Frits Bosch over Buitenhofaffaire: ‘Je kunt geen mensen importeren die de spelregels niet kunnen of niet willen spelen’

Forum voor Democratie gaat naar de rechter tegen TV programma Buitenhof. Thierry Baudet beschuldigt presentatrice Natalie Righton van “schandelijke leugens”. Righton is de vervanger van Jort Kelder die vanwege zijn manlijkheid het veld moest ruimen als presentator voor een vrouw, ‘schandelijke discriminatie’. Baudet zou volgens Righton gezegd hebben dat “de EU een vooropgezet plan heeft om het blanke ras te vervangen door Afrikaanse immigranten.” Baudet bestrijdt dat gezegd te hebben. We mogen er van uitgaan dat dit niet Righton’s parafrasering was maar van extreem linkse Buitenhof. 

Uit transcripties blijkt dat Baudet dat niet exact zo gezegd heeft, maar volgens Buitenhof was het een toegestane ‘parafrasering’ van zijn woorden. Een interessant geval over in hoeverre mag je parafraseren. Wat is er mis met “De EU een vooropgezet plan heeft om het blanke ras te vervangen door Afrikaanse immigranten”?  Het is correct. Het is een feit dat de EU willens en wetens de EU grenzen als decennia wagenwijd openzet voor immigratie, ook voor Afrikaanse immigranten ter bevordering van diversiteit. EU commissaris Frans Timmermans heeft daar luid en duidelijk als volgt over gecommuniceerd.

Timmermans zegt in de EC vergadering van oktober 2015, dus in het hoogtijjaar van immigratie (zie YouTube ‘Europe will be diverse, or war!) ’dat Europa ‘diversiteit’ moet accepteren. Delen van Europa zien diversity als een bedreiging, maar diversity comes with challenges, diversity is humanity’s destiny‘. Geen enkele natie in deze wereld die niet in de toekomst met te maken krijgt. Het iswhere humanity is heading‘. Er zijn politici die denken dat ze een natie kunnen inrichten van mensen composed of one culture‘. Maar dat kan niet, want ze baseren zich op een ‘past that never existed’.Europe will be diverse‘. ‘All other parts of the world will be diverse‘. ‘How do we deal with that diversity?’. Timmermans’ antwoord: ‘By ensuring that our values determine how we deal with diversity and not giving up our values to refuse diversity’. ‘That will bring us down as a society’. Als we dat vergeten dan zal Europa niet het Europa zijn dat we hebben gebouwd.Europe will not remain a place of peace and freedom for very long‘.

Het is onversneden ideologie waar de EU aan blootgesteld is. Timmermans heeft willens en wetens de immigratiegrenzen opengezet c.q. open laten staan voor  ‘diversity’. Links is dus schuldig aan de immense problemen waar EU nu mee te maken heeft. Links is dus schuldig aan de opkomst van AFD in Duitsland en extreem rechts, de moorden, de criminaliteit. Links moet dus verantwoordelijkheid daarvoor nemen, maar doet dat niet. Nexit!

Nederlandse kiezers gaan mee met Timmermans’ idiotie. De Europese verkiezingen zijn achter de rug en in Nederland hebben kiezers op Frans Timmermans gestemd. Partij van de Arbeid veert terug. Iedereen was perplex. Waar komt dit verkiezingsresultaat in hemelsnaam vandaan? Maar het is begrijpelijk, want als goede nationalisten willen we natuurlijk een Nederlander als voorzitter van de Europese Commssie hebben. Nationalisme mag niet meer, maar er zijn uitzonderingen, nietwaar! De Heer zij geloofd dat deze malloot niet verkozen is. Timmersmans “Voor landen die de eigen identiteit als volk of land willen behouden is geen enkele plaats en geen toekomst” duidt op vooropgezette ‘omvolking’ (remplacement in het Frans), gemunt door de filosoof Renaud Camus, in de jaren negentig van de vorige eeuw.

Minister Wolfgang Schäuble zei het Timmermans na in Die Zeit: “De opgave in de globaliserende wereld zal zijn nog één keer een massale revolutie te veroorzaken, een grondige verandering zonder overdrijving te veroorzaken. Het zijn de schotten die ons kapot maken en ons door inteelt zullen degenereren. Voor ons zijn de moslims een verrijking van onze openheid en diversiteit.” Schäuble wil autochtoon EU blijkbaar wegpoetsen en daarmee ook de Duitse WO2 schande. Maar dat zal niet lukken want Duitse Turken, blijven Duitse Turken en Duitse Syriërs blijven Duitse Syriërs en Duitse Duitsers blijven Duitse Duitsers en Marokkaanse Nederlanders blijven Marokkaanse Nederlanders en Turkse Nederlanders blijven Turkse Nederlanders en Nederlandse Nederlanders blijven Nederlandse Nederlanders. Er vindt amper integratie plaats: het is multi-monocultuur, geen multicultuur. Het is niet anders.

Schäuble stelt dat ‘het ooit homogene Duitse volk tot inteelt en degeneratie heeft geleid’. Wat een belediging, een racistische uiting. Timmermans en Schäuble willen homogeniteit en Leitkultur wegpoetsen. Wat moet er terecht komen van gemeenschapszin, solidariteit en loyaliteit? Als een volk geen eigen identiteit meer heeft en volkomen gediversifieerd is, welke zin heeft het dan nog om je voor ‘wij’ in te zetten? De EU wil ‘ontschotten’, niet om vluchtelingen te helpen, maar om (vermeende) inteelt en degeneratie te laten verdwijnen en identiteit en beschaving weg te poetsen vanuit ideologie. De EU heeft een vooropgezet plan om autochtoon EU te vervangen door immigranten, inderdaad: omvolking.

 Timmermans schreef op 20 februari in de extreem linkse NRC het artikel ‘Telkens moeten de ontwortelde kosmopolieten het ontgelden’. In dat artikel beklaagt hij zich erover dat het antisemitisme zo de kop opsteekt in Europa. Timmermans zal de hypocrisie bokaal dit jaar met gemak winnen. Couturier wijlen Karl Lagerveld zei tot Angela Merkel: “Je kunt niet miljoenen joden doden en vervolgens miljoenen van hun grootste vijanden importeren, zelfs niet als er decennia tussen zitten.”

Als je mensen samenbrengt en je wilt ze in vrede laten leven, dan moet je ze samen een spel laten spelen met regels die goed werken. Je kunt hen niet hun eigen spel laten spelen met allerlei verschillende regels. Dat werkt niet. Als dat wel zou werken, dan zou de wereld niet een plaats zijn vol van oorlog en conflicten! Wat is er voor nodig om ons te verenigen? Je kunt geen mensen importeren die de spelregels niet kunnen of niet willen spelen. Dat is de bron van de ellende waar we nu mee te maken hebben.

Frits Bosch, auteur van Feminisme op de werkvloer’ en “Schaft ook Nederland zich af?”. U treft op Bol.com een Inhoudsopgave en Proloog aan.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

163 reacties

 1. Marija

  Ook eindelijk bevestiging dat omvolking wel degelijk is gepland in Resolutie van Straatsburg en ook overeengekomen, in ruil voor olie en wij mogen de moslims.

 2. Joshuak

  Hele westerse cultuur is jnteelt. Jesus als je denkt dat het niet erger kan met die figuren.. Vraag me echt af waard soort figuren zo’n haat voor hun eigen land en volk vandaan halen..

  En wat al helemaal idioot is, als wij in het westen allemaal maar inteelt zijn.. Wat heeft het dan voor zin om Moslims te importeren die van soortgelijk dominante cultuur enzo komen als wij Europeanen?

  2 inteelt rassen met elkaar mixen creëer gewoon nog meer inteelt toch of niet? Waar komt in hun logica opeens die “ubermensch” vandaan

  1. Marija

   Moslims zijn niet ingehuurd om inteelt te voorkomen, daar zijn zij zelf expert in.
   Zij zijn “ingehuurd” om ons te verzekeren van olie leveranties.
   Al sinds de oliecrisis in 1975.
   Grenzen zijn wijd open gezet om ze onbeperkt toe te laten.

  2. Brenda Welsh

   Onder de Degoes, een knaagdier uit het Andesgebergte, is in Chili ook heel veel inteelt. In Chili worden degoes gezien als een plaag, omdat ze in grote groepen leven en de gewassen van het land aantasten. Ze leven in de vrije natuur in groepen op de rotsen, waar ze graag klimmen en klauteren; hiervoor zijn ze uitstekend uitgerust.

 3. Peetjoh

  Frans de vleesgeworden ziekte.

  1. Blitzkrieg

   Peetjoh : En de NPO om het op de juiste manier te framen.

   NOS is the Dutch CNN | Biased News in Holland
   h**ps://www.youtube.com/watch?v=Ht-4NOtlO6A

 4. Meriadoc Brandebok

  Frits Bosch heeft er geen moeite mee de onbewezen samenzweringstheorie – dat de EU opzettelijk migranten overzet om nationale identiteiten te verzwakken – nog eens te herhalen en verlaagt zich daarmee tot een en hetzelfde baggerniveau als Baudet.

  Het programma vab Baudet wordt gekenmerkt door een aaneenrijging van kwaadaardige samenzweringstheorieën die onder de achterban als waarheid worden verkocht. Het lijkt overtuigend, maar de kritische verstaander prikt erdoorheen.

  Populistisch rechts heeft zelf de waarheid ondergeschikt gemaakt. Zo was er ook geen kritische noot over de Marokkanenleugen. Als populistisch rechts zelf de waarheid met voeten treedt gaan de politieke tegenstanders dat ook doen. Welverdiend.

  1. Blitzkrieg

   Meriadoc Brandebok :
   -=> TROLTECHNIEK <=-
   Bescherm de rijken en de machtigen. Doe dit door iedere beschuldiging van criminele activiteiten af te doen als een complottheorie.

   ———-

   De EU heeft sinds in het begin het doe gehad een federale unie te worden. Wil je dit ontkennen?

   Wil je ontkennen dat dit de woorden zijn van frans timmermans?

   1. Rompui

    @blitz laat brandenbok het is water na zee dragen negeren die vent ,het heeft geen nut hij en de andere linkse rakkertjes steken niet alleen de kop in het zand maar hun hele lichaam . Lees er gewoon overheen doe ik ook .

    1. Blitzkrieg

     Rompui : Nee Rompui, dat doe ik heel bewust niet. Deze trollen verspreiden lasterlijke desinformatie en hun methode is afleiding. Elke keer dat ze weigeren een antwoord te geven of van onderwerp willen veranderen gooi ik dezelfe vraag weer terug in hun gezicht. Keer op keer opnieuw krijg ik de kans om mijn punt te maken en mensen zien hun weigering om antwoord te geven, het bevestigd mijn gelijk. Op dit moment ben ik degene die hun spelregels bepaald en is het niet langer andersom. Doe hetzelfde als ik, focus op wat je wilt zeggen en gooi het keer op keer terug in hun gezicht, liever 1000x dan 100x.

     1. Rompui

      Realiseer je wel Blizkrieg dat je erg veel tijd in mensen stopt die het absoluut niet waard zijn .Maar goed als jij denkt dat je het zo moet doen prima hoor.

     2. Blitzkrieg

      Rompui : Je vergist je. Ik stop de tijd niet in de trollen maar in degene die dit forum lezen. De trollen krijgen van mij steeds bijna een standaard antwoord, met de rest neem ik de tijd om lekker te discussieren. Een discussie heb je met mensen met andere standpunten, overtuig ze van je gelijk, of andersom natuurlijk. Met trollen ga je niet in gesprek, die ontneem je simpelweg hun drogredenen.

  2. Rammstein

   Maria Brandegeit: Frits Bosch geeft volop argumenten als ondersteuning voor zijn betoog en citeert zowel Timmermans als Schäuble LETTERLIJK waar deze aangeven datgene na te streven waar ze Baudet van beschuldigen. En jij komt niet verder dan jezelfde domme riedel waarin je niets zegt alleen maar verdacht maakt. Stuk onbenul.

   Je bent een onnozele dwerg en een zeer slechte trol. Je verdient je geld niet als je niet verder komt dan deze zwakke vertoning.

   1. Meriadoc Brandebok

    @Rammstein

    Denk nou eens na. Schauble heeft helemaal niets met de EU te maken en, naast dat een uitspraak van Timmerfrans geen enkel bewijs is, zegt Timmermans ook niet datgene dat Baudet bedoelt.

    Populistisch rechts doet voor de zoveelste domme uitspraak en kan het, voor de zoveelste keer, net als bij de Marokkanenleugen, niet bewijzen.

    1. Blitzkrieg

     Meriadoc Brandebok :
     -=> TROLTECHNIEK <=-
     Vermijdt discussie over echt belangrijke zaken en concentreer zoveel mogelijk om minder belangrijke dingen.

     ———-

     De EU heeft sinds in het begin het doe gehad een federale unie te worden. Wil je dit ontkennen?

     Wil je ontkennen dat dit de woorden zijn van frans timmermans?

     1. Meriadoc Brandebok

      @Blitzkrieg

      De ontwikkeling van de Europese Unie is in dit opzicht helemaal niet relevant.

     2. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok :
      Quote : “De ontwikkeling van de Europese Unie is in dit opzicht helemaal niet relevant.”
      Je weigert mijn vragen te beantwoorden door ze af te doen als irrelevant. Mensen moeten weten dat de EU niet is opgezet om handel te drijven maar een federale unie te vormen. Massa immigratie is een productie van de EU om de federalisatie van Europa te vergemakkelijken.

      Waarom weiger je mijn vragen te beantwoorden, nogmaals!

      De EU heeft sinds in het begin het doe gehad een federale unie te worden. Wil je dit ontkennen?

      Wil je ontkennen dat dit de woorden zijn van frans timmermans?

     3. Blitzkrieg

      Beukman :
      Quote : “Bovenstaande is niet mijn standpunt. Sterker nog: ik heb ZP nog heel lang verdedigd op DDS, tot de racisten me dit onmogelijk begonnen te maken.”
      Bovenstaande is je standpunt wel. Je zegt hier zelf dat je ZP NIET verdedigd. Er is niemand anders verantwoordelijk voor jouw standpunten behalve jij zelf. En passant iemand anders beschuldigen van je eigen wereldvisie is van een ongekend laag niveau.

     4. Beukman

      @Krieg beweert dit:
      Beukman :
      Quote : “Ook graag een bron van Timmermans uitspraak, in context.”
      Roetveegpiet (zwarte is racistisch)
      lichtjesfeest (kerst = beledigend voor moslims)
      verkleedfeest (carnaval is niet inclusief genoeg)
      chocobollen (moorkop = racistisch)
      driekoningen = racistisch
      gouden eeuw (blank was slecht)

      Alles wat je kan doen is afleiden, trol, geheel in de geest van je baasje. Je kan ook niet anders, want je kan niet nadenken. Je bent gehersenspoeld door je idool op de manier waarop ook een Jehovah’s Getuige gehersenspoeld is.
      Nog steeds geef je me geen bron van Timmermans uitspraak in context.
      Jouw standaard afleidingsmanoeuvre is met nieuwe leugens komen, waar je vervolgens ook geen bron van kan geven. Vraag ik je die, dan volgen er wéér nieuwe leugens.

      Kom eens met bronnen waaruit blijkt dat ik vind dat ZP racistisch is, dat ik kerstfeest beledigend voor moslims vind, dat ik het woord carnaval niet inclusief genoeg vind, dat ik moorkoppen en driekoningen racistisch vind, dat ik blank slecht vind.

      Maar begin svp met bron van Timmermans uitspraak, in context.

     5. Blitzkrieg

      Beukman :
      Quote : “Alles wat je kan doen is afleiden, trol”
      Als je een serieus gesprek wilt zal je je toon moeten veranderen.

      Ik wacht al vele dagen op een antwoord van jou…
      Zoek maar op “Groot gelijk Beukman”

     6. Beukman

      En wederom een afleidingsmanoeuvre van @Blitzkrieg. Deze keer springt hij weer naar een van zijn favoriete onderwerpen: p*dofilie.

      Nogmaals: er is een hemelsbreed en principieel verschil tussen iemand ongegrond uitmaken voor p*dofiel en iemand parafraseren, zélfs als die parafrase niet 100 procent correct is. Als je dat niet snapt, dan dooft het licht. Had Buitenhof Baudet uitgemaakt voor p*dofiel, dan had hij ongetwijfeld een rechtszaak hierover wegens smaad gewonnen.

      Dus:
      Kom eens met bronnen waaruit blijkt dat ik vind dat ZP racistisch is, dat ik kerstfeest beledigend voor moslims vind, dat ik het woord carnaval niet inclusief genoeg vind, dat ik moorkoppen en driekoningen racistisch vind, dat ik blank slecht vind.

      Maar begin svp met een bron van Timmermans uitspraak, in context.

     7. Blitzkrieg

      Quote : “Deze keer springt hij weer naar een van zijn favoriete onderwerpen: p*dofilie.”

      Leef je aanmatigende gedrag maar uit op anderen, ik leen me hier niet voor.

     8. Stiek

      @Blitz: Weet je niet wie Zuigman is?

    2. Rammstein

     Brandebok: wellicht is er geen geschreven complot aantoonbaar. Maar wat er wel bestaat bij kwaadaardig elitair links is de ideologie, de wens, de overtuiging, de visie, het dogma en het streven tot omvolking.

     Ik verdenk je ervan dat je weigert te lezen en tot je door te laten dringen wat dat smerige volgevreten varken Timmermans letterlijk heeft gezegd. Cognitieve dissonantie resulteert altijd in wegkijken en ontkennen. Jij bent het toonbeeld.

     1. Meriadoc Brandebok

      Rammstein geeft toe dat de complottheorie van Baudet niet is bewezen. Dit is nu precies het probleem: er wordt een ongegronde beschuldiging op straat gegooid.

     2. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandbok :
      Quote : “er wordt een ongegronde beschuldiging op straat gegooid.”
      Is dat zo? Waarom weiger je dan in alle toonaarde mijn vragen te beantwoorden?!

      De EU heeft sinds in het begin het doe gehad een federale unie te worden. Wil je dit ontkennen?

      Wil je ontkennen dat dit de woorden zijn van frans timmermans?

     3. Rammstein

      Meriadoc Oetlul: “Maar er bestaat wel bij kwaadaardig elitair links de IDEOLOGIE, de WENS, de OVERTUIGING, de VISIE, het DOGMA en het STREVEN tot omvolking.

      Deze consensus zorgt voor de veerdiensten waar Baudet het over heeft. En dat gezamenlijk streven mag een COMPLOT genoemd worden, omdat het zich voltrekt over de hoofden van de bevolking heen, aan wie niets is gevraagd.

      Je bent een smerige trol met een zeer beperkt repertoire, een nitwit die immer het versleten deuntje afdraait.

     4. Blitzkrieg

      Rammstein :
      Deze veerdiensten noem je NGO’s en worden veelal betaald door (ja ja) onze overheid.

     5. Meriadoc Brandebok

      @Rammstein

      Jij en Blitzkrieg blijven om de hete brij heendraaien. De beschuldiging is dat de Europese Unie migranten overzet om de nationale identiteiten te verzwakken. Dat kunnen jij, Blitzkrieg, Bosch en Baudet gewoon niet hardmaken met bewijzen. Je “bewijsvoering” berust louter op de uitspraak van een minister, eurocommissaris of wat links erover zegt.

      Draai er niet langer omheen. Geef bewijs of trek de beschuldiging van het complot in. Dit is schadelijk voor het debat.

     6. Rammstein

      Meriadoc trolt: “Je bewijsvoering berust louter op de uitspraak van een minister, eurocommissaris of wat links erover zegt.”

      Wat officiele autoriteiten bij herhaling en op verschillende momenten en plaatsen in het openbaar zeggen, wordt door Meriadoc als een ‘flauwekulletje’ gezien.

      Wat Timmerfrans bij diverse redevoeringen en openbare optredens voor een Europees breed publiek uitbrult, benadrukt en herhaalt is helemaal geen bewijs, zegt Mesjogge Maria.

      Keihard bewijs in de vorm van overduidelijke ideologische uitspraken terzijde schuiven, is een trollentechniek die niet meer werkt. Je bent af, Meriadoc.

     7. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok :
      Quote : “Je “bewijsvoering” berust louter op de uitspraak van een minister, eurocommissaris of wat links erover zegt.”

      Daarom is het ook zo belangrijk dat je antwoord op mijn vragen geeft, zodat we het debat kunnen beginnen.

      ———-

      De EU heeft sinds in het begin het doe gehad een federale unie te worden. Wil je dit ontkennen?

      Wil je ontkennen dat dit de woorden zijn van frans timmermans?

     8. Meriadoc Brandebok

      @Rammstein

      Nee, jij bent af, omdat je meent dat hetgeen Baudet zegt is te bewijzen met uitspraken, waarin dat niet eens wordt gezegd, of dat je überhaupt meent dat je deze complottheorie kunt bewijzen met twee uitspraken.

      Waarom gaat men hier toch prat op complottheorieën.

     9. Meriadoc Brandebok

      @Blitzkrieg

      Ook jij draait eromheen. De ambities van de EU zijn geen enkel bewijs voor de complottheorie.

      KOM NU EENS MET BEWIJS OF NEEM AFSTAND VAN DE THEORIE VAN BOSCH EN BAUDET.

      Iemand?

     10. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok :
      Quote : “De ambities van de EU zijn geen enkel bewijs voor de complottheorie.”
      Wat zijn de ambities van de EU precies?
      Zijn de woorden in dit artikel niet die van Frans Timmermans.
      Zijn onderstaande woorden niet de woorden van schaeuble?
      Was het niet merkel die zei wir schaffen das?
      Zijn er onder haar beleid niet een miljoen migranten naar Duitsland gekomen?

      Er is geen ontkomen aan! Het doel van de EU is niet handel maar het worden van een federale staat. Om dit doel te faciliteren heeft de EU een opengrenzen beleid, een soort fruitmachine voor asielzoekers.

      „Abschottung würde Europa in Inzucht degenerieren lassen“
      h**ps://www.faz.net/aktuell/politik/wolfgang-schaeuble-abschottung-wuerde-europa-in-inzucht-degenerieren-lassen-14275838.html

     11. Meriadoc Brandebok

      @Blitzkrieg

      De beschuldiging is dat de EU opzettelijk migranten overzet om nationale identiteiten te verzwakken. Dat kun je niet bewijzen. Daarom werp je een enorm verbaal lulgordijn op van hier tot ginder, maar dat kan niet verhullen dat je gewoon geen bewijs hebt.

      De vraag is gerechtvaardigd waarom Bosch, Rammstein en jij de beschuldiging blijven verdedigen. Zijn jullie soms personeel van een door FvD ingehuurd webcare-kantoor?

     12. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok :
      Quote : “De beschuldiging is dat de EU opzettelijk migranten overzet om nationale identiteiten te verzwakken. Dat kun je niet bewijzen.”
      Ja hoor dat kan ik heel prima bewijzen, alleen weiger jij in alle toonaarde mijn vragen te beantwoorden en daardoor is het zo moeilijk een gesprek te beginnen. Het gaat namelijk maar om twee dingen namelijk :
      1.) De federalisatie van Europa
      2.) De consistente uitspraken van de Europese leiders zoals timmermans, juncker, schaeuble en macron.

      Jij bent toch een echte globalist, en nu juist bij dit artikel durf je er niet voor uit te komen. Kijk, ik veracht die pleuris EU en alles wat ermee samenhangt.

      Kennelijk schaam jij je ook de pleuris, je krijgt het namelijk niet je bek uit dat het enige doel van de eu is zo snel mogelijk een federale staat te worden.

      #NEXIT

     13. Stiek

      Het maakt helemaal niet uit waar je mee komt Blitz, dat weet je toch?

     14. Blitzkrieg

      Stiek :
      Quote : “Het maakt helemaal niet uit waar je mee komt Blitz, dat weet je toch?”
      Natuurlijk weet ik dat! Ik mag toch wel schik hebben dat onze über globalist constant haar eigen geloof verloochend. Ik strijd voor mijn idealen en ben er enorm trots op. Meriadoc is een laffe hond, die als ze wordt geconfronteerd met haar eigen EU propaganda er met de staart tussen de poten van door gaat.

     15. Meriadoc Brandebok

      @Blitzkrieg

      Als jij bewijs voor de theorie kan leveren, moet je dat doen, maar als je dat niet kunt, moet je er afstand van nemen.

      Het is heel simpel: als men iemand beschuldigt, moet men deze beschuldiging van ondersteunende bewijzen voorzien. Als men dat niet kan, is men een leugenaar.

     16. Beukman

      @Krieg roept:
      Ik strijd voor mijn idealen

      Welnee man, jij strijdt voor Baudets idealen. Als Baudet morgen zijn pet een kwart slag draait, draai jij keurig een kwart slag mee.

     17. Blitzkrieg

      Beukman : Je vergist je deerlijk, ik heb mijn eigen principes en idealen. Uiteraard kies ik een partij die het dichts bij mijn eigen idealen ligt. Voorlopig krijg jij niet eens je bek uit voor welke partij jij nu eigenlijk stemt. Jij en Meriadoc zijn uber globalisten maar jullie komen niet verder als het verraden van je eigen “principes”. Als jullie zo pro europa zijn, waarom moeten jullie hier dan constant voor weglopen. Ik moet helemaal niks hebben van die anti-democratische euro-dictatuur, en hoop dat het hele zaakje snel uiteen spat. Nexit nog liever gisteren dan vandaag, jullie mogen die pleuris zooi verdedigen… succes.

      #NEXIT

     18. Rammstein

      Vertel eens Beuk, op wie stem jij? Welke partij is jouw favoriet?

      Van Mees/Sarko weten we dat hij SP stemt.
      De Gebande Frikandellenbakker stemt de D66.
      Blitzkrieg kiest voor FvD
      Rammstein houdt het bij de PVV.

      Maar waarop stemmen Deugman en Maria Brandegeit?

     19. Mikael Blomkvist

      Ik moet helemaal niks hebben van die anti-democratische euro-dictatuur
      ——————————————————-
      Ik kan me niet voorstellen dat er mensen zijn die daar wel wat van moeten hebben.
      Dit is dus een lege bewering.

     20. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok :
      Je wilde bewijs, hier is het!!! Ik wil aan iedereen verzoeken deze video te kijken zodat iedereen kan zien wat voor hoe troep de EU eigenlijk is. Kijk en huiver!!!

      Baudet over EU complot – 100% waar!
      h**ps://youtu.be/c1OkbJ8knls

     21. Meriadoc Brandebok

      @Blitzkrieg

      Je maakt het nu wel heel bont. In het document staat het tegenovergestelde van hetgeen Baudet beweert (cursief toegevoegd door MB): “…gedeelde verantwoordelijkheid en gezamenlijke inspanningen op basis van gen1eenschappelijke waarden en concrete acties, alsook op de waarden die worden erkend in het Handvest van de grondrechten van de Europese Unie; 2. herhaalt dat het beheer van migratiestrojnen n10et gebeuren op basis van een gecoördineerde aanpak die rekening houdt met de demografische en economische situatie van de EU en haar lidstaten~

      Er staat dus niet dat de nationale identiteiten dienen te worden verzwakt, maar dat er uitgerekend rekening moet worden gehouden met de demografische en economische ontwikkeling.

      Voorts schrijft het document: “(…) is van mening dat imlnigratie naar de EU niet de oplossing is voor de uitdagingen waarmee ontwikkelingslanden te n1aken hebben en dat een gen1eenschappelijk immigratiebeleid moet worden gekoppeld aan een effectief ontwikkelingsbeleid van de landen van herkon1st;”

      h**ps://docplayer.nl/132598419-Zittingsdocumel7f-over-een-gemeenschappelijk-immigratiebeleid-voor-europa-beginselen-maatregelen-en-instrumenten-2008-2331.html

      Ik begrijp het wel: FvD-ers zien hun leider als een messias die altijd de waarheid spreekt en zullen elke complottheorie ondersteunen. Daardoor zit men nu zo verstrikt in het omvangrijke web van leugens, bedrog en ongegronde beschuldigingen, dat ze er zelf geen zak meer van begrijpen. Maar ze kunnen niet meer terig: want dan moeten ze toegeven dat de leider heeft gefaald en voor de zoveelste keer blunderde, hetgeen men nooit zal doen.

     22. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok :
      Voor landen die de eigen identiteit als volk of land willen behouden is geen enkele plaats en geen toekomst
      ~ Frans Timmermans ~

     23. Beukman

      @Krieg
      Ga nou eens in op wat Meriadoc schrijft, lafbek. Die heeft de moeite gedaan om naar jouw filmpje te kijken en het daarna te fileren.

      Ook graag een bron van Timmermans uitspraak, in context.

     24. Ron

      @ beukman je noemt krieg wel lafbek maar volgens mij mag je die taal eerst tegen jezelf en consorten bezigen want jullie reageren nooit inhoudelijk.

     25. Rammstein

      Complot of geen complot, feit blijft dat er de afgelopen 25 jaar een paar miljoen mensen zijn ingestroomd en bijgekomen in Nederland. Met alle desastreuze gevolgen van dien, zowel cultureel als economisch.

      De EU heeft de buitengrenzen wijd open gezet en is daar dus schuldig aan. Merkel, Macron, Rutte: allemaal hebben ze gezegd de multiculturele samenleving als mislukt te beschouwen en vervolgens nog harder welkom geroepen. Dat is een misdadig beleid.

      Heel Europa zit nu met de fnuikende gevolgen: polarisatie, opkomst van populistisch rechts, opkomst van extreem rechts: eigen schuld, dikke bult. En een terugweg is er niet meer: de dualiteit, onvrede en oproer zullen alleen maar toenemen.

     26. Mikael Blomkvist

      Complot of geen complot, feit blijft dat er de afgelopen 25 jaar een paar miljoen mensen zijn ingestroomd en bijgekomen in Nederland.
      ———————————————————————–

      Van een complot is inderdaad geen sprake en evenmin van een openbaar beleid, zoals Baudet beweert.

     27. Blitzkrieg

      Beukman :
      Quote : “Ook graag een bron van Timmermans uitspraak, in context.”
      Roetveegpiet (zwarte is racistisch)
      lichtjesfeest (kerst = beledigend voor moslims)
      verkleedfeest (carnaval is niet inclusief genoeg)
      chocobollen (moorkop = racistisch)
      driekoningen = racistisch
      gouden eeuw (blank was slecht)

      De lijst gaat door en door, we hebben er dagelijkse discussies over. Jouw standpunt is altijd dat alles racisme is (zoals bv. zwart piet) en dat we met iedereen rekening moeten houden behalve met de cultuur en tradities van de autochtone Nederlander. Denk niet dat ik hier veel verder over hoef uit te wijden.

      Ik wacht ook nog op een antwoord van jou…

     28. Blitzkrieg

      Mikael Blomkvist :
      Complot of geen complot, feit blijft dat er de afgelopen 25 jaar een paar miljoen mensen zijn ingestroomd en bijgekomen in Nederland.

      De Europese doelstelling is om in 2050 60 miljoen migranten “werknemers” binnen de EU te hebben.

     29. Blitzkrieg

      Mikael Blomkvist :
      -=> TROLTECHNIEK <=-
      Je bent slechts een afleidingsmanouvre van Beukman, vanaf nu reageer ik niet meer op je.

     30. Meriadoc Brandebok

      Ik stel verheugd vast dat het inzinkt bij Blitzkrieg en Rammstein dat de beschuldiging ongegrond was. Dit lijkt me een staaltje voortschrijdend inzicht. Door deze theorietjes te ontzenuwen houden we het debat zuiver. Feiten moeten we hebben: zoals, inderdaad, migratiecijfers. Geen complottheorieën. Daar is niemand mee geholpen.

     31. Beukman

      @Krieg beweert:
      Jouw standpunt is altijd dat alles racisme is (zoals bv. zwart piet) en dat we met iedereen rekening moeten houden behalve met de cultuur en tradities van de autochtone Nederlander.

      Wat ben je toch een aartsleugenaar en een stropoppenbakker, @Krieg. Bovenstaande is niet mijn standpunt. Sterker nog: ik heb ZP nog heel lang verdedigd op DDS, tot de racisten me dit onmogelijk begonnen te maken.

      Ik wacht nog steeds op een bron met context van Timmermans uitspraak, alsmede een reactie op Meriadocs filering van jouw filmpje.

      vanaf nu reageer ik niet meer op je.

      Dat lijkt me een goed idee. Mag ik je er aan houden? Heb je dit besluit inmiddels kortgesloten met het politbureau van jouw Partij?

     32. Blitzkrieg

      Beukman :
      Quote : “Bovenstaande is niet mijn standpunt. Sterker nog: ik heb ZP nog heel lang verdedigd op DDS, tot de racisten me dit onmogelijk begonnen te maken.”
      Bovenstaande is je standpunt wel. Je zegt hier zelf dat je ZP NIET verdedigd. Er is niemand anders verantwoordelijk voor jouw standpunten behalve jij zelf. En passant iemand anders beschuldigen van je eigen wereldvisie is van een ongekend laag niveau.

   2. Blitzkrieg

    Rammstein : Ik pak die gasten tegenwoordig een beetje anders aan. Ze proberen allelei vormen van afleidingen te vinden, maar ze kunnen er niet tegen als je steeds maar weer terug gaat naar de kern. In dit geval is het heel simpel :
    1.) De EU heeft niet zozeer iets te maken met handel maar het doel is slechts een federale unie te worden
    2.) De woorden gebruikt in dit artikel zijn de woorden van timmermans zelf.

    Mensen moeten snappen dat massa-immigratie een reden heeft, namelijk de federalisatie van de EU. Baudet zegt openlijk hoe het in elkaar zit en gooit de vieze rotzooi openlijk terug in hun gezicht. Ze staan met hun bek vol tanden en daarom blijft er niks anders voor de media over om Baudet te framen als racist, in werkelijkheid is dit slechts het beleid van juncker, merkel, verhofstadt en rutte wat benoemd wordt.

    1. Gebande Kok

     Quote: Ik pak die gasten tegenwoordig een beetje anders aan.
     Quote: Mensen moeten snappen dat.
     Quote: Baudet zegt openlijk hoe het in elkaar zit
     Quote: Ze staan met hun bek vol tanden
     .
     Een groots volgert is onder ons.
     Mijn grote vriend Henk Albarda is vervangen.
     Je Leider en verlosser is trots op u.

   3. Rompui

    Rammstein geeft het op jonge die brandebok is een betaalde trol die vindt dit prima .
    Ik heb nog nooit een persoon mee gemaakt die zo verbeten de Eu verdedigd ,tenzij hij er voor betaald wordt. Negeer hem en de andere trollen . lees er gewoon overheen

    1. Bijenzwerm

     @rompui helemaal juist, lees eroverheen, iig niet reageren dat steekt hem het meest.
     Het is niet meer dan een geesteziek mannetje dat hier al 15 jaar zit met zijn vele nicks die met enige regelmaat weggejorist worden en weer vervangen worden door een andere nick meestal direct zelfs 2.
     Hij geniet ervan om mensen te plagen en boze reacties en scheldpartijen uit te lokken.
     Trap er gewoon niet in en lees erover heen.

     1. Rompui

      Ja toch het is zooooooo simpel de naam van die lamzakken staat bovenaan meer hoef je niet te lezen volgende berichte lezen wordt het een hele discussie met die ratten afsluiten . punt

  3. Sharktyricon

   Dhr Bosch heeft hier publiek gevonden en schrijft gewoon een schaamteloze reclame stukje:

   Frits Bosch, auteur van ‘Feminisme op de werkvloer’ en “Schaft ook Nederland zich af?”. U treft op Bol.com een Inhoudsopgave en Proloog aan.

  4. Joshuak

   Jaja hou maar op zelfde riedeltje als altijd

 5. fusilier

  Links heeft een manier gevonden om het christendom uit te roeien in Europa. God stelt ons op de proef, of wij als christenen dat toelaten,of dat wij verder willen leven als een robot voor wie alles bepaald wordt en monddood gemaakt is.Johannes 15: 1,2

  1. Sharktyricon

   Eum, @fusilier wat zegt de bijbel over de vreemdeling? Mat 25:34-36 of lev 19:33-34 lijken me zeer duidelijk over hoe een vreemdeling te behandelen. Als je dan toch met bijbelverzen wilt gaan gooien hé. Eigenlijk zegt de bijbel heel simpel als je de vreemdeling goed behandelt is het alsof je de zoon van God goed behandelt.
   Wat jouw verwijzing naar joh:15 te maken heeft met immigratie of vermeende omvolking is mij een raadsel, de vers over de ware wijnstok is enkel een verwijzing naar hoe op het dag der oordeels mensen op basis van geloof worden gescheiden.

 6. perry

  “diversity is humanity’s destiny”
  Frans Timmermans heeft deze zin met de stelligheid van een ziener uitgesproken, waar haalt hij in vredesnaam deze wijsheid en voorzienigheid vandaan?
  Het tegenovergestelde is eerder van toepassing!
  Timmermans lijdt aan grootheidswaanzin, deze man is gevaarlijk!
  In de middeleeuwen wierp men zulke types op de brandstapel of werden op pijn/rekband gemarteld, onder verdacht van bezetenheid van de duivel!

  1. claus

   perry,
   Ik ben voor ophanging, ná castratie dmv een botte bijl!

 7. Gebande Kok

  1/3 van de reacties van Blitskikker.
  Dat is vet verdienen voor hem.
  Toe mensen, geef hem nog wat extra mogelijkheden om zijn AOWtje aan te vullen.

  1. Rompui

   EU SPAANSE ZWEEDSE gebande kock toe maar het kan niet op als iemand hier al betaald wordt dan ben jij dat wel . Net als brandebok mees en verdere aanhang betaald door de EU . daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag vent .

   1. Rammstein

    Kokkie hangt de hele dag boven de walmende oven in zijn aftandse frituurtent. Dat tast de hersenen langzaam maar definitief aan. Het resultaat lees je in zijn ‘humoristische’ reaguursels.

    1. Gebande Kok

     Rammstein kijkt de hele dag naar de door hem en zijn vader verzamelde Nazi-prullaria.
     Wegdromend in zijn zwarte kleding, terugdenkend aan zijn glorietijd zo rond 1943, reageert hij hier.
     We moeten het deze oude, verwarde man niet kwalijk nemen.
     Hij is de klap van het einde van zijn heilige oorlog nooit te boven gekomen.
     Gelukkig voor hem ontmoet hij hier vrienden met een zelfde gedachtegoed.
     De dood zal voor zijn omgeving een ware verlossing zijn.

     1. Blitzkrieg

      Gebande Kok :
      -=> TROLTECHNIEK <=-
      Vermijdt discussie over echt belangrijke zaken en concentreer zoveel mogelijk om minder belangrijke dingen.

      ———-

      Nu weer on-topic, heb jij misschien antwoord op mijn vragen?

      De EU heeft sinds in het begin het doe gehad een federale unie te worden. Wil je dit ontkennen?

      Wil je ontkennen dat dit de woorden zijn van frans timmermans?

     2. Rammstein

      Kijk aan, kokkie is zo diep geraakt door mijn opmerking, dat deze niet anders dan waar kan zijn. Maar het is helemaal niet erg om frikandellenbakker te zijn – het was voor hem het hoogst haalbare.

      Het gevolg is dat kokkie een beetje kwaadaardig wordt. Wat weer alles zegt over zijn beperkte incasseringsvermogen en te lage frustratietolerantie-drempel. En over zijn IQ dat waarschijnlijk beneden de 20 ligt.

 8. claus

  Een EU federatie, is inderdaad de doelstelling, maar deze kan alléén dan bereikt worden als de Europese Nationalistische krachten sterk verdund worden, danwel geheel verdwijnen!
  De immigranten en hun snel groeiende nageslacht zorgen voor massale “links” stemmers, het electoraat bestaat binnenkort voor 95% uit links, en er is geen rechts tegenwicht meer!
  De EU missie is dan volbracht!!!

  1. Piet51

   Immigranten en hun nageslacht hebben in Nederland alleen stemrecht bij gemeenteraadsverkiezingen. Dus van enige invloed op de samenstelling van Eerste en Tweede Kamer of Provinciale Staten is geen sprake.

   1. Bolkestein

    Jij vergeet dat aan immigranten die hier niet-inpasbaar zijn ons Nederlands paspoort wordt prijsgegeven.

  2. Piet51

   Als ik de meeste reacties hieronder goed begrijp, vinden de schrijvers, dat Baudet inderdaad voortdurend zegt wat in Buitenhof werd beweerd. Baudet ontkent echter in alle toonaarden dat gezegd te hebben en wil daarom een kort geding aanspannen. Wat is nu de waarheid? Is hij kansloos in een kort geding of brengt hij toch iets anders voor de rechter? In ieder geval slaagt hij erin de publiciteit te bereiken.

   1. Blitzkrieg

    Piet51 : Baudet had het over europese identiteit en buitenhof over ras, dit is een hele kwalijke insinuatie om baudet te kunnen framen als racist.

   2. Blitzkrieg

    Piet51 : Baudet heeft gezegd dat de eu de intentie heeft om “de europese identiteit te verzwakken”. Buitenhof maakte er dit van “de eu heeft een vooropgezet plan om het europese ras te vervangen door afrikaanse immigranten”.
    Dit is een zeer kwalijke laster van de NPO om Baudet zwart te maken en te demoniseren.

   3. Blitzkrieg

    Piet51 :
    Quote : “Wat is nu de waarheid?”
    Baudet : “de eu heeft de intentie om de europese identiteit te verzwakken”
    Buitenhof : de eu heeft een vooropgezet plan om het europese ras te vervangen door afrikaanse immigranten”

    Dit is een zeer kwalijke laster van de NPO om Baudet zwart te maken en te demoniseren.

    Quote : “In ieder geval slaagt hij erin de publiciteit te bereiken.”
    Wat? Wat voor soort demoon ben jij?

    1. Piet51

     @Blitzkrieg
     Je opmerking snijdt hout. Want dat is precies waarom het gaat. Parafraseren is in eigen woorden samenvatten wat de spreker bedoeld zou hebben. Baudet gebruikte bij andere gelegenheden het nazi-begrip “omvolking”. Zijn opmerking over het verzwakken van de Europese identiteit zijn gecombineerd met dit begrip “omvolking” en ook zijn operking over een pendeldienst (ook een geplande actie) van Noord Afrika naar Europa spreekt boekdelen. M.i. is hij juist geparafraseerd, maar het is te hopen dat een rechter daarover een uitspraak mag gaan doen.
     Ik heb nog niet begrepen, dat Baudet zijn intentie voor een kort geding doorzet. Doet hij dat niet, dan zou ik willen concluderen, dat Buitenhof blijkbaar gelijk had, al zal Baudet waarschijnlijk met een andere verklaring komen.

     1. Piet51

      @Blitzkrieg, e.a.
      Lees ook nog eens het verslag van de zitting van de Tweede Kamer erop door. Daar staat eigenlijk alles in waarover de discussie nu gaat. Zie: tweedekamer.nl/kamerstukken/plenaire_verslagen/detail/820e63b1-4cb4-4264-acab-debc84ef4de5#id301f6adb

     2. Blitzkrieg

      Piet51 :
      Definitie omvolking
      Een politieke strategie om de demografische samenstelling van een gebied te wijzigen door immigratei of beinvloeden van voortplantingsgedrag.

      Omvolken is niet zozeer een strategie van de nazi’s maar is van alle tijden, zo had je in de sovjet unie bijvoorbeeld de russificatie en meer recent de sinicization in tibet.

      Wat de NPO doet – en jij ook – is Baudet opzettelijk linken aan de tweede wereld oorlog, en met geen woord rept over de beleidsmakers. Het is een beetje alsof je anne frank beschuldigd van het feit dat ze zegt dat de duitsers nazi’s zijn en je hitler een vrijbrief geeft.

      Baudet is niet correct geparafraseerd, maar opzettelijk zwart gemaakt. “het verzwakken van de europese identiteit” IS IETS TOTAAL ANDERS ALS “het blanke ras vervangen door afrikaanse immigranten”, en dat weet jij donders goed.

     3. Blitzkrieg

      Piet51 :
      Definitie omvolking
      Een politieke strategie om de demografische samenstelling van een gebied te wijzigen door immigratei of beinvloeden van voortplantingsgedrag.

      Omvolken is niet zozeer een strategie van de nazi’s maar is van alle tijden, zo had je in de sovjet unie bijvoorbeeld de russificatie en meer recent de sinicization in tibet.

      Wat de NPO doet – en jij ook – is Baudet opzettelijk linken aan de tweede wereld oorlog, en met geen woord rept over de beleidsmakers. Het is een beetje alsof je a nne frank beschuldigd van het feit dat ze zegt dat de duitsers nazi’s zijn en je h!tler een vrijbrief geeft.

      Baudet is niet correct geparafraseerd, maar opzettelijk zwart gemaakt. “het verzwakken van de europese identiteit” IS IETS TOTAAL ANDERS ALS “het blanke ras vervangen door afrikaanse immigranten”, en dat weet jij donders goed.

     4. Piet51

      @Blitzkrieg

      Baudet is niet correct geparafraseerd, maar opzettelijk zwart gemaakt. “het verzwakken van de europese identiteit” IS IETS TOTAAL ANDERS ALS “het blanke ras vervangen door afrikaanse immigranten”, en dat weet jij donders goed./

      Parafraseren is tekst van iemand in eigen woorden samenvatten, zodat de bedoeling duidelijk(-er) wordt. Baudet gebruikte in hetzelfde betoog bijvoorbeeld ook de termen “immigratiemachine” en “pendeldienst”, zoals in de volzin: “Daarom wil men ook helemaal niet serieus die migratie uit totaal andere culturen inperken. Integendeel: de Europese Unie is eigenlijk een soort immigratiemachine gebleken en de Europese Unie heeft via een pendeldienst voortdurend meer mensen naar Europa getrokken”.

      En wat is amalgaam, die term gebruikte hij ook. Dat is een vermenging van kwik en een metaal, met geheel nieuwe eigenschappen. Dat geeft precies het beeld weer, wat Baudet wil uitdragen. De witte Europese cultuur wordt vermengd met een andere, Baudet bedoelt zonder twijfel de Afrikaanse (immigratiemachine en pendeldienst!), zodat de oorspronkelijke Europese cultuur verdwijnt. Hij wil natuurlijk niet de oorspronkelijke bewoners uitroeien; dat beweert ook helemaal niemand. Dat beeld van amalgaam past ook perfect bij Baudets eerdere beeld van de “homeopathische verdunning”. Daar kun je trouwens nog van zeggen, dat de medicinale eigenschappen juist door die verdunning ontstaan, maar zo bedoelde hij het toen zeker niet.

      Door dit gecombineerd met de nazi-term “omvolking” (dat is echt van de nazi’s, hoor, al noemden die het Umvolkung) geeft die parafrasering kort en duidelijk weer wat Baudet werkelijk bedoelde te zeggen. Het is dus een correcte parafrasering.

     5. Piet51

      @Blitzkrieg
      Klein foutje met de blockquote. Excuus.

     6. Blitzkrieg

      Quote : “Parafraseren is tekst van iemand in eigen woorden samenvatten”
      Samenvatten? In dit geval is de parafrasering langer dan het citaat. Dit zijn niet de woorden van Baudet maar van de NPO, dit is geen parafrasering maar demonisatie!!!

    2. Piet51

     @Blitzkrieg
     De parafrasering had betrekking op een heel lang betoog betoog van Baudet, waarin de bedoelde verzwakking van Europa in diverse vormen aan de orde werd gesteld. Buitenhof vatte dit samen in enkele zinnen. Dat is precies wat men met parafraseren wil bereiken. Maar je hebt gelijk, dat het de woorden van de NPO zijn, dat is ook een kenmerk van parafraseren, in eigen woorden samenvatten. Maar de strekking is dezelfde als van Baudet in zijn hele betoog. precies zoals altijd met parafraseren wordt gepoogd.

     1. Blitzkrieg

      Piet51 :
      Quote : “De parafrasering had betrekking op een heel lang betoog betoog van Baudet”
      Je kan je blijven verschuilen achter het woord “parafrasering” totdat je een ons weegt, maar je verschuilt je achter leugens en bedrog. Het enige dat de NPO heeft gedaan is enkele woorden en zinsgedeelte vervangen om Baudet te framen en te demoniseren. De parafrasering is langer dan het citaat. Gewoon allemaal leugens en bedrog, en jij verdedigd dat.

     2. Mikael Blomkvist

      Naast het parafraseren van een mening is binnen de vrijheid van meningsuiting het interpreteren en het leveren van inhoudelijk commentaar ook toegestaan.

     3. Stiek

      Mikael Brenda Blomkvist Welsh?

 9. Mikael Blomkvist

  Frits Bosch bevestigt de parafrasering van de standpunten van Baudet door Buitenhof.

  Mogelijk verklaart dit waarom Baudet het Kort Geding kennelijk niet heeft aangedurfd.

 10. Bolkestein

  maar volgens Buitenhof was het een toegestane ‘parafrasering’ van zijn woorden.

  Een toegestane ‘parafrasering’ van zijn woorden is dus hedendaags links voor valselijk en dus lasterlijk en strafbaar smadelijk iemand’s woorden verdraaien.

  Omdat zij dit bewust deed om een klimaat van haat en geweld tegen andersdenkenden te creëren, hopend op een Volkert 2.0, is het volledig gerechtvaardigd om Natalie Righton daar op aan te kijken, aan te spreken en aan te vliegen. Laat haar hier niet mee wegkomen! Maak jacht op haar!

  1. Mikael Blomkvist

   Laat haar hier niet mee wegkomen! Maak jacht op haar!
   —————————————————————–

   Over het creëren van een klimaat van haat en geweld gesproken…

   1. Kretoloog

    Test, want mijn bijdrage verdween spoorloos.

   2. evil knievel

    Kent u de relatie tssn ene Paul Rosenmuller-ene Volkert van der G,was t volgens mij n een arme Pim Fortuyn toevallig!?

   3. Rompui

    DAT MOET JIJ NIET ERG VINDEN LIJKT MIJ . Of wou je zeggen dat jullie clubje dat niet doet ??????

  2. Piet51

   @Bolkestein
   En wat doe jij dan nu? Geen verdraaien van woorden en oproepen tot geweld?:

   * … zij (Righton) dit bewust deed om een klimaat van haat en geweld tegen andersdenkenden te creëren
   * … hopend op een Volkert 2.0 (we weten welke actieg je hiermee bedoelt)
   * … Maak jacht op haar (je roept hiermee op tot zo’n actie)

   Laten we wel even vaststellen, dat Baudet en ook Wilders het verdraaien van woorden, feiten ontkennen en foute uitleg verzinnen tot kunst hebben verheven.

 11. Vee

  Wel apart dat die elite onder elkaar trouwt . Als er ergens inteelt is. Niet voor niets dat voor lex ver buiten de grenzen moest worden gezocht. Die oranjes begonnen aardig te degenereren.

  1. Piet51

   @Vee
   Misschien moet je een paar voorbeelden van inteelt onder de Oranjes geven. Want wat je nu beweert herkent niemand.

   1. Vee

    Lex is nou niet direct het scherpste mes in de la. Met heel veel trucs uiteindelijk een opleiding afgerond in engeland on het onvermogen te verbergen. Er moesten nieuwe (intelligente) genen ingebracht worden buiten de geeikte groep. Vandaar dat Emily afviel

    1. Piet51

     @Vee
     Je bent heel duidelijk in je mening over de Koning, maar dat vroeg ik niet. Welke voorbeelden van inteelt heb je?

 12. Mar

  Uitspraak 1

  Naar het opzetten van veerdiensten om immigranten vanuit Afrika over te zetten naar Europa om de nationale identiteit te verzwakken zodat er geen nationale staten meer zullen zijn.

  Uitspraak 2

  Het is gewoon een politiek project om de bevolkingen van Europa tot één amalgaam te maken en daar centrale machtsuitoefening over te realiseren. Daar gaat het om. Zeg dat dan ook gewoon!

  Uitspraak 3

  Juist natiestaten zijn inherent vreedzaam.

  Buadet wil niet de Europese identiteit bewaken, hij wil juist niet één Europese identiteit. Hij wil juist dat elk EU-land zijn eigen nationale identiteit blijft behouden. Geen één Europa met één identiteit.

  1. Blitzkrieg

   Mar :
   Quote : “Buadet wil niet de Europese identiteit bewaken”
   Baudet wil zeer zeker wel de Europese identiteit bewaken! Wat Baudet bedoelt met Europese identiteit is het collectief van alle Europese landen tezamen. Het collectief wordt wordt gevormd door alle verschillende culturele eigenschappen en gewoontes van alle Europese volkeren. Dit is het tegenovergestelde amalgaam, hij pleit voor EUROPESE DIVERSITEIT, dus niet diversiteit geimporteerd uit andere niet europese landen zoals afrika of moslim landen.

   1. Mar

    @Blitzkrieg

    “Baudet wil zeer zeker wel de Europese identiteit bewaken! Wat Baudet bedoelt met Europese identiteit is het collectief van alle Europese landen tezamen. Het collectief wordt wordt gevormd door alle verschillende culturele eigenschappen en gewoontes van alle Europese volkeren.

    De betekenis van het woord amalgaam is mengelmoes.

    Zoals u de Europese identiteit omschrijft is het al een mengelmoes. Baudet wil natiestaten met ieder een eigen cultuur, want die zijn vreedzaam.
    Is het niet apart om geen! één Europa te willen hebben, maar wel te spreken over een Europese identiteit?

    1. Blitzkrieg

     Mar :
     Quote : “Is het niet apart om geen! één Europa te willen hebben, maar wel te spreken over een Europese identiteit?”
     Ik snap je motieven om te trollen en zaken te verdraaien maar ik maak het graag voor iedereen duidelijk.

     Europa bestaat uit allemaal verschillende landen die allemaal verschillend zijn en hun eigen karakteristieke kenmerken hebben die Europa juist zo mooi maken. Buiten onze verschillen zijn er ook allerlei waarden die we delen, waarden en normen die fundamenteel anders zijn in andere landen zoals afrika of moslim landen. Europese identiteit is hier een koepelbegrip, iedereen begrijpt wat ik bedoel al zal jij je best doen lekker te trollen.

     Wat de EU wil doen, is elke vorm van eigen identiteit weghalen en vervangen door een identiteitsloze burger, lichtgetint en overal hetzelfde.

 13. Mikael Blomkvist

  De jurist Hiddema zal zijn onbezonnen pupil inmiddels wel hebben uitgelegd dat de parafrasering van zijn gevaarlijke denkbeelden door Buitenhof zowel correct als toelaatbaar was en het lichtzinnig aangekondigde Kort Geding derhalve zeer onverstandig.

  Op naar de volgende struikelpartij.

  1. Stanly2000

   Ernst,
   Forum zet juridische stappen tegen tv-programma Buitenhof door.
   Bron: NOS (of is deze niet te vertrouwen en heeft u andere betrouwbare bronnen?)

   1. Piet51

    @Stanly2000
    Het laatste bericht herover op nos.nl was van afgelopen zondag. Daarna werd het voor mij helemaal stil rond Baudet en FvD, behalve hier dan, gelukkig. Of heb ik iets gemist?
    In het algemeen geven juristen Baudet heel weinig kans om een kort geding te winnen. Zie ook nrc.nl/nieuws/2020/02/24/was-die-parafrase-in-buitenhof-evident-verkeerd-a3991547

    1. Beukman

     En hier Thierry zelf in een stukkie van een paar jaar terug:

     Juist door het criminaliseren van het vrije woord en het verdoezelen van de problemen – door die politieke correctheid – nemen de maatschappelijke spanningen toe. Het anti-beledigingsbeleid werkt dus averechts. Het ‘zuiveren’ van de discussie leidt tot een onzuivere discussie omdat standpunten en gevoelens ondergronds gaan. Vilein worden. Niet meer kunnen worden tegengesproken en indien nodig – weerlegd.
     Juist het recht om te shockeren en te beledigen heeft het Westen zijn beslissende voorsprong gegeven. De Verlichting en alles wat erop volgde zou nooit hebben kunnen plaatsvinden zonder debatten over ‘meer of minder’ kerkelijke invloed; ‘meer of minder’ gelijkheid tussen mannen en vrouwen; ‘meer of minder’ democratie.
     ….
     In Nederland kan alles gedacht, gezegd en gevraagd worden zolang we anderen diezelfde vrijheid gunnen en dus niet oproepen tot geweld. Klaar.

     nrc.nl/nieuws/2016/12/09/een-misvatting-nu-gaan-meningen-ondergronds-5724228-a1535927

    2. Stanly2000

     NOS NIEUWS • POLITIEK • GISTEREN, 19:55
     Forum zet juridische stappen tegen tv-programma Buitenhof door.
     Vandaag (gisteren dus) is er overlegd met advocaten en dat heeft geresulteerd in een dagvaarding. Het is nog niet bekend wanneer een eventuele rechtszaak zal plaatsvinden.

     1. Piet51

      @Stanly2000
      O.k., had ik gemist. Dank!

     2. Mikael Blomkvist

      Van een Kort Geding is dus elk geval geen sprake meer.

     3. Piet51

      @Mikael Blomkvies
      Toch geen kort geding? Waar lees je dat? Ook NRC had het gisteren over een dagvaarding.

     4. Piet51

      @Mikael Blomkvist
      Sorry, je achternaam fout.

     5. Mikael Blomkvist

      Een Kort Geding vindt, zoals de term aangeeft, op korte termijn plaats.
      Ik concludeer dat dit spoedeisende karakter kennelijk is vervallen.

     6. Piet51

      Het lijkt mij het beste als de rechter aangeeft niet ontvankelijk te zijn. Een politicus moet nu eenmaal wat meer kunnen verdragen dan een normale Nederlander. Ook in de eerste zaak Wilders wilde het OM in eerste instantie niet vervolgen, maar besliste het Hof anders door het OM tot vervolging te verplichten.

      Als het toch tot een uitspraak komt, is elke uitspraak goed voor Baudet. Bij een positief oordeel heeft Baudet natuurlijk gewoon gewonnen. Bij een negatief oordeel van de rechter over Buitenhof kan Baudet er gedurende langere tijd zijn voordeel mee doen. Want hij staat dan min of meer quitte met Wilders. Bivendien kan hij zijn stelling onderbouwen, dat rechters D66 aanhangers zijn, dat ze zich met politiek bemoeien en dat ze niet onafhankelijk zijn, etc., etc. Allemaal onzin natuurlijk, maar de volgzame FvD-aanhang zal het slikken als zoete koek. Of hij er veel mee zal groeien betwijfel ik wel.

      Dus elke uitspraak is gunstig voor Baudet. Daarom hoop ik dat de rechter geen uitspraak zal doen.

  2. Beukman

   Het kan geen kwaad om het standpunt van FvD er even bij te halen:

   Het debat hoort vrij te zijn. Wat ‘beledigend’ is en wat niet, is subjectief. Kritiek op godsdiensten en politiek-maatschappelijke opvattingen, kritiek op meerderheden of minderheden, ferme standpunten moeten kunnen worden uitgesproken. We moeten nu in actie komen anders wordt de bevolking steeds verder de mond gesnoerd in de toekomst.
   De grens hoort te liggen bij oproepen tot geweld. Daar moet hard tegen worden opgetreden. Maar alles daarbuiten hoort toegestaan te zijn. Anders wordt onze vrijheid van meningsuiting steeds verder ingeperkt.

   forumvoordemocratie.nl/actueel/vrijheid-van-meningsuiting

   Baudet, die overigens eerder vond dat de rechtspraak zich zo min mogelijk met de politiek diende te bemoeien, wil ons Nederlanders dus de mond snoeren.

   1. Blitzkrieg

    Beukman : Voor de goede orde, even calibreren. Als ze vanavond op het NOS journaal zeggen dat Jesse Klaver een p*dofiel is, is dit dan vrijheid van meningsuiting of laster?

    1. Beukman

     Dit is wat Baudet erover zegt:

     In Nederland kan alles gedacht, gezegd en gevraagd worden zolang we anderen diezelfde vrijheid gunnen en dus niet oproepen tot geweld. Klaar.

     Ikzelf leg de lat overigens iets lager dan Baudet.

     1. Blitzkrieg

      Beukman : Ik weet wat Baudet hierover zegt, maar op dit moment hebben wij een discussie over de vrijheids van meningsuiting. Ik heb je een simpele vraag gesteld om te zien waar de grenzen liggen van vrijheid van meningsuiting.

      Voor mij is het antwoord op onderstaande vraag volstrekt evident, maar jij lijkt me boven alles voorzichtig hem te beantwoorden.

      Als ze vanavond op het NOS journaal zeggen dat Jesse Klaver een p*dofiel is, is dit dan vrijheid van meningsuiting of laster?

     2. Beukman

      @Krieg

      Dat lijkt me een duidelijk geval van smaad. Stel dat Baudet in Buitenhof (ongegrond) een p*dofiel was genoemd ipv dat uitspraken van hem waren geparafraseerd, had hij het programma met succes kunnen aanklagen wegens smaad.

      Maar wat is je punt?

     3. Mikael Blomkvist

      Als de implicatie van de ‘parafrasering’ van zijn denkbeelden was geweest dat hij een racist is, een diskwalificerende typering, en die kwalificatie kan niet met feiten worden ondersteund dan is er in beginsel ook sprake van smaad.

      De kern van de zaak is of die parafrasering van zijn denkbeelden smaad of laster impliceert. Ik vermoed dat een rechter dit niet zo zal beoordelen omdat de parafrasering wel degelijk door Baudet verwoorde denkbeelden betreft die qua strekking aansluiten op hetgeen in de parafrasering wordt verwoord.

     4. Beukman

      Bovendien weegt iedere rechter het levensbelang van een onafhankelijke journalistiek voor de rechtsstaat mee, en zal hij een journalist in bescherming nemen tegen een wispelturige flodderaar als Baudet.

      Gelukkig vindt Baudet dit zelf in beginsel ook terecht, zo blijkt uit zijn eigen woorden.

     5. Blitzkrieg

      Beukman :
      Quote : “Dat lijkt me een duidelijk geval van smaad.”
      Groot gelijk Beukman, dat zou grove laster geweest zijn van de NOS. Toch is er niet zolang geleden een demonstratie geweest waarin werd gescandeerd “als je Thierry dood wilt schieten zeg dan paf”. Ook liep groen-links zij aan zijn met een p*dofielen organisatie. Als de NOS gewild had, hadden ze groen-links en Jesse Klaver hier zo aan kunnen linken, slechts een kwestie van de juiste framing. Jesse zou terecht boos geworden zijn, en terecht een rechtzaak hebben aangespannen.

      Bij Thierry Baudet is het precies eender, hij heeft precies uitgelegd wat de plannen zijn van de Europese unie. Met deze uiteenzetting kun je het eens zijn of niet, maar deze opvatting leeft onder een groot deel van de Nederlandse bevolking juist omdat de Europese leiders het zo openlijk zeggen. Buitenhof heeft Thierry Baudet opzettelijk en tijdens prime time televisie neergezet als een soort H!tler, die er een soort omstreden rassenleer op na houdt. Iedereen verschuilt zich achter parafrasering, maar het werkelijke doel van de NPO was slechts om Baudet heel kwaadaardig te framen.

      Dit is net zoals mijn voorbeeld van Jesse Klaver grove laster en Thierry heeft groot gelijk dat hij naar de rechter stapt.

     6. Mikael Blomkvist

      Toch is er niet zolang geleden een demonstratie geweest waarin werd gescandeerd “als je Thierry dood wilt schieten zeg dan paf”
      ——————————————————————————————

      Ik meen me te herinneren dat betrokkene voor deze uitroep is vervolgd en veroordeeld.

     7. Stiek

      Mikael Brenda Blomkvist Welsh?

     8. Blitzkrieg

      Mikael Blomkvist :
      Quote : “Ik meen me te herinneren dat betrokkene voor deze uitroep is vervolgd en veroordeeld.”
      Ja en ik meen ook dat groenlinks zij aan zij meeliep in deze demonstratie met een p*dofielen vereniging.

      Een paar juiste camerashot’s en een paar mensen selectief aan het woord laten, framing is zo ontzettend gemakkelijk.

     9. Mikael Blomkvist

      Ja en ik meen ook dat groenlinks zij aan zij meeliep in deze demonstratie met een p*dofielen vereniging.
      ——————————————————————-

      Kunt u aangeven welke demonstratie dat betrof? Mij is hierover niets bekend.

     10. Blitzkrieg

      Mikael Blomkvist : Natuurlijk kan ik dat.
      45. “Als je Thierry deaud wil schieten zeg dan Paf”
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=XrMTLz4Adu0

     11. Blitzkrieg

      Mikael Blomkvist :
      Walgelijk! p*dofielenvereniging demonstreerde samen met SP, PvdA en GroenLinks tegen Thierry Baudet
      h**ps://www.dagelijksestandaard.nl/2019/04/walgelijk-p*dofielenvereniging-demonstreerde-samen-met-sp-pvda-en-groenlinks-tegen-thierry-baudet/
      * vervangen met e

     12. Mikael Blomkvist

      @Blitzkrieg,

      U verwijst naar een volstrekt absurd artikel waarin gesproken wordt over een p*dofielenvereniging die niet bestaat.
      Een misleidend en lasterlijk artikel jegens Groen Links die daar niets mee te maken had.

     13. Stiek

      Mikael Blomkvist c.s.?

     14. Blitzkrieg

      Mikael Blomkvist :
      -=> TROL TECHNIEK <=-
      Trek bronnen van u oppent zo veel mogelijk in twijfel on verwarring te veroorzaken.

     15. Blitzkrieg

      Beukman : Ik wacht op een antwoord…

 14. Baron von Munchhausen

  Klets maar lekker met z,n allen.
  Omvolken gaat gebeuren!
  Het is vastgelegd in Strassbourg! (Lees Duitsland)
  ” Deutschland will es und es wird passieren! Es wird geplant, Ureinwohner in Lager zu bringen, wenn sie dagegen sind!”
  Oude (Duitse) tijden herleven: concentratiekampen!

  1. Marija

   Hoe vaak heb ik al daar naar verwezen? Wel 20 maal.
   Zoek het op Google.

 15. Sabreur

  Als het Europese volk tenonder dreigt te gaan aan inteelt, waarom importeren wij dan mensen uit een cultuur, waarin je man je oom is en je broer de vader van je kind is?

  1. Baron von Munchhausen

   Sabreur:

   Europese volkeren zijn onderontwikkeld! Dat vinden de Moslims!
   Europeanen hebben geen verstand van kamelen, geiten neuken, je vrouw slaan, hand ophouden, eeuwen lange oorlogen, enzovoort,.
   Nog meer?

 16. Sharktyricon

  De idiote discussie over omvolking, de EU is bezig het volk te verdunnen met een aanwas van buiten Europa en dat zou onze nationale identiteit verwateren of zelfs compleet laten verdwijnen. Ik vraag me serieus af hoeveel historisch besef de mensen hier hebben, jullie beseffen je dat Europa vroeger uit een aantal volken bestond die met de jaren door rondtrekken, nomadische volken, oorlogen, economische veranderingen etc steeds meer met elkaar vermengd is geraakt? De oorspronkelijke Germaanse, Anglo saksiche hebben zich door de eeuwen heen al vermengd met meer zuidelijke volken zoals de Spanjaarden en Romeinen en Grieken. Ook de tochten naar Azië hebben door de eeuwen heen gezorgd dat we met Aziatische volken vermengd zijn geraakt, de Spanjaarden trokken naar zuid en midden Amerika en vervolgens weer door Europa dus ook zuid Amerikaans bloed zit in onze lijn en zo kan ik nogwel doorgaan. Roepen dat we omgevolkt worden is je reinste stupide angst voor rassenvermening die al eeuwen gaande is want de mensenheid zit niet stil en zoekt heender en verre naar levenspartners. Dat is geen omvolking, dat noem ik gewoon menselijk. Jullie goedkope angstpraatjes over hoe wij overspoeld worden met andere niet inheemse culturen is bullsh*’t. Nederland bevat zo ongeveer 0,001% van het totale wereld oppervlak als Nederlanders zich niet vermengen met andere culturen zijn Nederlanders over 300 jaar uitgestorven of zo mongoliede dat het uitsterft, maar vele van de comments hier wijzen idd op een hoog inteelt gehalte, dat zou de stupide opmerkingen iig verklaren

  1. Baron von Munchhausen

   Sharktyricon

   Je best gedaan. Maar,……. je uitleg is wat ALLE facistische linkse partijen doen:
   informatie halen uit literatuur, wetenschap, e.d., deze gebruiken wat HUN uitkomt!
   Het half overbrengen, verdraaien, juiste conclusies, overslaan, etc, vermelden ze UITERAARD NIET!!!

   1. Sharktyricon

    Vertel eens hoe het anders is gegaan met het noord West Europese volk, kun jij aantonen dat het niet al eeuwen lang vermengd is met andere volken, blijkbaar heb jij wel (net als vele hier) inzicht in hoe het daadwerkelijk gesteld is met ons “pure” volk. En als het wel klopt wat is dan het probleem aan de aanwas van andere volken? Is het de religieuze overtuiging? Want het joods/christelijke geloof is namelijk ook niet de basis van de noordelijke volken maar ook een aanwas van het midden oosten, maar dat is kennelijk geen probleem omdat er al eeuwen is. Geef je verheldering wat er zo problematisch is aan mensen van andere culturele achtergronden.

    1. Blitzkrieg

     Sharktyricon :
     Quote : “Geef je verheldering wat er zo problematisch is aan mensen van andere culturele achtergronden.”
     Het is problematisch dat alleen Merkels wir schaffen das een miljoen immigranten heeft opgeleverd. Onder Rutte zijn er ruim een half miljoen immigranten naar Nederland gekomen. ONZE POLITIC GEBRUIK deze immigranten om onze cultuur te verzwakken. Kijk bijvoorbeeld naar Zwart Piet, het niet inclusief genoeg zijnde carnaval (verkleedfeest) en natuurlijk de racistische moorkop.

     Wat er mis is met immigratie is de kwade opzet van onze leiders om ons tegen elkaar uit te spelen middels identiteitspolitiek.

     1. Sharktyricon

      @blitz dit is dus juist mijn punt: “ONZE POLITIC GEBRUIK deze immigranten om onze cultuur te verzwakken”
      Onze cultuur is altijd al een samenraapsel van verschillende culturen geweest, als handelsvolk zijn er vele andere culturen geweest die de onze hebben beïnvloed, ook zijn er door oorlogen (de tachtig jarige oorlog, de Franse revolutie) andere culturen ons land binnengekomen. Verder zijn er vanuit de christelijke drang tot bekering ook vele andere culturen en overtuigingen ons land binnengekomen. Verder zijn er nog talloze Nederlanders die om wat voor ’n rede dan ook hun man of vrouw in het buitenland zoeken en mee hiernaartoe nemen die ook weer hun cultuur meebrengen.
      Onze cultuur is een samenraapsel van culturen, een echte melting pot en dat is het altijd geweest.
      Dus nogmaals mijn vraag wat is het probleem met andere volken die hier binnenkomen? En als de overheid dat al bewust doet (waar geen enkele rede voor zou zijn omdat we, zeker in Nederland, dit vanuit eeuwen geleden al zelf deden) wat is de winst daarvan, waarom zouden ze onze cultuur willen verdunnen? De nwo? Daar heb je geen omvolking voor nodig, daar heb je internet voor, digitaal zijn al onze grenzen al vervaagt en al onze privacy verdwenen, alle culturen en religies zijn al vermengt op talloze fora.
      En even voor de duidelijkheid, ik beschouw het niet als negatief, sterker nog, verschillende culturen brengen verijkking en een andere kijk op de wereld. Extremisme daar gelaten, maar extremisme in al zijn vormen.

     2. Blitzkrieg

      Sharktyricon : Je doet je uiterste best om over de kern van mijn reactie geen te lezen, het was bleek de laatste regel van mijn betoog.

      Quote : “Wat er mis is met immigratie is de kwade opzet van onze leiders om ons tegen elkaar uit te spelen middels identiteitspolitiek.”

     3. Sharktyricon

      That’s it? Het enige argument is de kwade opzet van de overheid door identiteitspolitiek? Wat is hierin de kwade opzet? Iedere cultuur hier heeft ’t recht zijn of haar waarden binnen een cultuur te kunnen beleiden

     4. Sharktyricon

      2.
      Zolang die waarden blijven de wetten van ons land is het ook logisch dat een cultuur zijn eigen kernwaarden blijft houden, zoals jij dat wil voor jouw waarden wil een ander dat ook. Er is niet een kwestie van die waarden zijn beter of slechter, ze zijn anders.
      De kwade opzet waarvan je spreekt is voor mij een raadsel want wat is de winst om de moslimcultuur (bijvoorbeeld) hier de dominante cultuur te laten worden??

     5. Blitzkrieg

      De doelstelling van de EU is om in 2050 moeten 60 miljoen migrerende “werknemers” te hebben. Dit vind ik wel degelijk een probleem.

      Quote : “Iedere cultuur hier heeft ‘t recht zijn of haar waarden binnen een cultuur te kunnen beleiden”

      Je zegt het goed, BINNEN. Dat is niet wat er nu gebeurd en ook niet het doel van de EU. Het doel is dat wij onze cultuur opgeven en onherkenbaar moeten worden. De EU (en ook D66) is hier heel duidelijk in, ook wij moeten integreren en vreemde culturen ondewijzen. Dit is niet integreren BINNEN maar onze cultuur GEDWONGEN aanpassen om integratie te bevorderen.

     6. Rammstein

      “De kwade opzet waarvan je spreekt is voor mij een raadsel want wat is de winst om de moslimcultuur (bijvoorbeeld) hier de dominante cultuur te laten worden??”

      Te ‘laten’ worden?! Domme man: de islam is een imperialistische ideologie die permanent streeft naar gebiedsuitbreiding, al 1400 jaar.

      Los van de kwalijke en kwaadaardige aard van de islam, brengt de instroom van miljoenen nieuwe bewoners (ook uit andere culturen) zeer ernstige en grote gevolgen met zich mee: enorm tekort aan woningen, groeiende overbevolking, overbelasting van wegen en recreatiegebieden, toenemende vervuiling, etc. etc.

      Nederland is al een van de meest overbevolkte landen ter wereld. Als wij de bevolkingsdichtheid van Denemarken zouden hebben (qua grootte en welvaart ongeveer gelijk aan Nederland) zouden hier slechts 4,7 miljoen mensen wonen.

      Het is absurd en misdadig om ongehinderd grote aantallen mensen in ons land toe te laten. Vorig jaar weer ca. 130.000 mensen erbij, een stad ter grootte van Maastricht.

     7. Blitzkrieg

      Sharktyricon :
      Knettergek: PvdA wil rasechte Hagenaren dwingen om te ‘integreren’ in multiculturele stad
      h**ps://www.dagelijksestandaard.nl/2015/02/knettergek-pvda-wil-rasechte-hagenaren-dwingen-om-te-integreren-in-multiculturele-stad/
      Quote : “Hoe knettergek het integratiestandpunt is van de PvdA, vraagt u? Nou, wat denkt u hiervan? De partij heeft besloten dat rasechte Hagenaren – Nederlanders die daar geboren en getogen zijn – voortaan moeten integreren.”

      D66-laaf Rob Jetten vindt dat Nederlanders ook moeten integreren: ‘Stel je open, bied een warm welkom!’
      h**ps://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/d66-laaf-rob-jetten-vindt-dat-nederlanders-ook-moeten-integreren-stel-je-open-bied-een-warm-welkom/
      Quote : “Dat was de steen des aanstoots voor Rob Jetten, om eens even een boom op te zetten over integratie. Dat vraagt niet alleen iets van asielzoekers en andere immigranten, aldus Jetten, maar wij gevestigde Nederlanders moeten ons ook meer inspannen.”

      Apeldoorners zingen voor AZC Americahal (03-09-2015)
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=ylZqvNHRHzI&list=RDylZqvNHRHzI&start_radio=1

     8. Gebande Kok

      Indien iemand DDS artikelen gaat gebruiken als weergave van de werkelijkheid, helpt zelfs zondags een extra kaars opsteken niet meer.

  2. Mar

   Baudet zelf is van gemengd bloed. Stamvader kwam uit Frankrijk/België. Verder heeft hij Indische roots, waar hij trots op is, getuige zijn verschijning in het blad Pinda magazine van november 2019 in de serie Trots op Indische roots.Terug te vinden op zijn Twitter-account.

   1. Baron von Munchhausen

    Mar

    Welke trol ben je? Met je nieuwe naam?
    Toch niet “onze” geliefde luierdragende Beukman?

    1. Mar

     Man, ik behoor zo langzamerhand tot het meubilair van DDS.

     Paar maanden nadat DDS was opgericht, heb ik me hier aangemeld met de naam Mar en ik zit hier nog steeds.

     1. Rammstein

      Dat kan ik bevestigen.

     2. Baron von Munchhausen

      Mar
      Bij deze mijn verontschuldiging!

 17. Rud56

  Eindelijk een bevestiging van de gore (EU-)politiek, tientallen jaren tot op heden gevoerd door PvdA, CDA, VVD, D66, SP, GL!

  Stem PVV en FvD!

 18. Blitzkrieg

  #BREXIT en de EU
  h**ps://twitter.com/James7Holland/status/1126811157417877504?s=09

 19. Joost mag het weten

  Sinds de jaren 60 telkens een ander leugenachtig excuus om mensen van buiten Europa binnen te halen. Dat inteeltexuus is natuurlijk ook weer gewoon een leugen. De groepen waarbinnen dit speelt zijn de Joodse-en moslimgemeenschappen. Het binnenhalen van mensen die niet integreren, maar paralelle samenlevingen creëren vergroot dit probleem dus in plaats van het te verhelpen.
  Het immigratie- en integratiebeleid van de afgelopen decennia is gewoon een opeenstapeling van stommiteiten geweest die telkens met een andere leugen wordt verbloemd.
  Als dan ook nog diverse documenten te vinden waarin het doel van het vrije verkeer van personen binnen de EU beschreven staat en de grondlegger van de EU, Coudenhove-Kalergi, het al had over een Euro-Aziatisch Negroïde ras dan is het toch niet zo vreemd dat een omvolkingstheorie ontstaat.

  Komplottheorieën ontstaan doordat mensen bewezen leugenaars niet op hun woord geloven en op basis van bewijsmateriaal hun eigen, al dan niet juiste, conclusies trekken.

 20. Sharktyricon

  @blitz:
  Gedwongen integratie vind ik te ver gaan, echter ben ik zeker van mening dat er aan beide kanten water bij de wijn gedaan moet worden, integratie is niet een eenzijdig proces. Wat rob jetten heeft gezegd is niks nieuws onder de zon, echter nemen sommige Nederlanders daar ontzettend aanstoot aan omdat er gelijk een complot in hun opkomt dat ze gedwongen worden hun cultuur op te geven, maar dat blijft een complot waar geen echte grond voor is. Als je gelooft dat jetten slecht in de zin heeft ga je er automatisch van uit dat zijn uitspraak daar op duidt maar nergens heeft hij gezegd dat mensen gedwongen gaan worden. Behalve een aantal (extreem) rechtse theorieën is er geen enkel hard bewijs voor, behalve wat verdraaide en geïnterpreteerde woorden. Iets nuchterder kijken naar de situatie met een minder gekleurd beeld zou helpen, zoals ik al talloze malen heb gezegd is Nederland al eeuwen een smeltpot van culturen maar kennelijk is er een drang vast te houden aan dingen die mensen uit hun jeugd kennen en dat zien als zo hoort het.
  Neem als voorbeeld sinterklaas en zwarte piet, zoals wij het kennen is pas sinds eind 1800 de traditie en daarvoor is de traditie ook al meerdere keren aangepast. Dit past heel goed in de “cultuur” waar nu zo naarstig aan vast wordt gehouden, niet zo zeer omdat dit altijd zo was maar meer omdat wij het zo kennen. Dus praat je dan over cultuur of over heimwee naar hoe het was en dat vast willen blijven houden? Ik denk dat we gewoon een evolutionair proces doorlopen, het vermengen van rassen, verandering in tradities en geloof etc een proces wat de hele mensheid z’n tijd al speelt

  1. Blitzkrieg

   Sharktyricon (Robert75) :
   Quote : “Iedere cultuur hier heeft ‘t recht zijn of haar waarden binnen een cultuur te kunnen beleiden”

   Quote : “Gedwongen integratie vind ik te ver gaan, echter ben ik zeker van mening dat er aan beide kanten water bij de wijn gedaan moet worden”

   Nieuwkomelingen moeten hun cultuur beleiden binnen de onze, precies zoals in je eerste statement. Je tweede statement is precies het tegenovergestelde, WATER BIJ DE WIJN DOEN.

   GEEN WATER BIJ DE WIJN!!! Immigreren naar een ander land wil zeggen dat je de andere cultuur als leidend ervaart. Hier vieren we kerst, sinterklaas, vier koningen en eten we moorkoppen. In Nederland hebben we kerken en geen moskeeen, zint je dat niet dan kies je maar kies je er maar voor om niet te migreren of kies je een land dat beter aansluit bij je wensen.

   1. Sharktyricon

    Vanwaar de robert75 ten eerste?

    Volgens mij begrijp je de term water bij de wijn doen niet zo heel goed, als beide groepen dit doen zal beide niet alles hoeven op te geven maar wel een deel. Bijv. De niqab etc is hier idioot dus daar zal de moslimgemeenschap in moeten schikken, echter een hoofddoek is voor niemand kwalijk dus zullen wij daar toleranter in moeten zijn.
    Je zegt: wij vieren hier sinterklaas kerst etc. Jehova’s getuigen doen dat ook niet en daar doen ze niemand kwaad mee, dus de geen die hier komt zal idd moeten accepteren dat sommige feestdagen niet zo zijn als in land van herkomst, maar het staat ze vrij dat aldanniet te vieren.
    Dus nergens spreek ik mezelf tegen.
    Jij mag je trouwens ook wel eens beseffen dat jij in een vrij land waar iedereen mag geloven en leven zoals hij/zij het wil, niemand is verplicht om 1 van je genoemde feestdagen te vieren en ze mogen er ook nogeens commentaar op hebben. Dat is mij een stuk meer waard dan de verplichte assimilatie die jij voorstelt. Je beschuldigt een religie van het opleggen van hun maar je wil zelf mensen jouw “cultuur” opdringen en ziet daar geen kwaad in.

    1. Blitzkrieg

     Sharktyricon : Wil je mijn woorden opzettelijk verdraaien of verkeerde begrijpen, prima maar dan is het einde discussie.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.