Schermafdruk 2020 02 24 082405

Frits Bosch over Buitenhofaffaire: 'Je kunt geen mensen importeren die de spelregels niet kunnen of niet willen spelen'

Geen categoriefeb 24 2020, 20:00
Forum voor Democratie gaat naar de rechter tegen TV programma Buitenhof. Thierry Baudet beschuldigt presentatrice Natalie Righton van “schandelijke leugens”. Righton is de vervanger van Jort Kelder die vanwege zijn manlijkheid het veld moest ruimen als presentator voor een vrouw, ‘schandelijke discriminatie’. Baudet zou volgens Righton gezegd hebben dat “de EU een vooropgezet plan heeft om het blanke ras te vervangen door Afrikaanse immigranten.” Baudet bestrijdt dat gezegd te hebben. We mogen er van uitgaan dat dit niet Righton’s parafrasering was maar van extreem linkse Buitenhof.
Uit transcripties blijkt dat Baudet dat niet exact zo gezegd heeft, maar volgens Buitenhof was het een toegestane ‘parafrasering’ van zijn woorden. Een interessant geval over in hoeverre mag je parafraseren. Wat is er mis met “De EU een vooropgezet plan heeft om het blanke ras te vervangen door Afrikaanse immigranten”? Het is correct. Het is een feit dat de EU willens en wetens de EU grenzen als decennia wagenwijd openzet voor immigratie, ook voor Afrikaanse immigranten ter bevordering van diversiteit. EU commissaris Frans Timmermans heeft daar luid en duidelijk als volgt over gecommuniceerd.
Timmermans zegt in de EC vergadering van oktober 2015, dus in het hoogtijjaar van immigratie (zie YouTube ‘Europe will be diverse, or war!) ’dat Europa ‘diversiteit’ moet accepteren. Delen van Europa zien diversity als een bedreiging, maar diversity comes with challenges, diversity is humanity’s destiny‘. Geen enkele natie in deze wereld die niet in de toekomst met te maken krijgt. Het iswhere humanity is heading‘. Er zijn politici die denken dat ze een natie kunnen inrichten van mensen composed of one culture‘. Maar dat kan niet, want ze baseren zich op een ‘past that never existed’.Europe will be diverse‘. ‘All other parts of the world will be diverse‘. ‘How do we deal with that diversity?’. Timmermans’ antwoord: ‘By ensuring that our values determine how we deal with diversity and not giving up our values to refuse diversity’. ‘That will bring us down as a society’. Als we dat vergeten dan zal Europa niet het Europa zijn dat we hebben gebouwd.Europe will not remain a place of peace and freedom for very long‘.
Het is onversneden ideologie waar de EU aan blootgesteld is. Timmermans heeft willens en wetens de immigratiegrenzen opengezet c.q. open laten staan voor ‘diversity’. Links is dus schuldig aan de immense problemen waar EU nu mee te maken heeft. Links is dus schuldig aan de opkomst van AFD in Duitsland en extreem rechts, de moorden, de criminaliteit. Links moet dus verantwoordelijkheid daarvoor nemen, maar doet dat niet. Nexit!
Nederlandse kiezers gaan mee met Timmermans’ idiotie. De Europese verkiezingen zijn achter de rug en in Nederland hebben kiezers op Frans Timmermans gestemd. Partij van de Arbeid veert terug. Iedereen was perplex. Waar komt dit verkiezingsresultaat in hemelsnaam vandaan? Maar het is begrijpelijk, want als goede nationalisten willen we natuurlijk een Nederlander als voorzitter van de Europese Commssie hebben. Nationalisme mag niet meer, maar er zijn uitzonderingen, nietwaar! De Heer zij geloofd dat deze malloot niet verkozen is. Timmersmans “Voor landen die de eigen identiteit als volk of land willen behouden is geen enkele plaats en geen toekomst” duidt op vooropgezette ‘omvolking’ (remplacement in het Frans), gemunt door de filosoof Renaud Camus, in de jaren negentig van de vorige eeuw.
Minister Wolfgang Schäuble zei het Timmermans na in Die Zeit: “De opgave in de globaliserende wereld zal zijn nog één keer een massale revolutie te veroorzaken, een grondige verandering zonder overdrijving te veroorzaken. Het zijn de schotten die ons kapot maken en ons door inteelt zullen degenereren. Voor ons zijn de moslims een verrijking van onze openheid en diversiteit.” Schäuble wil autochtoon EU blijkbaar wegpoetsen en daarmee ook de Duitse WO2 schande. Maar dat zal niet lukken want Duitse Turken, blijven Duitse Turken en Duitse Syriërs blijven Duitse Syriërs en Duitse Duitsers blijven Duitse Duitsers en Marokkaanse Nederlanders blijven Marokkaanse Nederlanders en Turkse Nederlanders blijven Turkse Nederlanders en Nederlandse Nederlanders blijven Nederlandse Nederlanders. Er vindt amper integratie plaats: het is multi-monocultuur, geen multicultuur. Het is niet anders.
Schäuble stelt dat ‘het ooit homogene Duitse volk tot inteelt en degeneratie heeft geleid’. Wat een belediging, een racistische uiting. Timmermans en Schäuble willen homogeniteit en Leitkultur wegpoetsen. Wat moet er terecht komen van gemeenschapszin, solidariteit en loyaliteit? Als een volk geen eigen identiteit meer heeft en volkomen gediversifieerd is, welke zin heeft het dan nog om je voor ‘wij’ in te zetten? De EU wil ‘ontschotten’, niet om vluchtelingen te helpen, maar om (vermeende) inteelt en degeneratie te laten verdwijnen en identiteit en beschaving weg te poetsen vanuit ideologie. De EU heeft een vooropgezet plan om autochtoon EU te vervangen door immigranten, inderdaad: omvolking.
Timmermans schreef op 20 februari in de extreem linkse NRC het artikel ‘Telkens moeten de ontwortelde kosmopolieten het ontgelden’. In dat artikel beklaagt hij zich erover dat het antisemitisme zo de kop opsteekt in Europa. Timmermans zal de hypocrisie bokaal dit jaar met gemak winnen. Couturier wijlen Karl Lagerveld zei tot Angela Merkel: "Je kunt niet miljoenen joden doden en vervolgens miljoenen van hun grootste vijanden importeren, zelfs niet als er decennia tussen zitten."
Als je mensen samenbrengt en je wilt ze in vrede laten leven, dan moet je ze samen een spel laten spelen met regels die goed werken. Je kunt hen niet hun eigen spel laten spelen met allerlei verschillende regels. Dat werkt niet. Als dat wel zou werken, dan zou de wereld niet een plaats zijn vol van oorlog en conflicten! Wat is er voor nodig om ons te verenigen? Je kunt geen mensen importeren die de spelregels niet kunnen of niet willen spelen. Dat is de bron van de ellende waar we nu mee te maken hebben.
Frits Bosch, auteur van Feminisme op de werkvloerenSchaft ook Nederland zich af?”. U treft op Bol.com een Inhoudsopgave en Proloog aan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten