De avond kan niet meer stuk voor Donald Trump. Trump beleeft hilarische tijden na uitslagen New Hampshire

De voorverkiezingen zijn het moment waarop de Democraten hopen een geschikte kandidaat naar voren te schuiven om het op te nemen tegen Trump. De topkandidaten vallen tot nu toe tegen, zowel Warren als Biden maken het nog niet waar. Ondertussen heeft Trump de tijd van zijn leven, het is ook heerlijk om het verval van de Democraten te zien!

Nu Biden en Warren worden opgejaagd door de hard-linkse Bernie Sanders en Pete Buttigieg de centristen in Amerika doet verrassen, lijkt de chaos bij de Democraten helemaal compleet. Het is zelfs mogelijk dat we een plutocraat als Bloomberg als reële kandidaat kunnen verwachten.

Het verval en de chaos bij de Democraten zorgt voor veel gelach bij het Trump-kamp.

Voor veel linkse mensen komt het als een schok aan dat zowel Biden als Warren middelmatig tot slecht presteren. Toch is het geen verrassing dat Bernie Sanders goed voor de dag komt, met zijn enorm fanatieke achterban is het niet moeilijk om de eerste kleine staten te winnen.

Ondertussen geniet Trump enorm van de deceptie van mensen zoals Biden en Warren. Die terecht zijn afgestraft voor hun waardeloze campagnes tot nu toe.

Als dit alles is wat de Democraten te brengen hebben, dan heeft Trump niet zo veel te vrezen.

Ondertussen blijft het hardnekkige gerucht rond gaan dat Clinton misschien alsnog een gooi gaat wagen. Laten we het hopen, want dat zou prachtige tv opleveren!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. Bullshit16

  Ha geweldige op npo 1 kun je al weer de hele tijd weer horen dat Sanders het zo goed doet na ik heb zijn speed gehoord wat een belachelijke vertoning alles wat je trump kon toewensen was hij
  Hij was een homohater
  Hij was een rasist
  Hij was een vrouwenhater na ja noem het maar op npo die gaan je weer volproppen dat trump het slecht doet in Sanders zo goed net als die brexit 3 jaar zijn we door npo in radio 1 voorgelogen in wat blijkt het volk wilde een brexit wat een stel leugenaars bij npo in radio 1 mensen trap niet meer in die linkse ratten leugens je word er dood ziek van
  STEM FVD OF PVV uit de eu

 2. Lugor

  Vreemd handgebaar maakt Trump richting zijn vrouw.

  1. henk43

   Donald the arch liar

  2. Forza

   Alles is ingestudeerd. Heeft uren moeten oefenen.

   1. henk43

    Wie Donald of U Forza?

  3. Mycase

   hahahaah niet bemoeien met dingen die je niet snapt . lol

  4. Rosasolis

   @Lugor. Misschien heeft het iets te maken met haar slecht passende korset. Zij kijkt nogal pijnlijk uit in bovenstaande foto. Als je ernstige last van reuma heb, kan je moeilijk zorgen voor je lange, vette haar. Bah…een goedkope beeld van een niets-zeggende
   “echt” paar.

   1. Ben Venuti

    Je mocht willen dat je er zo uitzag als The First Lady oma Tingeling, volgens mij blazen de katten naar jou!

    1. Rosasolis

     @ Ben Venuti. Ik ben geen oma. Maar ik heb gelukkig nooit uitgezien als de
     4de vrouw van Trump…Hoe zagen zijn 3 eerdere vrouwen eruit? Hopelijk beter en gezonder dan zijn huidige illegale Bulgaarse immigrante 4de vrouw.
     Merkwaardig is het dat zij niet alweer zwanger is, en nooit zal worden. Het interesseert mij niet als zij wel of niet zwanger is, maar over gewone vrouwelijke gezondheid weten wij vocalisten heel veel…omdat het vocalisten vaak veel met gezondheid te maken heeft, voor zowel mannen als vrouwen. Met onze zeer op gezondheid gerichte vaak, kan je niet goed zingen, als je ziek ben. Natuurlijk, is de 4e vrouw van Trump niet echt ziek, maar het beeld hierboven toont een ongezonde vrouw, die aan pijn lijdt.

     1. Cycle25

      Uit welke vinger vinger je dit nu weer ?

      Of had je liever die fossiel Hillary ( op en top gezond, proest ), het linkse parcours zit op de eerste rij om opnieuw de gezondheid af te zeiken, net zoals Trump voorheen.

      En 50+ vrouwen zijn klaar met hun baarmoeder, of wil je een generatie ouders die beginnen na hun pensioen ?

      Dit stukje geframe toont de ware jaloezie van links, en ook logisch als je nagaat dat zure linksheid nooit te vinden is bij fotomodellen en andere schoonheden.

      Het lijkt er meer op dat linkse vrouwen boos zijn….om hun charisma.

     2. DidiMadloba

      Melania wordt in april 50, dus zwangerschap is onwaarschijnlik.
      Ze komt niet uit Bulgarije maar Slovenië.
      Trump valt op Oost-Europese vrouwen. Ex-vrouw Ivana kwam uit Tsjechoslowakije. Zij was 1,82, nog iets langer dan Melania.
      Je moet trouwens Midden-Europees zeggen, anders zijn ze beledigd.
      Gerucht: Trump heeft duistere contacten met de onderwereld op de Balkan. Melania is stiekem nog steeds moslim.

 3. Cootje

  Die Amerikanen gaan voor hun beste president in jaren , een blanke buiten de pot pissende en vrouw onvriendelijk kerel recht voor zijn raap , maar toch veel beter dan hun eerste gekleurde filosoof , die een romantische kijk op de wereld heeft , maar ondertussen de rode lijnen met woorden verdedigde , maar er niemand ontzag had voor zijn daden , dus beter onder een palmboom een gedicht kan schrijven , dan kunnen de echte rauwdouwers hun werk doen

 4. Shadow1100

  Bericht op NPO na de herkiezing van D. Trump op de democraten:
  “Trump finisht als één na laatste en de democraten werden gelukkig 2e…….

  1. Bullshit16

   NPO vertrouw ze voor geen meter

 5. RvdBe

  De democraten moeten een zo links mogelijke kandidaat kiezen, dan weet je zeker dat je geen stemmen weghaalt bij het “linker” deel van de Trump aanhang 🙂

 6. Beukman

  Inmiddels begint de nepotist Trump te worden wat hij zegt te bestrijden: Deep State. Zijn vriendjes op diverse departementen ritselen alles voor hem, althans zijn vriendjes die nog niet achter de tralies zitten, en iedereen die hem nog durfde tegen te spreken heeft hij eruit gewerkt.

  Juist een outsider kan dan nog een kans hebben, en Sanders is zo’n outsider, zoals Trump vier jaar terug zelf een outsider was. Stel dat Bernie de kandidaat wordt, dan zal het hem helpen dat steeds meer Americanen verenigd zijn in hun walging voor Trump. Geef ze eens ongelijk.

  Op dit moment zet ik in op Sanders, tegen alle verhoudingen in.

  1. Rammstein

   Sanders een outsider? Dit is dacht ik al de vierde keer dat die hardcore communist meedoet met de primaries.

   1. Beukman

    Precies, een outsider dus.

    1. Rammstein

     Nee Beuk, Sanders is een routinier. Een door de wol geverfde loser, die niet van opgeven weet. Een ezel die zich voor de vierde keer aan dezelfde steen stoot. Een ideologisch bevlogen luchtfietser die Amerika grondiger om zeep zal helpen dan wie ook.

     1. Beukman

      Ik zie nu dat het zelfs de titel van een boek is:
      bol.com/nl/f/outsider-in-the-white-house/9200000050202393/

      Optie 1 blijft wmb dat Donald zijn nek breekt als ie van zo’n vliegtuigtrapje lazert. Optie 2 is vooralsnog deze zgn loser.

    2. Rammstein

     Sanders is de Amerikaanse Corbyn. Ook nog hetzelfde miezerige smoel.

     1. Beukman

      Onzin. Sanders heeft een heel andere miezerige smoel dan Corbyn. Zet je bril op man.

     2. Rammstein

      Wat denk je dat Sanders voor de USA kan betekenen? Hij opteert voor gratis onderwijs en gratis zorg, en natuurlijk gigantisch investeren met gratis geld. Ach, dat past eigenlijk wel bij jou.

     3. Beukman

      Wat is er mis met gratis geld? Waar denk je dat dat gigantische begrotingstekort vandaan komt dat er sinds Donald is ontstaan?

    3. Mycase

     op zijn sloffen een tweede termijn kneus en nou oprotten hier

     1. Original NL

      Beukman..die steekt de kruising over als het licht op rood springt…en scheld op iedereen die door groen rijdt.
      Dwarsliggen zit in zijn trollegenen.

     2. Beukman

      Heb je inhoudelijk nog iets te melden @Original, of blijf je liever zoals gebruikelijk vanaf de zijlijn commentaar geven op de spelers?

     3. evil knievel

      of blijf je liever zoals gebruikelijk vanaf de zijlijn commentaar geven op de spelers?

      “Je staat buitenspel,Neukman!”:)

 7. claus

  Trump’s critici walgen van zijn charisma, daadkracht, bereikte doelen, realistisch denkvermogen, mentale weerbaarheid, allemaal eigenschappen die ze zelf niet bezitten en nooit zullen krijgen!
  het is de pure jalouzie en nijd, van laffe misfits!

  1. DidiMadloba

   Laat me niet lachen: Trump heeft de daadkracht van een bulldozer. Die verplettert alles. Dat de economie van de VS redelijk draait komt doordat de gevolgen van fout beleid pas later aan de dag komen.
   Bovendien kan een echte wereldleider niet vasthouden aan “America first”.
   Het klassieke bezwaar van protectionisme is bovendien dat die goederen duurder maakt voor afnemers.

 8. Rosasolis

  Wat een vreemde foto. Wat mankeert met Melania? Heeft ze een probleem met haar korset? Zelfs zien al die recente soap foto’s van Harry en Megan beter en gezonder uit.
  De keuze van de Amerikanen zal steeds duidelijker worden. Waar het door zal gaan met de schandalen en narcistisch gedrag van Trump, worden de gewone Amerikanen steeds moe van al die onstabiele gedrag van deze man. Hoeveel regeringsleden moeten nog ontslagen worden? Vooral in zijn eigen partij. Daarom de groeiende belangstelling van B. Sanders. Hij vertegenwoordigt het typische beeld van iedereen’s geliefde wijze opa, in een gebreide vest en pantoffeltjes. Net zo betrouwbaar en geliefd als appel taart. Het feit dat de boodschap van deze ouderwetse socialist niet altijd van deze tijd is,
  interesseert zijn vele kiezers niet. Hij wil ervoor zorgen dat zij een beter leven krijgen dan wat zij nu hebben. Ernstige armoede groeit overal in Amerika. Hoewel een aantal van Sander’s ideeen helemaal redelijk zijn, zou ik op deze lieve man nooit stemmen voor de zware functie van president. Enkele maanden geleden heeft hij een hart-aanval gehad. Hopelijk horen wij meer van zowel democratisch als republicanen kandidaten. Ik ga hun pres. debatten op CNN volgen. En ik zal over interessante ontwikkelingen schrijven. Maar wat ik nu weet is dat Amerikanen voelen zich geisoleerd, en merken weinig van een echte samenleving, liefde, en waardering onder elkaar.

  1. DidiMadloba

   Een tijdje geleden hoorde ik een jonge telg van de Kennedy-dynastie een spetterend verhaal houden. Waarom schuiven de democraten niet zo’n man naar voren?

   Of zijn de Kennedy’s vang geworden na die moorden?

 9. DidiMadloba

  Het lijkt erop of Melania na haar laatste borstvergroting nog geen nieuwe BH heeft gekocht.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.