Halvegare pedo Nelson moet opgenomen en chemisch gecastreerd worden

Zijn flatgenoten willen van hem af, maar de smerige pedo Nelson gaat nergens heen. Hij wil gewoon in ‘zijn’ appartementje blijven wonen. Het ergste? In Nederland kan dat ook nog. Ziek.

Och, och, och. Wat moeten we medelijden hebben met die smerige pedofiel Nelson. Hij wordt namelijk “bedreigd.” Volgens buurtgenoten houdt het in dat een paar mensen hem geconfronteerd hebben en daarbij gescholden hebben, maar het was blijkbaar voldoende voor de politie om hem te beschermen.

Dit is gestoord.

Zijn buurtgenoten willen hem weghebben, maar meneer gaat nergens heen. Sterker nog, er rijdt eens in de zoveel tijd een politiebusje door de straat die controleert dat er niets aan de hand is.

Let wel, niet om kinderen te beschermen tegen deze ranzige man, maar om hém te beschermen tegen ouders die hem daar niet willen hebben.

Hoe gek zijn wij in Nederland tegenwoordig? Dit is werkelijk de omgekeerde wereld. Een mafkees die overduidelijk een gevaar vormt voor onze kinderen mag gaan en staan waar hij wil, maar als hij een keertje “vieze pedo!” naar zijn hoofd geslingerd krijgt wordt hij meteen beschermt door onze dienders. Jiskefet had het niet kunnen bedenken.

Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 140 DDS-lezers gingen u al voor!

Weet je hoe we om moeten gaan met deze gestoorde pedo die pedofilie wil legaliseren? Door hem te arresteren en vervolgens chemisch te castreren. En dan mag hij nog dankbaar zijn ook dat we het daar bij laten.

Volg mij op Twitter en Steun mij op BackMe.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

59 reacties

 1. Hendrie1963

  Pleur hem van het balkon.

 2. Peetjoh

  Ja vroeger zetten we gestoorden vast in de bossen. Nu geven we ze een naam. (links beleid) en laten we ze los. Fijn hoor al die leuke nieuwe soorten mensen. Transgenders genderneutralen groenlinksers autisten.

  1. Lambieck

   Exact Peetjoh.
   Ped*filie is een door links verzonnen ziekte, bestond vroeger gewoon niet.
   Gelukkig is onwetendheid iets van alle tijden.

   1. Bockbeer

    Lambieck?

    1. Rogul

     Bockbeer??

   2. ome

    Lambieck ?

    1. Rogul

     Ome?

    2. Rammstein

     EU kok.

     1. ome

      Inderdaad

      .

      Rammstein

   3. Joshuak

    Hou toch op man, je hebt specifiek een naam voor dat soort relaties in oudse tijd en dat was in het Engels “pedastry”.

    Gebeurde zeer veel in Griekse en Romeinse hogere klasses. De “mentorschap” die zij hun studenten gaven waren niet altijd even volledig gericht op het ontwikkelen van hun talenten laat ik het zo zeggen

    1. Lambieck

     Fijn hoor al die leuke nieuwe soorten mensen. Transgenders genderneutralen groenlinksers autisten, ped*fielen.
     Peetjoh denkt er dus heel anders over.
     Mogelijk kunt u uw commentaar beter aan hem/haar/het richten.

     1. ome

      Lambieck?

     2. Bockbeer

      Lambieck?

  2. Fonz

   Vallen over het woord ped*filie, waar dit vandaan komt of wie het bedacht heeft, is echt ziek natuurlijk, je ziet met name dat juist diegene (lampik, lao, mezzadra, weselsünie, etc etc) ped*filie rechtvaardigen en het verheerlijken hiermee komen..

   1. Isengrijn

    Eén op de honderdzevenenvijftig reacties van ome Fonz zijn écht inhoudelijk.
    Ga zo door, Lugar!
    🙂

    1. Lambieck

     Inhoudelijk of meer dan 2 woorden?

     1. Isengrijn

      Inderdaad, zo’n post bestaat dan, als we geluk hebben, uit meerdere woorden. Helaas is de helft daarvan ook complete wartaal, maar hij probeert het.

     2. ome

      Lambieck & Isengrijn?

 3. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Ik denk eerder dat dit ventje een worteltje heeft zonder knollen…
  Een soort Rutte gereedschap… Seksueel ongevaarlijk.
  Die narcistische ” psychiater ” is een stuk gevaarlijker !

 4. Robert75

  Veel zorgelijker is natuurlijk dat ze er zich niet meer voor schamen. Ze durven er tegenwoordig eerlijk voor uit te komen dat ze op kinderen vallen. En waardoor komt dat eigenlijk? Zijn die mensen nu ontzettend dom? Nee natuurlijk niet. Er is een mate van acceptatie in de samenleving ontstaan. Het wordt genormaliseerd en daardoor zie je dit soort verschijnselen. Ze durven tegenwoordig er gewoon voor uit de kast te komen.

  Vergelijkbaar met bv homoseksualiteit. 30 jaar geleden moest je niet zeggen dat je homoseksueel was want dat werd niet geaccepteerd in de samenleving. Maar na mate homoseksualiteit meer werd geaccepteerd en genormaliseerd kwamen er ook steeds meer mensen voor uit de kast. En tegenwoordig is het heel normaal.

  Maar wat wil als je al wil geloven dat seksuele voorkeuren aangeboren zouden zijn. Dat is een veel gehoord argument tegenwoordig. Als de ene zou zijn aangeboren dan is de andere ook aangeboren. Seksuele voorkeuren zijn allemaal aangeboren of ze zijn allemaal niet aangeboren.

  1. ikweetwatikwil

   Ja het is allemaal aangeboren . Hetero’s kunnen zorgen voor nageslacht. Dat zie ik niet bij homo’s , lesbische of gender personen. Dus wat is de normale gang van zaken.

   1. Robert75

    Nou wat zal je nu denken? Je geeft eigenlijk het antwoord al.

    1. ikweetwatikwil

     Logisch hé Robert75

 5. Beukman

  Jammer dat de lezers van DDS niet net zo begaan zijn met de kinderen die uit oorlogsgebieden op de vlucht zijn geslagen, of met bijvoorbeeld de kinderen van Hollandse IS-moeders, die nu aan het creperen zijn in vluchtelingenkampen.

  1. Vit

   @Beukman

   Met dat creperen valt het wel mee want ze krijgen eten en drinken, maar in Nederland is het gras natuurlijk groener.

   1. Vit

    Blijkbaar wilde allah geen islamitische staat anders had hij wel een handje geholpen, reigers daar naar toe verwachten van wel en was het hun eigen keus, dat is dus anders gelopen.

    1. Vit

     Reigers = Reizigers.

    2. Beukman

     Die kinderen in oorlogsgebieden en in de vluchtelingenkampen hebben nergens voor gekozen, @Vit, net zomin als de kinderen die in handen vallen van een p*doseksueel.

     1. Vit

      Nee maar hun Labiele moeder wel.

     2. Seneca

      @beukman
      je hebt gelijk echter er is een probleempje. jij hebt ook niet gekozen voor dit leven maar je probeert wel, om jouw mening en vals medelijden, ons op te leggen. wij hebben toch ook niet voor jou gekozen en toch zit dit forum met jou opgescheept. doe daar iets aan en ga snorkelen in de Noordelijke IJszee.

     3. Lambieck

      @Seneca.
      Bent u hier zelf verplicht of vrijwillig aanwezig ?

    3. Lambieck

     Blijkbaar wilde allah geen islamitische staat anders had hij wel een handje geholpen
     Blijkbaar wilde godt geen paradijs anders had hij wel een handje geholpen.
     .
     Waar is Siemien als hij nodig is?

   2. Beukman

    Sus je geweten maar. In die kampen is weinig te eten en begint het koud te worden. En in Syrië en omgeving sterven kinderen op alle mogelijke manieren.
    Maar och, wat zijn we toch begaan met de kinderen die mogelijk in handen vallen van een enge p*doseksueel.

    1. Vit

     @Beukman

     “Maar och, wat zijn we toch begaan met de kinderen die mogelijk in handen vallen van een enge p*doseksueel.”

     Daar maak ik me inderdaad meer zorgen over, het hemd is nu eenmaal nader dan de rok.

    2. Rammstein

     Beukman is een hele enge man. Met gevaarlijke en enge gedachten en ideeen. Links tot in zijn DNA en daardoor elk gevoel voor realiteit ontberend en graag anderen met zijn eigen gefrustreerde schuldgevoel opzadelend.

     Met Vit, maak ik me inderdaad vele malen meer zorgen over kinderen die in handen van een Nederlandse p*do vallen, dan over Syrische kinderen met een satanische en gestoorde moeder.

     Dat Beukman het omgekeerde doet, toont duidelijk hoe gevaarlijk en gestoord links is.

     1. Beukman

      Je verwoordt treffend de hypocrisie van Rechts, @Rammstein. Kennelijk is het ene kind meer waard dan het ander. Kennelijk is het ene kind onschuldiger dan het ander, ook als het drie is.

      Ik begin te vermoeden dat het de meesten hier helemaal niet te doen is om kinderen. Van hun affectie voor kinderen geven ze immers alleen blijk als er sprake is van een p*doseksueel.
      En dan overstemmen de wraakfantasieën met gemak de affectie voor de kinderen.
      Tamelijk ziek. P*do’s zijn over het algemeen zieke, gestoorde mensen, niet zelden zelf misbruikt in hun jeugd door op het oog heel aardige huisvaders. Wie verzint het nu om een zieke te willen castreren?

     2. Rammstein

      Een Nederlands kind vind ik belangrijker omdat -zoals Vit al terecht opmerkte- het hemd nader is dan de rok. Ik heb niks met Syrische kinderen. Zij zijn de dupe van een krankzinnig en misdadig ouderstel -dat zij zo, daar ben ik niet verantwoordelijk voor.

      Jij ziet dat anders en voelt je verantwoordelijkheid voor het leed van alle mensen op aarde. Wat gelijk je luchtfietserij aantoont en je basiskenmerk: het haten van je eigen soort is de kern van de linksliberale ideologie.

     3. Ron

      Beukman.
      Wat verwacht je nu?
      Moeten we heel de wereld hier op gaan vangen?
      Overal waar islam is is oorlog of ongeregeldheden dat kan je niet ontkennen.
      Moeten wij dan alle kinderen opvangen van idioten die hun eigen kinderen in die positie brengen?
      Maar jij gaat wel zeuren als er een lichtgetinte ergens klappen krijgt, maar als de blanke klapten krijgt dan bagatelliseer jij het een dag die je hier nu ook.

  2. Fonz

   beukhol veranderd gewoon het gesprek, dat door zijn gezever de aandacht verschuift van de inhoud, waardoor deze discussie stopt.
   Dé tactiek om hun gebrek aan argumenten te verhullen.

   beukhol is een nedermoslimse ped*verheerlijker een aanklagerige zieke randdebiel..

  3. Ron

   Heel jammer inderdaad wat dacht je van de kindskaafjes overal ter wereld?
   Zijn die niet belangrijk want ze zijn geen moslims?

 6. Bolkestein

  Nelson Maatmanlogica: “Kinderen kunnen plezier beleven aan seks met een volwassene en kunnen heus wel aangeven of ze dat wel of niet willen, net als dat ze wel of niet bijvoorbeeld een ijsje willen.”

  Doet me erg sterk denken aan Moslimlogica over Mohamed en zijn kindbruid Aïsha die als kind van 6 (en nog met poppen speelde) door haar eigenaar in bezit werd genomen en als kind van 9 werd geconsumeerd. Discussieer hier eens met Moslims over en nagenoeg allen blijven volharden in “Ze wilde het zelf. Ze wilde het zelf.”.

 7. Mikael Blomkvist

  Deze jongen is het tragische slachtoffer van onverantwoordelijke programmamakers die vanwege kijkcijfers hem niet tegen zichzelf in bescherming namen.

 8. Broodnuchter

  Een mening hebben (gebaseerd op drogredenen) mag, maar dit is zo ziek, schadelijk en gevaarlijk. TBS lijkt mij op zijn plaats. Is denk ik voor iedereen het beste. Daar denkt de overheid/rechter vast anders over.

  1. Mikael Blomkvist

   Deze trieste man pleegde geen enkel Strafbaar feit. Voor het opleggen van welke straf dan ook bestaat dus geen enkele grond.

  2. Lambieck

   Een veroordeling en/of strafeis willen (gebaseerd op drogredenen) mag, maar dit is zo ziek.

   1. Broodnuchter

    Dat is helder. Ik bedoel dit niet als straffende maatregel, maar als hulp. Zieke mensen kan je ook proberen te helpen.

    1. Rammstein

     Terroristen die plannen voor een aanslag beramen, worden preventief opgepakt en voor onbepaalde tijd in hechtenis genomen. Waarom een p*do niet die een aanslag op een peuter beraamt?

     1. Micha Kat

      Dit is niet het beramen van een aanslag op een peuter maar het geven van een -abjecte- opinie over de houding van peuters ten opzichte van seksueel contact.

      Dat is niet strafbaar.

     2. Broodnuchter

      @Rammstein,

      Mee eens.

     3. Rammstein

      Micha Dopper: mensen die zelf open en onverbloemd toegeven dat ze gevaarlijk zijn, mogen op staatskosten een preventieve behandeling ondergaan, voor hun eigen bestwil en die van de samenleving.

     4. ome

      De onvoorstelbare onbeschofterigheid waarmee een nickname wordt aangemaakt van de naam waarmee de eeuwig gebande voor het blok is gezet.

     5. ome

      Onder het Twitteraccount Berenice Graatsma op de website van Micha Kat. Wie zèlf wat bewaart heeft nog wat.

      Tengo Kawana: Wat leuk, aandacht voor Micha Kat.

     6. Fonz

      …fantaseren over seks met kinderen. Aandoenlijk is het ook.
      ~Lao Tse aka Mezzadra aka micha aka lampik~

     7. Rogul

      Ome wie??

     8. Rogul

      Domme Fonz?

  3. Fonz

   We hebben hier smeerlappen, en lampik, beukghol en mikael bewijzen dit, en ped*verheerlijkers rond reaguren hoor..
   Als je het hebt over smeerlappen? ze zijn dichterbij dan je denkt…

   1. ome

    @Fonz: Niet teveel aandacht aan besteden. 😛

    1. Rogul

     Ome Fonz?

 9. Ralnov

  Hedde het er al eens bij zien zitten? Geen kind noch vrouw die daar het bed mee wil delen , en nu hij ermee naar buiten komt zullen zelfs de dieren op een kinderboerderij hem mijden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.