krijg je minder boete. Ik betaal ze vlot, want ik zat fout. Maar is toch totaal van de zotte.

   1. Veteraan

    Niet de schuld van de politie hoor, uitzonderingen daargelaten.
    Ze mogen niets doen van Links NL en hun handen jeuken. De beste agenten verlaten al jaren het korps vanwege deze onmacht en het onderbetaald dagelijks mishandeld en bedreigd worden zonder ze dood te mogen schieten.

    1. Lefty

     Dat heeft helemaal niks met linkse of rechtse politiek te maken. De Nederlandse politie heeft met 4 personen de handen vol aan een arrestant, en dan nog vallen er doden omdat ze dat ze te dom zijn om een nekklem fatsoenlijk aan te zetten, om maar eens een actueel voorbeeld te noemen. In Amsterdam fietsen fragiele meisjes van 18, verkleed als politie agent. Die blaas je zo van de fiets. Er is gewoon geen agent die zijn klep opentrekt, behalve als het gaat om het uitdelen van bekeuringen. Als er is ingebroken komen ze pas na 1,5 uur voorzichtig aankakken. Ik heb het zelf meegemaakt. Ze schijten zelf in hun broek van de angst. Kom eens in België of Duitsland of Engeland, daar is het “Eerst slaan, dan praten”. Die landen zijn echt niet zo rechts hoor.

     1. Fonz

      Heeft te maken met bezuinigingen lefty

   2. Hard

    Ziggy: Aan het eind van het jaar wordt de verkeers-nsb altijd extra ijverig, ze weten dat dan de eindejaarsuitkeringen worden uitgekeerd. En inderdaad, ze hebben gelijk, maar toch! Ik denk dat jij het voor de helft ook zou begrijpen?

   3. Original NL

    Altijd flitsmeister gebruiken Ziggy!
    Heeft mij al menig euro bespaard.

  2. Veteraan

   Niet de schuld van de politie hoor, uitzonderingen daargelaten.
   Ze mogen niets doen van Links NL en hun handen jeuken. De beste agenten verlaten al jaren het korps vanwege deze onmacht en het onderbetaald dagelijks mishandeld en bedreigd worden zonder ze dood te mogen schieten.

 17. Veteraan

  Heel zielige mensen hoor die Eritreeërs.
  Zijn gevlucht uit heel gevaarlijk Eritrea waar ze allemaal werken en een goed leven hadden totdat het te gevaarlijk werd.
  Nu zijn ze al jaren hier en kunnen niet meer werken door hun angsten en ze vinden het ook heel eng om 1 tot 2 keer per jaar op vakantie te gaan.
  Naar Eritrea.

 18. nu ik

  Als iemand zich verdedigt in Nederland wordt niet de agressor opgepakt maar de persoon die zich verdedigt. Wel leuk al die linkse idioten hier die komen vertellen dat het blauw niets kan.

  Voor je het weet heb je in Nederland een onderzoek aan de broek wegens etnisch profileren tijdens de dienst

  1. Lefty

   Je hebt gewoon een hekel aan linkse politiek en buitenlanders. Politiek en buitenlanders interesseren mij geen reet. De Nederlandse politie, en ook het Nederlandse leger bestaat uit een stelletje amateurs. Het probleem zit hem in de opleiding en hun ambtelijke status. Dat begon al in de 2de wereldoorlog. 2 kapotte tanks, 3 vliegtuigen en honderd ongetrainde soldaten met een 0.5 mm windbuks.

   1. nu ik

    Niemand die zich interesseert in jouw gewauwel narcist.

    1. Lefty

     Beter een narcist dan een ‘Racist”

   2. Fonz

    Hekel aan het beleid dat in Nederland gevoerd wordt lefty? inderdaad..!

    1. Lefty

     Ik heb in ieder geval niet de illusie dat het door de politiek beter wordt. Nog Links nog Rechts.

     1. janszm

      Noch links, noch rechts!

 19. DennisEijs

  Andere cultuur. Taal barrière. Alcohol gebruik. Noem maar op. En inderdaad, dingen gratis willen. Niet degenen die betaald hebben natuurlijk.

 20. musicmaniac

  Chippen en een enkele reis terug naar de zandbak. Geldt ook voor Somaliërs. Er is er niet een die ook maar zijn klauwen uit de mouwen heeft gestoken om enig arbeid te verrichten. Ze steken alleen de klauwen uit de mouwen voor knokpartijen en protesten. Wegwezen met deze kl**tzakken.

 21. Bolkestein

  Verblijfsstatus intrekken.

 22. P. Breetveld

  We zien zo vanzelf welke politicus ten tonele verschijnt om te melden dat we er maar aan moeten wennen en dat deze graftakken vrij gesteld worden van rechtsvervolging als ze dat niet willen. In verband met hun geloof!

 23. Rud56

  Een trein inzetten om dat lagere volk/ras een kilometer te vervoeren?
  Had ze maar onder politiebegeleiding laten lopen, is hooguit 10 minuten!
  Achterlijk deugbeleid!

 24. Dollaert

  Ik begrijp de Hollanders niet. Ze maken zich druk over overlastgevende buitenlanders. Die (Hollanders) heeft het volk middels hun stemgedrag zelf binnengehaald.
  Inmiddels heeft datzelfde Hollandse volk zich neergelegd bij het feit , dat ze gedwongen mogen doorwerken tot 68 jaar. Als ze in de bijstand komen , hun vermogen mogen “opeten” ook na hun 60 ste. Erven mag niet, dus wat moeders , die nog leeft voor je gespaard heeft, gaat rechtsstreeks naar de gemeente, die er de huisvesting van de “statushouders” (buitenlanders) van betaalt. Gaaf land (not). Totaal gestoorde bevolking.

 25. Dixie

  Vieze zatlappen zijn het, die Eritreeërs

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.