Screen Shot 2020 02 27 at 111024

Gaskamer-praalwagen, nazi-officieren en joodse gevangenen: holocaustgroep in Spaanse carnvalsoptocht

Geen categoriefeb 27 2020, 10:00
Als je wilt weten hoe totaal gestoord onze katholieke vrienden in Spanje kunnen zijn hoef je alleen maar even naar onderstaande beelden te kijken van een carnavalsoptocht in Campo de Criptana. Zieker dan dit wordt het niet.
https://twitter.com/CataloniaHelp2/status/1232286908870512640
Wat je daar ziet is een "holocaustgroep." De praalwagen is uitgedost als een gaskamer, en de mensen die meelopen zijn verkleed als a) nazi-officieren en b) joodse gevangenen. Er werd zelfs met Israëlische vlaggen gezwaaid om even duidelijk te maken dat het toch echt om joden ging. Oh, en er waren zelfs minderjarige meelopers die een davidster droegen. Want, haha! ANNE FRANK! LEUK MAN!
De Israëlische ambassade in Madrid heeft terecht woedend gereageerd op deze beelden. Als reactie heeft de organiserende groep "excuses" aangeboden hebben. Want, zegt de organisatie van de optocht, het was niet de bedoeling om iemand te beledigen. Echt niet! Sterker nog, het was bedoeld om de slachtoffers van de holocaust juist "met maximaal respect" te herdenken!
Jaja. Juist ja.
En kijk eens naar de reacties van de mensen die erom heen staan. Zie je ook maar iemand geschokt reageren? Is er ook maar één persoon die de handen verbaasd voor het gezicht slaat en duidelijk maakt dat dit écht niet kan?
Nope. Helemaal niemand. Ze staan erbij en kijken ernaar... en vinden het blijkbaar volkomen normaal.
Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 143 DDS-lezers gingen u al voor!
Spanje: eens het land van Franco, altijd het land van Franco -- een extremistische katholieke dictator die, laten we dat vooral niet vergeten, met behulp van de nazi's aan de macht kwam. Of mogen we dat tegenwoordig niet meer hardop zeggen omdat het zo politiek incorrect is en Spanje zogenaamd een belangrijk deel uitmaakt van de Europese Unie ofzo?
Steun mij op BackMe en Volg mij op Twitter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten