dds artikellogo

Werk! DDS is op zoek naar schrijftalent (m/v) voor in het weekend

Geen categoriejan 21 2020, 14:00
De Dagelijkse Standaard wordt over twee weken alweer elf jaar oud, en we're still going strong! Zo sterk zelfs, dat we het team graag op korte termijn willen uitbreiden. Dat willen we doen door meer in te zetten op scherpe en actuele artikelen in het weekend.
We zijn dus met onmiddellijke ingang op zoek naar redacteuren (m/v) die bereid zijn op zaterdag en zondag de website draaiende te houden. Voor deze functie ga je zelfstandig aan de slag. Je neemt het nieuws door, op zoek naar prangende politieke en maatschappelijke problemen die smeken om een gedegen rechtse, liberale, conservatieve of anderszins bij De Dagelijkse Standaard passende analyse of mening. Vervolgens verwerk je je visie tot een aantal leesbare artikelen, die via directe traffic en sociale media tezamen op maandelijkse basis een publiek van meer dan 6,6 miljoen lezers bereiken.
Dus:
Tenslotte:
Lijkt het je wat? Stuur dan een e-mail naar [email protected], met bijgevoegd een korte motivatie waarom jij gemotiveerd en denkt dat jij geschikt bent om bij ons te komen werken. Uiteraard gaat dit om een betaald werk!
Wellicht tot snel!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten