Hilarisch! Russen laten Trump vallen en helpen Bernie Sanders bij Campagne! ‘Ik heb de hulp van president Poetin niet nodig!’

De verkiezingen in Amerika blijven één grote soap, volgens Amerikaanse veiligheidsdiensten probeert Rusland ditmaal de Democratische kandidaat Bernie Sanders een handje te helpen om te winnen. Wellicht dat Trump de Kremlin-trollen heeft teleurgesteld met zijn MAGA-beleid, of het is weer een broodje aap verhaal van de bovenste plank. 

The Washington Post kwam met de bevestiging hierop, de veiligheidsdiensten hebben Sanders gewaarschuwd dat de Russen zijn campagne helpen. Sanders zelf zegt niks van steun te willen hebben van de Russen, want die zijn alleen maar uit om verdeeldheid te zaaien. Alhoewel de retoriek van Sanders over Trump nou ook niet bepaald ‘verbindend’ is.

„De inlichtingendiensten vertellen ons dat ze zich op dit moment in 2020 mengen in deze campagne. En ik zeg tegen meneer Poetin dat hij zich echt niet moet gaan bemoeien met de Amerikaanse verkiezingen”, zei Sanders vrijdagavond volgens persbureau Reuters tegen journalisten. „Ze proberen ons te verdelen. Ze proberen chaos te veroorzaken. Ze proberen haat te zaaien in Amerika.”

Het zou volgens de veiligheidsdiensten weer gaan om het verspreiden van nepnieuws en propaganda. De Russen proberen dus door middel van nepnieuws het socialisme van Bernie te verkopen, een bijzondere combinatie wel.

De verkiezingsgekte zit nu al op ongekende hoogte, terwijl ze toch echt pas gaan stemmen in november. Het gaat dus alleen nog maar gekker worden!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. perry

  Voor de échte Amerikanen, de nazaten van de Indianen, Europese kolonisten en zwarte slaven, is het te hopen dat Trump een tweede termijn krijgt!
  Als welke democraat dan ook, de verkiezingen zou winnen, gebeurt in de VS hetzelfde als in Europa, de grenzen gaan wagenwijd open!
  De marktprotectie van Trump wordt teruggedraaid, en de malaise slaat óók daar toe mbt stikstof en CO2 gezeik!

 2. Peetjoh

  Ze proberen haat te zaaien?. Gelukkig doen democraten dat nooit. Oh wacht dat hebben ze net 3 jaar gedaan. Ipv dat ze eens voor het volk werkten.

 3. Gebande Kok

  T.O.T
  Wat en vervelend bericht op teletekst:

  “Industrie betaalde klimaatscepsis”

  Een Nederlandse klimaatscepticus
  heeft in de jaren 90 meer dan een
  miljoen gulden gekregen van Shell en
  andere Nederlandse bedrijven om twijfel
  te zaaien over klimaatverandering.Dat
  meldt Follow the Money op basis van het
  archief van deze Frits Böttcher.

  Bedrijven als Shell,Texaco,Hoogovens,
  ING en AkzoNobel gaven Böttcher geld.
  Daarmee zette hij een mondiaal netwerk
  van klimaatsceptici op.Ook schreef hij
  publicaties waarin staat dat het
  broeikaseffect niet bestaat.

  ANWB en Bovag bevestigen de steun,KLM
  ontkent.Volgens andere bedrijven is het
  nauwelijks meer te achterhalen.

  1. Isengrijn

   Ach, Kok, de zure regen uit de jaren tachtig en de gaten in de ozonlaag van toen namen alle twijfel weg.

 4. Robert75

  Sanders wint toch niet de nominatie want dat wil de Democratische partij niet. Dat is gewoon een ouderwetse communist. En mocht het zo zijn dat hij de nominatie dreigt te krijgen dan wordt die gewoon bestolen.

  Mijn gevoel zegt dat het Elizabeth Warren gaat worden.

  1. ome

   @Robert: Jouw gevoel? Heb je dan niets te zeuren over FVD?

   1. Robert75

    Ik zou niet weten wat het Forum met dit artikel te maken heeft. Je moet het verband maar zien dacht ik zo. Als je niets te melden hebt moet je ook niets zeggen.

    1. ome

     @Robert: Ja daar heb je wel een punt inderdaad.

  2. Rosasolis

   @Robert75. Ben grotendeels met je eens. Sanders wordt uiteindelijk niet als Democraat Pres kandidaat gekozen. Sanders verdoet zijn tijd, en dat weet hij. Maar intussen komt hij op voor zijn partij, omdat hij door miljoenen wel gerespecteerd en geliefd is. Sanders vertegenwoordigd iedereen’s oude opa in een gebreide vest en pantoffels. Hij is net zo
   Amerikaans als appel-taart en maismeel brood. Dit missen vele verloren zielen die ongelukkig voelen onder de zeer onstabiele leiding van dictator Trump.
   Elizabeth Warren is DE beste kandidaat om leider van de Democraat Party te worden.
   Deze briljante professor van Harvard University is volgens velen de enige die kan opkomen tegen de grote, vaak onlogische bek van Trump. Warren is een uitstekende
   spreker, die niemand over haar laat lopen. Zij is een sterke, no-nonsense echte leider.
   Haar ideeen geven velen weer hoop.

   1. Ron

    Maar Rosa als Trump nu wint kan je niet framen dat de Russen hem hebben geholpen.
    Dit moet toch een nachtmerrie zijn voor je, want ik zie het impeachment er al aankomen tegen Sanders wegens vermeende hulp van Rusland

 5. ome

  Russen laten Trump vallen? Rusland is sowieso niet aan de orde bij Trump, maar bij de democraten kan ik mij dat nog voorstellen, Sanders ging immers naar Rusland tijdens zijn huwelijksreis.

  1. Crassus

   U bent duidelijk aan het dromen, @Ome.

 6. Bullshit16

  Nee inderdaad sanders die 82 jarige oude schaap als DIE een jaar verder is loopt i met een rollator of zit i in een rolstoel trump word het dat is althans voor ons te hopen
  Stem fvd of PVV uit de eu

 7. Buzz68

  Sanders is 78 jaar oud. Is dat nu het beste voor de US? En wat hebben de democraten nu bereikt (behalve boe roepen) in de 1e termijn Trump? Ook voor de democraten geldt, als je je hakken in het zand zet kom je geen stap vooruit.
  Voor wat de beïnvloeding vanuit Rusland. Ach dat zal gerust het geval zijn. Iedereen (en ook landen) probeert iedereen te beïnvloeden. Hieraan kun je niets doen omdat het verspreiden van informatie nog nooit zo gemakkelijk en snel is geweest als nu (en het zal in de nabije toekomst alleen maar sneller gaan). Welkom in de 21e eeuw.

 8. Crassus

  Hoe Deutsche Bank Trump aan presidentschap hielp.In de week van 18 februari werd het boek Dark Towers (in het Nederlands Duistere Bank) wereldwijd gelanceerd. Het is een onthullend boek over een van de grootste banken op aarde. Maar de reden dat het boek geschreven werd, en dat het zoveel aandacht trekt, is vooral dat het de huisbank van Donald Trump is…Er is meer aan de hand. De leningen aan Trump voor al zijn bedrijven en bemoenissen. De Deutsche bank onderhield goede betrekkingen met bank in eigendom van Putin.

  1. Fonz

   Gelukkig vind Crassus de EU wél een prima waarheidsgetrouw instituut…

  2. ome

   “De Deutsche bank onderhield goede betrekkingen met bank in eigendom van Putin.”

   En Putin heeft twee honden en een kat.

  3. DidiMadloba

   Voir de duidelijkheid: Deutsche Bank is een gewone commerciële bank. De pendant van De Nederlandse Bank is de Bundesbank.

   1. Crassus

    Bank Rossiya, de bank van Putin. Genoemd in de Pentagon papers.

 9. Lex

  Denk je nu echt als dit zo is dat er net als bij Trump dat er een uitgebreide lastercampagne word opgetuigd voor Bernie Sanders.

  Natuurlijk niet hij is een Democraat en word natuurlijk de hand boven het hoofd gehouden.

  Trump heeft niets dan last van lastercampagnes van door en door verrotte ultra linkse doorgedraaide linkse gekke democraten.

 10. Rosasolis

  Zowel Trump als Sanders hebben Rusland gewaarschuwd om niet te bemoeien met de komende pres. verkiezing. Beiden hebben inlichtingen gekregen, en beiden
  hebben gelijk.

 11. DidiMadloba

  waarom zou je je zorgen maken over 140 miljoen Russem als achter hun rug 1,4 miljard Chinezen geruisloos bezig zijn de hele wereld op te kopen.
  Nu is dat nog vooral handel maar de Chinezen azen op politieke invloed.

 12. R. Echts

  Trump wint gewoon weer, ze kunnen verzinnen wat ze willen die linkse democraten,
  Het gezonde verstand zegeviert.

 13. Cycle25

  The ugly thing that they are doing…LOL…tweets.

  Deze seniele opa is 79 in november, + 4 jaar…83 jaar, nou..samen met die warrige Pelosi kan Amerika de regie in handen krijgen…door een bejaarden tehuis.

  Niemand trapt toch in deze stinkend rijke communist ?

 14. -Bo-Realist

  Ze proberen eerst Bernie met een lastercampagne te beschadigen en bij Trump zullen het ook wel weer proberen richting de algemene verkiezingen.
  Trap er niet in.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.